Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Devian

pfff .. miez xD

én egy ilyenre számítok: Uruhara,Ichi faterja, ishida Faterja, Yuro felmentősereg (max Bya)
-de nagyon nem tetszene ha így lenne :)

Christian

Amúgy én már azon sem csodálkoznék ha Ichit egy vastroode mentené meg. "Hallottuk ,hogy valami Aizen nevű figura átvenni a főnökséget itt Hueco mundoba...disgrace for the espada, disgrace for us. Nehogy azt hidd,hogy segítünk...de az ellenségünk ellensége a barátunk."

Valahogy ezt még el is tudnám képzelni.

Prof. William

Feltűnik Ichi, Ishida, Inoue, Zaraki és Byakuya faterja akik eddig Uráli maradványnépeket kerestek majd megmentik Ichit és a többieket Ulqot nem ölik meg hanem mint mondják "nem veszik el ezt atz örömöt Ichitől. "

Kiderül hogy Ichinek azért narancs a haja mert nem japán, ugyanis Ichi faterja Magyarországról vándorolt ki a 56 -os forradalom után. Ichi pedig a kihaltnak hitt Hunyadi család leszármazottja, aki akkor fogant amikor az apja  Dobogókőn szexelt a feleségével ami föld szívcsakrája, ráadául kiskorában belejtették a Szárszói Szűz Abigél kútjába, szóval nem csoda ha akkora az ereje. Persze még nem tudja jól használni azért eviszik ópusztaszerre edzeni.

Kíméletlenül hajtják, reggel délben este Erős Pistával etetik és addig sosem fekhet le amíg körbe nem futja magyarországot az Ezeréves határ mentén.  + megtanul pár igazi magyar harci mozdulatot mint a sercintés és a tökönrúgás.

Pár heti edzés után Ichigó (akinek kiderül hogy a magyar neve Hunor Sándor) már készen áll. Bár dús bajusza hisztériás rohamot vált ki a többiekből ezért az gyorsan le kell borotválni.

Vissza a HM-ba és jöühet a harc Ulqal. Ulq persze a release utáán kezdetben jobban áll de aztán Ichi kíméleltenül legyakja. A fejét kiállítja a Tokyo Tower tetején a drabjait meg szétküldi a világ minden országába ezzel a felirattal. Emósok Vigyázzatok!

Aztán jönne Tousen. Aki persze felismerné hogy rossz úton járt de Gin megölné. Ichi már rontana Ginre De ekkor bejön Hysuga vagy ki és egy "Ezzel a rókaképűvel én számolok el." szöveggel megkűzd vele és legyőzi.

Ezután úgy 50 rész azzal telne hogy Ichi a még életben lévő espada tagokat egyessével több részen át győzögetné lefele. Végül Aizen nagyon kemény elenfélnek bizonyulna de Orihime bekiabálnba hogy "Ne ad fel Ichi! Szeretlek!" És Ichi feltápázkodik. A Csodatévő Szűz Máriához kezd fohászkodni, mire begyógyulnak a sebei és a ereje meghétszereződik. Így egy jó hosszú kiegyenlítet csatát vív Aizennel majd legyőzi. A fejét elküldi Hinamorinak hogy megnyugodjon.

Aztán összheázasodik Orihimével és boldogan élnek, míg a világot egy újabb nagy veszély nem feynegeti... De ez már a Bleach 2 története.

És hogy a többiekkel mi lessz?

Rukia a nagy sérülése miatt tolószékba kényszerül de nem adja fel és megnyeri a paraolimpiát.
Chad: Kiderül rólla hogy Vasto Lord és ő lessz a HM következő nagy arca. Megimserteti a népét a helyes táoálkozás előnyeivel.
Urahara és Yoruchi összházasodnak de sajna Y egy félreikserült 99 számú szerelmi mágia miatt 20 évre macskává változik. Urahara most szomorú...
Ishida: Elege lessz az egészből felaja a Quinciséget és elmegy targoncakezelőnek egy gyárba...

The End.

