Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

Gregory

Quote from: Fubenalvo on 2007-04-07, 10:38:29
biomage, egyértelműen abyss-ra mennyél. Perpill a legjobb szerver az official után. C4 fut rajta, no lagg, no bug 3-4000 játékos. Annyit PK-zol amennyit akarsz, de azt is vedd figyelembe, hogy PKpontok büntijei úgy vannak belőve mint offon, szóval nézz utána! ;)
Magyarok vannak bőven, velük itt tudsz kapcsolatba lépni: http://lineage2.amnesia.hu
Ejj, a karmával volt egynéhány kellemetlen tapasztalatom (5000 karma 60-ason Death Passban)...
Miközben leverték rólam droppoltam a Valhallámat, az összes adenámat[20kk][nem szoktam WH-t használni, csak nagyon ritkán. evvan, lusta vagyok], úgyhogy kénytelen voltam az alap d-grade-es fegyverrel[a serveren kapunk d-s cuccokat kezdésnél] Antharas' Lairbe, ütni magamnak egy SoV-ot.
Aztán végül vettem egyet 30kk-ért, mert a pénz hamarabb gyűlt össze, mint h dobták volna. Visszamentem SoV-val, erre rögtön ütöttem 2-t is...

Fubenalvo

Quote from: Gregory on 2007-04-07, 11:13:08
Ejj, a karmával volt egynéhány kellemetlen tapasztalatom (5000 karma 60-ason Death Passban)...
Miközben leverték rólam droppoltam a Valhallámat, az összes adenámat[20kk][nem szoktam WH-t használni, csak nagyon ritkán. evvan, lusta vagyok], úgyhogy kénytelen voltam az alap d-grade-es fegyverrel[a serveren kapunk d-s cuccokat kezdésnél] Antharas' Lairbe, ütni magamnak egy SoV-ot.
Aztán végül vettem egyet 30kk-ért, mert a pénz hamarabb gyűlt össze, mint h dobták volna. Visszamentem SoV-val, erre rögtön ütöttem 2-t is...

Na igen... tipikusan az az eset, mikor nem könnyű eldönteni, hogy az ember sírjon, vagy nevessen!  :muhahah:

Zen

Quote from: Fubenalvo on 2007-04-07, 11:17:34
Quote from: Gregory on 2007-04-07, 11:13:08

Na igen... tipikusan az az eset, mikor nem könnyű eldönteni, hogy az ember sírjon, vagy nevessen!  :muhahah:

Én nevetnék, ha nem baj. :rotfl:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

thrall

most mér kéne rajta sírni? vett egyet 30kk-ért, azzal talált 2-t így viszakapja az árát duplán, vagy triplán, hogy jól csinálja :D

biomage

oké meglesem a szervert :)
hm

csacsa

én most a nightmare szerveren vagyok, és nagyon tetszik. Most játszok először low rate-s szerven, de már most jobban tetszik mint az L2j-s mid rate. Igaz itt meg is kell dolgozni azért, ha el akarsz valamit érni.

Zen: én a helyedben már léptem volna az Irisről, mert az már kezd vicc számba menni... :lame:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Gregory

Nem tom, én valahogy a low-rate servert nonofficialban nem gondolom túl jónak. Ha már low rate-en akar menni az ember, akkor fektessen be egy kicsit, és akkor officialon van annyi nép, h lehet partyzni rendesen.
Mi ezt tervezzük egyébként, a nyárra megvenni eredetiben az L2-t, aztán game-elünk valamennyit officialon, aztán majd meglássuk milyen lesz

Fubenalvo

Quote from: Gregory on 2007-04-08, 21:07:26
Nem tom, én valahogy a low-rate servert nonofficialban nem gondolom túl jónak. Ha már low rate-en akar menni az ember, akkor fektessen be egy kicsit, és akkor officialon van annyi nép, h lehet partyzni rendesen.
Mi ezt tervezzük egyébként, a nyárra megvenni eredetiben az L2-t, aztán game-elünk valamennyit officialon, aztán majd meglássuk milyen lesz

1. Officila 1x-es míg a legtöbb low rate szerver 3-5szörös. Baromi nagy különbség
2. Olyan szerveren kell játszani ami már rendlekezik valamekkora múlttal és lehet tudni, hogy nem lesz havonta wipe.
3. Vannak nagyon jó offmod lowrate stabil szerverek nagy játékosszámmal wipe veszély nélkül.
4. Csak példa képp, az offos Inner Circle klán vagy fele átjött Supreme-re játszani, 70+os karikat hagytak ott offon, mert már nem tudák fizetni, illetve jobb dologra is lehet költeni azt a pénzt, és ők is látték, hogy egy pts is van közel olyan jó mint off.

