Main Menu

Bittorrent

Started by Shadowolf, 2004-05-27, 23:31:08

Previous topic - Next topic

Draconire

Quote from: gr33n on 2006-10-30, 12:29:45
Tud vlk ajánlani egy Yami no Matsuei Dual Audio-s torrent-t amit még mindig Seed-elnek? VAgy vlk-nek megvan maga az Anime?
Fent van az ftp-n :P
Hogy dual audio vagy sem, azt nem tudom.

gr33n

Quote from: Gmer on 2006-10-30, 12:33:56

Már néztem, sajnos nem Dual Audio, de azért köszi hogy írtál.  :smile:

Zsiga

Quote from: gr33n on 2006-11-01, 14:38:08
Quote from: Gmer on 2006-10-30, 12:33:56

Már néztem, sajnos nem Dual Audio, de azért köszi hogy írtál.  :smile:
AniDB szerint nincs meg végig dual-audio változatban.

gr33n

Hops. Az valahogy elnéztem.  :wtf: :lame: Habár engem nem nagyon zavarna ha meglenne a AMedia 1-9-s változat. Az a gond hogy az AMedia-t nem találtam meg mivel nem igazi csapat és IRC-je sincs.  :ejj:

Ramiz

Quote from: SaiyaGin on 2006-10-20, 14:36:13
Murphy torrentekre vonatkozó törvénye: a torrent mindig akkor gyorsul be, amikor az embernek valahova mennie kell és ki kell kapcsolnia a gépet. :rolleyes:
Ez milyen igaz! :haha: És fogadok, hogy még egy Murphy-könyvben sem írták meg. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

SaiyaGin

Leszedtem a(z) utorrentet, de felmerült bennem egy kérdés: ha megnyitok benne egy torrentet, ami a BitCometben már kb. félig lejött, 0%-ról kezd-e tölteni, vagy meg lehet-e csinálni azt, hogy onnan folytassa, ahol a másik kliens tart?
(White SeeD-del ellentétben nekem nem jött le 72 óra alatt a Spiral.)

Draconire

Quote from: SaiyaGin on 2006-11-06, 21:17:51
Leszedtem a(z) utorrentet, de felmerült bennem egy kérdés: ha megnyitok benne egy torrentet, ami a BitCometben már kb. félig lejött, 0%-ról kezd-e tölteni, vagy meg lehet-e csinálni azt, hogy onnan folytassa, ahol a másik kliens tart?
(White SeeD-del ellentétben nekem nem jött le 72 óra alatt a Spiral.)
Persze, meglehet, csak arra kell figyelni, hogy amit a bitcomet töltött azoknak a fájloknak a végén van-e egy .bt végződés (ezt nem tudom, hogy alapból beállítja-e), na ezt a végződést kell kitörölni, és úgy indítani az utorrentel a letöltést, persze ugyanabba a mappába.

SaiyaGin

Quote from: Gmer on 2006-11-06, 21:22:15
Persze, meglehet, csak arra kell figyelni, hogy amit a bitcomet töltött azoknak a fájloknak a végén van-e egy .bt végződés (ezt nem tudom, hogy alapból beállítja-e), na ezt a végződést kell kitörölni, és úgy indítani az utorrentel a letöltést, persze ugyanabba a mappába.

:merci:
szerk.:működik!  :smile:

via_mala

Quote from: SaiyaGin on 2006-11-06, 21:40:05
Quote from: Gmer on 2006-11-06, 21:22:15

:merci:
szerk.:működik!  :smile:
De előtte ki kell adni a Force Re-Check utasítást a torrentre, különben szerintem elölről fogja kezdeni.
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Ramiz

Mit jelent a torrentes filmek nevében az, hogy "DVDsrc"? Eddig csak CAM verzió volt kint az A Scanner Darkly-ból, ez már vajh' dvd-rip?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

via_mala

Quote from: Ramiz on 2006-11-09, 09:41:55
Mit jelent a torrentes filmek nevében az, hogy "DVDsrc"? Eddig csak CAM verzió volt kint az A Scanner Darkly-ból, ez már vajh' dvd-rip?
DVD Screener
Kritikusoknak kiadott DVD-változat, mindenféle figyelmeztetésekkel a filmek közben, hogy tilos terjeszteni.
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

kikuchiyo

Sono toori desu.

Néha csak egyetlen üzenet van a film elején, hogy "Amennyiben illetéktelnül Önhöz került volna, hívja az 1-800-FUCK_MY_ASS tel.számot", de sokszor - mint ennél a Scanner Darklynál is - ötpercenként beúszik ez a figyelmeztetés, és időnként fekete-fehérre vált a kép.
Failure is the default option

Próféta

Nem DVDscr?

sirtomi

Quote from: via_mala on 2006-11-09, 10:43:11
DVD Screener
Kritikusoknak kiadott DVD-változat, mindenféle figyelmeztetésekkel a filmek közben, hogy tilos terjeszteni.
Ezt nem tudtam. Abban a hitben voltam, hogy a screener verzió az valamilyen technikával az eredetiről másolt változat :)

Zsiga

Yakumo

Quote from: via_mala on 2006-11-09, 10:43:11
DVD Screener
Uh, akkor nekem egyszer egy ilyen változat volt meg a LOTR Two Towers-ből. A film közben vagy 10 percenként kiírta a figyelmeztető szöveget, hogy ez a kópia csak egy bizonyos akadémiának van megtekintésre mittudomén kiknek. Tehát akkor ők voltak a kritikusok, jó tudni. ^^

Ramiz

Hmmm... asszem kikuchiyo tippje az 1-800-FUCK-MY-ASS-es telefonszámmal nem túlzás. Ez köcsögség, kérem! :ejj: Na mindegy. Várok akkor a dvd rip-re.
:merci: az infót! :D

kikuchiyo

Lesz az Anifesten is, megnézheted moziban.

kikuchiyo

T8lt8k éppen vmit, és a uTorrent ötpercenként lerohad azzal, hogy "Error: Érvénytelen Paraméter". Ezt miért csinálja?

Fazék

kezdem megútálni a torrent-et... most már 8KB/s feltöltésre lekorlátozva is totál belassítja a böngészést...
(1024/128 kbit/s-es net-em van)

Necrid^

Mennyire kell beállitani a feltőltés 3mb netnél?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Fazék

Quote from: Necrid^ on 2006-11-24, 22:44:45
attól függ melyik szolgáltatónál, és hogy kábel vagy adsl? :)

mondjuk 3mbit-hez ahogy nézem adsl-nél 384 kbit/s feltöltést adnak, szóval 48 KB/s az elméleti max feltöltési sebességed. ennek a 60%-ára érdemes beállítani sztem (szóval kb 30-ra), hogy ne akadályozza a letöltést a feltöltés. de próbálgatni kell :)

Necrid^

Quote from: Fazék on 2006-11-24, 22:53:15
Quote from: Necrid^ on 2006-11-24, 22:44:45
attól függ melyik szolgáltatónál, és hogy kábel vagy adsl? :)

mondjuk 3mbit-hez ahogy nézem adsl-nél 384 kbit/s feltöltést adnak, szóval 48 KB/s az elméleti max feltöltési sebességed. ennek a 60%-ára érdemes beállítani sztem (szóval kb 30-ra), hogy ne akadályozza a letöltést a feltöltés. de próbálgatni kell :)
Aham, chellom van de én 20ra szoktam, a max feltőltésem pedig 60 de ennyire nem akarom beállitani miért végülis számol a számláló :)

Fazék

Quote from: Necrid^ on 2006-11-24, 23:00:31Aham, chellom van de én 20ra szoktam, a max feltőltésem pedig 60 de ennyire nem akarom beállitani miért végülis számol a számláló :)
akkor javaslom a chello unlimiter topic-ot, és máris elfeledkezhetsz a számlálóról ;)

szerk: de most látom, hogy már írtál is oda régebben... nem vált be?

Necrid^

Quote from: Fazék on 2006-11-24, 23:03:53
Quote from: Necrid^ on 2006-11-24, 23:00:31Aham, chellom van de én 20ra szoktam, a max feltőltésem pedig 60 de ennyire nem akarom beállitani miért végülis számol a számláló :)
akkor javaslom a chello unlimiter topic-ot, és máris elfeledkezhetsz a számlálóról ;)

szerk: de most látom, hogy már írtál is oda régebben... nem vált be?
hát igen régen probáltam egyszer de nem jött be :)

Manitu

Quote from: Fazék on 2006-11-24, 22:37:00
kezdem megútálni a torrent-et... most már 8KB/s feltöltésre lekorlátozva is totál belassítja a böngészést...
Nem biztos, hogy a feltöltést kell lejebb korlátozni. Ha rendesen meg van seedelve a cucc amit szedsz, akkor a kliensed a világ összes sávszélességét meg tudja zabálni, úgyhogy érdemes a letöltést is korlátozni az elméleti maximum 80-90%-ára.

Fazék

Quote from: Manitu on 2006-11-25, 15:36:33
Quote from: Fazék on 2006-11-24, 22:37:00
Nem biztos, hogy a feltöltést kell lejebb korlátozni. Ha rendesen meg van seedelve a cucc amit szedsz, akkor a kliensed a világ összes sávszélességét meg tudja zabálni, úgyhogy érdemes a letöltést is korlátozni az elméleti maximum 80-90%-ára.
ennyire butának azért ne tessék nézni kérem szépen ;)
1. le van korlátozva
2. jelen esetben még csak nem is töltök lefelé, napok óta csak visszaosztok...
és igen, tudok arról az opcióról, hogy 'alternatív feltöltési sebesség, ha nincs letöltés', szóval nem az okozza a gondot és a schedule opciót is használom utorrent-ben :)

szerk: és általában egyetlen torrent fut csak és így is durván lassít

kikuchiyo

Hány kapcsolatot építhet ki egyidejűleg a kliens? Nálam torrentenként 28-ra van beállítva, de néha így is zavarja a böngészést már két torrentnél is. Nem, vagy hiányosan jönnek be oldalak stb.

Próbáld ezt a beállítást korlátozni.

Szerk:
OMGWTF THOUSANDGET!!!!!!!11(cos2x+sin2x)

Fazék

Quote from: kikuchiyo on 2006-11-26, 01:39:30
Hány kapcsolatot építhet ki egyidejűleg a kliens? Nálam torrentenként 28-ra van beállítva, de néha így is zavarja a böngészést már két torrentnél is. Nem, vagy hiányosan jönnek be oldalak stb.

Próbáld ezt a beállítást korlátozni.
ok, köszi, lejjebb vettem, meglássuk javul-e

Fazék

valaki tudna működő link-et adni egy friss ipfilter.dat-hoz?
általában innen szoktam leszedni, de persze pont az utóbbi 1-2 órában nem működik...