Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

chilip

Quote from: Prof. William on 2007-04-07, 19:03:07
Nekem inkább az jött le hogy meglepődött. Mekkora volt már maikor a Vaizard Ichi előbukkant a füstből. :) Animében csúcs lehetne ez a jelenet. :)

ja, a hátán az eggyik modsoullal, aki sikít közbe...  :__devil:

LuckyDingo

Nekem inkább az jött le hogy meglepődött. Mekkora volt már maikor a Vaizard Ichi előbukkant a füstből. :) Animében csúcs lehetne ez a jelenet. :)
Jah meglepődött, aztán meg már kíváncsi volt, mert azzal a tipikus "vajon mit tud még" fejjel ment neki Ichinek :D Én nem szeretném, hogy Ulqui veszítsen :D

Edit: Mekkora jó vége lenne: Ulqui lecsapja Ichi fejét és Aizen elé viszi..
-Aizen: hmm azt hittem, hogy többre lesz képes... nah mindegy, más már nem állhat az utunkba >) Ulquiorra, dobd ki a kukába...
-Ulquiorra: Igenis..
Ezek után Aizen 3 chapter alatt leigázta a mennyet a földet, meg mindent és boldogan éltek,míg meg nem haltak.. Az utolsó oldal, hogy Aizen ül a trónon korona a fején és vigyorog, mellette Orihime ül valami sexy ruciban XD előtte egy hadseregnyi Arrancar stb stb...
The end ^^

Bishop

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-07, 21:02:20
Jah meglepődött, aztán meg már kíváncsi volt, mert azzal a tipikus "vajon mit tud még" fejjel ment neki Ichinek :D Én nem szeretném, hogy Ulqui veszítsen :D

Edit: Mekkora jó vége lenne: Ulqui lecsapja Ichi fejét és Aizen elé viszi..
-Aizen: hmm azt hittem, hogy többre lesz képes... nah mindegy, más már nem állhat az utunkba >) Ulquiorra, dobd ki a kukába...
-Ulquiorra: Igenis..
Ezek után Aizen 3 chapter alatt leigázta a mennyet a földet, meg mindent és boldogan éltek,míg meg nem haltak.. Az utolsó oldal, hogy Aizen ül a trónon korona a fején és vigyorog, mellette Orihime ül valami sexy ruciban XD előtte egy hadseregnyi Arrancar stb stb...
The end ^^

nem tudom miért kell mindenkinek ilyen anti jók fannak lenni :ejj:
elismerem hogy  Aizen meg Ulqi is most erősebbek de épp ezért kéne azon gondolkodni hogy mi lesz a vége hogy győzi le Ichigo(még ha tudjuk is hogy az nem lesz valami stílusos)
és nem értem miért ne lehetne egyszerre bírni a gonoszok jellemét , és nem úgy nézni a főhősöket mint akik csak valami töltelékek és az egész csak Aizen-ről szól :ejj:

Prof. William

A jóból mindig harc közben jön ki a mégjobb erő. :) Hátha lenyomja azt a emóarcú arancart...

Ha nem lenne az ellen erős akkor nem lenne izgalom, hogy "na vajon hogy vágja ki magát?" Zaraki is iszonyúan erős volt Ichi meg sem tudta vágni, aztán hogy felszívta magát és lenyomta. Majd biztos megjelenik Zangetsu vagy Dark  Ichi és kicsit baszogatja Ichit, hogy "ne add fel!" + "figy tanítok neked egy új techet/segítek neked" és Ichi bár szétkaszabolva de győz. Aztán  Nell lergókázza és simét max HP-n indul tovább...

LuckyDingo

Quote from: Prof. William on 2007-04-07, 21:30:35
A jóból mindig harc közben jön ki a mégjobb erő. :) Hátha lenyomja azt a emóarcú arancart...

Ha nem lenne az ellen erős akkor nem lenne izgalom, hogy "na vajon hogy vágja ki magát?" Zaraki is iszonyúan erős volt Ichi meg sem tudta vágni, aztán hogy felszívta magát és lenyomta. Majd biztos megjelenik Zangetsu vagy Dark  Ichi és kicsit baszogatja Ichit, hogy "ne add fel!" + "figy tanítok neked egy új techet/segítek neked" és Ichi bár szétkaszabolva de győz. Aztán  Nell lergókázza és simét max HP-n indul tovább...
Ez nagyon szép lenne, csak az a baj, hogy mindig ez van lol :D Most győzzön a rossz :D
A jó /Ichigo/ most nagyon  :lame: mert felkészületlenül ment oda.. most nehogy levágja már Ulquit :)

Bishop

nem azt mondtam hogy nyerjen de ez a hajrá Aizen meg ichi feje meg leigázni a mennyországot,elég idegesítő tud lenni,ez idegesít fel Naruto-ban is a készítő csinál pár cool tápos laza karaktert és egyből mindenki így néz (na ide kéne egy csillogó szemekkel néző smylie)
tény hogy erősek de ez még nem azt jelenti hogy mindenki más lame Bleach-ben eddig is megszokhattuk hogy ichigo félholtan nyer,senkinek nem meglepetés,sőt ha úgy győzne hogy elkezdene gyúrni arra amiben még gyenge meg megtanulna miden tekket,tök tápos lesz és aztán oda megy aizen-hez akit két vágással elintéz,nekem meg az lenne lame

na jó mind1 nem idegesítem magam :hehe:

blackman

Nah... Egy délután alatt végig értem a mangával.  :D Kenpachi nevetségesen keveset szerepelt benne.  :ejj: Grimmjow viszont k*va jó. Szerencsére Orihime viszzarejectálta a levágott karját.  :D Viszont benne volt Tatsuki, Urahara igazán kezelésbe vehetné őt is, hogy kifejlesszen valami spec. képességet.  :whoah:  Chad karja nagyon állat. Mindkettő. :cool: Az se volt semmi amikor Ichi tanulta kontrollálni a Hollow énjét.  :jee: Ichi-nek meg saját "hollowcskái" lettek.  :lol: Végre láttam Uraharát kicsit többet harcolni. Kiváncsi vagyok vajon milyen erős lehet fullosan. Hát kb. ennyi első olvasásra...

KeLa

Quote from: blackman on 2007-04-09, 21:21:18
Nah... Egy délután alatt végig értem a mangával.  :D Kenpachi nevetségesen keveset szerepelt benne.  :ejj: Grimmjow viszont k*va jó. Szerencsére Orihime viszzarejectálta a levágott karját.  :D Viszont benne volt Tatsuki, Urahara igazán kezelésbe vehetné őt is, hogy kifejlesszen valami spec. képességet.  :whoah:  Chad karja nagyon állat. Mindkettő. :cool: Az se volt semmi amikor Ichi tanulta kontrollálni a Hollow énjét.  :jee: Ichi-nek meg saját "hollowcskái" lettek.  :lol: Végre láttam Uraharát kicsit többet harcolni. Kiváncsi vagyok vajon milyen erős lehet fullosan. Hát kb. ennyi első olvasásra...
Kenpachi-t nem hagyják ki... mégha csak 1x is, de fog harcolni, és az garantáltan brutális lesz ;)

smash++

Quote from: Prof. William on 2007-04-07, 21:30:35
Nem tudom.A mostani csapatnak akár hogy nézem semmi esélye nincs.Ichi tényleg úgy ment,hogy nem volt eléggé felkészült.Igaz megtanult átváltozni,de lehet ez még kevés lesz.Grimjow ellen is letelt az ideje.Ulqi meg ugyebár tőle is erősebb.Szerintem most csak úgy tud győzni ha a hollow énje előjön.Na de kitudja.Az a baj,hogy megint alig látni vmit.Csak annyit,hogy Ulqi nyugodt és 1 kézzel megfogta a támadást.Azért Uarahara támadását is visszacsapta.Kicsit fura lenne ha most Ichi legyőzné.Ebből menekülés lesz szerintem,már csak az a kérdés ki lesz a felmentő sereg.

KeLa

Quote from: smash++ on 2007-04-10, 11:20:29
Ebből menekülés lesz szerintem,már csak az a kérdés ki lesz a felmentő sereg.
Talán Ichigo faterja?? :D az érdekes lenne...
Nem hinném h most beleavatkoznának a vaizardok, nem tudom elképzelni, ahogy rohannak oda - "Szevasz Ichigo jöttünk megmenteni titeket" :ejnye:

Chro

Quote from: KeLa on 2007-04-10, 11:24:51
Quote from: smash++ on 2007-04-10, 11:20:29
Ebből menekülés lesz szerintem,már csak az a kérdés ki lesz a felmentő sereg.
"Szevasz Ichigo jöttünk megmenteni titeket"
Ami azt illeti ez pont az ő stílusuk lenne. Hyori fejbebassza a papucsával úgy hogy átrepüli fél HM-hmet azt án visszaréncigálják a túlélőket Karakura town-ba... tipikus
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

smash++

Nem tudom,hogy ki fog beleavatkozni,de valakinek be kell,mert most tényleg nincs esélyük és jobb is,hogy most nics.Ichi-re is ráférne egy kis szálljon már magába,azért ennyi önbizalom nem kell.Ok Ichi és a többiek elintézték a kisegító padot és Rukia is elintézett egy espada-t.De a többi is mondta,hogy az kb arra volt jó.Chad esélytelen akármilyen cool ahogy kinéz a két karja.Ichi is marha jól néz ki ebben a formában,de még azért ráfér az edzés.Lehet már a kedves Aizen is tudja ezt a formát...
Én nem örülnék neki ha úgymond nagy diadalt aratnának,mert most még nem érdemlik meg.Ichi főleg,még csak most kezdett bele a kemény edzésbe...

LuckyDingo

Már a bleachforumson is van néhány elvetemült ember, aki arra szavaz, hogy Ichigo átáll a sötét oldalra /aztán lehet hogy megtér majd ala Darth Vader/ érdekesebb lenne, mint egy újabb powerup :D
Amúgy Ulqui a Vaizard-Bankai-GTt már kétkézzel fogta és eléggé úgytünt hogy csak éppen tudta megtartani, vagy sehogy se :) /azért remélem, hogy nem esik baja.. vagy ha igen, akkor kiesik az üvegszeme véletlenül :O/

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-10, 14:11:04
Amúgy Ulqui a Vaizard-Bankai-GTt már kétkézzel fogta és eléggé úgytünt hogy csak éppen tudta megtartani, vagy sehogy se :) /azért remélem, hogy nem esik baja.. vagy ha igen, akkor kiesik az üvegszeme véletlenül :O/
Bizony, már 2 kézzel fogta, meg ugye ott van a végén az az "impossible"... :smile:

smash++

Akkor lehet,hogy veszít Ulqui,de nem hal meg.Ichi gyorsan tovább áll és akkor később zúzzák le.Ulqui tuti nem hal meg,mert még az igazi alakját nem is láttuk és azért ő nem egy 18. espada akinek az alakja minket rohadtul nem érdekel.
Majd csak lesz vmi.De még bőven az elején vagyunk ugyebár ennek az Arc-nak.

Devian

áááh úgy érzem ebbe is bele kell olvassak xD Narutónál se bírtam ... mit tanácsoltok fogjak neki itt is mangának vagy várjam hétről hétre (vagy kéthétről kéthétre) az animot ?    btw mangamellett is nézném ...

chilip

Ha te nem tudod, hogy el akarod-e olvasni, ki tudja? Ha végképp nem tudsz dönteni, fogj egy dobókockát és ha páros, kezd el a mangát...

Prof. William

Biza két kézzel fogta aztán jött a Bakana!(a meglepődő rosszak alapszövege) és sötét energia kitörésével/robbanásával ért véget a chapter. A relase dolgot meg is lehet oldani a köv chapterben, emósrác előjőn sérülten hogy Ichi túl erős úgyhogy relaesel.  Ichi döbben majd kezdődik a harc.

Nem lehet a végtelenségig húzni. Sztem a Bleachrajongóknak már kezd telelenni a töke az elemenkülő, meg félkézzel főhősöket röhögve leverő enemykből.  Meg Ulq biztoss sokak csőrét piszkálja. A legyőzése jó kis alkalom lenne Ichinek egy újabb powerjump hoz. :) Zangetus/sarkén besegít és ichi lép pár szintet megint esetleg valami új dolgot tanul, vagy csak simán tovább bírja fentartani a maszkot.

Dark Ichi átáll? Ezt nehéz elképzelni. Bár hollow de sztem inkább meghalna mint hogy valakit szolgáljon. Érdekes jelenet lenne hogy Ulq győzködné hogy (ez a családod a véreid stb...) D Ichi úgy tűnik mintha elgondolkodna ezen majd egy "Sajnálom nem lennék jó szolga!" Felikáltással végigvág Ulqon és fojtatódik a harc.

Mikor jön az új chapter?

Devian

Quote from: chilip on 2007-04-11, 01:54:01
fogj egy dobókockát és ha páros, kezd el a mangát...

4 et dobtam xD

segítség : honnan olvassam kb ? hányas chapter ?

KeLa

Quote from: Devian on 2007-04-11, 15:12:25

4 et dobtam xD

210.-től, ez jön a heti animében is.

smash++

Quote from: Devian on 2007-04-11, 15:12:25

4 et dobtam xD

Jól döntöttél.Én sokáig nem bírtam magam rávenni a One Piece,Naruto,Bleach manga-ra.De nagyon örülök neki,hogy elkezdtem olvasni.Legalább nem várom annyira az "unalmas részeket" mint azok akik csak az anime-t nézik,mert már tudom mi fog jönni és így inkább más anime-vel foglalkozok.
A bleach-et a www.bleachworld.com ról szedem ha ez segít,de szerintem te is tudsz pár helyet.

LuckyDingo

ZOMG az új mangából egy icipiciNAAGY SPOILER
Ulquiorra teljes neve: [spoiler]Ulquiorra Shiffa v. Shiffer lol[/spoiler]
Ulquiorra rangja:[spoiler] 4es espada[/spoiler]
Ulquiorra a Vaizard Getsuga Tenshou után: [spoiler]Sértetlen :D[/spoiler]

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-11, 20:06:29
ZOMG az új mangából egy icipiciNAAGY SPOILER
Ulquiorra teljes neve: [spoiler]Ulquiorra Shiffa v. Shiffer lol[/spoiler]

[spoiler]há ha a 4-est nem tudja megsebezni... mien lehet a többi? az 1eskéből se mutattak asszem semmit, csak hogy Chad a földön fetreng a saját vérében...  [/spoiler]

KeLa

Devian meg is dobta kockával :rotfl:

Prof. William

Mindig így kezdődik...

[spoiler] Először az ellen rohadt erős meg sem lehet vágni "A la Zaraki," majd Ichi bekeményít. :) Ugyanez megy csak nagyban. :)[/spoiler]

Mellesleg Zangetsut már rég láttam. Jöhetne már valamki tanácsot adni. Dark Ichi meg jó hogy nem szerepel hisz meg lett zabolázva... :)

Ulq neve...

[spoiler] Ha ilyen nevem lenne nekem is bánatos emóarcom lenne a nap 24 órájában. :) [/spoiler]

Devian

dobjak még kockát ? :P

áhh még csak 228ch. tartok ...

smash++

Na vmi ilyesmi volt várható,szerintem.Én azt hittem benne van az első 3-ban.
Valaki letudná irni az espadak sorrendjét név szerint?

LuckyDingo

Quote from: smash++ on 2007-04-11, 21:35:52
Na vmi ilyesmi volt várható,szerintem.Én azt hittem benne van az első 3-ban.
Valaki letudná irni az espadak sorrendjét név szerint?
1. Noitorra /de ezt eddig csak tőle hallottuk/
2. ?
3. ?
4. Ulquiorra
5. ?
6. Grimmjow
7. ?
8. Zaeroapollo
9. Aroniro
10. Yammi
A maradékot osszátok szét: Stark, Halibell, Öregcsávó, Fekacsávó XD

smash++

De az tuti,hogy az erejük szerint vannak beosztva?Noitorra a kaszás?Nem tudok utánna nézni.Ha igen akkor inkább Ulquiorra alatt kéne lennie  :hehe:,mert nem szimpi.Az lehet inkább az elsők között vagy az első aki pihent vagy vmi ilyesmit csinált...

LuckyDingo

Quote from: smash++ on 2007-04-11, 22:20:15
De az tuti,hogy az erejük szerint vannak beosztva?Noitorra a kaszás?Nem tudok utánna nézni.Ha igen akkor inkább Ulquiorra alatt kéne lennie  :hehe:,mert nem szimpi.Az lehet inkább az elsők között vagy az első aki pihent vagy vmi ilyesmit csinált...
Ki tudja.. Stark Shunsuira hajaz, és az is a 8as kapitány, bár elég erős..
Halibell meg olyasmi, mint Soi Fong lehet hogy ő a kettes? :XD
Olyat is láttam hogyaz öreget tartják 1esnek aka a Főkapitány SSben :D
A feka, /egyesek Shaqnak hívják XD/ olyasminek tűnik, mint anno Tousen volt.
Noitorra egy battlelover Zaraki 2 :D
Zaerapollo egy Mayuri egy az egyben :D
A többiek valamilyen szinten egyediek... bár aszittem hogy Ulqui az első, mert szinte minden feladatot rá bíz Aizen :S /bár lehet hogy csak azért mert anno megígérte, hogyha nem veszik Ichigo hasznát akkor majd ő elintézi az ügyet :D/