Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

Solid Snake

Soldier & Cartman: egy kis hint:

[spoiler=megfelelő idézet a Ponyvaregényből]Z: Bring out the Gimp.
Maynard: The Gimp is sleeping...  :__devil:[/spoiler]

Quote from: Zsiga on 2007-09-17, 14:45:09
Quote from: Meske on 2007-09-16, 20:15:27
Nem egészen fanart, de gondoltam megosztom veletek, hogy mit szenvedtem össze tegnap a Gimppel első próbálkozásra:
Űbergagyi Sellő
Azt hiszem inkább maradok a régi, jól bevált papír és ceruza kombónál...  :redface:
Egérrel rajzoltad, ugye? Akkor meg mit csodálkozol? :) Papírra se tudsz megfelelő eszközök nélkül rajzolni (próbáld csak ki, valahogy rögzíts az egérre egy ceruzát és rajzolj vele papírra úgy hogy az egeret fogod), számítógépnél ugyanez a helyzet, rajztábla nélkül nem igazán fog menni.

Egyszer régen megpróbáltam Dragon Ball Z-os szereplőket megrajzolni Paintben még a PII-es gépemen. Igen hamar rájöttem: nem ment.  :D

Meske

Quote from: Meske on 2007-09-16, 20:15:27
Nem egészen fanart, de gondoltam megosztom veletek, hogy mit szenvedtem össze tegnap a Gimppel első próbálkozásra:
Űbergagyi Sellő
Azt hiszem inkább maradok a régi, jól bevált papír és ceruza kombónál...  :redface:
Egérrel rajzoltad, ugye? Akkor meg mit csodálkozol? :)
Nem csodálkozom egy kicsit se, tudtam, hogy egérrel nem lehet normálisan rajzolni, de hát unalmában bármivel elszórakozik az ember...  :haha:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

yaone

Quote from: Meske on 2007-09-21, 22:08:51
Egérrel rajzoltad, ugye? Akkor meg mit csodálkozol? :)
Nem csodálkozom egy kicsit se, tudtam, hogy egérrel nem lehet normálisan rajzolni, de hát unalmában bármivel elszórakozik az ember...  :haha:
lehet, azt a tájképet én is egérrel rajzoltam. tény h sokkal tovább tart mintha lenne tablet   :frown:

Eberinu

Csak egy vázlat, de a vélemény érdekel (épitő és romboló kritika egyaránt:D )
Berserker

minuszmiki

Az arca kicsit torz, az orr nem a száj fölött van és a bal szemei is túlzottan kint van az arc szélén. A test viszont tetszik, bár a hatalmas lábfejek kicsit rontják az összképet. De azért elég jó. :)

Eberinu

Próbáltam kicsit pszichosra csinálni,mostanra már a szinezés félig kész is (suliba tök yo előadások alatt szinezni^^)

Member

Az arccal van nekem is egyedül bajom. Ja, meg tippem sincs, ez miért berzerker? :D

Eberinu

Bersi kész
Na szóval elég egyértelmű hogy miért berserker:) Hát FF X-2:D

Member

Ja, így már értem. Bár nekem a berzerker az egy tépet arcú orrba-szájba tűzgolyókat lövő kiméra. :D

Eberinu

Again just a sketch!
Water

Edit: már a kész színes verziója:
Water színes

Member

Sokadjára csak sikerült némi hasonlóságot csinálnom a kép és a párom közé.

Solid Snake

Quote from: Member on 2007-10-20, 15:23:57
Sokadjára csak sikerült némi hasonlóságot csinálnom a kép és a párom közé.

[spoiler=bocsánat, de...]Azok a dementorkezek...  :muhahah:[/spoiler]

Member

Quote from: Solid Snake on 2007-10-20, 16:27:26
[spoiler=bocsánat, de...]Azok a dementorkezek...  :muhahah:[/spoiler]
Rossz szokásom, sajnos. :/

chilip

Quote from: Eberinu on 2007-10-04, 18:41:14
Again just a sketch!
Water

Edit: már a kész színes verziója:
Water színes

:jee: ez még a Tengen Toppába is elment volna ;) Nia mellé beastman-nek (ez dícséret akar lenni... )

Eberinu

Értelmetlen firkálmányok:
Knight
Scorpid lady

Eberinu

Fubenalvo

Nagyon fl(ö)ash lenne egy ilyen paklivel nyomni. :D
Nem csinálod meg a királyokat meg a bubikat is? Onnantól simán ki lehetne adni. XD

Eberinu

Nemtom,ez csak olyan fantáziálgatós karakter lett,ilyen ötletek egyszer vannak,de sorozatgyártásban nemtom hogy a többire lenne valami ötletem...

Eberinu

Még egy royal vázlat (hogy pontosan mikor lesznek ezek színesek is, azt nemtom:D).
Royal Flöss 2

minuszmiki

Az előző jobban tetszik, de ez is frankó.  :jee:

Eberinu

PanDemona vázlat
Már színesen Royal és Pan.
Royal ring
PanDeomna

Soul

Lehet velem vana baj de színezés nélküli rajzok jobban tetszenek. ÉS a Royal Flöss rajz jött be jobban  :smile:

Bishop

Én is így vagyok vele, a szines képeid engem néha már zavarnak, mert nem szeretem ezt a szinkavalkádot, túl giccses. De a fekete fehér képeid tökéletesek, mondjuk néhol szürke vagy feketén kiemelsz valamit mondjuk a kártyán a pirost valami erős piros szinnel és máris sokkal szebb.  :jee:

Soldier

Quote from: Eberinu on 2007-11-14, 21:08:33
Royal ring

ez tetszett a legjobban, a többi is njo. de valahogy a szinezés tetszik,a rajzolas tetszik szvl win. grat  :jee:

Eberinu

Hülye színes nem akar ugy fogni ahogy én akarom...ráadásul a scanner is annyira fényesség teszi az egész rajzot,hogy tompul minden...

Soul

Ez wow  :smile:.Érdekes, de rajzolhatnál 1 succu-t is amint csapkodja magát ostorral  :smile:.

Eberinu

Áááá, a succu a legbénább minion sztem:D a Void a legaranyosabb, imádom^^ De majd egyszer talán arra is sor kerül:D Csinálok egy saját Looking For Group képregényt,csak chibikkel:D

Solid Snake

Quote from: Eberinu on 2007-11-22, 20:08:35
a Void a legaranyosabb, imádom^^

[spoiler=off]Az már a becsavarodás jele, ha ezt olvasva a programozás jut eszembe?  :3x3:[/spoiler]

Próféta

Quote from: Solid Snake on 2007-11-23, 00:46:17
[spoiler=off]Az már a becsavarodás jele, ha ezt olvasva a programozás jut eszembe?  :3x3:[/spoiler]
1