Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

Xaga

QuoteOriginally posted by Tiaro
Csatlakozok! :)

Én is:)

Cobra

Hail to you, masters of the pencil  :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Moloko

csak itt csak most csak nektek, rajzoltam valamit amit már nem fekete-fehérben hanem 256 szürkeárnyalatban kellett beszkennelni :D
hátteret meg csináljon hozzá akinek nyolc anyja van :p

Shadowolf

Angel, Kalibur: királyak a képek. :jee:

Saori

QuoteOriginally posted by Xaga
Én is:)

Meg én is :D
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Moloko

hehh :) a sötétség magányos hercegének :)
asszem a fanartból csak a herceg teljesül :) (meg a magányosság, de ez nem hangolja le az illető figurát) a sötétség valahogy nem jött össze...

Shock12

QuoteOriginally posted by Angel
hehh :) a sötétség magányos hercegének :)
asszem a fanartból csak a herceg teljesül :) (meg a magányosság, de ez nem hangolja le az illető figurát) a sötétség valahogy nem jött össze...
Hasonlít Lorenorra... :) !

Moloko

QuoteOriginally posted by Shock12
Hasonlít Lorenorra... :) !
na, akkor mégse vagyok olyan béna :D

a mai napra vonatkozó örömömet már lassan képtelen leszek máshogy kifejezni, mint hogy :zen:

ignus

Mindenki nagyon :cool:.... Bárcsak én tudnék igy rajzolni... Sajnos az én kezem máshoz "ért". Kerekebb dolgokhoz!

(Shukku: labdára gondoltam nem másra!  :D )
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Moloko

QuoteOriginally posted by ignus
Mindenki nagyon :cool:.... Bárcsak én tudnék igy rajzolni... Sajnos az én kezem máshoz "ért". Kerekebb dolgokhoz!

(Shukku: labdára gondoltam nem másra!  :D )
:_off: csak nem kosarazol, Ignus?

ignus

QuoteOriginally posted by Angel
:_off: csak nem kosarazol, Ignus?

Dede... De hogy télleg ne legyen off esetleg icq-n vagy pm folytatás? :)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Soridan

QuoteOriginally posted by Saori
Ezért pedig ne kövezzetek meg....ilyen az ha rámjön az ötperc ;)
Csakis erős idegzetűeknek ajánlott....:D
Inuyasha ala Saori style :D

u.i.:Rumiko Takashi valszeg azonnal  szívrohamot kapna ha ezt meglátná...:rolleyes:

Hehe...köszönöm. Már csak azért, mert voltak bohókás pillanataim, amikor úgy éreztem, muszáj leszek legalább egyszer Inuyashának öltözni és az emberek reakcióján röhögni, a képet megnézve azonban megvilágosodtam és elálltam ettől a szándékomtól :D

Tiaro:

Egyetértek, szerintem is sokkkkkal szebb egy angyalszárnyas leányka, de mégsem rakhatom be azt avatárnak :D
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

ignus

QuoteOriginally posted by Soridan
Hehe...köszönöm. Már csak azért, mert voltak bohókás pillanataim, amikor úgy éreztem, muszáj leszek legalább egyszer Inuyashának öltözni és az emberek reakcióján röhögni, a képet megnézve azonban megvilágosodtam és elálltam ettől a szándékomtól :D

Tiaro:

Egyetértek, szerintem is sokkkkkal szebb egy angyalszárnyas leányka, de mégsem rakhatom be azt avatárnak :D

Szerintem akkor az előző postod töröld, mert az eleje u.a. mint ez.... :D

Shock12

QuoteOriginally posted by ignus
Szerintem akkor az előző postod töröld, mert az eleje u.a. mint ez.... :D
Edit. Nem nõ, gomb :D (törlést, és módosítást lehet végezni saját poston belül ;))

Kalibur

Edit. Nem nõ, gomb :D (törlést, és módosítást lehet végezni saját poston belül ;))
Ma reggel totál lassú vagyok... :rolleyes: . Ca háromszor olvastam ezt újr, mire felfogtam... :D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Soridan

Ehh, ne :_piszka: , tudom, hogyan kell törölni (Edit nő, édesanya, a haj még mindig tart :D). Csak ma kapkodom mint Bernát a ménkűhöz, szóval elnézettessék nekem.

