Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

Liquid Snake

Quote from: chilip on 2007-04-03, 21:45:26
pont azt csinálja, amit itachi mondott neki: gyűlöli és megveti, azért él hogy megölhesse...

De nem úgy éri el amit akar mint ahogy Itachi mondta neki!

OFF: Carfanatic gyere MSN-re!!! Nagy hírek! Narutimate Accel  :whoah: :whoah: :whoah:

smash++

Quote from: carfanatic on 2007-04-03, 21:39:45
Sasuke-val kapcsolatban az hogy neked nem tetszik a ruha még nem fog váltani,Nekem anno Naruto előző ruhája nem tetszett ez már egy fokkal jobb
és az hogy ki tanítja tök mind1 főleg hogy Kakashi azon kívűl hogy nem valami lelkes és eléggé földhöz ragadt jó tanár és jó képességeket tudna tanítani. Az hogy meg valaki ezek után beadja az cool emo kölyköt nem valami megnyerő és szánalmas,ha tanulni akar és valahol még ott van a régi énje akkor Konoha-ban maradt volna. Ő maga mondta hogy nem akar Itachi-ra hasonlítani de az Ms-en kívűl jó úton van hogy a végén hasonlítani fog rá :__devil:
Amit leirtál komolyan is gondolod...?:D
Ezek szerint Naruto-nak fölös volt Jiraiya és Sakurának Tsunade,Sasuke-nek meg Oro mert Kaksahi is jó tanár...Bullshit!Még anno Kakashi is elgondolkodott azon amikor elővette a chidorit Oro ellen,hogy "mi a túrót gondoltam ezzel..."
Két fő kari is úgymond a legjobbtól tanult.Sasukenek ez akkor egy igen jó lehetőség volt.Nehogy azt mond,hogy Kaksahi jobban kiképezte volna őt mint Oro...Abban a helyzetben anno egyszerű tény volt,hogy Naruto erősebb tőle és ahoz,hogy megölje a tesót igencsak erősnek kéne lennie.Azért Oro mégiscsak egy Akatsuki tag és egy leg sanin volt.Ha ott marad soha nem kapja meg ezt az "átváltozás"-ból fakadó erőt,e nélkül pedig gyengébb mint Naruto.Oro-nak legalább voltak válaszai számára
Ja és szerintem nem lesz olyan mint Itachi...

"Sasuke-val kapcsolatban az hogy neked nem tetszik a ruha még nem fog váltani," .Szeritnem ezzel nem vagyok egyedül...Nem is kell a kedvemért...,de örülnék neki,mert az "alsó rész" és a matróz kötél nem tetszik de a fölső igen.

LuckyDingo

Quote from: smash++ on 2007-04-03, 22:15:37
Ja és szerintem nem lesz olyan mint Itachi...
Igazad van, a végén még rosszabb lesz XD

Quote from: smash++ on 2007-04-03, 22:15:37
"Sasuke-val kapcsolatban az hogy neked nem tetszik a ruha még nem fog váltani," .Szeritnem ezzel nem vagyok egyedül...Nem is kell a kedvemért...,de örülnék neki,mert az "alsó rész" és a matróz kötél nem tetszik de a fölső igen.
Sasukének akkor is a Gai-féle ruci kell, de nincs kedve elmenni érte Konohába, úgyhogy egyelőre az Oro által adott ruhával kell beérni XD

smash++

Itt mindenki utálja Sasuket? :haha:
Én meg most kezdem betenni a kedvenc karakterek közé,ahogyan Sakura-t is.
Gai-féle ruci Naruto-nak is félre van téve vagyis már biztos megrendelte :D

Vejiita

Gai meg Rock Lee még ilyen fullidétlen kinézettel is a topon vannak véleményem szerint.
Na meg szerintem Sasuke-t bizonyos módon meg lehet érteni. Nekem nincs különösebb bajom a karakterével, inkább a kétszavas ismételgetések kezdenek egyre jobban zavarni, mint például az alábbiak, és szemléltetésképpen egy-egy kifejező smiley-val próbálom érzékeltetni, hogy milyen fejjel szokták mondani az alább elhangzottakat:

"Naruto-kun!"  :oops:
"Sasuke-kun!"  :eek:
"Gaara!"  :morci:

Szerintem tudjátok kikre gondolok.  :D

Liquid Snake

Quote from: Vejiita on 2007-04-03, 22:55:36

"Naruto-kun!"  :oops:
"Sasuke-kun!"  :eek:
"Gaara!"  :morci:

Szerintem tudjátok kikre gondolok.  :D

"Naruto-kun!"  :oops:  Hinata?
"Sasuke-kun!"  :eek:   Sakura?
"Gaara!"  :morci:         Naruto?

smash++

Quote from: Liquid Snake on 2007-04-03, 23:10:09
[/quote]
Én is erre tippelek :smile:.Talán a másodikat kilehet egészíteni egy Naruto-val még :D csak a kun-t lekell hagyni,mert ezt is hallottuk egy párszor

Bishop

nos ahogy egy mondás is tartja nem a jó focistákból lesz a jó edző :D
jiraiya taníthatott vollna többet is, Oro csak annyiban volt előnyben hogy ő tiltot jutsu-kat is tud bár még nem láttam
oro-nál is kb annyit csinált mint kakashinál tett volna kakashi elkezdi listázni az álítólagos 1000-jutsu-t sasuke meg lemásolja,aztán már csak vissza kéne venni a stílusból és edzenni mint lee vagy legalább mint naruto-mert ők ha nem is látjuk(naruto) edzenek
Sasuke nem csinál semmit egy nap alat felfogja hogy kell és aztán jó van le van szarva
sasuke egyre inkább olyan mint itachi és nem azért mert gyűlöli őt vagy mert bosszú vágya van hanem mert ugyanolyan "jobb vagyok másoknál stílusa lett"
nem tom emlékeztek amikor sasuke-t mutaták gyereként,minden felnőt azt mondta hogy milyen jól fejlődik de ő szerény volt és mindig itachi-val dicsekedet hogy ő már ilyenkore chuunin volt,ezt a későbbi sasuke nem viselte volna el

igen nem bírom SAsuke-t az ő stílusát valós életben is megvetem nem hogy itt
a top lista akiket utálok : Sakura,Konohamaru,SAsuke,hidan :D

LuckyDingo

Sasuke jófej gyerek :D Megnemértett zseni esete /aki nem is szeretné, hogy megértsék/
Csak azért keresett társakat, mert valami nagyra készül.. /ha meg megcsinálták azt a nagyot, akkor valszeg kinyírná a társakat is XD/
De most komolyan akiket én nem bírok a narutoban:
Naruto,Hidan,Sakura.. konohamaru/bár őt nem veszem figyelembe.. sok vizet úgyse fog zavarni XD/

Liquid Snake

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-04, 00:51:54
Sasuke jófej gyerek :D Megnemértett zseni esete /aki nem is szeretné, hogy megértsék/
Csak azért keresett társakat, mert valami nagyra készül.. /ha meg megcsinálták azt a nagyot, akkor valszeg kinyírná a társakat is XD/
De most komolyan akiket én nem bírok a narutoban:
Naruto,Hidan,Sakura.. konohamaru/bár őt nem veszem figyelembe.. sok vizet úgyse fog zavarni XD/

Sasuke gyáva. Ezért ment Oro-hoz mert beparázott h gyenge, míg Naruto keméy munkával éri el azt amit elér. Meg nekem nem tetszik ez a Sasuke agyonüberelése. Narutonak legalább mutattak vmit a tréningjeiből. Sasuke-t meg mindig egyre erősebbnek ábrázolják közben meg azt se tudjuk hogy hogy edz stb... Csak találják ki h most ennyi meg ennyi Ninját leüt, hú de kemény stb... Nem lenne bajom vele de nem kéne ennyire majmolni...