Hát ennyi. :)

Gregory

Quote from: Fubenalvo on 2007-04-08, 21:30:16
1. Officila 1x-es míg a legtöbb low rate szerver 3-5szörös. Baromi nagy különbség
Néhány mid-high-rate playernek nem tűnik olyan nagynak tűnik[pl. néhány osztálytárs, én][persze nem játszottam eleget  se 3-5x se 1x-es szerveren, h olyan sok különbséget fel tudjak fedezni. I agree, my bad]

2. Olyan szerveren kell játszani ami már rendlekezik valamekkora múlttal és lehet tudni, hogy nem lesz havonta wipe.
Ez mondjuk szvsz nem csak lowrate szervereknél megfigyelendő szempont, bár tényleg nem mind1, h 2-3 hetet fektettél bele egy karakterbe, vagy 2-3 hónapot

4. Csak példa képp, az offos Inner Circle klán vagy fele átjött Supreme-re játszani, 70+os karikat hagytak ott offon, mert már nem tudák fizetni, illetve jobb dologra is lehet költeni azt a pénzt, és ők is látték, hogy egy pts is van közel olyan jó mint off.
Nehogy azt hidd, h én olyan gazdag vagyok. Csak adunk neki egy esélyt, aztán majd meglátjuk, h érdemes-e rá további pénzeket áldozni. Persze egy nonofficial lowrate szerver is lehet jó, ha nincs wipe, sokan vannak, és vannak event-ek alacsony szintűeknek.

Összefoglalva: Személy szerint jobban szeretem a mid servereket[~15x], olyan low-rate-et pedig még nem nagyon láttam, ahol olyan sokan lennének, bár ez megint az én hibám lehet, mert nem is kerestem [összesen voltam vagy 5 low-rateen]

Fubenalvo

Hát kérlek. Supreme L2 minden 5szörös, és 1250ről most lesz felemelve a player limit, várhatóan 3000+ lesz a játékos szám.
Holnaptól lehet regelni, mert ekkor kötik be az új netet a szervernek: http://www.supremel2.com/
Jelenleg 2 teljesen magyar és egy fél magyar klán van a szerveren.

Gregory

Quote from: Fubenalvo on 2007-04-08, 22:25:10
Hát kérlek. Supreme L2 minden 5szörös, és 1250ről most lesz felemelve a player limit, várhatóan 3000+ lesz a játékos szám.
Holnaptól lehet regelni, mert ekkor kötik be az új netet a szervernek: http://www.supremel2.com/
Jelenleg 2 teljesen magyar és egy fél magyar klán van a szerveren.
O.o az nice, lehet felnézek ha az aktuális letöltéseim befejeződtek.

Zen

Csacs: Iris-en vannak emberek, akiket életben nem cserélnék le másokra. Nem azért megyek fel, hogy most jól szintet lépjek, hanem hogy jól érezzem magam velük. Úgyhogy akár vicc, akár nem, engem nem érdekel...
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

csacsa

Zen: nem 1 klán könyörög nekün k, hog nemjünk vissza, mert dög unalom a szerver. Nem 1el beszéltem már én is ott, egy másik karival, amit Maya a drága nem bannoltés mindenki azt mondta, hogy szar lett a szerver. De nem baj, mi már nem fogunk oda visszamenni semmi pénzért...max csak azért, hogy végigírtsuk megint a szervert a pk-val...ehhez nekem is nagyon nagy kedvem van(minden utamba kerülőt megölni.), de ez csak terv, a távoli jövőben. :zen:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Fubenalvo

Quote from: csacsa on 2007-04-09, 11:55:09
Zen: nem 1 klán könyörög nekün k, hog nemjünk vissza, mert dög unalom a szerver. Nem 1el beszéltem már én is ott, egy másik karival, amit Maya a drága nem bannoltés mindenki azt mondta, hogy szar lett a szerver. De nem baj, mi már nem fogunk oda visszamenni semmi pénzért...max csak azért, hogy végigírtsuk megint a szervert a pk-val...ehhez nekem is nagyon nagy kedvem van(minden utamba kerülőt megölni.), de ez csak terv, a távoli jövőben. :zen:

Hehehehhh... ismerős életérzés. Én Nightfall-al vagyok hasonlóképpen! :D

Zen

Hmmm...egy technikai jellegű kérdés:
Ha van egy, azaz 1 L2 CD-m, amire Chronicle 5 van nyomtatva, és én azt felrakom, akkor nekem C5 kliens van telepítve, vagy csak az alapjáték? (Tudom, hülye kérdés, de inkábbb félni, mint megijedni...)

Update: Rendben, most ott tartok, h újratelepítettem játékot, elindítom update nélkül, bejelentkezek, rámegyek a szerverre, és semmi... :bruhuhu: javaslatok?
&fmt=1

biomage

Quote from: Zen on 2007-04-12, 00:34:32
Ha van egy, azaz 1 L2 CD-m, amire Chronicle 5 van nyomtatva, és én azt felrakom, akkor nekem C5 kliens van telepítve, vagy csak az alapjáték? (Tudom, hülye kérdés, de inkábbb félni, mint megijedni...)

Update: Rendben, most ott tartok, h újratelepítettem játékot, elindítom update nélkül, bejelentkezek, rámegyek a szerverre, és semmi... :bruhuhu: javaslatok?
hm
Szóval CD nem DVD? csak azért kérdezem mert ugy tudom 3 GB maga a telepitö és egy CD nincs anyi
Lenne kérdésem honnan szerezted a lemezt és pontosan mi is van meg?
hm

Fubenalvo

Quote from: Zen on 2007-04-12, 00:34:32

Igen az C5, de vigyázzál az update már C6-ra fog updatelni!
NAmos... hivatalos szerverre akarsz bejelentkezni vagy privátra? Ha official, akkor oda bizony szépen meg kell venni az accountot, de utána C6al játszhatsz.(http://www.lineage2.com) Ha privát akkor oda regisztrálni kell és átirányítani a játékot, hogy ne a hivatalosra akarjon csatlakozni, hanem az ő szerverükre. (pl http://www.supremel2.com)
Továbbá az se mindegy ha priváton játszol akkor az L2J vagy PTS-e. De szinte mindíg van egy csatlakozási útmutató az oldalakon.

Zen

Izé, bocs a CD az berögződés...

Szal, az van, hogy C5 a telepítő, és én egy C5 szerveren akarok játszani, és elméletileg nem lesz C6 update szerveren, de ebben már nem vagyok biztos,de ez egyelőre mellékes. Szóval a szerver C5 (és L2j),de nem enged fel, legjobb tippem szerint, mert nem a legfrisebb C5 fájlokkal rendelkezek, de nem tudom...

És azt hiszem itt van egy apró félreértés...én be vagyok jelentkezve a szerverre, máskülönben be se tudnék lépni (tudtommal), mert még mindig ugyanott játszok mint eddig, csak épp update-elt a játék pár fájl-t, amíg fürödtem  :oops:
&fmt=1

Fubenalvo

Hát ha még a login képernyőn C5 van akkor nó para, elvileg mennie kell.
Viszont innentől a systemből indítsd. ;)

Hosts file-t érdemes ellenőrizni, ha a login képen nem enged be akkor valmiért nem éred el a szervert. Viszont ha azzal minden rendben akkor lehet mégis szutymákolt valamit az update. Ilyenkor jön az hogy friss lineage telepítéshez system mappát vadászol.

Zen

Húúú köszi, emlékeztettél valamire :D. Még anno egy haveromnak formáznia kellett gépét, és msn megosztási mappába került a system mappám, uh arról tudom "updatelni". Köfi^^

Mondjuk, mivel a szerver jelenleg offline, nem sokra megyek vele :frown:
&fmt=1

csacsa

Zen, mivel tom hol játszasz ezért csak azt tom javasolni, hogy néz meg a chat-et, mert ott is voltak páran hasonló helyzetben mint te, és oda leírta darki hogy mit kell csinálni. A poén ebben az, hogy én már nem játszom ot, de tudom mik mennek, mert nézegetem a chat-et, ha röhögni akarok az emberi hülyeségen.  :hopp:

Zen

Csacsa, nézem a chatet, de engem inkább kiakasz, amikor 3x megkérdik ugyanazt, mert nem képesek 5 percet rászáni a visszaolvasásra...
&fmt=1

csacsa

Quote from: Zen on 2007-04-12, 11:01:30
Csacsa, nézem a chatet, de engem inkább kiakasz, amikor 3x megkérdik ugyanazt, mert nem képesek 5 percet rászáni a visszaolvasásra...
Pontosan ezért járok még a DI. oldalára, és semmi másért. Sok a láma még több a hülyegyerek...és még többet tudok rajtuk röhögni. :lul: :lul: :lul:

Zen

Quote from: csacsa on 2007-04-12, 11:14:35
Quote from: Zen on 2007-04-12, 11:01:30
Pontosan ezért járok még a DI. oldalára, és semmi másért. Sok a láma még több a hülyegyerek...és még többet tudok rajtuk röhögni. :lul: :lul: :lul:

Diplomatikusan: No Comment
&fmt=1

Fubenalvo

Mondjuk én NF-el vagyok hasonlóképpen. Bármikor felnzek ott a chat-re tuti valaki anyázik a GMeknek, azok meg szerintem nem is tudnak válaszolni csak egy nagy bann gomb van a billentyűzetükön. :D

Gregory

Minket is banoltak az NF-ről.
Osztálytársat azért, mert Furdoskurva volt az egyik karijának a neve[igen, ez az osztályban nálunk hagyomány :D], aztán felment a másik accountjával, és mondta, h milyen kötsögök a GM-ek, h banolták csak ezért a másik kariját... aztán disconnect, és már be se tudott lépni megint, pedig elvileg nem is volt akkor épp GM azon a szerveren.
[Engem már később banoltak, mikor egyszer poénból visszamentem, és elkezdtem shoutban 88-azni]

Briza

Már az amcsi c1 beta óta játszok(lassan 3 év  :jee:), jelenleg a Lineage2 Vendetta Zion szerverén, egész jó 7x szerver
Amúgy ajánlotta valaki az Abyss-t, akik kezdő L2-sök azok nyugodtan menjenek oda, a magyarok egész jól nyomják ott, biztos segítenek  :jee: (én csak azért nem szeretem mert orosz szerver, és a cirill betűk...ehh :) )
ööö, láttam páran NFesek, még C1en voltam ott akkor még offos volt, aztán váltottak L2jre ott is hagytam ^^ szerintem hagyjátok ott és keressetek pts szervert (de a ti dolgotok)
"These monsters dare to enter this house built on blood and honor. I will see them all roast in the deepest pits of Hell!" - Hellsing, Sir Integral Wingates Hellsing
"I will send you to the deepest pits of hell, while you're there you can make the devils' ass, Incognito!" - Hellsing, Alucard

Fubenalvo

Quote from: Briza on 2007-04-15, 13:14:53
Már az amcsi c1 beta óta játszok(lassan 3 év  :jee:), jelenleg a Lineage2 Vendetta Zion szerverén, egész jó 7x szerver
Amúgy ajánlotta valaki az Abyss-t, akik kezdő L2-sök azok nyugodtan menjenek oda, a magyarok egész jól nyomják ott, biztos segítenek  :jee: (én csak azért nem szeretem mert orosz szerver, és a cirill betűk...ehh :) )
ööö, láttam páran NFesek, még C1en voltam ott akkor még offos volt, aztán váltottak L2jre ott is hagytam ^^ szerintem hagyjátok ott és keressetek pts szervert (de a ti dolgotok)

Egyetértek... L2Jn játszani felér egy harakirivel. :P

Gregory

Amikor legutóbb elindítottam az L2-met, kidobott egy critical errorral, aztán 320*240-es felbontásban jön be a loginképernyő O.o
Valakinek volt már hasonló problémája? és ha igen, akkor h lehet megoldani?

Edit: K, probléma megoldva, az option.ini file átírásával

Fubenalvo

Quote from: Gregory on 2007-04-26, 16:21:41
Amikor legutóbb elindítottam az L2-met, kidobott egy critical errorral, aztán 320*240-es felbontásban jön be a loginképernyő O.o
Valakinek volt már hasonló problémája? és ha igen, akkor h lehet megoldani?

Edit: K, probléma megoldva, az option.ini file átírásával

Probléma 100%os orvoslása: option.ini írásvédetté nyilvánítása! :D