Kárpótlásul felajánlom egyik avatártervemet :) :
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Soridan

tegnap úgy éreztem, ha a sok inuyasha mellé nem rajzolok én is egyet, akkor becsavarodom (végleg, nem csak átmenetileg, mint most :rolleyes: ). Szóval íme:

ui.: egyébként ez a két arc az, amit élőben is el tudnék viselni (mármint sajátként, animeből :D)

Shock12

tudom, hogyan kell törölni (Edit nő, édesanya, a haj még mindig tart :D). Csak ma kapkodom mint Bernát a ménkűhöz, szóval elnézettessék nekem.
No prob. Elnézve csoportjába sorolva. :D . A kép meg nagyon kul :) !

Sky

Mindkét kép rox...
Mess with the best,
Die like the rest...

Freyja

Üdv mindenki!

Most vagyok először, nagyon profik a rajzok!!!!!! :cool:
Kicsit le is vagyok hidalva Tőletek !
Én is szoktam (inkább régebben volt jellemző) mangát rajzolni, de ezekután szerintem újra nekilátok  :D
Azért kezdésnek itt egy rajz:

Shock12

QuoteOriginally posted by Freyja
Üdv mindenki!
Szia ! Nagyon jó a rajz, de mivel mi kíváncsi társaság vagyunk, ezért gyorsan ejts meg egy bemutatkozást ... ahova beírod a nemed is (mert félreértések lehetnek... mármint már volt rá precedens :D) !

Shadowolf

Tele vagyunk tehetségekkel, és a jelek szerint éppen még eggyel bővült kicsiny társaságunk. :D Szóval grat Sori és Freyja a nívos képekhez. :D

Freyja

Bemutatkozás megejtve :tezsvir:

Soridan

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Tele vagyunk tehetségekkel, és a jelek szerint éppen még eggyel bővült kicsiny társaságunk. :D Szóval grat Sori és Freyja a nívos képekhez. :D

TársaságUNK? De szerény :p :D Egyébként jogos :zen:

Shock12

TársaságUNK? De szerény :p :D Egyébként jogos :zen:
Nem királyi többes te nagyon lovag... (tiszta középkor... )... :D

Soridan

Nem királyi többes te nagyon lovag... (tiszta középkor... )... :D

/me pallost ragad. Készülj galád, élhegyre tűzlek! Avagy lepárbajozlak a talpadról :D

A post-om arra vonatkozott, hogy milyen szerényen ("teli vagyunk tehetségekkel" és "társaságunk") önmagát tehetségnek állította be. De, mint mondtam, jogosan :zen: A királyi többes a hercegnők és királyok jussa :D

Shock12

/me pallost ragad. Készülj galád, élhegyre tűzlek! Avagy lepárbajozlak a talpadról :D
:D
Áhan... én arra értelmeztem, hogy némileg szerénytelenül Sado-wolf (:D) magát állította be egyes szám 6 személybe...
És igenis, én mint lai-kuss bizton állíthatom, hogy tehetségtõl duzzad eme topic minden egyes mûve ! ;)

Shadowolf

A post-om arra vonatkozott, hogy milyen szerényen ("teli vagyunk tehetségekkel" és "társaságunk") önmagát tehetségnek állította be. De, mint mondtam, jogosan :zen: A királyi többes a hercegnők és királyok jussa :D

Te meg az én postomat értetted félre, ugyanis a tehetségek alatt nem magamra, hanem rád, Saorira, Sephire...stb.-re célóztam (társaságunk pedig, mint fórumozók összessége...vili? :rolleyes: ). Amúgy meg néha nézd meg a pm-jeidet ha szabad kérnem. :p :D

Shadowolf

:D
Áhan... én arra értelmeztem, hogy némileg szerénytelenül Sado-wolf (:D) magát állította be egyes szám 6 személybe...

Magyarázat a te postod alatt. :rolleyes:

Soridan

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Te meg az én postomat értetted félre, ugyanis a tehetségek alatt nem magamra, hanem rád, Saorira, Sephire...stb.-re célóztam (társaságunk pedig, mint fórumozók összessége...vili? :rolleyes: ). Amúgy meg néha nézd meg a pm-jeidet ha szabad kérnem. :p :D

:ejj: Ezt útálom. Soha a bús életbe nem szólalok már meg másként, csak tárgyilagosan. Tehát. Értettem. Bár talán nem tűnt fel, de nem vagyok buta. Igyekeztem jelezni, hogy nem szabadna komolyan venni, amit írtam. Lehet, hogy le is törlöm. :(  Így virágzik el egy bimbózóan jókedvű délután. Mégegyszer kiemelem: csak ha _kérem_, akkor van rá szükség, hogy bármit is elmagyarázzanak.

Ui.: pm megnézve. :p viszonozva :D