Main Menu

Elfen Lied

Started by Dragon, 2005-05-15, 12:33:42

Previous topic - Next topic

Értékeld az Elfen Lied-et:

(1) [Elégtelen!] Borzalmas volt, a mûfaj szégyene.
11 (6.3%)
(2) [Elégséges.] Azért nem a legrosszabb, de nem ajánlanám.
11 (6.3%)
(3) [Közepes.] Nem is értem miért ilyen szélsõségesek a vélemények róla.
15 (8.5%)
(4) [Jó.] Tetszett, de azért van ennél jobb is.
80 (45.5%)
(5) [Kitûnõ!] A legjobb, amit valaha láttam.
59 (33.5%)

Total Members Voted: 175

new

erre gondoltam

krezga

Valószínűleg semmi extra jelentése nincs a kéztartásnak, csak úgy van.
Isten meghalt és mi öltük meg őt
-Nietzsche

new

Member

Quote from: new on 2006-08-09, 13:38:41
erre gondoltam
Mi is. :)
Nem hiszem, hogy bármit jelentene, bár így eléggé kényelmetlen az ujjaidat tartani.

Zsiga

Lt. Simoan Blarke

new: mint mondtam, volt rola szo. szoval valoszinuleg nem sikerul elbeszelni egymas mellett :D

WS: lol :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Andris_savaria

Sziasztok.

Elég lamer vok még ezen a fórumon..de most délután néztem végig az EL-t,és még a hatása alatt állok..
Szerintem örökre belopta magát a szívembe..
Bár még nem láttam sok animét,de ez a csúcs..
Tele érzelmekkel,és mivel sorozatról van szó,a "rejtélyek kibontását" ügyesen tudják fokozni azzal,hogy kegyetlenül befejezik az akció,vagy épp a "streszhejzet" közepén, vagy kezdetén..
Rég láttam ennyire megindító filmet(élő színészekkel)

és a zene.. :jee:
kegyetlen..

ezek a japók..

Member

Üdvözöllek, Andris_savaria, nálam ez nagyon erős kezdésnek számít. :jee:

UI.: Nem olvasztanád meg a másik "Andris" szívét a kedvemért? :rolleyes:

Kuroi Tenshi

Quote from: Member on 2006-08-14, 23:42:46
UI.: Nem olvasztanád meg a másik "Andris" szívét a kedvemért? :rolleyes:
Nem fog menni, ne is reménykedj. Ha egyszer a fejébe vette...

DeathDealer

HY!Úgy hallottamű,hogy lesz folytatása eme remekműnek :jee: Remélem igaz a hír mert szerintem simán belefér a folytatás!  :whoah:

Lt. Simoan Blarke

ha lesz is folytatasa, szerintem en nem neznem meg... ugy lett lezarva a sztori jol, ahogy. ezen legfeljebb csak rontani lehetne... az extra resz szerintem mar eppen eleg volt, hogy kikerekitse a sorozatot. ami be van fejezve, azt imho nem kell eroltetni tovabb... ;)

Member: K_T-nak sajna igaza van :(
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Próféta

Quote from: DeathDealer on 2006-08-16, 22:26:15
HY!Úgy hallottamű,hogy lesz folytatása eme remekműnek :jee: Remélem igaz a hír mert szerintem simán belefér a folytatás!  :whoah:
www.animenewsnetwork.com nem tud róla, ahogy nézem. Szóval vagy álmodtad, vagy az álmodta, akitől hallottad, vagy valami nagyon-nagyon bennfentes hírforrásod van :)
Másrészt meg hova lehet ezt a sztorit folytatni, és minek? ld. blarke

Member

Szerintem sem kellene már hozzányúlni, még a végén itt is jönne 52 filler... :rolleyes:

Lazzaret

Szerintem sem kellene folytatni. Hiszen teljes keretsztorija volt az egésznek amit ráadásúl nagyon jól fejeztek be.Ha ehez hozzányúlnak az felérne egy istenkáromlással :lazza:

www.arkangyalok.uw.hu

fema

Egyetértek, h nem kellene belepiszkálni egy kerek történetbe, mert azzal szerintem csak elrontanák. Egyáltalán nem is tudom, mit tehetnének még pluszba hozzá... Szeretem az Elfen Lied-ot és nem szeretném, ha elrontanák... Nekem már az extra ep. is bökte a csőröm, nem, hogy egy komplett folytatás... Pfuj!  :ejj:

new

A mangában mindenféle vicces dolgok kerültek elő ... [spoiler]uber gonosz lucy3 ,valami klonok jönnek , lucyből valami mutáns féreg lesz , kouta meg teszi amit réges-rég megígérttettek vele  , stb :P[/spoiler]
egyébként ha jól tudom a mangában is volt valami hasonló jelenet mint az anime végén , de ott valami "új" lány jött vagy mi (de javítsatok ki ha tévedek)

szóval elképzelhető hogy valamikor lesz folytatás de sokkal szomorúbb végkifejlettel ...

Edina-chan

Szomorúbb végkifejlet? Ehm, szerintem sem kell folytatás, jó ez így..^^°

Member

Már így is eléggé letörő volt számomra két karakter halála, az, ami a spoilerben szerepelt meg inkább csak elrontaná.
[spoiler]Lucy-ből mutáns?! Klónok?!! Nem kéne eddig süllyedni...[/spoiler]

Lt. Simoan Blarke

az meg mar baromira tul van targyalva, hogy az anime vegen nem valami "uj" lany jon ;)

Member

Mondjuk Wanta kölyökkutya (vagy csak túlzottan chibi-s lett) és a kölykök láthatóan csak a gonosz diclonius-okat ugatják meg. :)
Merjenek bele egy új lányt rakni, ugyanolyan babarózsaszín hajjal és kiverem a balhét. Sőt, ez a
[spoiler]mutánsá válás meg "Kouta ígérete" (gondolom arra, hogy majd megöli, ha már baj van)[/spoiler]
olyan erőltetett (=Saikano) fílinget hordoz, hogy az hihetetlen. :ejj:

fema

Hú, még jó, hogy nem kezdtem el olvasni a mangát, ha ilyen marhaságok vannak benn.

DeathDealer

Tőlem jöhet folytatás.Kíváncsi vagyok, hogy mit talál ki a rendező.És ha atomhülyeség lesz akkor nem veszek róla tudomást.Ha valaki meg nem akar folytatást de mégis lesz az egyszerűen nem nézi meg!Mit kell ezen annyit balhézni?Ahány ember annyi szokás és még sorolhatnám :Eztneked: (nem egy személynek szólt hanem úgy általában mindenkinek!)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: DeathDealer on 2006-09-03, 18:26:32Ha valaki meg nem akar folytatást de mégis lesz az egyszerűen nem nézi meg!
ne felejtsd el, hogy ide fokent elborult fanatikusok irtak/irnak, es legyen bar akarmilyen fos a folytatas, TUTI meg fogjuk nezni. es az tonkretehetne az _elmenyt_, amit nekunk adott (killer loliz!!!!!! :lul: ).

Lythis

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-09-03, 22:43:30
Quote from: DeathDealer on 2006-09-03, 18:26:32Ha valaki meg nem akar folytatást de mégis lesz az egyszerűen nem nézi meg!
ne felejtsd el, hogy ide fokent elborult fanatikusok irtak/irnak, es legyen bar akarmilyen fos a folytatas, TUTI meg fogjuk nezni. es az tonkretehetne az _elmenyt_, amit nekunk adott (killer loliz!!!!!! :lul: :lul: ).
:tezsvir: WORD

Én a mangát nem nagyon olvastam mert személyszerint kiakasztott a rajzolása, de ha tényleg ilyen elborult dolgok vannak benne, akkor szerintem jobb is.
Klónok, meg ismeretlen diclonius volt a fighting game-ben is, csak nem tudtam eldönteni, h a készítők tudtak valamit, ami a sorozatba esetleg nem került bele, vagy csak nagyon kreatívak voltak...

Member

Megnézzük, max jót röhögünk és letudjuk fillernek. Hogy Elfen Liednek elfogadni nem fogom a folytatást, az egyszer biztos.

Fénymarék

Quote from: Member on 2006-09-04, 22:53:10
Megnézzük, max jót röhögünk és letudjuk fillernek. Hogy Elfen Liednek elfogadni nem fogom a folytatást, az egyszer biztos.
mi? folytatas? na ne :)
igeretes vagy inkabb kiabrandito..ez a ket gondolat kergetozik fejemben :P

DeathDealer

Én nem mondok semmit hogy elfogadom-a vagy nem mint pl.:Member  :_piszka: Ha nem lesz jó akkor nem veszek tudomást róla, ha meg  :Kiraly: lesz akkor  :hopp: :appl: Remélem mindent beleadnak a készítők!

Lt. Simoan Blarke

akarhogy is nezem, nem tudok elkepzelni olyan megoldast, ami tetszene is a sztori tovabbviteleben. en is remelem, hogyha lesz, jo lesz, de sajnos baromira nem vagyok benne biztos, hogy eltalaljak, hogy mi volt "jo" a cuccban, es megismetlik megint azt, ami megfogott. Membert meg ne piszkald, korulbelul egyet ertek vele. (ha megolik Yukat, vagy egyertelmuen kiderul, ki mellett dont Kouta, akkor eskuszom szettepem a keszitoket  :Eztneked: ) maximum toreneti elmelyitest latnek szivesen, mint amilyen az extra resz volt.

DeathDealer

Én nem is gondoltam ijesmire hogy meghal valaki vagy Kouta választ.Semmi happy end nem kell.Egyszerűen szeretem a fílingjét és nézném a hasonló folytatást. :hopp:Nem piszkálom Membert csak nem értek vele egyet!Mongyuk ha többet megtudnánk a dicloniusokról meg Nanáról az teccene  :whoah:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: DeathDealer on 2006-09-05, 16:51:55pl.:Member  :_piszka:
erre ertettem.
nekem se kell happy end. de adott ket csaj, egyik egy killer loli, mindketto Kouta-fetisben szenved, nem igazan tudom elkepzelni, hogy hogy lehetne rendesen tovabbvinni :s mert az osszecsapas meglehetosen elkerulhetetlennek tunik. az meg, hogy valakinek megint menekulnie kell, az mar tulsagosan elcsepeltnek hatna a nagy rejtegetesre kihegyezett fosztori utan.

Quote from: DeathDealer on 2006-09-05, 17:28:49Mongyuk ha többet megtudnánk a dicloniusokról meg Nanáról az teccene  :whoah:
csak el ne csesszek.
egyebkent meg: nana's everyday life. nana fancomic. elborult. csak neked. :D