Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

Saori

QuoteOriginally posted by Shock12
Hm... ha lehet 3D-s képeket is postolni, akkor majd lehet, hogy alkotok valamit... és megírom sikerült - e :D ... hippsz - hoppsz vizsgaidõszakvég, és felszabadul némi idõ az alkotásra :) ...

Ingyenes 3Ds proggi ??? Mi a neve, megnézném.

Kíváncsian várom/juk ;)

Én meg épp most rakok rendet a gépen a sok "szemét" között és ráakadtam egy tonna ősrégi rajzra^^" Úgyhogy majd rakok be párat.
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

amcsi

http://www.anim8or.com <- ez az
1,5 MB, mégis sokra képes

thx Cruel Angel
MyAnimeList

noriko

oké, tessék, fanart. Nem egy Saori-szint, de azért már merem mutogatni :p
"I wish I could, but I don't want to."

Tiaro

Nekem tetszik... :)
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Shadowolf

QuoteOriginally posted by noriko
oké, tessék, fanart. Nem egy Saori-szint, de azért már merem mutogatni :p

Miért szerinted az én képeim olyan szintűek? Ez a topic nem arról szól, hogy összehasonlítsuk egymás képeit, hanem arról, hogy megmutassuk egymásnak művészi tehetségünket. A meeten láttam Kalibur képeit, és meg kell mondjam, marha jók voltak. Viszont ő nem akarja őket felrakni, mert nem ütik meg Saori szintjét (ami amúgy elég nagy badarség volt). Szerintem nem bírálja senki a képeket, úgyhogy mindenki nyugodtan küldje be a sajátjait. Szóval a képeddel semmi baj nincs (nekem is teszik, mint ahogy Tiaronak is), és egy kis gyakorlással még jobbakat fogsz alkotni. ;)

UI: Ha még egyszer valaki azzal jön, hogy azért nem mutatja meg a képeit, mert Saori jobban rajzol, azt elfogyasztom ebédre (higgyétek el elég nagy étvágyam szokott lenni :D ). :teccik:

Saori

Esküszöm többé egy képet sem rkok fel, ha ilyen hülyeségeket hallok..tessék csak megmutatni azokat a rajzokat! (Vértestvérem ez neked is szól!!)

Sky

Bátorság!
Mess with the best,
Die like the rest...

Sephiroth

QuoteOriginally posted by Shadowolf
UI: Ha még egyszer valaki azzal jön, hogy azért nem mutatja meg a képeit, mert Saori jobban rajzol, azt elfogyasztom ebédre (higgyétek el elég nagy étvágyam szokott lenni :D ). :teccik:

Nem rajzolok többet, és azt nem is mutatom meg, mert Saori jobban rajzol.:hopp:

Ja én 3dsmax-el dolgozok. Akkor azok is jöhetnek?
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Sky

QuoteOriginally posted by Sephiroth

Ne marhulj, mert még valaki komolyan veszi...
Mess with the best,
Die like the rest...

Baldy

Miért szerinted az én képeim olyan szintűek? Ez a topic nem arról szól, hogy összehasonlítsuk egymás képeit, hanem arról, hogy megmutassuk egymásnak művészi tehetségünket. A meeten láttam Kalibur képeit, és meg kell mondjam, marha jók voltak. Viszont ő nem akarja őket felrakni, mert nem ütik meg Saori szintjét (ami amúgy elég nagy badarség volt). Szerintem nem bírálja senki a képeket, úgyhogy mindenki nyugodtan küldje be a sajátjait. Szóval a képeddel semmi baj nincs (nekem is teszik, mint ahogy Tiaronak is), és egy kis gyakorlással még jobbakat fogsz alkotni. ;)

Pedig én a pálcika emberke rajzomat, amit összedobtam a meet-n, nem fogom ide felrakni az egyszer  biztos :) De ha sikerülne rábeszélni Kaliburt, hogy felrakhassak pár képet, amit készitettem a rajzairól, akkor raknék fel párat, amit én kimondottan jónak tartok... Egyszerűbben megfogalmazva: Rohadt jók :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Sephiroth

Pálcika emberekről jutt eszembe. Kezdeti munkám. És azt is alátamsztja, hogy előbbi kijelentésem majdnem egészébben nem igaz. Ja ezt ki kell majd csomagolni. Kis avicska. Most keresek valami komolyabat.

