Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Tycho

Quote from: Zsiga on 2007-12-15, 12:53:43
Regisztráljatok be kamu adatokkal és nézzétek meg, for teh lulz.
Egyébként 24, amiből egy biztosan troll. :muhahah:
és egy aki meg tarp  :_piszka::muhahah:

kikuchiyo

Failure is the default option

minuszmiki

Hát ez derék. Azt gondolta talán az illető, hogy a nők nem szarnak, hanem kiizzadják? Másrészt meg a legtöbbjük megoldja diszkréten, bölcs emberünknek meg sikerült egy (több?) olyat kifognia, aki nem, és ebből általánosít és ír ostobaságokat. Harmadrészt pedig az egymás iránti bizalom és tisztelet magas fokú jele, ha az egyik fél úgy gondolja, megengedhet a másik előtt ilyeneket (na persze nem ennyire sarkítva), a másik fél részéről pedig az, hogy ezt tolerálni tudja.

Kuroi Tenshi

Örm.... sztem olvasd el a kezdő történetet is, ne csak
arra a kommentre reagálj ;) :haha:

Az meg kb annyi, hogy az a nőstény egy ritka nagy
seggfej kurva volt, a srác meg egy balek.

minuszmiki

Elolvastam a sztorit, de a link a kommentre mutatott, úgyhogy arra reagáltam. És amint mondod, a sztori tényleg teljesen hétköznapi (sajnos), velem is esett meg hasonló, csak ott az ex volt a másik és nem haragszom a lányra.

kikuchiyo

Ahogy ezeket a szakítós, minden-nő-kurvás történeteket olvasom, egyre érthetetlenebbnek tűnik, hogy hogy maradhatott fenn idáig az emberiség.
(Bár a magyar népesedési statisztikák meg hirtelen érthetővé válnak.)

minuszmiki

Azért az ilyen történetek nem voltak ennyire gyakoriak még ötven ével ezelőtt sem.

.Attila

Annak a kommentnek ez volt a lényege:

QuoteEgy kapcsolat törvényszerűen ellaposodik egy idő után.

Nem mintha ezzel is nagy újdonságot mondott volna.

Ez:

QuoteEzt egy darabig lehet tolerálni...

Szerintem alapvetően az igényességre vonatkozott, nem a normál dolgokra.

Ez viszont érdekesebb, bár már megfogalmazásában is sértő:

QuoteA nő olyan mint a majom, addig nem engedi el a faágat, amíg meg nem fogta a másikat.

A minden nő kurvás témához: a kommentelők között egyetlen ellenkező férfi nem akadt, helyeslő nő viszont igen.
Nem a saját véleményemet közöltem.

http://miertutalomanoket.freeblog.hu/
Ezt még nem olvastam el végig, de már az elején teljesen elborult.
Habár nincs vmi jó véleményem a nőkről, ha párkapcsolatokról van szó, ez azért már több mint túlzás.

Kuroi Tenshi

[spoiler=Vigyázat, szarkazmus]
Ajánlom még figyelmedbe a http://utalomaszolotesbiztossavanyuis.freeblog.hu/
oldalt is ;)

Azaz: mindenből lehet jót és rosszat is találni. Nem értem, mire akarsz evvel
kilyukadni.
[/spoiler]

.Attila

404
De gondolom az a lényeg, hogy az oldal, amit linkeltem, csak kamu.

kikuchiyo

Ja, ha már itt tartunk, volt egy thread ma arról, hogy a fleshlight+hátmasszírozógép+videojátékok kombó kényelmesebb, olcsóbb, és minden szempontból jobb, mint a nő  :haha:

[spoiler]just trolling[/spoiler]

Kuroi Tenshi

Quote from: .Attila on 2007-12-26, 01:28:33
404
De gondolom az a lényeg, hogy az oldal, amit linkeltem, csak kamu.
Nem, amit én írtam, az a kamu oldal ;)

Nem sok értelmét látom annak, hogy a rossz példákat előkeressük, és
azok alapján azt mondani, hogy igen, tényleg rosszak ezek a nők...

Member

Beleolvastam a miertutalom-ba, ez már idétlen. :ejj:

Selmo

Olvastam másik történetet is, a lényege hogy lány kapott régen várt pár hónapos külföldi munkalehetőséget, mire a fiú toporzékolva közölte vele, hogy akkor nem is szereti igazán, ha kimegy. Végül lány kiment és szakítottak. Na erre érkeztek szépen commentek pro és kontra oldalon is.

Quote from: .Attila on 2007-12-26, 00:59:23
A minden nő kurvás témához: a kommentelők között egyetlen ellenkező férfi nem akadt, helyeslő nő viszont igen.
Azért ehhez tegyük hozzá, hogy a nők és férfiak megítélése évezredek óta nem kicsit más elbírálás alá esik. És ez még most is erősen rögzülve van a társadalomban pl.: részeg nő: fúj de undorító, részeg pali meg: de becsípett szegény. Ugyanígy megvan a félrelépő pasi aki ugye menő és ezzel lehet is büszkélkedni, ellenben ha a barátnője lép félre, akkor mocskos kurva. Szóval a társadalmi kettős mérce igen csúnya dolog.
Aki minden csalódást kurvázással válaszol meg, az a régi világot akarja vissza, de a világ ritkán szokott visszafordulni. :)

A tökéletesség unalmas.

Fazék

Quote from: Selmo on 2007-12-26, 02:41:20
Azért ehhez tegyük hozzá, hogy a nők és férfiak megítélése évezredek óta nem kicsit más elbírálás alá esik. És ez még most is erősen rögzülve van a társadalomban pl.: részeg nő: fúj de undorító, részeg pali meg: de becsípett szegény. Ugyanígy megvan a félrelépő pasi aki ugye menő és ezzel lehet is büszkélkedni, ellenben ha a barátnője lép félre, akkor mocskos kurva. Szóval a társadalmi kettős mérce igen csúnya dolog.
Aki minden csalódást kurvázással válaszol meg, az a régi világot akarja vissza, de a világ ritkán szokott visszafordulni. :)
persze még mindig benne van az emberekben ez a szemléletmód, de mégis úgy érzékelem, hogy azért halad a dolog a tolerancia irányába
de amúgy inkább vallom a nézetet, hogy a férfiak is ugyanúgy elítélendők a félrebaszásnál, mint a nők. egyik nemnél sem tartom megbocsájhatónak/elfogadhatónak. nincs rá elfogadható mentség. szóval ahelyett, hogy elfogadjuk, hogy félrelépjenek a nők, arról kéne leszokni, hogy macsónak érzi magát a hűtlen férfi...

van jópár női barátom. ahány közülük párkapcsolatban él, szinte mindegyik művelt olyat férfival, amit ha velem tesznek meg, egy életre útálnám őket vszleg, de legalábbis teljesen elveszik a kedvemet, hogy bármennyire is bízzak nőkben párkapcsolatot illetően. bennük bízom, mert "csak" a barátaim és nem akarnék tőlük többet... (max alkalmi szexet, mert a női-férfi színtiszta barátságról azt hiszem már szintén kifejtettem a véleményemet, miszerint ennyi azért beleférhet  :redface: :D)
szóval nem tudom mennyire reprezentatív, amit tapasztaltam, de elég elkeserítő a mai helyzet úgy érzem...

.Attila

pl.: részeg nő: fúj de undorító, részeg pali meg: de becsípett szegény. Ugyanígy megvan a félrelépő pasi aki ugye menő és ezzel lehet is büszkélkedni, ellenben ha a barátnője lép félre, akkor mocskos kurva. Szóval a társadalmi kettős mérce igen csúnya dolog.

Tudom, hogy általánosságban beszéltél, de:
Számomra undorító egy részeg férfi is (csak ugye férfiaktól én nem akarok semmit ;)).
Mindegy, melyik oldal lép félre, elítélem mindkettőt.

Selmo

Igen én is ezt a pártot erősítem, de valahol meg lehet érteni azokat is, akik ezt nem akarják elfogadni, hiszen végül is egy kiváltságtól fosztják meg őket. Az persze már más kérdés, hogy mennyire tolerálható kiváltság is ez.
Fazék, valahol olvastam egy ilyen felmérést, párezer fiatalt kérdeztek meg a félrelépésről és valami - számomra teljesen - elképesztő eredmény jött ki: férfiak ~80%, nők ~50%-ban járnak máshová. Nem tudom, de számomra ezek sokkoló arányok, még akkor is ha hozzáveszem, hogy a mai társadalmi hozzáállás a dobd el és keress újat.

A tökéletesség unalmas.

sirtomi

Quote from: .Attila on 2007-12-26, 00:59:23
Nem is egy nő ismerősöm van aki szintén helyesel arra, hogy "Minden nő kurva" :) Megmondták, hogy nekik bunkó pasi kell, akit könnyen lehet dobni, stb. Legalább őszinték :D

Láttam már részeg nőt és én nem ítélem meg máshogy mint egy részeg férfit. Ha csak becsípett, akkor ugyanolyan vidám lehet mint egy férfi, nagyon berúgva meg mindkettő undorító is lehet :D
Félrelépős dolog is érdekes, szerintem ugyanannyi nő megcsinálja mint férfi és ez szerintem mindkét oldalról ronda dolog.

Quote from: Fazék on 2007-12-26, 04:28:20
van jópár női barátom. ahány közülük párkapcsolatban él, szinte mindegyik művelt olyat férfival, amit ha velem tesznek meg, egy életre útálnám őket vszleg, de legalábbis teljesen elveszik a kedvemet, hogy bármennyire is bízzak nőkben párkapcsolatot illetően. bennük bízom, mert "csak" a barátaim és nem akarnék tőlük többet... (max alkalmi szexet, mert a női-férfi színtiszta barátságról azt hiszem már szintén kifejtettem a véleményemet, miszerint ennyi azért beleférhet  :redface: :D)
szóval nem tudom mennyire reprezentatív, amit tapasztaltam, de elég elkeserítő a mai helyzet úgy érzem...
Nekem is van ilyen nő ismerősöm, ha velem tenné amit a pasikkal általában, nemhiszem hogy kedvelném :D Valahogy az alkalmi szex nálam is beleférne, van haverom akinek nem, mert utána hogy nézne a csajra?! Ha mindkettő bennevan és tényleg csak alkalmi, akkor ugyanúgy nézek rá mint előtte :)

Kuroi Tenshi

Quote from: Fubenalvo on 2008-01-03, 16:19:35
Most robbanok fel...
haver 3 hónapja ki sem mozdult csak otthon CSzik. Sosem szólított le csajt, sosem hívott el senkit randira életében.
...szilveszterkor meg a baráti körből egy olyan csajjal jött össze, hogy a nyálam csorog.
Van remény!  :hopp:
Na megyek vissza cszni :haha:

Ezt hogyaf@$zba csinálta  :eek:

.Attila

kikuchiyo

"helló szivi, megmutassam, hogy tudok célozni?" :P

Solid Snake

Makos

Quote from: Fubenalvo on 2008-01-03, 16:19:35
Most robbanok fel...
haver 3 hónapja ki sem mozdult csak otthon CSzik. Sosem szólított le csajt, sosem hívott el senkit randira életében.
...szilveszterkor meg a baráti körből egy olyan csajjal jött össze, hogy a nyálam csorog.
Én meg hiába randizok folyamatosan, a fenének se tud semmi összejönni. Bahh, komolyan most örülnöm kéne a gyereknek, mert 12 éve barátom, de inkább utálom a rohadt mázlista pofáját. bahh...
bahh...
bahh... :morci:

Uh az már szép :D Lehet hogy a csaj is CSzik? xD
Nah mind1 XD

Nekem most van barátnőm és eszembe nem jutna megcsalni (néha neki bezzeg igen.....)

Member

Van olyan csaj, aki élvezi, ha olyannal fárasztják órákon át, amihez ő nem ért, mert ez miatt vhogy okosnak tart. :)

teraflare

Quote from: Member on 2008-01-03, 17:22:39
Van olyan csaj, aki élvezi, ha olyannal fárasztják órákon át, amihez ő nem ért, mert ez miatt vhogy okosnak tart. :)
És én még azt hittem hogy az objektum orientált programozás gyönyörűségei untatnák a lányokat...  :haha:

Member

Quote from: teraflare on 2008-01-03, 17:29:41
És én még azt hittem hogy az objektum orientált programozás gyönyörűségei untatnák a lányokat...  :haha:
Ha elő tudod ezt adni olyan élvezetesen, mint mondjuk a WoW klánod életét és a különböző taktikákat és karifejlesztési terveket, akkor hajrá. :)
Quote from: .Attila on 2008-01-03, 17:41:34
wat
Én is néztem, de nem akartam szólni.

Lythis

Quote from: Makos on 2008-01-03, 17:08:38
nem jutna megcsalni (néha neki bezzeg igen.....)
ez most azt jelenti, amit gondolom, hogy jelent?