KeLa

chilip

Quote from: Prof. William on 2007-04-17, 19:57:40
A Csodatévő Szűz Máriához kezd fohászkodni, mire begyógyulnak a sebei és a ereje meghétszereződik. Így egy jó hosszú kiegyenlítet csatát vív Aizennel majd legyőzi. A fejét elküldi Hinamorinak hogy megnyugodjon.

...

Ishida: Elege lessz az egészből felaja a Quinciséget és elmegy targoncakezelőnek egy gyárba...

hát ez kész  :lol:

Drake

balu0

Sziasztok.. 246.-ig végigolvastam, meglepően jó  :Kiraly:

Egy kis segítség kéne honna tudom beszerezni a többi részt jó minőségben, és hol lehet megtalálni rendszeresen a legújabb részeket angolul?

Előre is köszi a segítséget...

KeLa

Quote from: balu0 on 2007-04-18, 10:40:32

Egy kis segítség kéne honna tudom beszerezni a többi részt jó minőségben, és hol lehet megtalálni rendszeresen a legújabb részeket angolul?

Itt sztem elég jó a minősége (pár fejezet kivételével): http://www.bleachexile.com/bleach%20manga%20downloads.html

A legújabb rész kb. egy héten belül fel szokott kerülni erre az oldalra,
leghamarabb meg torrenten találod meg - raw, aztán az M7 féle verzió.

Christian

Quote from: balu0 on 2007-04-18, 10:40:32

Maybe ez: http://www.maximum7.net/

Bár ebben nem vok biztos, de asszem ez a legjobb minőségű. Csak ugye nem fix,hogy itt mindegyik fent van :D

Prof. William

Quote from: KeLa on 2007-04-17, 20:34:58
:lol: :lol: :lol: :lol:
De nem hinném h így lenne :rotfl:

A japók úgyis annyira szerteik a külfdöldi szavakat/vonatkozást. Magyarország meg már úgyis volt animében. :) 

Ja és ez alatt a saga alatt valami jó kis magyaros OP lenne.

+ Ichi tabnulna pár szittya releaset.

Chro

Quote from: Prof. William on 2007-04-18, 13:22:32
Magyarország meg már úgyis volt animében. :)
Én még sehol se láttam. Mondj párat :D
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

LuckyDingo

Quote from: Chro on 2007-04-18, 14:58:16
A bountok egy része is Magyarországról jött :D /viccet félretéve én nem tok így hírtelen egyet se/
[spoiler=272]Ulquiorra totálisan kivégezte Ichigot, aki a halálán van és "sötétség van körülötte" -> nah most hogy ezt hogy képzeljem el, lehet hogy Shirosaki jön?:D /amúgy valszeg nem ez lesz/
Inoue sír , hogy Kurosaki-kuuuuun ouuáááá.. meg fog halni, jajistenem.. Aztán beugrik hozzá Aizen-sama 2 házi kedvenc Arrancar lánya, hogy "játszanak" Orihimével -> ez annyit tesz, hogy elég szépen elverik /spoilerképekből zt vettem ki/ és a végén bejön szegény véres Orihiméhez grimmjowbácsi -az ajtóval együtt lol- /elvileg ennyi a 272/
Sztem először hejreteszi a 2 csajt, aztán fogja Inouet és viszi Ichigohoz, hogy Foltozza be a lyukat mellkasát, hogy Ő meg tudjon küzdeni vele és megölhesse :D
Ennyi ^^[/spoiler]

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-18, 16:19:17
[spoiler=272]Ulquiorra totálisan kivégezte Ichigot, aki a halálán van és "sötétség van körülötte" -> nah most hogy ezt hogy képzeljem el, lehet hogy Shirosaki jön?:D /amúgy valszeg nem ez lesz/
Inoue sír , hogy Kurosaki-kuuuuun ouuáááá.. meg fog halni, jajistenem.. Aztán beugrik hozzá Aizen-sama 2 házi kedvenc Arrancar lánya, hogy "játszanak" Orihimével -> ez annyit tesz, hogy elég szépen elverik /spoilerképekből zt vettem ki/ és a végén bejön szegény véres Orihiméhez grimmjowbácsi -az ajtóval együtt lol- /elvileg ennyi a 272/
Sztem először hejreteszi a 2 csajt, aztán fogja Inouet és viszi Ichigohoz, hogy Foltozza be a lyukat mellkasát, hogy Ő meg tudjon küzdeni vele és megölhesse :D
Ennyi ^^[/spoiler]
[spoiler]Orihimét agyonverik?  dejó.... :rotfl:[/spoiler]

Pl. Trinity Blood

Prof. William

Hirtelen a Trinity Blood ugrik be ahol 3-4 rész BUDAPESTEN játszódott.

Oh de megható spoiler lehet hogy... [spoiler] Grimm bá megjavult és jött segíteni? Sztem megmenteti Orihimével Ichit és aztán... Még azt is el bírom képzelni hogy tele van a töke Aizen tájcsóval és ha nem is fordul ellene tanít pár dolgot Kurosaki-kunnak. Ichigóban meg csalódtam. Most kéne egy laza visszemlékezés vagy Zangetsu/Dark Ichu párbeszéd hatására űbertáppá válva felkelni. Erre emg neki áll haldokolni. :) Tlán mostm ár Ichi is felsimerte hogy ha a 4-ellen ilyen jól teljesítet akkor vajon a 3-2-1 + Aizen és társai ellen vajon milyen esélye lenne. Lehet hogy majd Ori jó felgyógyítja őt és a társait majd mondja hogy menyejen el és gyúrjanak egy kicsit. Ichi elmegy és gyúr egy kicsit, majd kezdődik a Winter War. [/spoiler]

chilip

Quote from: Prof. William on 2007-04-18, 17:47:33

[OFF] kár hogy Budapestet Istvánnak nevezik :D [/OFF]

csacsa

Quote from: chilip on 2007-04-18, 18:06:04

:_off: Nem Duna Gyöngye Bp? Nekem ez ugrik be...  :confused::_off:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Prof. William

Na ha ilyen jól belejöttünk, van egy képem amiben Ichi és barátai valami menteszerű cuccban feszítenek. Majd a hétvégén berakom...

chilip

Quote from: csacsa on 2007-04-18, 20:02:56
Quote from: chilip on 2007-04-18, 18:06:04

:_off: Nem Duna Gyöngye Bp? Nekem ez ugrik be...  :confused::_off:

az animében... átnevezték szeretett városunk  :Kiraly:

LuckyDingo

A Duna gyöngye, István volt az animében :D Nemrégiben volt ilyen Huszáröltözékszerű Ichigoékon az egyik color spreadben :D

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2007-04-20, 22:48:29
Quote from: Drake on 2007-04-20, 22:39:04
272 RAW:
http://rapidshare.com/files/27014522/Bleach_272_raw_standard_resolution.zip
Megint a legjobbkor lett abbahagyva... :rotfl:
Jah mondjuk voltak találgatások már hogy Grimm miért ment oda :D
1. Lecsapja a 2 kis izét és ezzel ki van fizetve a keze :D
2. Beszáll a buliba XD
3. GJ release és Monster Rape XDDD /ezt lehurrogták nagyon a MH-nXD/
4. Szétcsapja a két kis izé és viszi Orihimét Ichihez, hogy feltámassza /hogy aztán ő megölhesse :D/
5. Aizen küldte hogy közölje vele, hogy nincs remény, mindenki meghalt, kezitcsókolom jóhelyen vagy itt, Itt ahol a kiszolgálás oly csodás, hgyha nem eszel, akkor egy Emo sisakos csávó dugja le a torkodon a kaját, vagy ha nem figyel a Big Brother, akkor 2 kislány veri szét a fejed és persze a magánéletnek is búcsútmondhatsz, mert rádtörik az ajtót, miközben játszol a kisbarátnőiddel :O
6. GJ észreveszi hgy megzavart valamit és pironkodva elnézést kér és kimegy :D
7. Mivel Ulquiorra Ichigoval van elfoglalva így ő hozza a kaját /sajátos belépővel/
8. Amit még ki tudtok találni :D /ezeknek 70-80%át tényleg már angol fórumokon olvastam lol XD/

Prof. William

Lángoló szerelmét jött bevallani.

