Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

.Attila

Rin

Gondolom ahogy az ember idősebb, és több tapasztalata van, megváltozik a hozzáállása egy csomó mindenhez.
(Amúgy ezért nem is szoktam ide írogatni, mert nyilván nem vagyok olyan jártas ezen a téren, mint a legtöbben, meg fiatal is vagyok, meg mittudomén, de azért mégis van elképzelésem a dolgokról. :haha:)
Most azt sem tudom, hogy egyáltalán arra válaszoltam-e amire kellett, de sebaj, ráfogom arra hogy álmos vagyok, és beszélhetnékem van. ^^

.Attila

Azt tudom, hogy még jópáran vannak a korosztályomban is, akik még "élvezni" szeretnék az életet.
De ez a "megijed a komolyabb érzelmektől" rész tőled még érthető, az én korosztályomban azért már kérdésesebb.

Zsiga

Nincs igazán sok különbség a fiatal és idősebb lányok között. Az időseket gyorsabban fel lehet szedni (tudja mit akar), a fiatalok meg naívak amit a gonosz de tapasztalt/jólképzett férfiállat nagyon szépen ki tud használni; illetve a fiatalok a tapasztalatlanság miatt kevésbé veszik a jeleket.
(És még mielőtt valaki jól kioszt, természetesen általánosságban beszélek, vannak kivételek, nem is kevés tizenéves öt perc alatt felszedhető kis k*rva meg huszonéves elvarázsolt romantikus kislány van.)

.Attila : Semmi gond nincs a komolyabb érzelmekkel meg hosszútávra tervezéssel amíg a hölgy nem tudja meg az első egy-két randin. Mindent a maga idejében. (Ha meg te is ilyen típus vagy akkor tanulj meg hazudni, nálam bevált. ;))

Rin

.Attila: Hol írtam olyasmit, amivel erre utaltam?
(Amúgy sokszor nagyon pontatlanul fogalmazok, de ilyenre tényleg nem emlékszem)
(Egyébként is teljes mértékben a komoly érzelmek híve vagyok ^^ )

Solid Snake

Quote from: Rin on 2007-11-21, 23:14:01
(Egyébként is teljes mértékben a komoly érzelmek híve vagyok ^^ )

[spoiler]Hozzám jössz feleségül?  :haha:[/spoiler]

Quote from: Zsiga on 2007-11-21, 23:10:04
.Attila : Semmi gond nincs a komolyabb érzelmekkel meg hosszútávra tervezéssel amíg a hölgy nem tudja meg az első egy-két randin. Mindent a maga idejében. (Ha meg te is ilyen típus vagy akkor tanulj meg hazudni, nálam bevált. ;))

Ezzel egyetértek. Soha nem szabad bolond módon nyíltan kimutatni az érzelmeidet, mert onnantól fogva igencsak könnyen válhatsz eszközzé vagy játékszerré, ha pont egy olyan lányt fogsz ki, aki uralkodó/manipulatív típus vagy jellemi szempontból éretlen. Csak akkor mehetsz biztosra, ha azt látod, hogy ő függ tőled, nem pedig te tőle.

Filozófián mondott egyszer egy idevágó aranyköpést a tanár:
"A kapcsolathoz kell két ember: egy, aki szeret, és egy másik, aki hagyja, hogy szeressék." Ez valamilyen szempontból tényleg igaz.

Rin

Quote from: Solid Snake on 2007-11-21, 23:31:16

[spoiler]Már foglalt vagyok  :redface:[/spoiler]

.Attila

Quote from: Rin on 2007-11-22, 00:31:44

[spoiler]Már foglalt vagyok  :redface:[/spoiler]

[spoiler]És mikor lesznek gyerekek?[/spoiler]

Selmo

Ezzel egyetértek. Soha nem szabad bolond módon nyíltan kimutatni az érzelmeidet, mert onnantól fogva igencsak könnyen válhatsz eszközzé vagy játékszerré, ha pont egy olyan lányt fogsz ki, aki uralkodó/manipulatív típus vagy jellemi szempontból éretlen. Csak akkor mehetsz biztosra, ha azt látod, hogy ő függ tőled, nem pedig te tőle.

Filozófián mondott egyszer egy idevágó aranyköpést a tanár:
"A kapcsolathoz kell két ember: egy, aki szeret, és egy másik, aki hagyja, hogy szeressék." Ez valamilyen szempontból tényleg igaz.
Gratulálok az ilyen szellemben született élethosszig tartó függőséghez. Bizonyára nagyon boldogok lesznek a benne élők. :__devil:

A tökéletesség unalmas.

sirtomi

Quote from: Zsiga on 2007-11-21, 23:10:04
Én sose úgy ismerkedem meg egy nővel hogy mindjárt hosszútávra gondolkodom, de valahogy mindig ilyesmit szűrhetnek le, vagy nem tudom mi lehet a gond újabban :)

Kvikveg

Nem azert mondom, de ha vki a masodik randin kijelentene, hogy marpedig o velem orokke, azt egyszeruen hulyenek neznem.* Hat mit tudja o, hogy egyaltalan kibirjuk-e egymast??! Mert szep valakivel talalkozgatni, de egyutt elni - az tokmas.
*Vagy nagyon szerelmesnek. Ami ha kolcsonos, akkor persze nix problema. :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: sirtomi on 2007-11-22, 11:43:10
Én sose úgy ismerkedem meg egy nővel hogy mindjárt hosszútávra gondolkodom, de valahogy mindig ilyesmit szűrhetnek le, vagy nem tudom mi lehet a gond újabban :)
Ha nem bánod, hogy beleugatok én, aki régóta ide se dugta a pofáját - szerintem ha nem akarod megdöngetni a csajt az első pár randin, akkor feltételezik, hogy hosszútávra tervezel, de legalább is "régimódi" vagy, az meg manapság "nem menő".
Szóval egyetértek Attilával. Hazudni kell... sajnos... a túlzott őszinteség nem vezet jóra, ezt sajnos magam tapasztaltam lányokkal kapcsolatban, több helyzetben is.

--- beleugatás vége ---

sirtomi

Quote from: Moha on 2007-11-23, 00:58:37
Quote from: sirtomi on 2007-11-22, 11:43:10
Ha nem bánod, hogy beleugatok én, aki régóta ide se dugta a pofáját - szerintem ha nem akarod megdöngetni a csajt az első pár randin, akkor feltételezik, hogy hosszútávra tervezel, de legalább is "régimódi" vagy, az meg manapság "nem menő".
Szóval egyetértek Attilával. Hazudni kell... sajnos... a túlzott őszinteség nem vezet jóra, ezt sajnos magam tapasztaltam lányokkal kapcsolatban, több helyzetben is.

--- beleugatás vége ---

Van egy barát barátnőm, akivel még nem is randiztam már meg akartam dugni :D Az se jött be, de azóta nagyon jóban vagyunk  :haha:

sirtomi

Quote from: Fubenalvo on 2007-11-25, 17:59:59
Hehe... hát igen én őszinte vagyok és maradok is. Nem fogok kamuzni azért a csajoknak hogy jobb legyek nálluk. Lehet hogy ez baromság, de ha ez nem tetszik nekik akkor le is sz...hatnak. :D
Ezzel az a baj, hogyha nem tetszik nekik akkor nem fognak lesz..ni :D

Nakedape

Quote from: sirtomi on 2007-11-26, 10:25:59
Hehe... hát igen én őszinte vagyok és maradok is. Nem fogok kamuzni azért a csajoknak hogy jobb legyek nálluk. Lehet hogy ez baromság, de ha ez nem tetszik nekik akkor le is sz...hatnak. :D
1.: :confused:
2.: :hopp: :rotfl: :lul:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Moha

Attól függ, ki mire gondol. :hopp:
Oda mehet más betű is, és úgy már igaz lenet :P

Tudod... ha egy lány azt írja, hogy "sz...tl.k", az nem "szeretlek", hanem "szivatlak"  :haha:

Xzone

Quote from: Moha on 2007-11-28, 17:41:36
Attól függ, ki mire gondol. :hopp:
Oda mehet más betű is, és úgy már igaz lenet :P

Tudod... ha egy lány azt írja, hogy "sz...tl.k", az nem "szeretlek", hanem "szivatlak"  :haha:

Haha, ez jó!

Hmm, szóval van ilyen topic is...egyszer még átolvasom, biztos megéri :)

sirtomi

Quote from: Xzone on 2007-11-28, 22:12:20
Á, kizárt! :D

Tycho

Quote from: sirtomi on 2007-11-28, 23:34:09

hogy átvolvassa, vagy hogy megéri? :__devil: :haha:

sirtomi

Quote from: Tycho on 2007-11-28, 23:37:06
Quote from: sirtomi on 2007-11-28, 23:34:09

hogy átvolvassa, vagy hogy megéri? :__devil: :haha:
Mindkettő?! :)

teraflare

VISSZAUTASÍTÁSI SZÓTÁR:
Ahogy a nők utasítanak vissza:

-SZÁMOMRA OLYAN VAGY MINT EGY TESTVÉR.
Pont mint az a mafla pizza képű bunkó bátyám.

-MOSTANÁBAN TÚL BONYOLULT AZ ÉLETEM.
NEm akarom hogy itt maradj, miközben a másik 8 pasim telefonon hívogat.

-MUNKAHELYEN (UTCÁN STB...) NEM ISMERKEDEK.
...veled meg sehol a naprendszerben.

-NEM TE VAGY A HIBÁS, HANEM ÉN!
Nem én vagyok a hibás, hanem te!

-MOST CSAK A KARRIEREMRE KONCENTRÁLOK.
Dög unalmas munkám van, de az is jobb mint veled itt randizgatni.

-TISZTASÁGI FOGADALMAT TETTEM.
Legalábbis, hozzád hasonló pasikkal nem mocskolom be magam.

Ahogy  a férfiak visszautasítanak:

-MOSTANÁBAN TÚL BONYOLULT AZ ÉLETEM.
Ronda vagy!

-MUNKAHELYEN (UTCÁN STB...) NEM ISMERKEDEK.
Ronda vagy!

-NEM TE VAGY A HIBÁS, HANEM ÉN!
Ronda vagy!

-MOST CSAK A KARRIEREMRE KONCENTRÁLOK.
Ronda vagy!

-TISZTASÁGI FOGADALMAT TETTEM.
Ronda vagy!

-SZÁMOMRA OLYAN VAGY MINT EGY TESTVÉR.
Bűn ronda vagy!

hargharg

rofl

.Attila

Quote from: teraflare on 2007-12-14, 10:50:58
VISSZAUTASÍTÁSI SZÓTÁR:

:lul: :muhahah:

szerk.: iwiw-en indult egy otaku társkereső...

Kuroi Tenshi

Jó volt a szótár :haha:

Quote from: .Attila on 2007-12-14, 15:28:54
szerk.: iwiw-en indult egy otaku társkereső...

/anonidate.hu/?
*szarkasztikus nevetés*

.Attila

Otakuckó -=otaku társkereső és Fórum=- [Magyarország első otaku társkeresője]

Kuroi Tenshi

Nem az volt a postom lényege, hanem az, hogy előre borítékolom
az "utter fail"t ;)
Hogy működne egy ilyen társkereső... remember, there r no
grrlz on teh interbutts. Bár azt sem mondták, hogy női társat
keresnek a weaboo fag-ek... izé... asszem nem ragozom tovább
:haha:

.Attila

Azért raktam be, mert így rá lehet keresni. Adatlap szerint nem csak párkapcsolatról lehet szó.
Ettől függetlenül valahogy ódzkodom attól, hogy egy ilyen csoport tagja legyek.

Xzone

Quote from: .Attila on 2007-12-15, 00:29:41
Otakuckó -=otaku társkereső és Fórum=- [Magyarország első otaku társkeresője]

Vajon hány tagja van már?

Member

Gondolom tele van 15 éves meg nem értett fiúcskákkal és lánykákkal.

Zsiga

Regisztráljatok be kamu adatokkal és nézzétek meg, for teh lulz.
Egyébként 24, amiből egy biztosan troll. :muhahah: