Kedvenc anime intro-k és outro-k

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-05, 17:39:05

Previous topic - Next topic

Randal

Opening: Last Exile zene és képek:)
Ending: A Wolf's Rain vége fele amikor a Secret garden című szám szól. Na, az frenetikus.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Randal on 2006-08-16, 22:42:49
Opening: Last Exile zene és képek:)
igen, az nagyon jol sikerult. 15 resz utan megeltem azt, hogy nem leptetem at, hanem vegighallgatom. baromijo a hangzasa, tenyleg "repkedek a levegoben valami legiszannal" filingem van tole :)
es nekem az endingje is tetszik  :jee:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Randal

Őszintén szólva én elég sokszor átlépkedtem, mert vártam a folytatást, de az openinget kiszuperáltam a videóból. Vsz jobb mint ami az OST-ben van. Igaz utóbbi 6 perces:)

chilip

a Scryed op-ja és ed-je egész jó, de nálam immár negyed éve a Witchblade op-ja a favorit :D

Kuroi Tenshi

Quote from: Shali on 2006-07-23, 21:12:36
Szerintem a GitS első évadának intrója, az Inner Universe sokkal jobb volt, mint a másodiké. Az az egyik legszebb szám, amit valaha hallottam ('=
Hát... ízlések és pofonok...
Ha már GitS SAC1, akkor inkább a Lithium flower - én meg azt nem tekertem át egyszer sem, sőt, inkább vissza :D

Randal

White Seed: minek keresni? Fogod az animét, megnyitod virtualdubban, lemented az audiot wma-ban avgy ogg-ben, megnyitod a nero zeneszerkesztőjét, kivágod azokat a részeket amiket nem kell aztán elmented. És voilá, megvan az OP:)

Liquid Snake

Nekem a Naruto eniding 1 a KEDVENCEM.

Shali

Most néztem meg a Paranoia Agent első részét és az intróra nem találok szavakat. A zenéje és a képi világa is eszméletlen jó ((=
"what a wondrous mushroom coud in the sky", és hozzá a gügyén nevető emberek, nagyon jó! ((=
when in trouble, when in doubt, run in circles, SCREAM and SHOUT!!

Próféta

Quote from: Shali on 2006-08-30, 16:22:51
Most néztem meg a Paranoia Agent első részét és az intróra nem találok szavakat. A zenéje és a képi világa is eszméletlen jó ((=
"what a wondrous mushroom coud in the sky", és hozzá a gügyén nevető emberek, nagyon jó! ((=
:tezsvir:
Valami olyasmi a sztori mögötte, hogy késő esti sávot kapott a sorozat, ezért olyan intrót csináltak neki, ami jól felébreszti az embert :)

kikuchiyo

Szerintem is brilliáns, de ha jól emlékszem, a rendező valahol azt nyilatkozta, hogy relatíve gyorsan, kevés megrajzolt képkockából dobták össze.
Failure is the default option

Ryxus

Nekem na'on bejön az FMA összes op.-ja és end.-je + a Bleach 3 op.-ja és end.-je.
Fullmetal Alchemist and Bleach 4ever

"If you get close to the sun you just get yourself burnt" - Edward Elric

"Under the mask there is another mask" - Hatake Kakashi

"All of your opinions are rejected!" - Kurosaki Ichigo

SaiyaGin

Azt hiszem, még sosem írtam a topikba, úgyhogy ez a lista elég hosszú lesz...

Opening:
Dai-Guard - :lol:
Dragon Ball GT – az 1. opening, amit eredetiben hallottam (RTL7 pwnz joo :D)
Erementar Gerad
Full Metal Panic! 1. op (tudom, hogy eléggé hasonlít hozzá a 2., de annak a képi világát nagyon összedobottnak éreztem) 
FMP Fumoffu,
FMP The Second Raid
Genshiken
GetBackers: Barariro no Sekai
Kaleido Star: Tattoo Kiss
Lost Universe
Oh! My Goddess (tv)
Oh! My Goddess Sorezore no Tsubasa – skót duda...
Onegai Twins
School Rumble
Slayers Next
Slayers Try
Tenjou Tenge – BOMB A HEAD!!  :whoah:   :uzi:
You're Under Arrest: Love somebody
You're Under Arrest 2

Ending:
Ai Yori Aoshi Enishi: I do!
Dragon Ball GT: mind
Fate/Stay Night
Futari Ecchi
Genshiken
Get Backers: Ichibyo no Refrain, Namida no Hurricane
Kaleido Star Layla Hamilton Monogatari
Love Hina – tökéletesen ellentétes a sorozat hangulatával
Oh! My Goddes: Negai
Slayers
Slayers Next
Slayers Try: mindkettő
You're Under Arrest: The Movie

A Detective Conan-számokat azért hagytam ki, mert azokból egy ennél nem sokkal rövidebb lista lenne.  :lazza:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: SaiyaGin on 2006-09-04, 15:41:13
Opening:
Dragon Ball GT – az 1. opening, amit eredetiben hallottam (RTL7 pwnz joo :D)
Full Metal Panic! 1. op
FMP Fumoffu,
FMP The Second Raid
Onegai Twins
School Rumble

Ending:
Dragon Ball GT: mind
Love Hina – tökéletesen ellentétes a sorozat hangulatával
az 1. opening FMPbol melyik?
egyebkent ra kellett jonnom, hogy a Love Hina specialoknak BAROMIJO opjai es endingjei vannak. (mondjuk annyira lavulavu meg romantika hangulatot tudnak nyomni, ami 1500%ban hianyzik magabol az animebol, hogy az neha mar faj :D )

mostani kedvencem pedig Argento Soma op/end. mondjuk nem lattam vegig a cuccost, nem tudom, mennyire illik hozza, de 2 resz alapjan nagyon. :)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

SaiyaGin

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-09-04, 15:58:01
az 1. opening FMPbol melyik?
egyebkent ra kellett jonnom, hogy a Love Hina specialoknak BAROMIJO opjai es endingjei vannak. (mondjuk annyira lavulavu meg romantika hangulatot tudnak nyomni, ami 1500%ban hianyzik magabol az animebol, hogy az neha mar faj :D )

mostani kedvencem pedig Argento Soma op/end. mondjuk nem lattam vegig a cuccost, nem tudom, mennyire illik hozza, de 2 resz alapjan nagyon. :)

Amelyiknek az elején Kaname normális életét mutatják, majd váltanak a katonai dolgokra és a többi szereplőre.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: SaiyaGin on 2006-09-04, 16:07:38
Amelyiknek az elején Kaname normális életét mutatják, majd váltanak a katonai dolgokra és a többi szereplőre.
de akkor jol emlekszem, hogy a zene ugyanaz marad? *homlokrancolas* mert nezem itt az OSTt es egyetlen szamrol remlik hogy az volt az opening...

SaiyaGin

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-09-04, 16:09:58
de akkor jol emlekszem, hogy a zene ugyanaz marad? *homlokrancolas* mert nezem itt az OSTt es egyetlen szamrol remlik hogy az volt az opening...

Igen, a zene ugyanannak a számnak a 2 "változata"(jobb szó nem jut eszembe). Az 1.-ben a szám első kb. másfél perce hallható, a másodikban a 2. másfél perc.

szerk.: a listából kimaradt az Inuyasha Grip című openingje.

Lt. Simoan Blarke

heh. annyi City Huntert neztem az utobbi idoben, hogy az valami rettenet. de a '91 season introja es outroja megfogott (a korabbiak nekem tul oregesek dallamvilagban). plusz nem tudom, mennyire szamit introoutronak a filmek kezdete & vege, de a The Death of Evil Saeba Ryo introja baromijo lett, gyonyoru artok vannak benne, kellemes zene, ami kell :D

Fubi

Air Gear intro. Maga a zene nagyon tetszik és szerintem nagyon illik a klip is hozzá.
És még: Flow:Go  és Asian Kung-fu Generation :Haruka Kanata (mind2 Naruto  intro).
A Bleach legújabb introja is tetszene ha nem tudnám hogy utána filler rész jön.

Ehhez a témához még annyit fűznék hozzá , hogy ez is egy olyan kategória amiben az animék magasan verik a nyugati társaikat(Na láttam már kifejezetten rossz intro-t is de az átlag azért több mint egyszerű zene és video amit azért raknak be hogy a stáblista alatt ne a masszív fehér semmit nézzük).

Cobra

Van olyan anime outro is, ami néha változó állókép, de a zene olyan jó alatta, hogy érdemes végig né...hallgatni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Lythis

A Bleach új intrója annyira valahogy nem tetszik, mint az eddigiek. Persze erre sem mondom, hogy rosz, sőt, igényes darab, de a zeneválasztás nagyon nem tetszik alá. Főleg az Ichirin no Hana és a D-tecnolife után...

Fubi

Bleach-ből a kedvencem az első intro (Asterisk) és a mostani outro (Movin). Tükrözik a Bleach stílusát, főleg az előbbi.
A legújabból nekem pont a zene tetszik  :szemuveges:, mondjuk el tudnék mellé képzelni sokkal jobb klipet is, valamit amiben kevesebb bounto van.

Quote from: Cobra on 2006-09-13, 01:01:11
Van olyan anime outro is, ami néha változó állókép, de a zene olyan jó alatta, hogy érdemes végig né...hallgatni.

Tudsz ajánlani?

Member

Asterisk, Ichirin no Hana, Life és Hookie Boshi szerintem, ami jó a Bleachből.

Fubi: Most így belegondoltam, az FMA 2. endingje (Tobira no Mukou e) pont olyan állóképes valami, de nekem nagyon tetszik. :)

Bruce

Quote from: Fubi on 2006-09-14, 19:10:47

Quote from: Cobra on 2006-09-13, 01:01:11

Tudsz ajánlani?
Tudom, hogy nem nekem szólt, de a Juuni Kokki szerintem ilyen. Általában mikor hat-hét részt nézek egy sorozatból, akkor egyszer nézek openinget, egyszer endinget, már ha jó, de ez azon kevés sorozatok egyike, amikor volt az néha kettő-három is...

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Fubi

Az FMA második endingje nekem is tetszik, illik a sorozat hangulatához(azt is milyen rég láttam) :jee:, a  Juuni Kokki -t így névről nem ismerem, de megnézem. Köszi mindkettőtöknek. :merci:
Viszont akkor én is ajánlok: Chain- az Air Gear introja ha Asterisk tetszet akkor ez is fog (remélem) :szemuveges:.

Próféta

fubi: a Cowboy Bebop endingje pont megfelel a követelményeknek: állóképekből áll, és a sorozat 3 vagy kitudjahány végignézése alatt egyszer se nyomtam el  :jee:

Member

Quote from: Próféta on 2006-09-15, 00:53:18
fubi: a Cowboy Bebop endingje pont megfelel a követelményeknek: állóképekből áll, és a sorozat 3 vagy kitudjahány végignézése alatt egyszer se nyomtam el  :jee:
Vélhetően ismét én vagyok az egyetlen, akinek nem tetszett :D

Fubi

A CB endingje nem rossz, viszont akkor az openinget is meg kell említeni.
Én általában az openingeket nem szoktam elnyomni (kivéve ha nagyon rossz), valahogy ezek hoznak igazán hangultaba.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Member on 2006-09-15, 09:53:50
Vélhetően ismét én vagyok az egyetlen, akinek nem tetszett :D
jah. nekem is baromira bejovos az az ending, mondjuk azert is, mert annak a koncertfelvetele is mindig beugrik (vagy mi), es nagyon ott van.
K_T: Lithium Flower fetis, vagy mi? :D

egyebkent a ma-vegre-befejezett City Hunter filmek nagyon meggyoztek most. a Special Service es a Million Dollar Conspiracy baromi utos, hurtepos, latvanyvilagaban jol osszevagdosott openingeket hoztak, az ending meg... mmmm :)
plusz a Steamboy endingje is nagyon jo lett, csak a float credits elrontja...

Kuroi Tenshi

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-09-16, 23:47:22
K_T: Lithium Flower fetis, vagy mi? :D
Sztem jó.
Pontosabban: azt még nem tekertem át. Pedig már sokmindent áttekertem.
És abban is állóképek vannak :)