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Sephiroth

:grrr: Hamm! :morci: Böff! :D

Saori

:grrr: Hamm! :morci: Böff! :D

Egyetértek...Nos akkor én pár napra eltűök innen, és mire visszajövök, szeretnék látni egy csomó rajzot :D

Kalibur

QuoteOriginally posted by Baldy
Pedig én a pálcika emberke rajzomat, amit összedobtam a meet-n, nem fogom ide felrakni az egyszer  biztos :) De ha sikerülne rábeszélni Kaliburt, hogy felrakhassak pár képet, amit készitettem a rajzairól, akkor raknék fel párat
Ad 1: az engedélyt már tegnap megkaptad, ha jól emlékszem valahogy így: "Tégy belátásod szerint...",
Ad 2: a pálcikaemberért pedig naagy kár :p
Ad 3: Shadow, te ki akarod húzni a gyufát?
Saori: értettem... :rolleyes: , kérek engedélyt meghunyászkodni!
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Sephiroth

Akkor itt lenne egy kicsit komolyabb cucc mint az elöző 3d-s dolgaim közül.

Sephiroth

És még itt volna nem mozgó stuff. Kicsikét laposnak hat, de azért elmegy.

Kalibur

Fejecskétől kicsit megijedtem, de azért jó :D ( a repülő fejekkel valahogy alapból bizalmatlan vagyok...)
A másiknak hova lett a fél keze ?

Sephiroth

QuoteOriginally posted by Kalibur
Fejecskétől kicsit megijedtem, de azért jó :D ( a repülő fejekkel valahogy alapból bizalmatlan vagyok...)
A másiknak hova lett a fél keze ?

Meg van az, csak bele van csuszantva a fegyverbe.
Mondjuk lehet, hogy kicsit aránytalan:rolleyes: .

Kalibur

Ohh, sorry, erre nem gondoltam... :(

Moloko

talaltam nehany rajzot 4 evvel ezelottrol... kicsit meglepodtem magamon...
itt az egyik (egy kitalalt harcos csajszi...) - engem most igy utolag a Narutarubol emlekeztet a főszereplore...

Moloko

itt meg egy tsukino usagi... (kicsit atutott a papir tuloldala :( )

Moloko

najo, akkor meg1et...
ez egy mostani... megjegyeznem hogy nem az ovakbol ichletodve rajzoltam... hanem a sorozatbol alakitottam at.

Baldy

Ad 2: a pálcikaemberért pedig naagy kár :p

Hmmm... Vajon felrakjam mégis a pálcikaemberkét? :)
Nem lenne pazarlás? Vagy ki hogy gondolja?
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Saori

Küldjed :D :D :D

Baldy

QuoteOriginally posted by Saori
Küldjed :D :D :D

Addig még eltelik pár nap, de addig is egy kép Kaliburtól :)

Shadowolf

Á dehogy! :D Az volt a legszebb pálcikaember amit életemben láttam. :D Postold csak nyugodtan.

Shadowolf

Addig még eltelik pár nap, de addig is egy kép Kaliburtól :)

Ez is jó volt, de inkább az egyik sárkányt, vagy a lángoló táltost rakd fel. Azok nagyon ászok voltak.

Shadowolf

Ad 3: Shadow, te ki akarod húzni a gyufát?

Eszem ágában sincs valakivel is kötözködni, csak arra akarom az embereket 8köztük téged is) rávenni, hogy ne tagadják le a tehetségüket, csak azért mert valaki más jobban rajzol náluk. Szóval: Peace! És mindenkinek a fanartját szívesen látjuk errefelé.

Baldy

Ez is jó volt, de inkább az egyik sárkányt, vagy a lángoló táltost rakd fel. Azok nagyon ászok voltak.

Kivánságod parancs, jön a táltos :)

Baldy

És az egyik sárkány :)