Jött közölni hogy kitört a lázadás Aizen ellen és Orihime csatlakozzon. A két luvnyát meg leverik.

smash++

Na most olvastam l a transleted-et.
Szerintem Grim "megmenti" attól a két kis talpnyalótól.Grim a saját útját követi és háát tartozik Orihimenek.Ha nem is menekíti ki de megvédi,mert Grim jó fiú :D
Ajánlom neki,hogy ez legyen!!!
Ichigo meg behúzott farokkal menekül el vagy előjön a hollow énje...

csacsa

Sztem is "megmenti" a Hime-t a két kis hülyétől, mert azok hangosak voltak és nem tudott tőlük Ichi és Ulqi harcára összpontosítani.  :lol:
Ichi hollow lesz, de nem önszántából...szvsz :hopp:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Calintz

Vagy simán átállt GrimmJow a "jó" oldalra, odaviszi, Ichihez Orihimet feltámasztja és megtámadja Ulqit hogy az én ellenségem  te nem ölöd meg...legalábbis vannak akik ezt vélikXD

Ichiről meg annyit, hogy van egy oan spoiler, MHn, hogy előjön megint Zangetsu...és segít neki kimaxolodni, hát majd megtudjunk....
I just don't belong to this World...lets create a new one.

Kadaj

Which Advent Children character are you? Find out here!

smash++

Quote from: Calintz on 2007-04-21, 14:56:45
Vagy simán átállt GrimmJow a "jó" oldalra, odaviszi, Ichihez Orihimet feltámasztja és megtámadja Ulqit hogy az én ellenségem  te nem ölöd meg...legalábbis vannak akik ezt vélikXD

Ichiről meg annyit, hogy van egy oan spoiler, MHn, hogy előjön megint Zangetsu...és segít neki kimaxolodni, hát majd megtudjunk....
A második  :wtf:.Kicsit uncsi lesz ha megint Zangetzu kezdi ápolni.Egyszerűen edzen többet!!!Azért ok,hogy ő a főhős meg minden.De a waizardok már elég rég óta azok,ő meg még csak most lett az és pár órás edzés után már megint legyőzhetetlennek hiszi magát.Ez még az eljén jó volt és főhős téma miatt oké.De nekem már vmi más kell,megérdemelt győzelem.

csacsa

Quote from: smash++ on 2007-04-21, 15:24:07
Quote from: Calintz on 2007-04-21, 14:56:45

A második  :wtf:.Kicsit uncsi lesz ha megint Zangetzu kezdi ápolni.Egyszerűen edzen többet!!!Azért ok,hogy ő a főhős meg minden.De a waizardok már elég rég óta azok,ő meg még csak most lett az és pár órás edzés után már megint legyőzhetetlennek hiszi magát.Ez még az eljén jó volt és főhős téma miatt oké.De nekem már vmi más kell,megérdemelt győzelem.
Én szívesen látnám megint Zangetsu-t, régen jelent már meg, és sztem itt az ideje, hogy megint elbeszélgessen egy kicsit Ihogo fejével. Mert Ichigo megint kezd abba az iránya elhúzni, hogy ő nem képes senki sem megvédeni...megint beforsulás lesz a vége...bárbár tényleg edzzhetne kicsit többet. :tezsvir:

smash++

Támogatom,hogy Zangetzu megint előjöhet,de ne most...
Amikor a Bankait akarta megtanulni akkor jó volt és Zaraki ellen is jó volt.De nem kérek még egy kisegítelek a szarból és a mély depressziódból.Legyen olyan mint a bankai tanulásnál.EDZÉS közben jöjjön elő...

csacsa

Quote from: smash++ on 2007-04-21, 16:15:15
Támogatom,hogy Zangetzu megint előjöhet,de ne most...
Amikor a Bankait akarta megtanulni akkor jó volt és Zaraki ellen is jó volt.De nem kérek még egy kisegítelek a szarból és a mély depressziódból.Legyen olyan mint a bankai tanulásnál.EDZÉS közben jöjjön elő...
Szívemből beszélsz :angyali: ,csak én nem tom így megfogalmazni. :hehe: :jee: