Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Shock12

QuoteOriginally posted by Saori
Gratulálok ignus -saaan !! :D
Ó, én botor ! Már tegnap este láttam, de valami folytán az élt bennem, hogy gratuláltam... :o ... és most :eek: vettem észre, hogy nem !!

Hát Ignus !! Gratulálok !! Szép ! Tényleg nem kell sok az otakusághoz !! ;)

ignus

Köszi Saori és Shokku! (hmmm még a nevetek is jól cseng együtt! :D )
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Soridan

Grat Ignus, Shadowolf, Chronos, Tiaro, és még az a rengeteg ember, akik nélkül lehetetlen lett volna most gratulálnom. És ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, kiváltképpen a szüleimnek és a producere...*kampó benyúl, Soridan repül*
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Feldin

Gratula mindenkinek!!!!!!!!
Persze mindenért!!!!!!!!!!!! :hopp:
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Ramiz

QuoteOriginally posted by Soridan
*kampó benyúl, Soridan repül*

:)  :p :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kalibur

Háát (remélem nem felejtek ki senkit): Gratula ignus, Tiaro, Chronos, Shadowolf és mindenkinek, akit megillet, sőt azoknak is akiket per pillanat nem, csak hogy ők is örülhessenk :p
Ramiz, te meg húzz bele azzal az egy posttal, én pedig előre gratulálok, mert úgyis lemaradok róla ;)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Saori

Gratula Angelnek a 400. postjához !! :D
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Shock12

Angelu !! Gratu ! Kulu !... ja ide nem kellett volna... namindegy :D !

Moloko

domo, domo :)
nekem csak most tűnt fel :D

Tiaro

Éljen Angel! :jee:

(Nem írok gratot, mert halál unalmas. Nem tudja vki hogy van japánul a gratulálok? :) )
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Saori

Grat Kaliburnak az addictsághoz !! Igaz még lóg egy posttal, de amíg távol vagyok meglezs az is ;)

Edit: Ramiznak szintúgy grat;) Még egy post:D
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Itachi

Gratula Angel nak a 400. hoz, és gratula Kaliburnak az addict séghez(csak elérted..;)  ):zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

ignus

Grat Angel és köszi Soridan! :)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shadowolf

Grat Sysop XXL-nek az új avatarjához. Miért is pont ezt választottad? :confused: :D

Shock12

A világért sem piszkálódásképpen (:D), de gratulálok a szintlépéshez Kalibur(ina) ! ;)

ignus

QuoteOriginally posted by Shock12
A világért sem piszkálódásképpen (:D), de gratulálok a szintlépéshez Kalibur(ina) ! ;)
ú
Hoppá! Grat Kalibur úrnő!

Moloko

QuoteOriginally posted by Tiaro
Éljen Angel! :jee:

(Nem írok gratot, mert halál unalmas. Nem tudja vki hogy van japánul a gratulálok? :) )
:_off: véletlenül nem "Omedetou" ? vagy teljesen összekeverem valamivel?

Shadowolf

Grat Angel az új avatarhoz! :) (bár nekem még mindig az első teccik a legjobban ;))

noriko

QuoteOriginally posted by Angel
:_off: véletlenül nem "Omedetou" ? vagy teljesen összekeverem valamivel?
Gratula az avatarhoz, és a japántudásodhoz! azt nem mondhatom hogy "igen így van!", mert nem tudok sajna japánul, de azt már mondhatom hogy "igen a szótár szerint is így van!" :)
szóval omedetou Angel chan!;)
"I wish I could, but I don't want to."

ignus

Kiru az új avatarod Angel!

Moloko

QuoteOriginally posted by noriko
Gratula az avatarhoz, és a japántudásodhoz! azt nem mondhatom hogy "igen így van!", mert nem tudok sajna japánul, de azt már mondhatom hogy "igen a szótár szerint is így van!" :)
szóval omedetou Angel chan!;)
köszönöm :D ( a sok animenézés a titka ;))
egyébként akkor most szólok mindenkinek, hogy az Angel japánul ejteve nem "angeru" hanem valami más, és ha a "chan" becézést használjátok a nevemre, akkor kéretik az angelt is japán kiejtésben írni :D (annyit segítek, hogy erre az angelic layerből könnyen rájöhettek :D)

Moloko

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Grat Angel az új avatarhoz! :) (bár nekem még mindig az első teccik a legjobban ;))
:_off: a megszokás, a megszokás...

Ramiz

< Binnng! >  Kösz. Same to mindenki.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Shock12

QuoteOriginally posted by Ramiz
< Binnng! >  Kösz. Same to mindenki.
Gratula Ramiz az elsõhöz... :) !!

Soridan

Grat Ramiz! Way to go man! :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

.Attila

QuoteOriginally posted by Lorenor
Gratula Angel nak a 400. hoz, és gratula Kaliburnak az addict séghez(csak elérted..;)  ):zen:

Nem, még nem érte el, úgyhogy én várok...

Addig is omedetou Angel a 400. posthoz és az új avatarhoz (honnan is van?)!

Valamint omedetou Ramiz a senior memberséghez!

Shock12

QuoteOriginally posted by Trivi
Nem, még nem érte el, úgyhogy én várok...

Affene... átvágra a búrám Lo :eek: (legközelebb inkább meggyõzõdök róla) ... no mindegy... én már leróttam tiszteletemet... ;)

Moloko

QuoteOriginally posted by Trivi
Addig is omedetou Angel a 400. posthoz és az új avatarhoz (honnan is van?)!
arigatou minna :)
avatar: hehe :D MagnaCarta - ez figyel velem szembe pár napja a desktopomon, és megtetszett:)

Feldin

Grat Angel az új avatárhoz!
Bár nekem is jobban tetszett a régi.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s