Main Menu

Berserk manga

Started by emperor, 2003-09-06, 15:29:31

Previous topic - Next topic

Andi

Szerintem részben eszköznek tekinti a hatalom eléréséhez, másrészt viszont...Nem szereti, csak kedveli, az egyszerűsége miatt. Itt most a személyiségére gondolok, nem filozofál vagy ilyesmi, egyszerűen csak egy félénk és kedves kiscsaj ^^

Rounin

Quote from: Andi on 2006-04-08, 23:46:07
Szerintem részben eszköznek tekinti a hatalom eléréséhez, másrészt viszont...Nem szereti, csak kedveli, az egyszerűsége miatt. Itt most a személyiségére gondolok, nem filozofál vagy ilyesmi, egyszerűen csak egy félénk és kedves kiscsaj ^^

Éppen ezért olyan könnyű manipulálni. Pont az ilyeneket a legkönnyebb. (tapasztalat is alátámasztja)

Rounin

Quote from: Shiroi on 2006-04-09, 00:41:08
Ha jól emlékszem sikerült kivágott nyelvvel kinyögnie valami Charlotte-félét Griffith-nek. Az szerintetek miért volt?

A gyengék mindig másokat okolnak a bukásukért. És Griffith bizonyos szempontból nagyon gyenge -_- Talán Charlotte-ot is hibáztatja azért, ami történt, akárcsak Gattsu-ot? Persze kérdezhetnénk, hogy mégis miért olyan kedves vele mégis? Talán mert felülemelkedett ezeken a dolgokon és már csak a célja lebeg a szeme előtt. Egy full szerelmes lányka pedig kezelhetőbb eszköz.

Fazék

c271, c272 megnézve... szép ez a harc meg minden, de meddig képesek még húzni ezt az átok menkülést?? tartok tőle még legalább 4-5 chapter lesz, mire elindulnak valami hajóval...  :ejj:

L.Mole

Quote from: Fazék on 2006-04-18, 20:53:45
c271, c272 megnézve... szép ez a harc meg minden, de meddig képesek még húzni ezt az átok menkülést?? tartok tőle még legalább 4-5 chapter lesz, mire elindulnak valami hajóval...  :ejj:

hehe :D Én a 29-es kötetnél megálltam, és inkább kivárom, hogy gyűljön egy kicsit (addig pedig visszaolvasom az elejét :) ).

zolan43

Berserk_v31c273
A megidézett vízszörny bekrepált, de a Kushan idéző még él.

Fazék

Quote from: zolan43 on 2006-05-08, 16:25:52
Berserk_v31c273
még mindig? eh.. akkor inkább megvárom a 274. (275.?) chapter(eke?)t inkább...

via_mala

Quote from: zolan43 on 2006-05-08, 16:25:52
Berserk_v31c273
Bekrepált? Nekem ez nem egyértelmű. Szerintem csak találatot kapott. De végülis mindegy.
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Gregory

Ha valakit érdekelne, az egyik osztálytársamma lekezdtük fordítani magyarra, akit érdekel az megtaláltja itt

via_mala

én meg kis naív azt hittem, hogy valaki a 274-es kijöttéről számol be
:ejj:
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.

zolan43

Berserk_v31c274 végre kijött.
Az idéző csak egy kishal volt, odateszi magát a Kushan főmufti, villámok meg minden.

Fazék

Quote from: zolan43 on 2006-05-27, 20:42:09
Berserk_v31c274 végre kijött.
Az idéző csak egy kishal volt, odateszi magát a Kushan főmufti, villámok meg minden.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

ez már azért röhej, hogy így húzzák az időt vacak csatákkal...  :lame:

via_mala

Quote from: Fazék on 2006-05-27, 20:47:03
ez már azért röhej, hogy így húzzák az időt vacak csatákkal...  :lame:
Hát szerintem meg, ha ezt Gatsu túléli, akkor teljesen megőszül. Igaz legyőzött már néhány apostolt, de valahogy ez most durvábbnak néz ki minden eddiginél.

Prof. William

Reméllem azért még 80 éves korom előtt befejeződik a sztori. Vagy monjuk 30 éves koromra. (23 vagyok.)

zolan43

Berserk_v31c275
Átmeneti szünet a harcban. A főmufti ajánlatát Guts visszautasítja + a harmadik oldal is megérkezik a csatába!

zolan43

Berserk_v31c276
Ez a csetepaté el fog tartani egy darabig... A repülő szörnycsapat élén ZODD.

Fazék

277-es chapter-hez tud bárki is egy működő torrent-et vagy direct download címet adni? köszi.
sajnos ezt a címet már 2 napja próbálgatom és még mindig nem megy...

Fazék

találtam hozzá egy mirror-t, ha esetleg mást is érdekel:
ttp://xebeth.free.fr/%5BEvil_Genius%5DBerserk_v32c277.rar
(direkt hibásan írtam, mielőtt vki megjegyezné. h betűt nem olyan nehéz elébiggyeszteni :))

szerk: ez a 277 már egész jó volt.
[spoiler]úgy néz ki végre véget ér a csata, és hőseink útra kelhetnek.
bár Zodd és Gatts között még lehet hogy lesz egy kis vita, de gyanítom jelenleg halasztani fognak. (pontosabban remélem)[/spoiler]

tanshin

huh.. Mostanában végeztem a 30. kötettel is. Ez az egyik legjobb manga, amit valaha olvastam. Összességében nem mindenhol, de az a pár rész amikor összejött minden, úgy ahogy kellett, az felülmúlhatalan érzés volt. Az egyik legjobban sikerült történet Roshinou környékén található. Az a küzdelem szédületes. Ennél nem igen lehetett volna jobban megalkotni.. (-> :redface:, ezt az egyik kedvenc jelenetem.. Gatts már kimerült a sok harctól, berserkerként félőrültté is vált, sokkos állapon is túl volt már, és mégis képes volt ember maradni)

Mekkora avad van! :jee: :D
-Yak

"Close your eyes...  ...can you see, what I can see?"

Venom

Valaki valami úton-módon fel tudná rakni az ftp-re az új részeket? Csak 272-ig van fenn, élő BT-t meg nem találtam sajnos. :(

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

via_mala

Quote from: Venom on 2006-08-15, 02:14:38
Valaki valami úton-módon fel tudná rakni az ftp-re az új részeket? Csak 272-ig van fenn, élő BT-t meg nem találtam sajnos. :(
Hogyhogy nem találtál?
A 278. fejezetet pl. 157-en seed-elik jelenleg.

Fazék

Quote from: via_mala on 2006-08-15, 02:20:44
Hogyhogy nem találtál?
és milyen gyakran szoktál elnézni erre a link-re?
csak mert én akárhányszor próbáltam erről a tracker-ről torrent-eket leszedni az utóbbi időben, rendszeresen offline volt... (pl ebben a pillanatban is az)

vagy csak egyszerűen nekem van marhára pechem...

én az Evil Genius oldalán a fórumon, az adott chapter-hez tartozó topic-ot szoktam általában gyorsan végiggörgetni, mert ott szokott lenni sima letöltési link általában, valami jólelkű egyén által közzétéve.

via_mala

Quote from: Fazék on 2006-08-15, 02:36:33
Hogyhogy nem találtál?
csak mert én akárhányszor próbáltam erről a tracker-ről torrent-eket leszedni az utóbbi időben, rendszeresen offline volt... (pl ebben a pillanatban is az)

én az Evil Genius oldalán a fórumon, az adott chapter-hez tartozó topic-ot szoktam általában gyorsan végiggörgetni, mert ott szokott lenni sima letöltési link általában, valami jólelkű egyén által közzétéve.
Én az utóbbi kb. 10 fejezetet mind erről a trackerről kaptam le, bár ránézni nem szoktam, csak ha valaki jelzi, hogy van friss anyag.

Fazék

Quote from: via_mala on 2006-08-15, 12:18:57
Quote from: Fazék on 2006-08-15, 02:36:33
Hogyhogy nem találtál?

Én az utóbbi kb. 10 fejezetet mind erről a trackerről kaptam le, bár ránézni nem szoktam, csak ha valaki jelzi, hogy van friss anyag.
nekem pl ebben a pillanatban is elérhetetlen az oldal. megnéznéd, hogy neked is? hátha nálam van a hiba... (remélem nem)

via_mala

Quote from: Fazék on 2006-08-15, 12:22:39
nekem pl ebben a pillanatban is elérhetetlen az oldal. megnéznéd, hogy neked is? hátha nálam van a hiba... (remélem nem)
Sajna munkahelyről nem tudom megnézni, erős a tűzfal.

Venom

Akkor, ha szabadna kérnem egy linket az Evil Genius oldalára?

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

via_mala

Venom

Szacsi

Ez a manga volt az egyik legnagyobb csalódás számomra  :frown:

Azok a kötetek, amelyekből az anime készült, zseniálisak. Nagyon tetszettek. De. Femto születése után már elveszette a varázsát. Nem a brutalitással van a bajom (bár néhol már nagyon unalamas, hogy csak jönnek és jönnek a szörnyek, de Gatts mindnek ellátja a baját), hanem azzal, hogy egyszerűen nem nagyon megy sehová az egész. Inkvizíció, tündérek, boszi (wtf o_O !?!), új Band of the hawk. De már nincs benne spiritusz.

De, hogy azért pozitívumot is mondjak: az elején a rajzolás nem a legjobb, de folymatosan egyre szebb lesz, a tizenvalahanyadik, huszadik köteteknél már egyenesen gyönyörű.

Ez persze mind szigorúan magánvélemény.

Rounin

Hm, egyedül azért nem vagy vele, bár én egészen Femto újbóli 'újjászületése' után adtam fel a reményt (majdnem egészen).

A rajzolás pedig a 8. kötettől javul drasztikusan.^^ (ezt mindig leírom... :ejj:)