Higurashi no Naku Koro ni - Spoilerek

Started by Prof. William, 2006-04-16, 23:55:36

Previous topic - Next topic

kikuchiyo

Nem tetszik ez a manga.
Infantilisnak és elnyújtottnak érzem az (egyébként szintén nem hibátlan) animéhez képest.

Szerk:
Letölt
Örül
Failure is the default option

Cobra

Thx kikuchiyo, már azt hittem ma nem jön ki  :appl:
Érdemes megnézni mennyien töltik most (több, mint 1000 leecher és 200 seeder)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Draconire

Ouch....ez a rész durva volt...
Kíváncsi lennék hogy mi történt volna ha Mion kiáll Shion mellet.

Rounin

Pár körömmel több. :) (mármint szakad)

Amúgy kedves rész volt, és nem beteg, hanem teljesen érthető család :D

Prof. William

Végül is jakuzacsálád. Shion meg örüllhet hogy nem a kisújját kelett levágnia. Csak egy enyhe büntetésben volt része. :ejnye:

Rounin

Úgy valahogy :D Bár ez tovább fáj, de legalább visszanő ^^

Darkstar

Én azért inkább körmöt tépegetnék, mint ujjat nyiszálnék. De leginkább egyiket se :) (Brrrr...)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

EP 18.

Fura... Eddig azt hittem Shion sztorija az előzmény. Bizonyos értelemben így is van, de mégis máshogy mennek az események mint a 2-ik Shion-Mion sztoriban. De tetszik...

kikuchiyo

Lokids

Huh ez a rész is kemény volt. Remélem meg fogjuk tudni, mikor kit és hol láthattunk. És persze, hogy miért.
Cska azt sajnálom, hogy Rena kevés szerepet kap. Nekem ő jött be legjobban a bárdocskájával. Olyan kawaii volt, meg persze a macska szem :)

Rounin

Éérdekes részecske volt. Kezd kibomlani a gombolyag, de még kuszák a szálak egy cseppet.
Kösz a linket :cool:

Soy

-----------------
~ACT 12.0~

" Neither Happiness          
            Nor Sadness             
            is Ever               
                 Permanent "  
-----------------

Draconire

Nekem tetszett ez a rész, és ebben nagy szerepet játszott a sötétben való nézés, illetve az, hogy a fülhallgatómat nem kíméltem hangerő szempontjából XD
Azok a hangok amiket Shion hallot, nagyon megadták a hangulatot. Remélem egyszer kiadják majd 5.1-ben is.

kikuchiyo

Mai rész: üt, mint a cölöpverő kalapács.

A kirakós játék darabkái szépen a helyükre hullottak, innen már hátradőlve nézhetjük, ahogy *ion leirtja fél Hinamizawát.
Érdemes lenne újra megnézni a Watanagashit, most, hogy már sok mindent tudunk.

Prof. William

"üt, mint a cölöpverő kalapács"

És sokkol mint az elektromos sokkoló.  :smile:

Lokids

Most, hogy megnéztem újra azt a bizonyos létrás jelenetet, ahol elvileg Mion volt, felmerült bennem valami. Akkor azt találgattuk, hogy talán Shion van ott. Most ez egyre jobban kezd bebizonyosodni. De! Mi vna akkor, ha tényleg Mion volt ott? Szóval Shion ugyebár megtámadja a nővérét. Lehet, hogy Mion ettől pöccen be, meg persze Oyashiro is besegít. Ez is egy lehetőség. Vagy nem?

Cobra

Következő részből valószínűleg sokminden kiderül, de szerintem inkább Shion volt a létra lábánál.

kikuchiyo

[spoiler]Ha feltesszük, hogy a most futó fejezet a Watanagashi univerzumában játszódik és megmagyarázza azt, akkor nincs kérdés, hogy ki állt a létra alatt... akkor Mion már a ketrecben volt, szegény.[/spoiler]

Lokids

A watanagashi alatt nem Mion volt ott. Legalábbis velünk nem azt közölték. Persze jöttek a feltételezések, hogy az Shion volt (ahogy te állítod, és ez is lesz a sorozatban). De én csavartam rajta még1-et, hogy ugyan Shion megőrült, de Mion min jó klánvezérpalánta ketrecbe rakta Shiont, és megtámadta K1-et.
De ez csak az én csavarásom. Mint megtudtuk Mion bele van zúgva K1-be. Szal ő nem bántaná, csakha a klán ellen vétene.
De én már várom a köv fejezetet. Remélem az tárgyalja az első fejezetben megismert macskalányokat. :D

Prof. William

De nem hiszem hogy ez a 2 végigjátszás univerzumában játszódik. Pl a K1 és Shin találkozása is máshogy zajolt le. Ez inkább egy magyarázó fejezet némi új történeti szállal megspékelve. Shion inkább most adja vissza a 2 fejezetbeli ketreces dolgot. :) Én neki drukkolok!
A 2 ben sztem egyik lány se volt 100-as (És cserélgették is a személyiséget s tényleg Shi-volt a létránál.) de ott Mion kavarta a barna lét. Az officialban is az van írva hogy a 2. központi alakja Mion míg a mostanié Shion. (Én a következőt várom nagyon ahol Rena lesz a "főhős".)

Cobra

Extra friss, ropogós http://a.scarywater.net/wind/Higurashi_no_Naku_Koro_ni_19_[wind][xvid][EA44A92F].avi.torrent  :smile:
Na jó, oldjátok meg, nem tudom hogy lehetne rendesen belinkelni.

Lokids

Vaze belinkelted előttem. :D
Mind1, Végre itt van.

Mod:
[.url=http://cím]valami szöveg, mondjuk a neve[./url] <-Így lehet megoldani
Anime   Higurashi​_no​_Naku​_Koro​_ni​_19​_[wind][xvid][EA44A92F].avi

Draconire

Quote from: Cobra on 2006-08-14, 22:24:35
Extra friss, ropogós http://a.scarywater.net/wind/Higurashi_no_Naku_Koro_ni_19_[wind][xvid][EA44A92F].avi.torrent  :smile:
Na jó, oldjátok meg, nem tudom hogy lehetne rendesen belinkelni.

Így  :D

szerk: Na ma estére már megvan a programom /csak jöjjön le gyorsan/.

Cobra

Nekem a Wind meg Xvid körülötti szögletes zárójel kiütötte az url zárójelét.

kikuchiyo

Ti kétpercenként frissítették a tokyotoshot, hátha kijött az új rész?  :3x3:

Na mindegy, jó szórakozást hozzá.
Ezen rész után szerintem már senki se fogja mondani, hogy szegény Shion. :(
Inkább szegény Mion, na meg szegény K1... annyira töketlen a srác, fogalma sincs, mibe keveredett.

Prof. William

Legalább a sarkára állt. Aúgy is önvédelem volt Mionnal szemben. Legalábbis az elején. :)

Mellesleg sztem a 2 végijátszásban Shion volt a ketrecben és ennek a fordítotja történik most. Ne feledni, hogy ez nem csak magyarázó rész, de új végigjátszás is.

Én most neki drukkolok. Végre törleszt a családjának :) Hajrá kis zöld démon!  :whoah:

Cobra

Én a Windesek saját torrent lapját szoktam nézni és tök véletlen volt, hogy pont most adták ki (különbenis már 17 perce kint volt, amikor linkeltem  :hehe:).
K1-t meg nem sajnálom, felőlem minden részben kétszer is feldarabolhatják vagy az őrületbe kergethetik :)

kikuchiyo

Lokids

A paródia nem jön be valami hiba miatt. :P

Ne megnéztem a mostani részt is. Ha előbb láttam volna a rész, nem fejtegettem volna azt, hogy talán tényleg Shion van a ketrecben. Picit bekattant. (Na nem mintha én nem kattantam volna be ilyesmiktől.) Csak szegény K1-et sajnálom. Ha kicsivel tökösebb gyerek lenne... de így sajna csak áldozat lesz/lett.

Christian

Na én is elértem a "végéig" és meg kell mondjam eszméletlen jó a sorozat. Nagyon tetszik,hogy mindenkinek kidolgozott személyisége van és nem sablon egyéniségekkel dolgoztak a készítők. A grafika az elején érdekes volt de aztán rájöttem,hogy ez tökéletes ehhez a sorozathoz. Így a 19. rész tájékán azt hiszem kedvenc szereplőm nem igazán van, viszont olyan akit rühellek akad dögivel :D K1 és Rena talán egyedül azok akik szimpik. Hm...és csatlakozok azokhoz akik a Renas szálat szeretnék már látni. Nagyon kíváncsi vagyok arra,hogy mik történtek a kiscsajjal. Főleg azután a buszmegállós beszélgetés után...