Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Drake

When you dodge, "I'm afraid of getting cut". When you cut, "I'm afraid of cutting someone". Even when you try to protect someone, "I'm afraid of letting them die".   

Hozzáálásból át kéne mennie Ichigonak:

If you dodge, "I won't let them cut me". If you protect someone, "I won't let them die". If you attack, "I'll cut them"

De szerintem várhatunk erre egy darabig  :mad:

KeLa

Quote from: Drake on 2007-04-21, 16:53:36
When you dodge, "I'm afraid of getting cut". When you cut, "I'm afraid of cutting someone". Even when you try to protect someone, "I'm afraid of letting them die".   

Hozzáálásból át kéne mennie Ichigonak:

If you dodge, "I won't let them cut me". If you protect someone, "I won't let them die". If you attack, "I'll cut them"

De szerintem várhatunk erre egy darabig  :mad:
Sztem erre már mind rájött Ichigo, de hiába az akarat, ha nincs meg az ereje hozzá :3x3:
Nem bírt el Grimmjow-val, vallószínű volt h Ulquiorrat sem fogja legyőzni. Fogalmam sincs h hogyan lesz erősebb, de össze kell magát kapnia valahogy. Valószínű h a hollow az egyetlen esélye.

Drake

A viselkédését nem ez tükrözi azóta mióta a hollowról tud, ami benne van még mindig tart tőle látszik is. Amikor Ulq-al először találkozott, ő is mondta hogy erősebb csak ,akkor a hollow makacsolta meg magát, és most meg tart attől hogy túlságosan a hollowra hagyatkozzon...
Nem gondolkozik olyan racionálisan mint SS-ben Renji ellen (a vége) vagy Bya ellen (még annál is irracionálisabban viselkedik és ez a kétségbeesés, és talán egy harcba az a legrosszabb ami egy harcossal történhet)

LuckyDingo

Sztem most láthatunk egy hosszabb meccset Shirosaki Hichigo /lol/ és Ulquiorra között :D
Vagy pedig a hollow Ichi 3-4 csapás után hazavágja Ulquit, de az előzőre nagyob az esély.. a lényeg hogy a sötétség tuti az Inner Worldöt jelképezi.. bár a kövi részben Grimmjow lesz sztem és Ishidáék.. csak azért hogy kibaxanak velünk XD

csacsa

Tuti, hogy Ishidaéké lesz a köv chapter. Jól leossza Renjit, hogy shinigami így, shinigami úgy...de a Quincy az más... :muhahah:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Prof. William

Quote from: csacsa on 2007-04-22, 00:34:25
Tuti, hogy Ishidaéké lesz a köv chapter. Jól leossza Renjit, hogy shinigami így, shinigami úgy...de a Quincy az más... :muhahah:

Aztán egy felbukkanó espada szétveri a fején az íjját! :)

chilip

Quote from: Prof. William on 2007-04-22, 01:18:31
Quote from: csacsa on 2007-04-22, 00:34:25

Aztán egy felbukkanó espada szétveri a fején az íjját! :)

:tezsvir:

Prof. William

Ha most Ichinek meglenne az (anyja, apja, Zangetsu, Chuck Norris) és dupla erővel felkelne és legyakná Ulqot azt hogy fogadnák a Espadák és Aizen? Vajon elintézné egy "höh ez csak egy espada volt úgyis van még pár ezer arancarom rajtuk kívül" dologgal vagy azért meglepődne hogy "a 4-est legyőzték? Erre a Ichire oda kell figyelni." Szóval Ulq vajon mennyire fontos személy a HM-ben?

chilip

Quote from: Prof. William on 2007-04-22, 12:41:29
Ha most Ichinek meglenne az (anyja, apja, Zangetsu, Chuck Norris) és dupla erővel felkelne és legyakná Ulqot azt hogy fogadnák a Espadák és Aizen? Vajon elintézné egy "höh ez csak egy espada volt úgyis van még pár ezer arancarom rajtuk kívül" dologgal vagy azért meglepődne hogy "a 4-est legyőzték? Erre a Ichire oda kell figyelni." Szóval Ulq vajon mennyire fontos személy a HM-ben?

mekkora poén lenne, előjön zangetsu, leszedi az ál-arcát és alatta ott virít Chuck Norris....

Prof. William

Akkor Ichi meg sem állna Aizenig. Menetből verne le mindenkit. Vaégül islehet hogy a fia. :) A hajuk egyforma...

Szóval mit gondoltok az Ulq veszteségről?

Devian

hát olyan biztos nem lenne hogy hopp ott halt emg egy espada még van vagy 1000 jelölt ... folyton őt csicskáztatja stb azért valamennyire szerintem ő a legmegbízhatóbb (ahogy eddig tudjuk)
persze sírás sem lenne ...

LuckyDingo

Szerintem hiányozna ő onnan :D Eddig ő a leglojálisabb Aizen-fan :D /és a múltkor már Ginnel is kezdett barátkozni/ Mellesleg Kb akkora a rajongótábora, mint Grimmnek vagy még több :D
Valszeg az első 5 Espada fontos valamiért :D

Gregory

Hümm... ha jól vettem le, akkor Ulqnál 3 erősebb espada van még, de Ichigo hollow+bankai+Getsuga Tenshou-ja is csak két kezére volt elég Ulq-nak, meg gondolom a released form-ja se csak díszítés lesz rajta... Akkor mégis hogy fogják őket legyakni? Vagy Orihime elcsábítja a világos oldalra Ulq-ot? :D

KeLa

Quote from: Gregory on 2007-04-22, 22:19:05
Hümm... ha jól vettem le, akkor Ulqnál 3 erősebb espada van még, de Ichigo hollow+bankai+Getsuga Tenshou-ja is csak két kezére volt elég Ulq-nak, meg gondolom a released form-ja se csak díszítés lesz rajta... Akkor mégis hogy fogják őket legyakni? Vagy Orihime elcsábítja a világos oldalra Ulq-ot? :D
Ulq abba fog belehalni h megnevettetik :muhahah:

LuckyDingo

Sztem Orihime nem tudja elcsábítani Ulquit.. valszeg ő aszexuális.. vagy más típusú lányok jönnek be neki.. vagy fiúk XDDDD De sztem Inouet rühelli :D

Prof. William

Quote from: KeLa on 2007-04-22, 22:22:58
Ulq abba fog belehalni h megnevettetik :muhahah:

Ihi elkezd a lekére beszélni és erre annyira elhatalmasodik az emóság Ulqon hogy felvágja azereit egy borotvapengével.

Vagy kiderül hogy ő az egyetlen Arabcar akinek a releaseje gyengébb mint a sima alak. :)

KeLa

Quote from: Prof. William on 2007-04-22, 22:54:09
Vagy kiderül hogy ő az egyetlen Arabcar akinek a releaseje gyengébb mint a sima alak. :)
:lol: :lol:

balu0

Ulq abba fog belehalni hogy elveszik a Tokio Hotel CD-it  :lol:

Drake

LuckyDingo

Ha lesz több Animés rész Ulquival, akkor Istenbizony csinálok egy AMVt a Schreiból neki XDDDDD

Christian

Lesz még itt meglepetés...már csak az kell,hogy úgy járjunk mint Billyvel a TH-ból, csak fordítva. Ulq másik neve ugye Shiffer..kiderül,hogy Claudia Shiffer rég elfeledett NŐVÉRE. Tehát lány és emo lett mert nem jött be a modell karrier. Végülis a körmeit is festi :P Már látom előre a releaset is: "Suicide, Gillette!"

Prof. William

A Relaese hatása meg abban áll hogy két rohadt nagy hagszóróból kezd el ömleni az emozene + borotvapengék hullanak az égből, az áldozat meg nem bírja tovább és felvágja az ereit.

Ulqnak az lessz majd a veszte hogy Gilette Mach 5 Super Cutting -ok fognak hullani és azok annyira biztonságosak, hogy nem lehet velük eret vágni...

Amúgy elképzelhető hogy Ulq relaese amolyan Tousen szerű lessz. Tehát az ereje nem változik kedvenc Emós arancarunknak (épp elég erős már így is) hanem valami pofátlan előnyhöz juttatja, mint Tousent a kedvenc kis trükkje. És ha (azu akkor már táposabb) Ichi átlát ezen a trükkön akkor ismét egyenrangúként kűzhetnek utánna a tovább...

Calintz

Őőőőő milenne ha most az emo tényezöt kihagynánk és mennénk a manga felé? Egyébként meg szerintem a Lojalitása az ok, hogy kiderüljön az ellenkezője....
Egyébként meg állítolag meghal, én nem szeretném, mert szerintem jó karakter, de előreláthatólag nem lesz jobb sorsa. Majd meglátjuk. Elvileg az össze hollow arrancar bácsi megkell hogy haljon, ja meg a nők is perszeXD
I just don't belong to this World...lets create a new one.

Kadaj

Which Advent Children character are you? Find out here!

