Main Menu

School Rumble

Started by RE@L, 2006-04-07, 21:33:15

Previous topic - Next topic

Rage

痛みを感じる方向に、出口がある!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Rage on 2006-07-26, 02:43:34
Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-07-26, 02:42:22
istennek nem futott egyik gepen se miatta
MPlayer.
az volt. legujabb. jol volt beallitva. 0.1 alatti fpst produkalt es pillanatok alatt elcsuszott a kep a hanghoz kepest. de ez masik topic. (mar akkor se tudott senki se segiteni :p )
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Fazék

Quote from: RE@L on 2006-07-26, 02:39:42
Felbontásról és mp4 kódolásról ne is beszéljünk...
hmm.. hirtelen én is úgy emlékeztem, hogy talán minőségileg is jobb a WF-es változat, de AniDB szerint YourMom változat 3 csillagos minőségű, WF csak 2,5 csillagos... fura.
bevallom még egy YourMom-os részt se néztem meg, valakinek nincs kedve összevetni minőségileg?

Rage

No comment, ennyit az AniDB-rol. Csak annyit mondok, hogy a WF-nel keves csapat tudna jobb forditast csinalni a SR-hez, ugyanis egytol-egyik fanek, olyannyira, hogy talalkoztak Kobayashi Jinnel & stuff. YourMom meg ilyen /b/tard "fun" groupnak tunik, szal...
痛みを感じる方向に、出口がある!

Fazék

Quote from: Rage on 2006-07-26, 13:43:57
No comment, ennyit az AniDB-rol. Csak annyit mondok, hogy a WF-nel keves csapat tudna jobb forditast csinalni a SR-hez, ugyanis egytol-egyik fanek, olyannyira, hogy talalkoztak Kobayashi Jinnel & stuff. YourMom meg ilyen /b/tard "fun" groupnak tunik, szal...
elfelejtettem odaírni, szóval a képminőségről beszéltem. feliratminőségben vszleg egyértelműen a WF-es verzió a jobb.
úgy vettem észre a csillagokat általában a képminőségre adják csak.
gyenge tv-rip 2 csillag
jó tv-rip 2,5 csillag
dvd-rip/hdtv 3 csillag

RE@L

Nemtudom, nem értem énsem.
YaMoM verzió: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=file&fid=236837&nonav=1
WF verzió:  http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=file&fid=243777&nonav=1

WF kódolásban, bitsűrűségben és audióban is jobb...

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Dreamcleaver

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-07-26, 02:42:22
:eek: mibajod a 640*480 felbontassal?

Talán, hogy kicsi?

Na végre, akkor én is leszedem az új WF subokat.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lt. Simoan Blarke

osszehasonlitottam egy YM meg egy WF cuccot. forditasban van kulonbseg, valoban. minosegileg az en kis 17" kepernyomon, amin eleve 1024*768-ban nezek mindent, nekem nem tunt fel semmi kulonbseg. mindenesetre a forditas eleg, hogy mostantol WFet szedjek :)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Christian

Már ha nem áll le megint a WF mint legutóbb...pedig tényleg sokkal jobb mint a YM. Persze jobb híján azért azt is megnézem :D

RE@L

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-07-26, 22:50:52
osszehasonlitottam egy YM meg egy WF cuccot. forditasban van kulonbseg, valoban. minosegileg az en kis 17" kepernyomon, amin eleve 1024*768-ban nezek mindent, nekem nem tunt fel semmi kulonbseg. mindenesetre a forditas eleg, hogy mostantol WFet szedjek :)

Leírtam hogy ugyanakkora a felbontás a bitsűrűség nagyobb WF-ben és a kódolás jobb és a hang.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....

RE@L

SR-t kéne nézzek le vagyok maradva 15. et se láttam még
http://www.tokyotosho.com/details.php?id=28920 és itt a 16.

Lt. Simoan Blarke

RE@L: ez engem nem vigasztal, en a 320 kbites es az 1000 feletti kbites hangot ugyanolyannak erzekelem, es 320*240 sem bantja a szemem, ha nem kell kihuznom teljes kepernyore... tehat nekem ezek nem tuntek fel, csak az, hogy a forditas normalisabb.

RE@L

Igazad van, csak tudod ember is úgy van vele hogy ne a leggagyibbat archíválja, nézni meg nézi a VHS-t is de inkább DVD-ket tárol a polcon

SaiyaGin

Ez a rész az elejétől a végéig tetszett. :smile: (Ilyen már rég volt. :rolleyes:)

Most már esélyes a Harima-Mikoto páros is?  :D
A legjobban az tetszett, amikor a rész végén mutatták a szép, virágokkal teli mezőt.  :rotfl: :__devil:

Lt. Simoan Blarke

az a viragokkal teli mezo az elegge plagium ezerfelol, de tenyleg poen :D

viszont a Harima - Mikoto parost en oszinten szolva ketlem... nem lattam semmi erre utalo jelet... :D
egyebkent az egesz resz csucsa, amikor Mikoto megkerdezi a szoke csajszitol, hogy "when will you confess to Harima?" xDDDDDDD Harima meg nez hogy  :eek: :wtf:
(azert a furdobol eluldozes se volt semmi. bluggybluggy bluggy bluggybluggy :lul: )

Lt. Simoan Blarke

Quote from: White SeeD on 2006-08-01, 07:54:49
szerintem a16 os epizód legjobb beszólása mikor Harima közli Mikoto helyett, hogy nem érdeklik a fiúk, és hogy milyen büszke hogy kivágta magát  :lol:
azert amit utana jelbeszeddel lekommunikalnak, az se semmi :D
Quote from: White SeeD17 re kíváncsi vagyok mi lesz. Azért milyen jó egy suli. a fél iskola körbeszereti egymást és nincs egy normális pár :D
johat igen, koltoi tulzasok. (legalabbis remelem. nekem semmi ilyesmi nem remlik sulibol :D) de ez az egeszben a rohely. mindenki kavar mindenkivel, minden nezonek van egy kedvenc szereploje, akinek drukkol, hogy evvel jojjon ossze, avval na jojjon ossze, vagy maradjon egyedul, hogy megmaradjon a pozitiv osszkep... (pl. en erosen remelem, hogy Mikotonak nem kavarnak be semmit  :angyali: az az Asou egy f@x...)
de ilyen hosszu tavon ez mar nagyon ironikusnak tunik :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: draxx on 2006-08-03, 14:15:06
[Your-Mom] School Rumble 2nd - 17 [37DFACD6].avi
(nem akarok kotozkodni, de szebb lenne, ha url htmltaggel szurnad be :D)
koszi ^^ mire megol az FF8, pont le fog jonni. +

draxx

Régebben azért szúrtam be így a linkeket mert nem a torrentre mutatót raktam be hanem tokyosho-t es azon keresztül.. újabban meg megszokásból, de következőtől úgy linkelem majd  :D

Lt. Simoan Blarke

WAAAAAAA. most kezdem megint ugy erezni, hogy a love comedy teljesen nem az en mufajom :D
spoilerezgetes nelkul ez egy egesz jo resz volt (az utolso 4 perc MEGALOL :lul: ), a kronologiai vege pedig... hm... felvet par problemat :D komolyan nagyon kivancsi vagyok, hogy ez hogyan megy tovabb, de a tortenetvezetes a "kavargassuk meg, de ne fozzuk meg" stilusu, meg mindig. csak nehogy Mikoto ala tegyenek valami himet (Asou-kunt se :D ), es oromteli lesz :D

"It's not human, so there is no way to attack it!" "Ah! HIYYYAAAA!!" "It's over now... hiiiiyyy *frozen*... ... ... ... ... LOVELY..." SPAFF xD szegeny Hanai xD

RE@L

Nah bepótoltam énis az utolsó 3 részt  :lol: :Kiraly: :D
Sou a legnagyobb!!! Esküszöm utolsó két részben nagyot nőtt a szembemben, igaz eddigis "nagy" volt (D) :lul:  :szemuveges:
Annyit sajnálok nagyon, hogy a végére úgyis maradni fog a sok fejlődés ellenére az egész alapszitu. Pedig igazán meghálálhatnák a rajongókat valami konkrétummal is nem csak a folyamatos nagyon jó sitcommal :) De az biztos hogy kedves emlékek fűznek már most eme sorozathoz.

Lt. Simoan Blarke

en is egyetertek messzemenokig, a sok kavaras mellett johetne vegre valami konkretum...
Miko-chan pedig RLZ :cool: (nem, nem a diika'ppo: miatt :D )
de komolyan, mas lovecomedy jellegu dolgokban nem csak bonyodalom meg kibontakozas meg ujabb bonyodalom meg ujabb kibontakozas van, hanem mellette pl. elorehaladas es hasonlok is... :D lehet, hogy ki kellene hagynom 6 reszt, aztan egybe megnezni a maradekot...

Lt. Simoan Blarke

hollalla ^^ draxx mellett nem kell figyelni a release date-et ^^ koszi :cool:

via_mala

Ejj, még mindig túl messze van a 26. epizód, hogy elkezdjem a sorozatot.  :bruhuhu:
Az első szezonnál is milyen szenvedés volt kivárnom az utsó 4 részt, nem kívánom vissza azt az érzést... :ejj:
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

draxx

SaiyaGin

Lt. Simoan Blarke

Quote from: White SeeD on 2006-08-16, 15:00:36
Lehet abba kéne hagynom míg ki nem jön az utolsó rész és csak azután egyben megnézni :D
ne remenykedj, nem fogod kibirni. fuggo vagy  :ejnye:

most sajnalom igazan, hogy nem keltem 1 oraval korabban, mert meg csak 70%-on van a download. de minnyar lennvan, minnyarlennvan. addigis SENUTIMENTERU, AOR DZSENOREJSOON...

SaiyaGin

Quote from: White SeeD on 2006-08-16, 15:00:36
Hmm, egyre érdekesebben alakúlnak a dolgok.
Lehet abba kéne hagynom míg ki nem jön az utolsó rész és csak azután egyben megnézni :D

Hé, ez jó ötlet!  :smile:
Nem tudom, ki olvassa a mangát közületek, az abban lévő események alapján van arra esély, hogy ennek a sorozatnak az utolsó részével lezárják a történetet?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: SaiyaGin on 2006-08-16, 15:05:30
Nem tudom, ki olvassa a mangát közületek, az abban lévő események alapján van arra esély, hogy ennek a sorozatnak az utolsó részével lezárják a történetet?
oszinten szolva en ugy gondolom, hogy a dolgokat nagyon meg lehet kavarni es le lehet zarni az utolso 1-2 reszben is, ergo a manga nem biztos, hogy jo mervadonak... meg szerintem hulyeseg lenne vagohidra kuldeni a fejostehenet.

egyebkent ez a resz valami istentelenul jo volt (de nem volt benne Miko :( ), kulonosen a vege... bar en azt vartam, hogy Harima valami istentelen nagy tokonrugast kap. de nem vagyok benne biztos, hogy elorelepesnek konyvelheto el, ami most tortent. tuti ki fog derulni, hogy Tenma felreertette a mangas torteneseket, es rajott, hogy Harimanak van szive, meg erzesei - ezert volt megilletodve -, es hogy milyen baromijo par lesz o Yakumonak... kulonben nem lenne SR. Tenma elegge "intelligens" (naiv?) ahhoz, hogy mas nyilvanvalo dolgokat is felre tudjon ertelmezni... :D