Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Vóbert

Quote from: ignuseddig égettem fákat a kertből... Hulla... Megnéz majd valami jó kis animét! :D

Dettó, csak én nem fákat, hanem szőlő ágakat... kész vagyok teljesen...
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Kalibur

Most nem tudom eldönteni, hogy egy vödör vizet hozzak-e, amivel felmoshatom ezt a 2 szegény hullát vagy az ásó lenne-e a praktikusabb...  :hehe:
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Saori

Quote from: KaliburMost nem tudom eldönteni, hogy egy vödör vizet hozzak-e, amivel felmoshatom ezt a 2 szegény hullát vagy az ásó lenne-e a praktikusabb...  :hehe:

Ésméghogy én vagyok a gonosz ...:p :rolleyes:
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Kalibur

Quote from: SaoriÉsméghogy én vagyok a gonosz ...:p :rolleyes:
Állítottam valaha, hogy ÉN nem vagyok az :D ?
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

ignus

Quote from: KaliburÁllítottam valaha, hogy ÉN nem vagyok az :D ?

Hmmm... De az vagy! :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Vóbert

Quote from: KaliburMost nem tudom eldönteni, hogy egy vödör vizet hozzak-e, amivel felmoshatom ezt a 2 szegény hullát vagy az ásó lenne-e a praktikusabb...  :hehe:

Grrrrrrrrr  :D Te kis gonosz, te kis gonosz :D

Shadowolf

Quote from: VóbertGrrrrrrrrr  :D Te kis gonosz, te kis gonosz :D

Nem is olyan kicsi. :p :D

Vóbert

Quote from: ShadowolfNem is olyan kicsi. :p :D

Ezt fejtsd ki :)

Shadowolf

Quote from: VóbertEzt fejtsd ki :)

Inkább nem. ;) :D

Vóbert

Quote from: ShadowolfInkább nem. ;) :D

Ha fizikális nagyságára gondoltál, akkor nem is tudom :) Én 196 magas vagyok és 98kg :D

ignus

Quote from: VóbertHa fizikális nagyságára gondoltál, akkor nem is tudom :) Én 196 magas vagyok és 98kg :D

Na akkro csak a súlyunk nem stimmel... Bár karácsony körül én is voltam annyi.. :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Vóbert

Quote from: ignusNa akkro csak a súlyunk nem stimmel... Bár karácsony körül én is voltam annyi.. :D

Na igen... nekem még nem sikerült a karácsonyt kiheverni :P Most meg jön a húsvét... nagyi sonkája meg satöbbi... :D Mi lesz ebből??? :D Asszem keményen rá kell kapcsolnom a testmozgásra, ami azt jelenti, hogy kevesebb anime...  :grrr:

Shock12

Na akkor elszakadva a személy fizikális térfogatának és sűrűségének szorzatától.... ma láttam a Wasabi-t és... nekem állatira tetszett... és nagyon király volt a zenei aláfestés !! (Igen, a jpop dal is a végén :D).

Vóbert

Quote from: Shock12Na akkor elszakadva a személy fizikális térfogatának és sűrűségének szorzatától.... ma láttam a Wasabi-t és... nekem állatira tetszett... és nagyon király volt a zenei aláfestés !! (Igen, a jpop dal is a végén :D).

Te is azt nézted? Én is :D Nagyon QL a film :D

ignus

HBO? Amúgy télleg jó film, régen láttam... Na de majd ezen is segitünk! :D

Shock12

Quote from: VóbertTe is azt nézted? Én is :D Nagyon QL a film :D
Az volt... én pusztultam :D ! Reno nagyot alakít (a "bevásárlás" az überlol :D)

EDIT: Igen, HBO. ;)

Vóbert

Quote from: Shock12Az volt... én pusztultam :D ! Reno nagyot alakít (a "bevásárlás" az überlol :D)

EDIT: Igen, HBO. ;)

Nekem a divat bemutató jobban tetszett :)

Soridan

Quote from: SaoriJájx... brr...^^" Az szadizmus már...:rolleyes:..mégennélisjobban...

És akkor a sós módszereket még nem is említettem :rolleyes: ... öcséd mennyire zavar? Közkinccsé tehetem ezeket is :D

Quote from: IgnusMagának is! Ilyenkor enni....

Tiszta Akira-fíling. *Sori gyomra megkordul* Olyan isteni fasírtot rég ettem, mint azalatt :)

Quote from: VóbertNa igen... nekem még nem sikerült a karácsonyt kiheverni :P Most meg jön a húsvét... nagyi sonkája meg satöbbi...  Mi lesz ebből???  Asszem keményen rá kell kapcsolnom a testmozgásra, ami azt jelenti, hogy kevesebb anime...

Hülyeség :) Szobabiciklit a monitor elé! Felesleges áldozatot nem hozunk ;)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

ignus

Noriko már kiment? Vagy még nem?

Edit: Mégvalami! Valaki tudja hogy hol lehet Bp-en polóra/párnára (párna fontosabb lenne) nyomatni saját képet?

.Attila

Quote from: ignusNoriko már kiment? Vagy még nem?

Edit: Mégvalami! Valaki tudja hogy hol lehet Bp-en polóra/párnára (párna fontosabb lenne) nyomatni saját képet?
Én a Westend középső szintjén láttam ezzel foglalkozó standot.

Vóbert

Quote from: SoridanHülyeség :) Szobabiciklit a monitor elé! Felesleges áldozatot nem hozunk ;)

Gondoltam már rá, de ahogyan én ismerem magam, abból több lenne a fekvés nézés közben, mint a biciklizés... max egy generátort rá kell tennem a biciklire, és ha nem hajtom elég gyorsan, akkor nuku anime :D  :rotflol:

Soridan

Quote from: VóbertGondoltam már rá, de ahogyan én ismerem magam, abból több lenne a fekvés nézés közben, mint a biciklizés... max egy generátort rá kell tennem a biciklire, és ha nem hajtom elég gyorsan, akkor nuku anime :D  :rotflol:

Hmm... azért ez a buzgalom már túlzás. Én megadnám magam az ösztönöknek / avagy porosodjon csak a bicikli :) /
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Vóbert

Quote from: SoridanHmm... azért ez a buzgalom már túlzás. Én megadnám magam az ösztönöknek / avagy porosodjon csak a bicikli :) /

Pedig milyen ösztönző lenne :P :D :hehe:

ignus

Köszi Trivi! Majd akkor megnézem...

ignus

Quote from: VóbertPedig milyen ösztönző lenne :P :D :hehe:
Ja... és a második "áramszünet" után hagynád ott a biciklit! :D

Vóbert

Quote from: ignusJa... és a második "áramszünet" után hagynád ott a biciklit! :D

Válszeg az első után is már így alakulna a helyzet :D

Bruce

He he he... de rossz egyeseknek... én napjában eccer eszek (úgy reggel kilenctől este tízig, tizenegyig) és mégsem lépem át 56 kg-os keretemet...  :rolleyes: Pedig aztán a napom nem áll másból, mint a héten lekapott animék megnézése, majd game (most ff8) ezerrel :)

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Moloko

Quote from: ignusNoriko már kiment? Vagy még nem?

olvass bele a "lepedő" topicba (offtopic)

ignus

Quote from: Angelolvass bele a "lepedő" topicba (offtopic)

Köszi angyalom! :D

Saori

Quote from: Shock12Na akkor elszakadva a személy fizikális térfogatának és sűrűségének szorzatától.... ma láttam a Wasabi-t és... nekem állatira tetszett... és nagyon király volt a zenei aláfestés !! (Igen, a jpop dal is a végén :D).

Meg kéne nézni nekemis..itt van fent a gépen, de nem jutottam még el odáig, hogy meg is nézzem..:rolleyes:
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"