Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

csacsa

Quote from: Chro on 2007-04-24, 22:59:12
Quote from: KeLa on 2007-04-24, 22:47:35
Quote from: Chro on 2007-04-24, 22:45:05
HM: Ichit levagja Ulquiora (kez a mellkasba), és most valószínűleg ichi felkel es alaz... hogy miért? Ezért:
Ebben én nem lennék olyan biztos :rolleyes:
Ahogy érzed, nem mintha érdekelne, a 2-chapteres elmélet eléggé gyakorlati példa, és tökéletesen előrevetíti hogy mi fog történni, teljesen logikusan szabályszerű az egész, gondoljon akárki akármit :P . Lehet hogy fáj elhinni, de ezek szerintem most tényleg kihozzák Orihime-t :)
tuti, hogy nem hozzák ki, nincs az a történetíró, aki ebből győztesen hozná ki Ichiéket ebből a szituból.
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

KeLa

Lehet hogy fáj elhinni, de ezek szerintem most tényleg kihozzák Orihime-t :)
Lehet, de sztem csak segítséggel fog sikerülni... nem pedig Ichigo fog mindenkit szétalázni :smile:

smash++

Quote from: KeLa on 2007-04-24, 23:10:50
Lehet hogy fáj elhinni, de ezek szerintem most tényleg kihozzák Orihime-t :)
Lehet, de sztem csak segítséggel fog sikerülni... nem pedig Ichigo fog mindenkit szétalázni :smile:

De kik azok a "hozzák".Sado,Rukia fekszik,a többiek is elkég tré helyzetben.Ichi-t lealázták.Még ha az is történik mint Zaraki ellen,azért ne felejtsük el Ichi konkrétan összeesett utánna...
Max Grim vagy SS-ből pár captain,vagy 2 apa vagy waizradok segítenek.Ha Ichi és bandája most bármi ilyen sikert aratna komolyan szomrú lennék...
Most kb annyit érdemelnek meg,hogy megmentik őket.Az a vicces,hogy bármelyik SS capitány erősebb náluk... kivétel Ichi és akkor még ők akarják legyőzni Aizent és a Top Espadakat na ne már.Később esetleg,de nem MOST.

LuckyDingo

Épp eljött az ideje hogy ez 55 chapteres dolog változzon... Ichigonak semmi poweruppal nincs esélye jelen pillanatban.. Shirosakinak van esélye sztem a 3.-4. espada ellen /TALÁN!/
Magyarán sztem most szépen visszavonulnak, eltemetik Rukiát /mert nem Chadra gondoltam lol/ és utánna revenge meg stb címen go fight a többi arrancarral + Aizenékkel :D

Chro

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-24, 23:19:05
Épp eljött az ideje hogy ez 55 chapteres dolog változzon... Ichigonak semmi poweruppal nincs esélye jelen pillanatban.. Shirosakinak van esélye sztem a 3.-4. espada ellen /TALÁN!/
Magyarán sztem most szépen visszavonulnak, eltemetik Rukiát /mert nem Chadra gondoltam lol/ és utánna revenge meg stb címen go fight a többi arrancarral + Aizenékkel :D
Nem tudom miért erőlteti mindeniu ezt a teóriát. Ez egy fighting anime, a sztori kurvajó, fordulatos, meglepő, és sokkal jobb minősígű mint akármelyik társa, de attól még nem drámai szintű, a sablon alap mindig ugyanaz. Főhos harcol, főhős győz. Főhőst leverik, főhős felkel 10x erősebben azt győz. És így tovább, amíg el nem érnek a főmuftihoz, ahol 3 részes überfight, aztán elöltől az egész egy új főgonosszal közben a szereplők mindkét oldalon egyre imbulnak, és majd az egész összeomlik a súlya alatt mikor majd Ichi Vaizard-cero-arrancar-bankai-faszom akármivel kisbolygókat térít el a pályájukról. És akkor die ende. :D

Hogy Ichi nem aprítja le a bandát? Nem is kell. SS-ben se aprítottak le mindenkit. Itt kapásból Grimm szerintem átáll, Stark is esélyes valami turpisságra, a többiekről meg még no info. De attól még hogy vki hollow még nem feltétlenül gonosz (pl Nellék). De amúgy SS-ben ki aprított a heroink közül? Sadot levágták, Orihime púp volt a púp hátán, Ishida egyszer nyert de ráment minden ereje. Ichi ellenben végigment Ikkakun, Zarakin, Renjin, 3 Vice-Captain-on, Byakuya-n és csak Aizen tudta megállítani. Akkor ki az IMBA? :D

Kívánom hogy ne nekem legyen igazam mert akkor a Bleach animetörténelmi mérföldkő lesz a fighting animek sorában :D De nem ez a verzió az esélyes hanem az enyém :)

Amúgy ezt a powerupot úgy mondod mintha tudnád Bleach korlátait. Még azt se tudjuk mekkora a Bakudou, Hadou max szint mert nem 100 az tuti. Arról meg hogy mik lehetnek még abszolute foggalmunk sincs. Nem láttunk még Vaizardot nagyon durván harcolni. De Shinji lőtt már pl Cero-t. Szerinted mekkora destruktív ereje lenne egy Ceronak egy akkora reiatsuval rendelkező egyednél mint Ichi? :P
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

LuckyDingo

Nem tom mit nem lehet érteni azon, hogy SEMMI de tényleg SEMMI esélyük nincs arra, hogy győzzenek és Grimm /mint a spoilerekből kiderült/ semmi átálláson nem gondolkozott, csak vissza akarta fizetni Orihimének a karját :D
Ha Most bármilyen pozitív eredménnyel hagyják ott az arrancarokat, akkor már nem jó valami :P

Chro

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-24, 23:46:44
Nem tom mit nem lehet érteni azon, hogy SEMMI de tényleg SEMMI esélyük nincs arra, hogy győzzenek és Grimm /mint a spoilerekből kiderült/ semmi átálláson nem gondolkozott, csak vissza akarta fizetni Orihimének a karját :D
Ha Most bármilyen pozitív eredménnyel hagyják ott az arrancarokat, akkor már nem jó valami :P
Nos mivel mindketten egy még megnemtörtént eseményt vagy eseménysorozatót akarunk előre megjósolni ezért ez a vita eléggé pointless :) Szerintem várjunk még 20 részt aztán meglátjuk kinek lett igaza. De amúgy rengeteg minden közbejöhet, és attól hogy Orihime-t kihozzák még nincs vége a sorozatnak, még mindig ottvan aizen & co. akiktől még az Espada is szarik, na ellenük tényleg nehezen van esélyük. De van egy olyan mellékérzetem, hogy mint Ulquiorra fan te csak azt nem akarod, hogy Ichi végérvényesen kivégezze kedvenc Emo Espadánkat :P
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

smash++

Nagyon-nagyon nem jó vmi.Nekem uncsi lenne és nehogy már magától tanuljon meg vmit.

De tőlem Grim átálhat.Végülis ez az Arc nagyon hasonlít az SS Arc-ra és ott is átált pár captain.Eddig nem sok újjat kaptunk történet terén,szóval eddig eléggé azonosul az SS arc-al szerintem.
Na jó azért van egy kis különbség...
Jé Ishida megint egy "tudóssal" került össze,Sado most is besült mint az SS-ben,Orihime Rukia helyzetében,Ichi levert egy Ikkau 2-t és megtorpant egy Zaraki 2-ben,a banda talált segítőket mint az SS-ben...
Hmm.Nem is tudom,nekem vmi váratlan kéne amin tényleg meglepődök.Pl felmentő csapat vagy vmi jó kis fordulat ahogyan megmenekülnek.Végülis Ulq elengedte Ichit ha még tud járni...

Chro

Quote from: smash++ on 2007-04-24, 23:55:20
Nagyon-nagyon nem jó vmi.Nekem uncsi lenne és nehogy már magától tanuljon meg vmit.

De tőlem Grim átálhat.Végülis ez az Arc nagyon hasonlít az SS Arc-ra és ott is átált pár captain.Eddig nem sok újjat kaptunk történet terén,szóval eddig eléggé azonosul az SS arc-al szerintem.
Na jó azért van egy kis különbség...
Jé Ishida megint egy "tudóssal" került össze,Sado most is besült mint az SS-ben,Orihime Rukia helyzetében,Ichi levert egy Ikkau 2-t és megtorpant egy Zaraki 2-ben,a banda talált segítőket mint az SS-ben...
Hmm.Nem is tudom,nekem vmi váratlan kéne amin tényleg meglepődök.Pl felmentő csapat vagy vmi jó kis fordulat ahogyan megmenekülnek.Végülis Ulq elengedte Ichit ha még tud járni...
Nem csak ez. A szereplőkben is vannak azonosságok. SS 13 captain, HM 10 Espasda + 3 Captain az 13 vezér. 13-13. Stark egy az egyben lusta Shunsui, ha ők ketten harcolnának valszeg "iszogatás és duma a csajokról" lenne a vége. Noirora egy az egyben harcmániás énvagyokalegerősebb Zaraki from SS.
Espadáknak is vannak Vice-Captain-jaik csak Fraccione a neve... és így tovább.

Más téma. Feltűnt valakinek hogy semmi komolyabb szerelmi szál nincs? Úgy értem máshol se nagyon szokott de legalább tudni hogy x szereti y-t mert kimondta, vagy gondolta, vagy akármi. Itt ennyi se. Az egyetlen az Orihime aki elmondta hogy szerelmes Ichi-be. Ichi párkapcsolatilag defekt, nincs nője pedig ottvan Hime, Rukia, és szerintem Tatsuki is jó nő. Rukia szerintem barátként néz Ichire. Renji - Rukia érdekes mert volt rá utalás, de szerintem ők is csak barátok. Az összes x(loves)y mind fanmade teória... :(

'hime

smash++

Quote from: Chro on 2007-04-25, 00:08:07
Más téma. Feltűnt valakinek hogy semmi komolyabb szerelmi szál nincs? Úgy értem máshol se nagyon szokott de legalább tudni hogy x szereti y-t mert kimondta, vagy gondolta, vagy akármi. Itt ennyi se. Az egyetlen az Orihime aki elmondta hogy szerelmes Ichi-be. Ichi párkapcsolatilag defekt, nincs nője pedig ottvan Hime, Rukia, és szerintem Tatsuki is jó nő. Rukia szerintem barátként néz Ichire. Renji - Rukia érdekes mert volt rá utalás, de szerintem ők is csak barátok. Az összes x(loves)y mind fanmade teória... :(
Ez már egy nekem való téma.Csak kár,hogy egyikből se lesz semmi.Kár...
Ichi tényleg egy DEFEKT
Ichi-Orihime  :whoah:,Renji-Rukia,Gin-Matsumoto,meg van akit még igy összelehet kapcsolni,de semmi különös

LuckyDingo

Jah, mondjuk shounen mangában a LOVE ritka, mint a fehér hollow én mondjuk komolyabbról nem is tudiok :)
Orihime szereti Ichigot, de Ichigo max csak úgy tekint az összes csajra a közelében, mint Nakama. Mondjuk képzeljétek magatokat bele a helyzetébe: kamasz fiú, akiben már nem egy ember megmártogatta a.. zanpakutoját.. több liter vért vesztett, skizo lett és állandóan attól kell rettegnie, hogy a fura szörnyek, amiket öl, ne bántsanak senkit + hogy a barátainak ne essen semmi baja.. nah lehet így valakinek normális kapcsolata? :XDDD

LuckyDingo

Quote from: smash++ on 2007-04-25, 00:30:20
Ichi-Orihime  :whoah:,Renji-Rukia,Gin-Matsumoto,meg van akit még igy összelehet kapcsolni,de semmi különös
Ulquiorra-Orihime S/M club aka. etetés XDDDD

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-25, 00:52:29
Quote from: smash++ on 2007-04-25, 00:30:20
Ulquiorra-Orihime S/M club aka. etetés XDDDD
Ez lenne az igazi :lol:

Ulquiorra
|
Aizen - Orihime - Ichigo
|
Grimmjow

Prof. William

Quote from: csacsa on 2007-04-24, 22:48:58
Quote from: KeLa on 2007-04-24, 22:47:35
Quote from: Chro on 2007-04-24, 22:45:05
HM: Ichit levagja Ulquiora (kez a mellkasba), és most valószínűleg ichi felkel es alaz... hogy miért? Ezért:
Ebben én nem lennék olyan biztos :rolleyes:
miért nem?.. akkor még is mi lesz? visszamennek a földre és nyalogatják a sebeiket, meg magukba zuhannak, hogy "nem voltam képes megmenteni a barátomat"... :confused:

Miért nem? Akkor msoT Ulq kicisnálja Ichit aki meghal? Ez a lehetőség elképzelhetetelen. Igaz hogy szereti a fordulatokat a csóka de egy ILYEN fordulat, mégha más főhős is halna meg elfogadhatalan lenne.

Mellesleg nekem is ez jutott eszembe a Ulq Vs Ichi csatáról. Meg sem tudta karcolni a másik meg egy csapással kivégzi. Tiszta Zaraki Vs. Ichi. Meg hogy Ichi nagyon megsérült? Zaraki tisztán szívenszúrta mégis túlélte felkelt x szintel táposabban és lenyomta majd átszúrták rajta a kardot és még ezután is
csak betegeskedet egy ideig.

Ezt lazán eljátszhatja Ulq ellen is.  Akár az egész arc befejeződhet belátható időn belül.

Pl. Ichi felkel és magy nehezen legyőzi Ulqot (aki reméllem meghal). Aizen elgondolkozik, hogy ha legyőzték Ulqot az már komoly lehet. Grimm kihozza Orihimét az előzetesből, hogy borsot törjön Aizen orra alá és monjuk a csata végére érnek oda. Ori felgyógyítja Ichit aztán a csapat visszavonul a SS-be. Ott majd mindenki felgyógyul/tápolódik és végül elkezdődik a midndent lezáró Winter War.

Asszem volt egy interjú a rajzolóval aki azt mondta hogy a fillereket nem számítva 200 résznél nem lessz több a Bleach. Ehhez már jó lenne lassan berekkenteni ezt az arcot hogy kezdőthesssen a nagy finálé.

Ez még fillerlehetőség is a animéseknek mert valszeg miután Ichi és barátai visszamennek a SS-be megint jön egy filler évad és csak aztán a WW.

"tuti, hogy nem hozzák ki, nincs az a történetíró, aki ebből győztesen hozná ki Ichiéket ebből a szituból."

Még hogy nincs? Ráadásul egy fighting animében? Az író ha úgy akarja pár fejetzet alatt csúcstáp felébred erejű űbercsávót faraghat hősünkből. Nehogymár komoly drámát vagy fordulatot várjunk egy animétől aminek az a lényege hogy a főhős mindig erősebb csókákkal kerül szembe de mégis győz. (Persze ezt nem lehúzóan írom imádom asorozatot.)

Látta valaki a Yu Yu Hakushót? Ott is a végső ellen olyan szinten volt erősebb a főhősnél, hogy csak játszott vele. Meg sem lehetett ütni ő meg szarráverte.. kezét lábát eltörte, majd kivégezte.

Na és persze pont ekkor derült ki hogy démonok vannak a hősünk felmenői között, mert felkelt és amikor kimaxolódott az ereje úgy 5 perc alatt úgy verte halálra az eddig sérthetelen, ráadául valamű überbrutál végső technikát használó főrosszat hogy csak néztem. :) Szóval még ha meg is hal a főhős, még ha egy sápadt emós is kotorászik a bordái között még mindig lazán nyerhet.

LuckyDingo

nah jó, de még nem is a főfő ellen verte szanaszét a főhőst.. hanem csak a 4edik legerősebb Espada, szal akkor még vagy 4 szintlépés kellene neki, hogy Aizenhez kerüljön és még akkor is vesztes helyzetben lenne. Ulquiorra meg már elhagyta a hulla Ichit szal lehet, hogy már ebben az arcban nem lesz semmilyen Ulquiorra fight :P
Remélem hogy nem azzal fogják elcseszni az egész bleachet, hogy majd Ichigo überistenkirály  leszármazottja és hogy ő aztán mindenkit szétkap 2 chapter alatt, méghozzá úgy hogy reiatsura teleportál és minden oldalon leöl egy Espadat a második oldalon annak alattvalóját. mellesleg ha belegondoltok Ichigo még nem ölt meg senkit :D Asszem ha valakit kinyírna akkor mély depresszióba esne XDDDD
A lényeg az, hogy remélem, hogy ez nem csak egy átlag fighting anime lesz a végén, mert akkor jó nagyot fog mindenki csalódni benne  :S

Chro

William-el értek egyet. Bleach nagyon jó sorozat a maga nemében, de most őszintén.. én a cool harcjelenetek és a szép animációk miatt nézem, az hogy emellett a sztori nem egy gagyi szar mint fighting animége szokott lenni, csak plusszpont, jó nagy adag plusszpont de mégis csak az. Ha komoly szorit akarok nézek Witch Hunter Robint...

Bleach ereje hogy a katartikus élményekre játszik kb az 1. rész óta. Ehhez jó a Number One szám, meg a fél soundtrack ami éppen nem prüntyügés. Kb az 1. rész óta arról szól az egész, hogy ichi nekirohan a hollownak aztán az utcso pillanatba rukia átszúrja és *bumm* hősünk mostmár Shinigami, megy a "Number One", Rukia néz mint rozi a moziban hogy "húbazze mekkora kardja van" és társai, közbe Ichi cool mozdulatokkal leirtja a hollow-ot és puff. A néző/olvasó meg néz mint Rukia, hogy "hú ez milyen állat volt!!!!". Ez megy kb 122 rész óta, és még mindig működik. Néha beszúrnak egy kis "elmélkedjünk az élet dolgairól" rész meg röhögést kitöltésnek és kész. Best fighting anime recept :)

Közbe persze a fenének se tűnik fel hogy Kubo ugyanazt a sztorit meséli el már másodjára csak a szerepfelosztás a más. De ugyanúgy "bemegyünk a nállunk 20x erősebb imba szarok közé és leverünk mindenkit meg megmentjük a csajt". Csak Rukia helyett Orihime, Zaraki helyett Noitorra, Mayuri helyett Zaepollo. És ect. Ezek részletkérdések, olyan karakterek akiket én is ki tudok találni a wc-n ülés közbe :) Mert valójában senkiről nem tudunk az ég világon semmi részletinfót azon kívül hogy milyen erős, meg mi a kardja neve, csak nagyon kevés főszereplőről. Pl Zaraki-ba mélyebben belement. De pl ki az az Aizen azon kívül, hogy nagyon erős. Ki az a Mayuri és hogy került a oda, meg miért néz ki olyan tréül. Hogy alakult meg Seiretei és a 13 division, és ki a rák az a Yamamoto.

Ez persze nem baj, mert ahogy mondtam nem ez a sorozat lényege. És én lennék a legboldogabb ha ezek egyszer csak kiderülnének valamelyik részben. De sajnos nem látok rá rációt. A sorozat kicsit túl van értékelve, és ezt most úgy mondom hogy én is imádom... de ez nem egy Shakespiere dráma, mégha az illúzió meg van hogy bonyolult, attól még elég egyszerű. Pl nézzétek meg mit írtam egy oldallal feljebb az 55 részenként ismétlődő 2 chapterről :)

'hime

smash++

Quote from: Chro on 2007-04-25, 15:24:14
Közbe persze a fenének se tűnik fel hogy Kubo ugyanazt a sztorit meséli el már másodjára csak a szerepfelosztás a más. De ugyanúgy.....ect

Ez persze nem baj, mert ahogy mondtam nem ez a sorozat lényege. És én lennék a legboldogabb ha ezek egyszer csak kiderülnének valamelyik részben. De sajnos nem látok rá rációt.

Szerintem sokaknak feltünt.Én is egyetértek,de azért mégis több benne az érzelem mint egy hagymányos fight-ing animeben,mondjuk olyan sokat nem láttam.Amiket láttam ott azért többet edzett a főhös!!!! Ichivel ellentétben.Nekem csak ez fura...

Én is örülnék ha mindazok kiderülnének amit írtál.Én már annak is örülnék ha nem állandóan a szokásos GÁRDÁT (Sado mehet a levesbe,Ishida is,Renji már uncsi,Rukia se tud sokat <-ennyi pont elég volt,max még egy bankai...) nyomatná és látnánk más Captain-et is komoly harcban... :ejj: és akkor hol vannak a waizardok... már UNOM A JELENLEGI BANDÁT... kiv Ichi,Matsumoto,Hitsugaya

Gregory

Quote from: Chro on 2007-04-25, 15:24:14
de ez nem egy Shakespiere dráma, mégha az illúzió meg van hogy bonyolult, attól még elég egyszerű. Pl nézzétek meg mit írtam egy oldallal feljebb az 55 részenként ismétlődő 2 chapterről :)
Shakespeare, de mind1...

Én is azon a véleményen vagyok, h Ichiék jelen állapotukban nem győzhetnek. Ichi kemény 11 percig tud hollow formában lenni, és még az úgy küldött Black Getsuga Tenshou-ját is puszta kézzel hárította Ulq... Most azonban nem tudom mit szenvedne még össze Ichi, ahhoz, h innen fel tudjon kelni... Nyilván nem ölik meg, de most ő nem is fog egy ideig még aprítani... szvsz

Chro

hümmhümm:

273 Spoiler:
[spoiler]

[/spoiler]
Grimm nem áll át mi? :P pff... amateurs.. :D

'hime

LuckyDingo

Nem is állt át eddig, most se azt látod a képen lol :D ha scriptet is olvasnál kiderült, hogy csak azért segít Orihimének, mert viszakapta tőle a karját és kész. Átállhat majd egyszer, de az nem grimmre vall, hogy tartozzon valahová :D Meg különben is csak aizent nem bírja, a 6os szám azért kellett neki :P
Rotflol ezt kihagytad :P
[spoiler=273][/spoiler]
pff.. amateur XDDD

Chro

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-25, 18:59:53
Nem is állt át eddig, most se azt látod a képen lol :D ha scriptet is olvasnál kiderült, hogy csak azért segít Orihimének, mert viszakapta tőle a karját és kész. Átállhat majd egyszer, de az nem grimmre vall, hogy tartozzon valahová :D Meg különben is csak aizent nem bírja, a 6os szám azért kellett neki :P
Rotflol ezt kihagytad :P
[spoiler=273][/spoiler]
pff.. amateur XDDD
scriptet olvastam de a képpel megleptél :D Mert én ezt most látom eőször. Szerintem akkor is átáll majd :D punktum. :D majd ha megtudjuk mit kér hime-től :)

'hime

smash++

Ezen fölüs így vitatkozni ;)
Én is abban bízok,hogy átáll.De ezt nem úgy kell érteni,hogy gyere Ichi haver nyomjuk le Aiznet.Legalábbis én nem így értem.
Hanem tök ugyanaz mint SS-ben,ott is "átálltak" a captainek ideiglenesen... inkább maradjuk annyiban,hogy rendes espada és segít nekik  :D
De én nem vagyok olyan nagy szakértő  :hehe:

LuckyDingo

Azt hogy rendes Espada, azt max Starkból néztem ki eddig, az összes többi őrült gyilkos :D

Prof. William

El bírom képzelni, hogy "Figyelj Ichigo én rohadtul rühellem ezt a Tousent meg az előttem lévő nagypofájú espadákat. Segítek hogy lezúzhasd őket de nehogy azt hidd hogy nem ölllek meg téged! Ha el jön az idő kiállunk egymás ellen és kiderül ki a jobb! "

Chro

Ishidával is ellenségek mégis egy oldalon harcolnak. :P Bleach szereplővilága nem éppen nevezhető fekete-fehér-nek :)

'hime

Calintz

Ha már ennyire hasonlítgatokXD
Akkor most elvileg, ha hasonlóságok vannak, akkor most mi lesz, Ulqi is átál mint Zaraki?XD
Vagy Ishida megint elveszti a még alig megszerzet erejét...
Egyébként szerintem is pointless találgatni...
én is imádom Ulqit, de tényleg nagy esélye van arra, hogy ha nem is ölik meg valaki csunyán neki megy...
De az is előfordulhat, ha már hasonlítgatunk, hogy neki sincsen releaseXD Mint Zarakinak:)
Egyébként Grimm tényleg nem állt át...valamit akar, vagy Tousen, vagy Ichi, vagy Ulqi, bár nem tudom ulqira kevés esélyt tartok, mert azt mondta, a két csajnak, hogy micsináltok, mikor Ulqi nincsen itt, szerintem ő neki nincsen baja Ulqival...max Ichinek...és ha jól emlékszem, Zaraki se halt meg...SSben...ha már a hasonlóságokról van szó, nekem igazából mind1 én szeretem, de nem vok fanatikus...ha meghal ez van...nem mintha ott érne véget a világXD Csak azért örülnék ha nem igy alakulna...
Egyébként nem oltás volt, teljesen egyetértek veletek, bár kicsit elkeseredtem, mert én eddig teljesen ugy éreztem, és hittem, hogy ez a sorozat nem kiszámítható...:( De mind1 igyis a No.1 lesz, csak ez meglepett...hogy 55 Chapterenként ugyan az van állt...
I just don't belong to this World...lets create a new one.

Kadaj

Which Advent Children character are you? Find out here!

Prof. William

Ebben már szerencsére hallnak az ellnek szóval reméllem Ulq is előbb utóbb megfekszik. :)

A SS sagában mér kicsit untatott hogy Ez sem hal meg meg az sem hal meg, (persze aztán rájöttem hogy erre mi szükség volt) de itt már ez nem kéne. Szóval reméllem Ichi majd valamikor Jól feltápolódva kicsinálja Ulgot aki akkor már egy eléggé döbben fejet fog viselni. :)

KeLa

Quote from: Prof. William on 2007-04-26, 15:39:18
Ebben már szerencsére hallnak az ellnek szóval reméllem Ulq is előbb utóbb megfekszik. :)

A SS sagában mér kicsit untatott hogy Ez sem hal meg meg az sem hal meg, (persze aztán rájöttem hogy erre mi szükség volt) de itt már ez nem kéne. Szóval reméllem Ichi majd valamikor Jól feltápolódva kicsinálja Ulgot aki akkor már egy eléggé döbben fejet fog viselni. :)
Meg annak is itt van már az ideje h valakit eltemessenek a jófiúk közül is :rolleyes:

smash++

Quote from: KeLa on 2007-04-26, 15:44:40
Meg annak is itt van már az ideje h valakit eltemessenek a jófiúk közül is :rolleyes:
Rukia,Ishida,Sado :D De ennek semmi esélye.Birom Sado-t,de nem sok vizet zavar,Ishida sem rossz fej,de ő sem sokat,de mint a LAST neki túl kell élnie,Rukia mehet a levesbe nem fogok sírni utánna.De ő sem fog,mert akkor mi lesz Bya nagy testvérrel,hiszen megigérte,hogy megvédi...
Renji-nek tetszik a tetkója,de unom a Bankai-at.A többi captain és vice captain oké,mert elég keveset tudok róluk...
Mondjuk az a vice captain akinek van egy nagy golyója kiálló vackokkal eltünhetne.SS alatt is idegesített...Talán Soi Fong alatt van,legalább is ő adott neki utasítást...

Gregory

Bírom Sado-t, mert megvan benne a tenni akarás.
Ishidának az a cucc, amivel a Bountos részek alatt csápolt, az nagyon lámi sztem, szerencsére már nem az van. Tényleg, ahhoz hogy meghalhasson, még tovább kell vinnie a vérvonalat, hümm... vajon ki lesz a 'szerencsés'? :D Egyébként még ott van az apja is... vagy ő már nem számít Quincynek, mert nincs meg a quincy pride benne?
Rukiának olyan gomba feje van, de azért csak odavaló Ichigo mellé, csak úgy motiváló erőnek.

SS-ben is meghalhatott volna a jófiúk közül. Bya-nak elég súlyosnak tűnt a sérülése, de csak felépült...