Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Lythis

1. megfelelően meggyőző indokot mondj...

mai kultúrális program: rohadunk a főtéren, és várjuk a resetet...

Darkstar

Énis megyek, ahogy újratelepítettem a gépemet, mert normá módban nem hajlandó indulni, Xp lemezemet meg odaadtam apámnak, aki meg elsüllyesztette valahová, úgyhogy most tölthetem le újra...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

Gép újrapakolva, reset még mindíg nemvolt. :(
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Darkstar on 2006-07-25, 18:04:50
Gép újrapakolva, reset még mindíg nemvolt. :(
elvben tegnap lett volna 8kor nem?
legalábbis valami ilyesmit magyaráztak hajnalban. Mindegy, most is mindenki main square döglik, szal reméljük ma tényleg meglessz....

Darkstar

Nem hallottam róla, hogy konkrétan akkorra mondák, de már énis nagyon várom.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: White SeeD on 2006-07-25, 15:08:51
NH: Mesélj kicsit a cuberől. Most látom, hogy vannak rajta 40en, ami nem rosz :D

Meg kíváncsi lennék a rátákra, mivel valahogy lemaradtak a főoldalról meg úgy egyébként sem találom :D
hát, jelenleg a 9 "istenből" 5 admin -.-

de egyébként jó a server, sokan átjöttek HunRO-ról, fateRO-ról, mert egyik sz*r, másik meg méginkább (nemjó nem, egyiket oszt társam vette rá, másik meg reset miatt)

a ratek a régiek (kivéve, mvp, és card drop, emrt az 1)

a sok kis fattyú elment, kivéve az akasokat, sajna ők maradtak, meg bank is -.-, hú annak mekkora lett a feje (lenne elég SP-m leszedném hülye paláját)

mire vagy még kíváncsi, kérdezzd, én felelek :D

Rounin

thrall

na visszatzértem nyékről, msotmár kezdem a válaszokat :D

ratek: legutolsó régi néven (nagyjából, mert mvp, card drop 1)
teleportok: teleport NPC azt teszi, hogy városokba ingyen, de dungiknál, cask a dungik elé, és 3k-ért, ha jóltudom
létszám, passz, sok. de nagyon sok n00b láma kezdő, kocka (megfelelőt aláhúzni, egyszerre mindet is lehet)

nekem nem laggol

ja igen, és újoncok, noob-ok, lámák, kockák, f**zlámák, még nagyobb n00b-ok,  :lame: stbstbstb

bankár reset nem volt, elehet pénzedrte rosszul emlékszel

ismétt n00bkodás 1000-el :D

klánba jöhetsz hozzánk, van 1-2 régi arc, ja playboyosokkat hagyjad, ők egyszerűen faszok, de mivel ismere legalább a felét (egy suliba járom belük), majd ott leverem mindet, miközben leordítom a fejük, hogy KÖTSÖG KOCKÁK, CASK OTT VAN NAGY POFÁTOK?!?!?!?! XD XD XD XD XD

u.i.: mi a karaktereid neve?
az enyém maradt nincs helsing, és még nincs is több karim, kivéve fenrirt, de GM nemszámít most ide :D

na, jelenleg ennyi

ja tényleg, BANK!-rtól 1-2 dolog, akkora lett a feje, hogy talicskán sem tudja hordani, és attól laggos a server  :hopp:

thrall

Akatsukiba tudod te ki fog menni XD

Warriors of light-ba vagyok

thrall

na emberek hivatalosan is bejelentem, hogy a CubeRO el FateRO-sodott (az pedig nem jó jelző). Minden GM egy klánban van, az Akatsuki-ból lett az ottani Immortal Souls... egyre jobb a server -.- ja és még nemis mondtam, hogy Loki helyett egy fateRO-s GM lett a fő admn, gondoljátok mi lessz ott... nem is akarom megnézni.

Más nemtudtok valami jó félfun/normal rates servert? az sem baj, ha nem amgyar (de angol legyen max) :D

Rounin

thrall

nem rossz, nem rossz, kipróbálom, majd meglátom maradok-e :D

Lythis

Thrall, azt ne mondd, h te is az IS miatt sírsz....

thrall

HÁNYSZOR MONDFJAM MÉG EL, HOGY CUBERO-ZTAM!!!!!!!!! egyébként igen, IS egy csíter guild volt, mint ahogy akatsuki is (ne mondja nekem azt senki sem, hogy, úgy lettem le váltva, hogy egyből jtt helyemre egy másik GM, aki természetesen ismét Aka-s -.-)...

rou: a server nem nagyon teszett, visszamentem XileRO-zni, amíg nem találok valami jót :D

Rounin

"Minden nő k*rva, aki nem fekszik le velem."

thrall

magyarul légyszi, kösz :D

Darkstar

Akkor mondom máshogy: korrupció az, amiből mi kimaradunk.  :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

XD megtehettem volna, ha akarom, de nem vagyok korrupt, engem neveztek annak, és én nem csaltam 0.o  :wtf:

Rounin

Ezt az üvegbaromságot nem értem.. gyakorlatilag egy kis swordinak is minimális ráfordítással lehet átkozottul sok üvege... mi ezen olyan hűdenagykunszt? De komolyan o.o

Darkstar

Szvsz alkesz gyártotta bottlekról beszélt (acid, flame meg tsai), amit viszont ott venni lehetett, szóval úgynem nehéz.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: Darkstar on 2006-07-31, 23:51:28
Szvsz alkesz gyártotta bottlekról beszélt (acid, flame meg tsai), amit viszont ott venni lehetett, szóval úgynem nehéz.

A röhej az, hogy ezt már kérdeztem és ugyanez volt rá a válasz XD

Okay, i fail...

thrall

jah, aztán loki okossága miatt, a 10z-ért vett bottle-kat 100k-ért lehetett eladni XD SeeD-nél,meg nálam is volt 1-2ezer (najó SeeD-nél 1-2 10ezer :D). Csak aztán jött egy reset és nincs pénz :D

thrall

Nos, most készül egy új server, az ImmortaRO. Quest alapó lesz (onnan kapjuk majd az XP-t és ha jól emlékszem a pénzt is).

Egy kis infó a forumról:

Ami eddig van és várható:
-Világtörténet
-2 Birodalom és leírásaik
-Városok leírása
-Teljesen Saját Scriptek!
-Újra írt Traderek!!! Módosított árrendszer.
-Új Questek, XP alapúak!!! (régiek nincsenek...semmi!)
-Új Job Questek, és Job Specifikus Questek.
-Questeknél több megoldási lehetőség, és akár el is bukhatod!!!
-Egy Küldetést maximum egyszer vehetsz fel egy karakterrel!!!
-Saját Cooking Skill by Edward (10 szintes Quest Skill!!!)
-Új, saját Itemek és Quest Szörnyek!!!
-Szerepjátékos beállítás!
-Rengeteg Event!
-Történet Event!!!
-A GMek is játszanak, mint a világ védelmezői és rendfenttartói!
-Új, normális Paletták by Kupo!

Várható Indulási idő: Augusztus 15

és ami eddig elkészült:

Kliens (4,5mb eddig)
Városleírások
Cooking Skill
Pár szerver mod(@rpg, @dice - véletlen számot generál 0-x)
Trades BETA
Éttermek, Kocsmák BETA

Job Questek:
Archer
Acolyte
Novice (Terv)
Merchant (Terv)
Thief (Terv)

Egyéb Questek:
Lunatic Őrület
Eltört Tejesüveg
Elkóborolt Poring Pet
Asume és a Poring
Menekültek Al de Baranból (Terv)
Drake Legendája (Terv)

oldalcím: http://iro.extra.hu

u.i.: Szerintem egész jó kis server lesz, szóval akinek nem csak a hentelésen jár az agya, hanem szeret szerepjátszani, az próbálja majd ki.

Bruce

Hmm, ez egész jól hangzik... lehet újra le kéne szednem a RO-t?

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Rounin

Hja, de eddig semmiben nem különbözik pár rpg-szervertől.. legalábbis a reklám megvan :D

thrall

de szeretem a fikázós véleményeket.

egyébiránt van még 1-2 dolog, ami a nagyközönség előtt rejtve marad indulásig  :hehe:

Rounin

Nem fikázás, csak cirka 600 szervernél lehet ugyanezt olvasni :hehe:
Avagy úgyis játszva derül majd ki, de nem vitattam ígéretes mivoltát.

De szeretem a mimóza lelkeket :__devil: ;p

thrall

nenmvok mimóza lélek, de forumon nem inzultálhatom sexuálisan egyik szülődet sem, mert annak nincs jó vége

mit halottam egy cubeRO-stól, akiotthagyta a servert (nem én :D): i was once a cube, but i left the server XD

Rounin

Ez most úgy jön ki, mintha akartad volna... hát grat O_o

Liquid Snake

Azt mondja meg nekem valaki hogy ha elkezdenék RO-zni melyik oldalon kezdjem?