LuckyDingo

Quote from: Calintz on 2007-04-24, 16:39:32
Őőőőő milenne ha most az emo tényezöt kihagynánk és mennénk a manga felé? Egyébként meg szerintem a Lojalitása az ok, hogy kiderüljön az ellenkezője....
Egyébként meg állítolag meghal, én nem szeretném, mert szerintem jó karakter, de előreláthatólag nem lesz jobb sorsa. Majd meglátjuk. Elvileg az össze hollow arrancar bácsi megkell hogy haljon, ja meg a nők is perszeXD
Nem hinném, hogy Ulqui meghal, max megverik és kikészül kicsit. /vagy esetleg úgy hal meg, hogy Aizent védi meg valami nagyon erős csapástól/ De szerintem a Winter Warban még lesz szerepe.. ha nagyon Rspadakat akartak volna gyilkolni, akkor nem csak az Aroniro, hanem Yammi és tlán Zaer is meghalna /mondjuk Zaer lehet megfog, bár nem hiiszem/ Ez még csak egy bemelegítő, hogy lássuk, hogy milyen tápos az ellen.
Csak az érdekel, hogy ki éli túl és hogy fognak hazakerülni : )

Calintz

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-24, 17:30:37
Nem hinném, hogy Ulqui meghal, max megverik és kikészül kicsit. /vagy esetleg úgy hal meg, hogy Aizent védi meg valami nagyon erős csapástól/ De szerintem a Winter Warban még lesz szerepe.. ha nagyon Rspadakat akartak volna gyilkolni, akkor nem csak az Aroniro, hanem Yammi és tlán Zaer is meghalna /mondjuk Zaer lehet megfog, bár nem hiiszem/ Ez még csak egy bemelegítő, hogy lássuk, hogy milyen tápos az ellen.
Szerintem a főszereplőket nem fogja kinyíratni az iró ez tök nyilvánvaló
I just don't belong to this World...lets create a new one.

Kadaj

Which Advent Children character are you? Find out here!

LuckyDingo

Quote from: Calintz on 2007-04-24, 22:34:33
Szerintem a főszereplőket nem fogja kinyíratni az iró ez tök nyilvánvaló
Ebben ne legyél olyan biztos.. Kubo csinált már pár érdekes fordulatot a storyban :D

Chro

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-24, 17:30:37
Ugyanezt mondták SS-re is, főleg mikor Shusui lecsapta Sado-t. (őt minden arcban lecsapják) Meg mikor Zarakin nem fogott Ichi kardja. Az egyetlen fair küzdelem ott Ishida+Mayuri volt.

De amúgy ha észrevettétek ugyanez zajlik le itt is. Kubo ellövi 2x ugyanazt a sztorit.

SS: Imbacsavo leveri Sado-t egy utesbol
HM: Imbacsavo levagja Sadot egy utesbol

SS: Ishida vs tudos Captain
HM: Ishida vs tudos Espada

SS: Ichit levagja Zaraki (kard a mellkasba), majd ichi felkel es alaz
HM: Ichit levagja Ulquiora (kez a mellkasba), és most valószínűleg ichi felkel es alaz... hogy miért? Ezért:

Kubo 100 részeke előre eltervezte azegészet, és meg merem kockáztatni hogy már a teljes sztorit megírta ecte a végéig, csak még nem rajzolta le.
Van 2 rész amik egymást követik és 55 chapterenként visszatérnek. a Dark Side of the Universe, és a Black & White. Először zaraki ellen, mikor levágja és Zangesu elviszi a belső világba (ch110-111). Aztan ugyannyi chapterrel később (ch165-166) ismét ez a 2 chaper, hollow ichi előtör a Byakuya elleni harcban. 55 chaperrel később (ch220-221) Ichi vs Hollow Ichi harc a belső világban, szintét ezzel a 2 chapter címmel. Akkor most matekkozzátok ki:
A köv chaper pár, ugyebár akkor a ch275-256 :) ami pedig most lesz nem sokára. Tehát igen, ichi nem döglik oda a földre, és biztos vagyok benne hogy tanul valami új dolgot. Talán Cero-t lőni, vagy tudja fene, valami amire még nem gondolnánk. De ilyen téren logikusan van felépíytve a sorozat, ezért kiszámítható.
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

KeLa

Quote from: Chro on 2007-04-24, 22:45:05
HM: Ichit levagja Ulquiora (kez a mellkasba), és most valószínűleg ichi felkel es alaz... hogy miért? Ezért:
Ebben én nem lennék olyan biztos :rolleyes:

csacsa

Quote from: KeLa on 2007-04-24, 22:47:35
miért nem?.. akkor még is mi lesz? visszamennek a földre és nyalogatják a sebeiket, meg magukba zuhannak, hogy "nem voltam képes megmenteni a barátomat"... :confused:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Chro

Quote from: KeLa on 2007-04-24, 22:47:35
Ahogy érzed, nem mintha érdekelne, a 2-chapteres elmélet eléggé gyakorlati példa, és tökéletesen előrevetíti hogy mi fog történni, teljesen logikusan szabályszerű az egész, gondoljon akárki akármit :P . Lehet hogy fáj elhinni, de ezek szerintem most tényleg kihozzák Orihime-t :)
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime