Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Prof. William

Mikor jön új Bleach? Ichigo risinget akarok!

csacsa

Quote from: Prof. William on 2007-05-09, 12:39:13
Mikor jön új Bleach? Ichigo risinget akarok!
csütörtökön szokott lenni raw, ha jól emléxem...
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

LuckyDingo

Hát a raw.. nos van amikor már csütörtökön kint van, de inkább péntek este szokott általában kijönni.. de volt már olyan hogy szombat délután jött az első LQ raw :D

De spoiler már van ebből is....
[spoiler=script]Ishida vs Apollo lesz, hogy a nyíl eltalálja Apollot de eltörik, aztán jön Grimmjow és Inoue.. Inoue feléleszti a 2 Arrancar csajszit, mert GJ nem akarja, hogy egy hullákkal teli szobát hagyjanak maguk mögött /WTF?! GJ nem ilyen-pedig ez a megbízható spoiler/, az egyik csaj aki feléledt le"monster"ezi Inouet.. vissza Ishidáékhoz, ahol pofáznak párat, Renji elkezd ugrálni de ráugranak a Fraccionok vagy mik /Apollo csatlósai/ Ishida támadná Apollot, de az Releasel :D A kardja neve Arteria.. ennyi.
Volt még egy olyan is egy másik spoilerben, hogy Ishidát Apollo Hollowwá akarja változtatni valami szerkentyűvel, amit csak ő tud levenni.. ez nagyon hülyén hangzik, szal ezt nem hiszem :D 5 perc alatt úgyse veri le Ishida Apollot :D[/spoiler]

Prof. William

Végre kiderült a Bleach vége amiben meglepő fordulatként a hirtelen feltűnő Hinamori bankaija tesz MÉLY BENYOMÁST Aizen tájcsóra. :)

Egyértelműen megaspoiler....

KeLa

Quote from: Prof. William on 2007-05-10, 19:47:40
Végre kiderült a Bleach vége amiben meglepő fordulatként a hirtelen feltűnő Hinamori bankaija tesz MÉLY BENYOMÁST Aizen tájcsóra. :)
http://usteam.hu/pictures/a/pics/1178815524070.png
Egyértelműen megaspoiler....
:lol: :appl:

LuckyDingo

nah mivel már beindult a Don Kanonji őrület:D tessék bevarázsoltam a többiek mellé  :D

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2007-05-13, 14:24:56
nah mivel már beindult a Don Kanonji őrület:D tessék bevarázsoltam a többiek mellé  :D

És ki lesz ő?  0. Espada?  :D

Prof. William

Ő annyira király hogy sztem ő az igazi ellen nem ez a nyápic Aizen. A háttérből irányítja a dolgokat... :)

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2007-05-13, 15:46:17

Ő az espada 007. Don Kanonji yessssssaaaa!  :szemuveges: Csak Aizen megunta, hogy nem spanyolajkú, hanem amerikai-angolul beszél és ezért száműzte a földre, hogy az emberek elpusztítsák, mikor már halálra idegelte őket :D De a Don barátunk szövege hipnotikus hatással volt az emberekre és nem telt el sok idő, mire mindenki az ő rabszolgája lett és úgy köszöntek, mikor meglátták, hogy Bwuhahahahah + *keresztbetett kéz* És most a bátor Espada Nr.007 Aizen seregei ellen indulna, de nem tudja, hol van Aizen, mert régebben még Hueco Mundo pusztaságában lakott az egész Aizen csőcselék /nem volt keret egy palotára-> Onnan lett, hogy Aizen áruba bocsátotta Hinamori testét ;)/ és most szinte lehetetlen megtalálni a palotát :O Vajh mi lészen a 007es Espadával??? :O

Prof. William

Quote from: LuckyDingo on 2007-05-13, 20:21:04
Quote from: KeLa on 2007-05-13, 15:46:17

Ő az espada 007. Don Kanonji yessssssaaaa!  :szemuveges: Csak Aizen megunta, hogy nem spanyolajkú, hanem amerikai-angolul beszél és ezért száműzte a földre, hogy az emberek elpusztítsák, mikor már halálra idegelte őket :D De a Don barátunk szövege hipnotikus hatással volt az emberekre és nem telt el sok idő, mire mindenki az ő rabszolgája lett és úgy köszöntek, mikor meglátták, hogy Bwuhahahahah + *keresztbetett kéz* És most a bátor Espada Nr.007 Aizen seregei ellen indulna, de nem tudja, hol van Aizen, mert régebben még Hueco Mundo pusztaságában lakott az egész Aizen csőcselék /nem volt keret egy palotára-> Onnan lett, hogy Aizen áruba bocsátotta Hinamori testét ;)/ és most szinte lehetetlen megtalálni a palotát :O Vajh mi lészen a 007es Espadával??? :O

Jah igen ki tudja mit svindliskedett Aizen hogy összehozza a pénzt az idióta nevű palotájára. Hinamori és más Ryoka lányok futatása, Drog árulása a fiaal sinigamiknak, gin futtatása mint férfiprostituált. :) Fogadok hogy a Kaonji műsoraiból befolyt pénz is hozzá került...

Kéne egyszer egy Aizen Gaiden OAV ami arról szól hogy szervezte meg a hatalmát. :)  + hogy színlelt a SS-ben, és hogy bukott le párszor majdnem. :)

blackman

Ki tudja, lehet hogy Kanonji magának a  Kingnek leszármazottja (  :wtf: ), csak még nem tud róla. Amint előjön a rejtett ereje, olyan rendet fog csapni, hogy Aizen-sama sírva könyörög majd az életéért.  :D

Gregory

LuckyDingo

Nah hát jah..kijött, de olyan, mintha nem is jött volna ki semmi, mert ebben a részben csak 1 fontos dolog volt, az, hogy Orihime ereje állati dolgokra képes + ishida ugrált  :S Meg Kiderült, hogy Szayel Apollonak hívják a Mayuriutánzat Espadat.. :S Remélem hamar leveri Ishidáékat aztán folytatódhat normálisan a story :D

Chro

Majd akkor fog érdekelni a csaj ha ugyanilyen erővel tüntet el dolgokat a semmibe.
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

Bishop

Minek tüntessen el bármit is? Support karinak tökéletes, a harcra meg ott vannak Ichigo-ék. Remélem következő chapter-ben visszatérünk Ichigo-hoz végre, valahogy érzem hogy Holow Ichi is lesz benne :Kiraly:

LuckyDingo

Orihime-chan ereje most sztem a legnagyobb mindenki közül.. lol még akár Kaient is vissza tudná hozni.. ami nem semmi :D Képes minden megtörtént dolgot visszafordítani.. ha akarná sztem használhatná az erejét az arrancarokon  és vissza hollowizálhatná őket :D Csak buta, hogy erre rájöjjön  és ő csak a hógolyón akarja használni a powaht :D
LOL még ichigot is legyőzhetné XD Visszaalakítaná nonshinigammi életformává :D
És Inoue örökre fiatal maradhatna, mert csak vissza kellene változtatni magát.. ez egy nagyon lol képesség :D Csak még nem tudja fullosan használni :P

Member

Az animében gondolom feléleszti Kariya-t majd, hogy az leverje Aizen-t... :rolleyes:

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

LuckyDingo

Prof. William

Esetleg majd a végén Hime szépen visszapörgeti a dolgokat még mielőtt az egész megtörténehetne éselintézi hogy az ifú Aizent ne vegyék fel Sinigaminek. :)

A dupla rész jövő héten jön? Kíváncsi leszek milyen titkos erejére jön rá Ichi-nii. :)

LuckyDingo

Quote from: Prof. William on 2007-05-14, 18:30:33
Esetleg majd a végén Hime szépen visszapörgeti a dolgokat még mielőtt az egész megtörténehetne éselintézi hogy az ifú Aizent ne vegyék fel Sinigaminek. :)

A dupla rész jövő héten jön? Kíváncsi leszek milyen titkos erejére jön rá Ichi-nii. :)
Én is arra tippeltem, hogy az egész storyt nem megtörténté teszi a végén Orihima:P nagyon  :lame: lenne XD
Duplarész? :O lesz olyan ? :D Ichi-nii sztem mostsztem nem fog semmie rájönni, csak hogy vesztett és akkor jelenik meg egy Hirako mellette, hogy felkapja és csácsumi Las Noches :D

KeLa

Quote from: Prof. William on 2007-05-14, 18:30:33

Dupla rész? mégis mikor  :confused:

126. - Uryuu vs. Ryuuken! Clash of the Parent-Child Quincys - 05.16.
127. - Urahara`s Decision, Orihime`s Thoughts - 05.23.

Quote from: LuckyDingo on 2007-05-14, 17:40:54
Orihime-chan ereje most sztem a legnagyobb mindenki közül.. lol még akár Kaient is vissza tudná hozni.. ami nem semmi :D Képes minden megtörtént dolgot visszafordítani.. ha akarná sztem használhatná az erejét az arrancarokon  és vissza hollowizálhatná őket :D Csak buta, hogy erre rájöjjön  és ő csak a hógolyón akarja használni a powaht :D
LOL még ichigot is legyőzhetné XD Visszaalakítaná nonshinigammi életformává :D
És Inoue örökre fiatal maradhatna, mert csak vissza kellene változtatni magát.. ez egy nagyon lol képesség :D Csak még nem tudja fullosan használni :P
Inoue ereje lehet h rendkívüli, de nem végtelen, sztem most még csak rövid távon képes használni...

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2007-05-14, 19:38:44
Inoue ereje lehet h rendkívüli, de nem végtelen, sztem most még csak rövid távon képes használni...
Hááááááát én úgy érzem, hogy nem nagyon erőltette meg 2 Arrancar helrehozása seperc alatt  :S

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2007-05-14, 20:16:20
Hááááááát én úgy érzem, hogy nem nagyon erőltette meg 2 Arrancar helrehozása seperc alatt  :S
Az lehet, viszont nem is sírból kiásott 200 éves csontok voltak :rotfl:

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2007-05-14, 20:19:27
Quote from: LuckyDingo on 2007-05-14, 20:16:20
Az lehet, viszont nem is sírból kiásott 200 éves csontok voltak :rotfl:
Maradjunk annyiban, hogy nem ismerjük Orihime fullos erejét :O Lehet hogy mindenre képes lenne, csak nem tudja  :D

Prof. William

A manga dupla chapterre gondoltam. Úgy halottam lessz!

KeLa

Quote from: Prof. William on 2007-05-14, 20:45:41
A manga dupla chapterre gondoltam. Úgy halottam lessz!
Az jó lenne, talán lesz annyi h látjuk Ishidát meghalni :smile:

Bishop

Miért akarod Ishida-t meghalni? Egyik legjobb kari :Kiraly: Remélem kinyirják azt a f*sz Aporro :uzi: amugyis ő is low espada mint Kaien csak van spec képessége szal ha rájönnek hogy tudja Ishida nyilait használni vagy Renji bankai-t neki annyi.

LuckyDingo

Quote from: carfanatic on 2007-05-15, 00:31:51
Miért akarod Ishida-t meghalni? Egyik legjobb kari :Kiraly: Remélem kinyirják azt a f*sz Aporro :uzi: amugyis ő is low espada mint Kaien csak van spec képessége szal ha rájönnek hogy tudja Ishida nyilait használni vagy Renji bankai-t neki annyi.
Én se kedvelem Ishidát.. nem tom miért, csak nem szimpatikus :D De azért nem árt belegondolni, hogy Aporro még sehol se releaselt.. és valszeg hogy Ishida most áttér valami új technikára, amit Szayel barátunk nem tud analizálni időben :D A lényeg hogy intézzék már el egymást és haladjunk a sztoriban -_-

Bishop

Quote from: LuckyDingo on 2007-05-15, 01:25:52
lényeg hogy intézzék már el egymást (Aporro-t) és haladjunk a sztoriban -_-
ezzel egyet értek, viszont ha belegondolsz renji-től se láttunk még semmi újjat és Ishida se mutatott meg mindent, plusz nem hiszem hogy ha relase-el Aporro annak lesz bármi harci képessége,lehet ugyanolyan lame lesz mint Kaiené