Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

Kalibur

QuoteOriginally posted by Baldy
És az egyik sárkány :)
Jéé most nézem, hogy ez nem készült el teljesen... :D
De asszem emlékszem... a barátnőm idő előtt jött ki beszámolóról... "kissé" lehangolva... aztán már nekem sem volt hangulatom folytatni... Tk mindegy, a többit mindenki képzelje oda magának :)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Soridan

Tessék, hétvégi álmatlanságom gyümölcse. Gzorsan felrakom, mielőtt megnézem a többiek ké.peit és elmegy tőle a kedvem :hopp: :hopp: :hopp:  (csak vicc, van önbizalmam....csak meg kell keresnem :rolleyes: )

ui.:
mindenki nagyon jó, "Way to go! " :D
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Sephiroth

QuoteOriginally posted by Soridan
Tessék, hétvégi álmatlanságom gyümölcse. Gzorsan felrakom, mielőtt megnézem a többiek ké.peit és elmegy tőle a kedvem :hopp: :hopp: :hopp:  (csak vicc, van önbizalmam....csak meg kell keresnem :rolleyes: )

Tessék itt az önbizalmad. Megtaláltam. Elég messze volt. Remélem többet nem hagyod el.:hopp: :cool:
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Kalibur

QuoteOriginally posted by Sephiroth
Tessék itt az önbizalmad. Megtaláltam. Elég messze volt. Remélem többet nem hagyod el.:hopp: :cool:
Ugyanazzal a lendülettel szerintem kösd is a bokájához vagy a csulkójához, úgy biztosabb a hatás :D
Különben a ténymegállapítás helyes volt::cool: :jee:

Tiaro

Tényleg király! :jee:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Moloko

Tessék, hétvégi álmatlanságom gyümölcse.

wáá ! Sugoi!!

ilyet nyugodtan postolj barmikor barmilyen mennyisegben :D
meg a vegen csak a te kedvedert nyitok egy fanart szekciot a kenshin oldalamra :) (persze csak ha megengeded hogy felrakjam a rajzod :)

Saori

Tessék, hétvégi álmatlanságom gyümölcse.  

Kul :jee:
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Baldy

Hát akkor csak a ti kedvetekért beraknék én is egy kis képecskét, amin kb. 2 órát dolgoztam, ugyhogy becsüljétek meg nagyon! :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Moloko

Hát akkor csak a ti kedvetekért beraknék én is egy kis képecskét, amin kb. 2 órát dolgoztam, ugyhogy becsüljétek meg nagyon! :)
najó, akkor most művet elemzek...
!ez az egész csak kitaláció!
a fenti kepről azonnal szembetűnik, hogy nem egy 'gyerek' rajzolta. valahogy van egy precizitás abban ahogy felnőttek rajzolnak gyerekrajzot :) (még a végén kiderül, hogy tényleg vki kisgyerek rajzolta én meg beégek itten :p)
pl az hogy az illetőnek van nyaka - ráadásul külön vonallal van meghúzva.. :)
amondó vagyok, hogy a mű alkotoja sokat ad olyan dolgokra amik kezimunkát igenyelnek (!nem félreérteni!) mivel külön megrajzolt minden egyes ujjat. amint látjuk a fejen kívül a test többi része arányos a rajzon - ez is arra vall hogy a rajzoló nem gyerek :)
az, hogy mindössze 3 szál hajat rajzolt, szerintem azért van, mert ez a három apro mozdulat berögződött cselekedet volt, es a régi példamunkák alapján az az ideális kép alakult ki az alkotóban, hogy egy palcikaemberkének így kell kinéznie...
mindamellett nekem nagyon tetszik, hogy abban a körben ott a nyaka tetején két pont és egy felfelé görbülő vonal van - tiszta pozitív kisugárzás - életszeretet, miegymás... apropó, a fej nagyságát tekintve, az illető nyilván szellemi tevékenységet végez, és nem fizikai munkával foglalkozik...
nem tudom mit írjak arról hogy nem rajzolt orrot :D lenne néhány dilis tippem :lol: pl: 1. nincs neki 2. meg van fázva és nem kap levegőt 3. nincs szaglása 4. túl nagy és szeretné ha kisebb lenne 5. túl sok animét nézett 5. túl sok túl világos fényképet nézett nagyon fehérbőrű emberekről, akiknek a sok fénytől nem látszott az orruk. (egyébként én se szeretek orrot rajzolni a pálcikafigurákra és a smileykbe se, mert valahogy túl nagy hangsúlyt kap akkor az orr, és egy sokkal komolyabb kinézetet kap tőle a figura - nem tud olyan felszabadultan vidáman kinézni)
huh, asszem nem megyek bele ennél több részletbe.
(Baldy te meg remélem nem veszed sértésnek :))

Edit: ékezetek. Cobra te meg meg egy ilyet beszolsz es... soha tobbet nem fogok ekezettel irni :D

Cobra

:lol:
Angel leírjam neked az ékezetes betűk kódjait, vagy az angol billentyűzeten mi hol található átkapcsolás után ?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Baldy

Be kell vallanom valamit: Tényleg én rajzoltam a rajzot! :)
Angel majdnem mindent eltalált az elemzésben :) Az ujjak mondjuk azért lettek megrajzolva külön külön, mert azok csak az utsó pillanatban jutottak az eszembe. A nyak azért lett külön meghuzva, mert mikor elkezdtem huzni azt a vonalat, megálltam egy pillanatra, mert nem tudtam, mekkora legyen a pálcika emberke (az ilyet is pontosan ki kell számitani!) Az életszeretetről csak annyit: szeretem a sajátomét, a többiek meg hullhatnak, mint a legyek :uzi:   :D
Az orrát meg egyszerűen elfelejtettem lerajzolni :) De amugy majdnem minden talált :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Moloko

Be kell vallanom valamit: Tényleg én rajzoltam a rajzot! :)
Angel majdnem mindent eltalált az elemzésben :) Az ujjak [...] A nyak [...] Az életszeretetről [...]
Az orrát [...] De amugy majdnem minden talált :)

tekinve hogy majdnem vegig ezekrol irtam, sok nem maradt...

Shadowolf

Na most, hogy így belejöttél akár rendszeresen is küldhetsz be fanartot. Apropó ez akép kit ábrázol? Tudom, hogy csak én vagyok (már megint) sötét. :D

Sephiroth

Szerintem is nagyon :cool: . Akkár sorozat is készülhetne belőle.
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Soridan

QuoteOriginally posted by Angel
wáá ! Sugoi!!

ilyet nyugodtan postolj barmikor barmilyen mennyisegben :D
meg a vegen csak a te kedvedert nyitok egy fanart szekciot a kenshin oldalamra :) (persze csak ha megengeded hogy felrakjam a rajzod :)

Hooooo? Igen az összes nyelven :hopp: Ennél  nagyobb elismerést nem is kaphattam volna (illetve igen, de azt nem tőled :D )

Köszönöm az önbizalmam :zen:  Csak...csak...most kicsit nehéz a helyváltás.....
...héten még jön rajz, ha pénteken tudok scannelni :D
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Soridan

Baldy:

Váááááááá! Őrült jó a pácikaemberkéd! Eddig azt hittem, az öcsém rajzolja a legjobbakat (pálcikaember-képregényei rulez - oltári gegek vannak bennük), de most lealáztad :hopp: :hopp: :hopp: :hopp:

Ui.: komolyan mondtam, a legjobb 'stickman' amit láttam :D

Kalibur

Nna Angel sama, ebből elemezd ki az általános hangulatomat lécci :D  Kíváncsi vagyok az eredményre...
Mindenki másnak: vázlat, messze nincs kész...

Moloko

QuoteOriginally posted by Kalibur
Nna Angel sama, ebből elemezd ki az általános hangulatomat lécci :D  Kíváncsi vagyok az eredményre...
Mindenki másnak: vázlat, messze nincs kész...
hat ez egy kicsit nehez lesz... jo lenne tudnom hozza nehany dolgot :D pl valosz egesz mas eredmenyre jutnek, ha vmi anime megnezese utan rajzoltad / szomoru voltal amikor rajzoltad / ez tenyleg a legaltalanosabb hangulatodban keszult.

de ilyen minimalis kovetkezteteseket adhatok pl hogy :)
es itt megint figyelmeztetnek mindenkit hogy csak kitalacio az egesz
amikor rajzolsz semmi nem zavarhat meg benne, valoszinuleg mint mindenki aki alkot teljesen beleeled magad a keszulo muvedbe. amint látom eleve szürke papírra dolgozol, és valami puha ceruzával, vagy szénceruzával, hogy a vonalak ne hassanak annyira erosen. ergo mivel nem szereted az ilyen eles konturokat es eles kontrasztokat a szinekben, valoszinuleg az ilyen dolgokat az eletben se szereted. vmi olyasmit akarok ezzel mondani, hogy a tobbi ember kozul biztos nem azzal tunsz ki hogy radikalis dolgokat csinalsz, hanem kierdemelt megbecsulessel, az igenyesseged, precizitasod miatt. azt hiszem igen nagy mennyisegu turelemmel rendelkezhetsz. valamint a szobád ahol élsz/laksz, szal, biztos alig van benne szabad falfelület, és van jó sok polc, amin mindenféle kisebb-nagyobb tárgyak sorakoznak, amik azért vannak ott mert egyszerűen csak megtetszettek, vagy azért mert valami emlék kötődik hozzájuk... a fényekkel ugyanúgy.. felteszem, hogy mindenféle hangulatvilágítást tartasz otthon, és csak az íróasztalodnál, munkához van valami fényes lámpa, ezenkívül szerintem tuti hogy gépezéshez nem gyújtasz lámpát :) (én gyújtok mert különben megfájdul a szemem, és különbenis, az animek elejére mindig oda van írva hogy egy világos szobában nézzük, megfelelő távolságra a tvtől :D)
najó most több nem jut az eszembe...

és elnézést az összevissza ékezetekért, valahogy nem tudok rá odafigyelni :)

Saori

KAWAIIIIII ^^ Add nekeeeeem :) ;) :D

Kalibur

Köszönöm Angel, ez aranyos volt :D . És bár kitaláció, azért van benne igazság (nem is egy helyen...:p )
Helyreigazításként: A lapok teljesen fehérek, max a világítás rossz, a ceruza pedig szerinzem hb-s, de valami ritka bóvli, amit az egyik szekrényben találtam ... nem néztem előtte/közben/utánna semmit és holnap vizsgázok, 70%-ra taksálom, hogy ezen is megrántanak, és a javítónak sincs sok esélye...

Baldy

QuoteOriginally posted by Saori
KAWAIIIIII ^^ Add nekeeeeem :) ;) :D

Saori: na jó :) De csak akkor, ha kapok érte puszit :D

Saori

Saori: na jó :) De csak akkor, ha kapok érte puszit :D

Öhh..najó...puszit kapsz érte :D :D De ez a rajz kel nekem ;)

Tiaro

Hehe ez kezd érdekes lenni. Két rajzért mit adsz? És háromért...? :D
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Baldy

QuoteOriginally posted by Saori
Öhh..najó...puszit kapsz érte :D :D De ez a rajz kel nekem ;)

És ha egy képregényt rajzolok belőle? :)

Shadowolf

És ha egy képregényt rajzolok belőle? :)

Akkor hozzádmegy feleségül. :hopp:

Soridan

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Akkor hozzádmegy feleségül. :hopp:

:wtf: :grrr: :morci: :hogyaza:
Van már képregénye :ejj: Nem kell neki másik! :nagyere: :teccik:

Ui.: :lul:

Shadowolf

:wtf: :grrr: :morci: :hogyaza:
Van már képregénye :ejj: Nem kell neki másik! :nagyere: :teccik:

Ui.: :lul:

Csak vicc volt (holtan összerogy). :D

Soridan

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Csak vicc volt (holtan összerogy). :D

:D Azért az utóirat.