Devian

hát "túlűberelés"
-fogjuk rá hogy Sasuke genius szóval kicsit táposabb alapból és ezért gyorsabban tanul neki megvoltak alapok nem mint narutónak stb.

az egy dolog hogy Narutó elhúzott de mig ő alapokat tanult Sasukenak csidoris kardja lett (meg gizda hajókötél xD)
ez van

Hidan-t mér utálja mindenki ? :P

Liquid Snake

Csak azt figyeld h Naruto mindig is jobban fejlődött Sasuke-nél. És most h Oro-hoz ment már majdnem félisten lett belőle, nem hiszem h annyira sokat tudna Oro tanítani neki... Na de mind1 így van megcsinálva úgyis Naruto a legerősebb :D Majd szétveri az akatsukit is Lee és Neji segítségével :)

Itachi

Arra azért kíváncsi leszek,hogy EMO-Sasuke lenyomja-e majd Itachi t....Sztem nem .
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Liquid Snake

Quote from: Itachi on 2007-04-04, 01:09:25
Arra azért kíváncsi leszek,hogy EMO-Sasuke lenyomja-e majd Itachi t....Sztem nem .

A manga mostani állása szerint még nincs esélye rá h legyőzze Itachit. Oro se halt meg, biztos lesz még itt meglepetés :)

Itachi

Hát ja.És persze még régen sem láttuk Itachi max tudásást azóta még tápabb lett ,sztem esélytelen.Ja és nem is vagyok annyira biztos ,hogy Itachi ellensége-e Konoha nak vagy sem.

LuckyDingo

Quote from: Liquid Snake on 2007-04-04, 01:12:02
Quote from: Itachi on 2007-04-04, 01:09:25

A manga mostani állása szerint még nincs esélye rá h legyőzze Itachit. Oro se halt meg, biztos lesz még itt meglepetés :)
Lenyomja Itachit..  de még az is lehet hogy nem elsőre fog neki menni. Oro meg meghalt.. el lehet felejteni XD
Itachi se űberisten, de majd elveri Sasukét a vakvezetőnyulával XDDDDD Crispy rulz X :lol: :lol: :lol:

Liquid Snake

QuoteLenyomja Itachit..  de még az is lehet hogy nem elsőre fog neki menni. Oro meg meghalt.. el lehet felejteni XD

Te tényleg ezt hiszed??? Ha Sasuke lenyomná Itachit a mostani szintjén akkor nagyon elbasznák a mangát... Ja és szted Oro ennyitől megfekszik??? Ő győzte le a 3. Hokage-t... 100% hogy nem halt meg!

smash++

Quote from: Liquid Snake on 2007-04-04, 01:30:45
QuoteLenyomja Itachit..  de még az is lehet hogy nem elsőre fog neki menni. Oro meg meghalt.. el lehet felejteni XD

Te tényleg ezt hiszed??? Ha Sasuke lenyomná Itachit a mostani szintjén akkor nagyon elbasznák a mangát... Ja és szted Oro ennyitől megfekszik??? Ő győzte le a 3. Hokage-t... 100% hogy nem halt meg!
Most biztos nem fogja lenyomni.Ő maga is megmondta,hogy még kevés hozzá.De vmikor tuti legyőzi,ha nem is ő akkor Naruto-ék.Ha vmi happy end-ing félét is akarna akkor az Akatsukinak pusztulni kell.Szóval vkinek le kell győzni őket.
Oro nem nagyon győzte le a harmadikat...ezzel vitatkoznék.Alig csinált vmit,ha nincs a tiltott jutsu az 1. és 2.,nem győz.Így majdnem ott hagyta az egész lelkét...

Kakashi is jó tanár,de hogy többet tudott volna tanítani neki azt kétlem.Már az a "seal" vagy mi a nyakán is elég ok volt,hogy Orohoz mennyen és akkor ott vannak a tiltot jutsuk az új kardja...Az viszont igaz,hogy nem láttuk az edzést,de azt viszont bekell látnod,hogy akármikor mutatták Sasuke-t csak is az edzésről volt szó.Elméletileg nekem az jött le,hogy állandóan Oro mellett volt ill szobájában és az edzőteremben és harcolt amennyit csak lehetett.Az,hogy most überelik vagy übereljük meg azért érthető.Számomra elég meggyőző volt,amikr odaugrott Narutohoz,valahogy kicsit később reagálták le azt a mozdulatot.Sai,Naruto,Sakura,Yamato meg se tudták karcolni,ha jól emlékszek <-oké ez nem volt igazi harc,de azért még is vmi. Naruto persze,hogy erősebb lesz tőle,de most talán nem az.Azért én anno azt elvártam volna amikor a copy Itachi ellen harcolt,hogy egy dispel-t megtud csinálni,mert ez aztán elég alap.Felismerte a genjutsu-t,de ennyivel b@@@hatja Itachi és Sasuke ellen.
Ebban az ainme-ben mindig a "jók" (Narutoék) győznek vagy erősebbek lesznek egy kis idővel.

Én Konohamarut nem szeretem és Deidarat.Más hirtelen nem jut az eszembe.

Vejiita

Quote from: smash++ on 2007-04-03, 23:31:09
Quote from: Liquid Snake on 2007-04-03, 23:10:09
Én is erre tippelek :smile:.Talán a másodikat kilehet egészíteni egy Naruto-val még :D csak a kun-t lekell hagyni,mert ezt is hallottuk egy párszor

Talált süllyedt.  :smile:

Mellesleg szerintem sem halt még meg Orochimaru, ahhoz túl brutal arc.

Hmm... ez jó kérdés, hogy kik azok, akiket a legkevésbé kedvelek... lássuk csak... mondjuk ők:

Kankurou (valahogy nem tetszik a stílusa)
Shizune (fárasztó tud lenni)
Kabuto (Omnistrife is megmondta, hogy "Kabuto suxxxx! He's Oro's Beeyatch! He wears glasses... He wears purple! > was beaten by Naruto!"  :rotfl: :lul:)

LuckyDingo

Hát én ajánlom hogy pusztuljon meg.. miért ne lehetne hogy meghaljon? Meghalt a 3.Hokage /pedig ő is nagy szereplő volt :O/, meghalt Asuma is.. meghallhat Orochimaru is ugyanígy.. nem tudom miért kell annyira ragaszkodni hozzá :P
Itachi meg igenis verhető, de még mindig felé billen a mérleg, mert sokkal több tapasztalattal rendelkezik :D És mindkettőnek van egy gey spec tulajdonsága: Itachi-Mangekyou, Sasuke-Curse Seal. Sztem lenne esélye Sasukének most is.. bár nem sok :D

KeLa

Quote from: Vejiita on 2007-04-04, 11:05:17
Jó lenne ha valahol mélyen Sasuke-ben várakozna és újból felbukkana vmikor... ;)

Vejiita

Quote from: KeLa on 2007-04-04, 14:30:53
Quote from: Vejiita on 2007-04-04, 11:05:17
Jó lenne ha valahol mélyen Sasuke-ben várakozna és újból felbukkana vmikor... ;)

Igen, annak én is örülnék. :Kiraly:

chilip

a Kabuto-s elmélet is elképzelhető, miszerint kabuto bemegy megnézni a hullát, erre orochimaru az utolsó erejével megszállja...

Bishop

huh na mindenre reagálhatok :muhahah:

hol is kezdjem?
Sasuke kiírtaná,MINT Itachi? Sasuke überelése meg,a találkozásos jelenetnél nem nagyon akaródzott Naruto-nak koncentrálni és igen akkor naruto gyengébb volt mint ahogy most is,de azt kétlem hogy Sasuke komolyan edzett,látszott mennyire komolyan vette amikor Sai ottvolt. Nekem annyi jött le abból hogy gyorsan mutassa meg Oro és mondjon róla 3 mondatot aztán mehet,és hogy zseni lenne? Régen az volt de mostanság már csak a szája nagy meg Sharingan full használatban,hagy vakuljon meg ő is :ejj: (ha sima Sharingan-tól lehet)

Itachi ellen most kb annyi esélye lenne mint anno Kakashi-nak volt talán kicsit több de akkor kicsit többet belead Itachi
Itachi meg már nem fejlődik sehova,és Naruto és Sasuke együtt fogja legyőzni kéz a kézben :D . Majd szerintem eljön az az idő amikor Itachi annyira túlerőlteti magát Ms-sel hogy nem csak a látását de Sharingan-on kívűl minden érzéke el fog szálni.
Itachi meg szerintem nem annyira az Akatsuki tagja,szerintem ő neki van egy másik célja és csak addig van ott. Szerintem az MS lehetővé teszi neki hogy az AL ne tudja befolyásolni ezért ő csak úgy van ott mint Bleach-ben Tousen  Aizen mellet

Oro nem halt meg még van pár dolog amiben fontos szerepe lesz még ott a gyűrű relytéje és szerintem még lesz valami próbálkozás kitörni Sasuke-ből
Sőt most hogy tudjuk mi volt Oro eredeti célja lehetséges hogy Kishi neki szánja majd a később megjavuló szerepét

ha valamit kihagytam akkor majd következőleg

KeLa

Quote from: carfanatic on 2007-04-04, 18:24:37
Sőt most hogy tudjuk mi volt Oro eredeti célja lehetséges hogy Kishi neki szánja majd a később megjavuló szerepét
Na persze, majd Oro, Jiraiya és Tsunade körtáncot járnak a napfényes konohai mezőn és mindenki boldogan él amíg meg nem hal :lul: :lul:
Sztem nem kéne neki megjavulnia, Oronak nagyon jól kitalálták ezt a rosszfiú szerepet :smile:

Bishop

megjavúl de ezt egy kövögés és a halál közöt dönti el :haha:
ilyen Darth vader feeling :D

LuckyDingo

Orot temessük el szépen.. Lassan már Hollow Ichigot csináltok belőle, aki, ha Sasuke bénázik, akkor előjön és elkeni az öszes ellen száját -_-
Azt a Sharingantúlhasználás utáni bénulást elképzelhetőnek tartom.. Sakura fogja majd tolókocsiban tologatni, meg viszi neki az ágytálat és szomorú fejjel mondogatja hogy : Sasuke-kun... *sóhaj*
Itachi meg nem olyan, mint Tousen.. Tousen egy *** kis s**gnyaló XD Itachinak egy célja van erős akar lenni és kész :D /bár már az.. kitudja, lehet hogy elhatározta hogy ha elfoglalják az összes shinobifalut akkor nyit egy Ramenshopot Kisamevel.. igen .. sztem ez lesz :P A neve is megvan McUchiha/

Itachi

Itachi sztem sokkal komlpexebb karakter mint amit a felszín mutat.Én valahogy úgy vagyok vele,hogy ő nem is az Akatsuki val van.Feltűnt bárkinek,hogy eddig a klánján kívül SENKI nem halt meg mikor vele harcolt? Mindenki túlélte pedig Kakashi t ,Kurenai t és Asuma t is kinyírhatta volna egy szempillantás alatt.Sztem inkább amolyan kettős ügynök, bár nem tudom mi a célja és ez még egy jó ideig nem is fog kiderülni.

LuckyDingo

Quote from: Itachi on 2007-04-04, 20:34:08
Itachi sztem sokkal komlpexebb karakter mint amit a felszín mutat.Én valahogy úgy vagyok vele,hogy ő nem is az Akatsuki val van.Feltűnt bárkinek,hogy eddig a klánján kívül SENKI nem halt meg mikor vele harcolt? Mindenki túlélte pedig Kakashi t ,Kurenai t és Asuma t is kinyírhatta volna egy szempillantás alatt.Sztem inkább amolyan kettős ügynök, bár nem tudom mi a célja és ez még egy jó ideig nem is fog kiderülni.
Nem volt kedve megölni őket :D  Meg jött az erősítés és a szeme használata után elgyengült cseppet. :D meg ott volt Gai-sensei aki egész jól bírta a harcot Itachival :D

Itachi

Sztem ez itt többről szól..