Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: Manitu on 2006-09-06, 12:51:56
Quote from: Fazék on 2006-09-06, 09:47:50
viszont dvd-nél meg igen ritkán szoktak fansub-ot alkalmazni (legalábbis ha jól tudom), szóval sztem tippre a dvd-rip-ek 90%-án ugyanaz a felirat van (ha jól tudom).
Azért ott is vannak különbségek, ugyanis az a felírat sokszor hemzseg a helyesírási hibáktól és elgépelésektől. Van aki ezeket javítja, a4e például nem. A kedvencem az I, my, me, strawberry eggs, ahol rengeteg sorban a szöveg előtt kint van az időzítés is, ráadásul a kis k-t valamiért nem ismerte a typesetterük, a felíratban az összes K-betű naggyal volt írva, föggetlenül attól, hogy mondatkezdés, vagy egy szó közepe :)
hmm ezt nem tudtam, de végülis logikus, hogy a jobb csapatok erre is odafigyelnek. a4e rip-eket pedig az eddiginél is jobban fogom kerülni mostantól...

zsozso

Quote from: Fazék on 2006-09-06, 13:00:11
Quote from: Manitu on 2006-09-06, 12:51:56
Quote from: Fazék on 2006-09-06, 09:47:50
viszont dvd-nél meg igen ritkán szoktak fansub-ot alkalmazni (legalábbis ha jól tudom), szóval sztem tippre a dvd-rip-ek 90%-án ugyanaz a felirat van (ha jól tudom).
Azért ott is vannak különbségek, ugyanis az a felírat sokszor hemzseg a helyesírási hibáktól és elgépelésektől. Van aki ezeket javítja, a4e például nem. A kedvencem az I, my, me, strawberry eggs, ahol rengeteg sorban a szöveg előtt kint van az időzítés is, ráadásul a kis k-t valamiért nem ismerte a typesetterük, a felíratban az összes K-betű naggyal volt írva, föggetlenül attól, hogy mondatkezdés, vagy egy szó közepe :)
hmm ezt nem tudtam, de végülis logikus, hogy a jobb csapatok erre is odafigyelnek. a4e rip-eket pedig az eddiginél is jobban fogom kerülni mostantól...

a4e amx b-a lime e-d es a hozza hasonlok, 1xuen kritikan aluli melot vegeznek.
Death is the only redemption

Bishop

szerintem jó a minőség,még az kéne hogy tele legyen azzal az új formátummala,amittől teljesen beszaggat a gépem

zsozso

Quote from: Shiroi on 2006-09-08, 15:39:15
A Dagger of Kamui-val másnál is gond van, vagy csak nekem nem lehet beállítani sem feliratot, sem japántól eltérő szinkront?
Nalad van a gond.
Playing Dagger of Kamui [RG] - part 2.mkv.
ID_VIDEO_ID=0
[mkv] Track ID 1: video (V_MS/VFW/FOURCC), -vid 0
ID_AUDIO_ID=0
ID_AID_0_LANG=jpn
[mkv] Track ID 2: audio (A_AAC/MPEG4/LC/SBR), -aid 0, -alang jpn
ID_SUBTITLE_ID=0
ID_SID_0_LANG=eng
[mkv] Track ID 3: subtitles (S_VOBSUB), -sid 0, -slang eng
ID_SUBTITLE_ID=1
ID_SID_1_LANG=eng
[mkv] Track ID 4: subtitles (S_VOBSUB), -sid 1, -slang eng
ID_SUBTITLE_ID=2
ID_SID_2_LANG=eng
[mkv] Track ID 5: subtitles (S_TEXT/UTF8), -sid 2, -slang eng
ID_SUBTITLE_ID=3
ID_SID_3_LANG=und
Death is the only redemption

morgena

Majutsushi Orphenből nem lehetne feltenni egy másik verziót (is), ha van valakinek?

Bishop

az Innocent Venus-t nem fog felkerülni az ftp-re,vagy esetleg én nem találom :confused:

Hiei-sama

Kepzelodtel tudtommal soha nem volt fent....

Member

Bishop

a Konjiki no Gash Bell-t 77 és 101 között nem tudná valaki feltenni majd? :redface:

Hiei-sama

Nem mert nincs subolva....

Randal

A Dallos nevezetű ősrégi anime érdkel valakit? mert ha igen akkor lehet szó a feltételéről. Nekem megvan:)

Próféta

Quote from: Randal on 2006-09-13, 22:36:34
A Dallos nevezetű ősrégi anime érdkel valakit? mert ha igen akkor lehet szó a feltételéről. Nekem megvan:)
Engem érdekelne.
De nézzetek utána, jogilag nem gáz-e, hogy Magyarországon TV-ben is ment.

Hiei-sama

Nem hiszem hogy gond lenne.Van par cucc mai megy tvben meg is fent van...Amig nem szol erte sztem senki felmehet marha zso belemegy.

Zsiga

Quote from: Próféta on 2006-09-13, 23:37:06
Engem érdekelne.
De nézzetek utána, jogilag nem gáz-e, hogy Magyarországon TV-ben is ment.
InuYasha is fentvan. FMP is. Meg még sokminden. ;)
Ja és engem is érdekel.

És ha már úgyis itt vagyok, ez érdekel valakit: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=666?

Manitu

Abszolute. Még ed2k-n sem találtam meg :(

Randal

Okéj, akkor letárgyalva. Gondolom elsőnek ki kell töltenem a feltöltési engedélyt:)
Ha minden igaz jövhéten elkezdem feltölteni.

Hiei-sama

Es melyik valtozat? Raven-classic? Mert az meg csak ep-3ig van es angol dubos....Angol dub meg nem nagyon mehet fel.De majd kiderul.

Randal

Hiei-sama: Ez tőlem kérdezed? Őszintén szólva nemtom melyik változat.
Minősége VHs-ből van átnyomva, szal nem a legjobb és angol szinkronos, felirat nélkül.

Hiei-sama

Igen toled thx.Akkor sejtettem Raven-Classic lesz ep1-3-ig es 4 hianyzik ; )

Randal

A Dallos nem egyetlen egy OVA? Több része is van ezek szerint? vagy most akko mi van?

Zsiga

Quote from: Randal on 2006-09-14, 22:44:11
A Dallos nem egyetlen egy OVA? Több része is van ezek szerint? vagy most akko mi van?
Négy részes, ami neked van meg az az első három egyben.

Randal

Jó tudni. Akkor valszeg felesleges is lenne feltölteni.
Gondolom akkor a 4 részes nemigen szerezhető meg. Hacsak vkinek nincsen emg VHS-en

Zsiga

Quote from: Randal on 2006-09-14, 23:02:14
Jó tudni. Akkor valszeg felesleges is lenne feltölteni.
Gondolom akkor a 4 részes nemigen szerezhető meg. Hacsak vkinek nincsen emg VHS-en

AniDB szerint a négyrészesből csak raw van. (Illetve külön a négy rész.)

kikuchiyo

Engem minden formában érdekel, angol szinkronnal és rawként is.
Failure is the default option

Randal

Jó a raw is. legfeljebb vki készít hozzá feliratot:)

Manitu

Gunnm - Last Order vol8 meg némi AMG felment.

david20

Már nagyon régen keresem a Mumin nevű animét.
Még anno évekkel ezelőtt adta az M1.

Ha valakinek megvan, akkor fel tudnátok tölteni.
(bármilyen minőségben jó)

Előre is köszönöm.

:pFaza

Szia Zsozso!

Fel tudnád rakni az Ergo Proxy maradék részeit?
14 rész van fent, a sorozat pedig 23 részes...
ha esetleg kell, nekem megvan még a 15,16,17 és 18. rész,
bár azt nem tudom felrakni hogyan kell :)

Köszi szépen előre is!

-Faza
:P

Hiei-sama

Sztem nem igazan fogja felrakni majd ha shinsen tovabb subolja...Amugyse ertem minek neked ha megvan...Ha meg hianyzik vlmi akkor szedd tovabb a szar verziokat,bar sztem alapbol nem sokat er ez a sorozat.

:pFaza

Az uccsó 5 rész hiányzik nekem...
De ha megmondod, honnan tudom leszedni (akár szar minőségben), akkor nem fogom itt nyúzni az arcom tovább :)
Mellesleg nekem tetszik a sorozat, persze, az én hibám, hogy imádom a poszt-apokaliptikus dolgokat :)
:P