Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

teraflare

http://www.vicclap.hu/link/3701/
Na ki az aki ezek után kitérne a hitéből és pofánvágná a csajt? :gyagya:  +aki hallja hogy mit motyognak az beírná? (Hátha abban van valami ok.)

.Attila

Quote from: teraflare on 2008-04-07, 17:14:19
Na ki az aki ezek után kitérne a hitéből és pofánvágná a csajt? :gyagya:  +aki hallja hogy mit motyognak az beírná? (Hátha abban van valami ok.)

Visszakapta, méghozzá ennél jóval kreatívabb módon.
(már ha ugyanarról a párról van szó a második videóban, nem néztem meg jobban, hogy tényleg ők vannak-e a videón).

Ebben semmi kreativitás nem volt, ezért nem vicces.

Fubenalvo

omg... o.O
utána meg hogy röhög... lehet hogy sötét a csaj!? :O
...de ez most megrendezett v nem? Mert kb úgy néz ki, hogy a csaj letette a kamerát és viccből csapta fejbe a csávót... geeez

Én

Quote from: teraflare on 2008-04-07, 17:14:19
What are you talking abou' ? :angyali:
Hát amúgy nem tudom mit csinálnék, először is megkérdezném, hogy ez mi a fasz volt. Rossz válasz esetén kihajítanám.

Lt. Simoan Blarke

Igen, a riposzt ugyanettől a fószertől van. Az jóval viccesebb imho (csak jézusom, majdnem torta ment a notira!! :D ), de még úgyse érte el a vigyorgok szintet...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

.Attila

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-04-07, 17:20:20
Igen, a riposzt ugyanettől a fószertől van. Az jóval viccesebb imho (csak jézusom, majdnem torta ment a notira!! :D ), de még úgyse érte el a vigyorgok szintet...

De abban legalább volt egy minimális kreativitás.

Fubenalvo

sirtomi

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-04-07, 16:46:59
Sőt. Közös főzőcske...? Eddig nem láttam csajt aki nem élvezte volna az ilyen elfoglaltságot :D
Ismerek olyan csajt aki életében nem főzött és nem is áll szándékában. Nem hiszem hogy élvezné, de mást tudok amit élvezne :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomi on 2008-04-07, 17:25:53Ismerek olyan csajt aki életében nem főzött és nem is áll szándékában. Nem hiszem hogy élvezné, de mást tudok amit élvezne :D
Az nem csaj, az őőőő... valami más. (Mint ahogy én se vagyok pasi, hanem valami más.) Rokkant. Elvégre azoknak külön wc is van :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

sirtomi

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-04-07, 17:27:46
Quote from: sirtomi on 2008-04-07, 17:25:53Ismerek olyan csajt aki életében nem főzött és nem is áll szándékában. Nem hiszem hogy élvezné, de mást tudok amit élvezne :D
Az nem csaj, az őőőő... valami más. (Mint ahogy én se vagyok pasi, hanem valami más.) Rokkant. Elvégre azoknak külön wc is van :D
Nő, nem csaj, nem is akármilyen. Egyszer már odáig jutott, hogyha majd házasság közelbe jut talán megtanul főzni, de nem hiszem :D

.Attila

Lythis

Quote from: Dreamcleaver on 2008-04-07, 14:20:20
Quote from: Fubenalvo on 2008-04-07, 11:17:50
...na kérem adjatok tippeket. Mit lehet csinálni kedvesünkkel esős időben egy szobába bezárva filmnézésen kívül még? :P
(...igen tudom AZ nekem is eszembejutott..., de azon kívül... :D) Nincs valakinek vmi jó ötlete!?
//Activity-zni utálok :P

Gyertek DotA-zni.
"hozd anyádat is"

Baggio

Quote from: .Attila on 2008-04-07, 17:38:52
Quote from: sirtomi on 2008-04-07, 17:25:53
és nem is áll szándékában

Az ilyen hozzáállás miatt DO NOT WANT.
nem baj az ha cserében mondjuk ő
[spoiler][/spoiler]

Lythis

Quote from: Baggio on 2008-04-08, 02:52:49

[spoiler][/spoiler]
akkor is ennyire tetszene, ha nem a kisminkelt, és retusált képet néznéd, hanem az eredetit?

Xzone

Quote from: Lythis on 2008-04-08, 02:54:08akkor is ennyire tetszene, ha nem a kisminkelt, és retusált képet néznéd, hanem az eredetit?

Miért nézne az ember valódi csajokat a mai világban, ha kaphat helyettük photoshoppolt, kisminkelt, vagy éppen rajzolt/animált tökéletességet?

Dreamcleaver

Quote from: Lythis on 2008-04-08, 02:54:08

[spoiler][/spoiler]
akkor is ennyire tetszene, ha nem a kisminkelt, és retusált képet néznéd, hanem az eredetit?

Nekem már így sem tetszik. Nincs se hegyes füle, se patája, se szőrmés kis farkincája. :/

:D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Kuroi Tenshi

Quote from: Dreamcleaver on 2008-04-08, 03:49:16
Nekem már így sem tetszik. Nincs se hegyes füle, se patája, se szőrmés kis farkincája. :/

Yiff in hell, furfag  :__devil:
:haha:

Nekem sem tetszik annyira. Olyan mű, mesterkélt; a fejére ránézve látszik, hogy
a szőkesége belülről fakad...

Pont ma, egy buszmegállóban várva vettem észre egy releváns reklámot.
Felirat: "Nem főztem (ma(?)) vacsit, baj?"
Kép: fehérneműreklám, ill. ezesetben feketenemű volt; és a csaj is jól nézett ki.
Ahogy másfelé mondják, "high maintenance" - pl. elég csak a nemfőzésbe és az
éttermek áraiba belegondolni, ha épp itt tartunk.
/uff.

Fubenalvo

Elképzeltem ezt a jelenetet, ahogy hazaér a holtfáradt, éhes muknásember... Aaaaaaaaaal, Nem főztem vacsit, baaaj!?
Szóval akinek ilyen nő kell, nézzen meg, hogy járt aki 4 touchdownt szerzett valaha egy meccsen!

.Attila

[spoiler][/spoiler]

Nem konkrétan a főzésről van szó, hanem a hozzáállásról.
És nem, hosszú távon nem kéne így semmilyen nő. Rövid távban meg nem szoktam gondolkozni.

teraflare

Most halkan megjegyzi: jobb is ha nem főznek a nők. Nem tudnak olyan jól főzni mint a férfiak, akik azért főznek hogy finomat egyenek és ne csak egyenek valamit.

Fubenalvo

Kvikveg

Quote from: teraflare on 2008-04-08, 11:10:56
Most halkan megjegyzi: jobb is ha nem főznek a nők. Nem tudnak olyan jól főzni mint a férfiak, akik azért főznek hogy finomat egyenek és ne csak egyenek valamit.
A videot nem neztem meg, de azt megjegyeznem, hogy ha minden aldott nap foznom kene, nekem se lenne kedvem muveszi szinvonalon fozocskezni hetvegen szabadidomben...
Marpedig a "no foz" ezt a tevekenyseget szokta takarni. :ejj:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lt. Simoan Blarke

A leghosszabb időszak, amikor naponta főztem, két hét volt. Aztán elfogyott a pénzem. Nem tudom két évtized mennyire herélné ki a lelkesedésemet. :D

sirtomi

Quote from: Kvikveg on 2008-04-08, 12:57:05
Quote from: teraflare on 2008-04-08, 11:10:56
A videot nem neztem meg, de azt megjegyeznem, hogy ha minden aldott nap foznom kene, nekem se lenne kedvem muveszi szinvonalon fozocskezni hetvegen szabadidomben...
Marpedig a "no foz" ezt a tevekenyseget szokta takarni. :ejj:
Én szeretek főzőcskézni, úgyhogy nem várnám el egy nőtől sem hogy állandóan főzzön, megoldható az együtt is :)

Fubenalvo

Együtt... konyhában... hmmm... végülis még nem próbáltam.  ::)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Fubenalvo on 2008-04-08, 14:46:23
Vigyázz, nehogy felültesd a forró főzőlapra. :D (Vicclapon volt ilyen.)

Tycho

Quote from: Fubenalvo on 2008-04-08, 14:46:23

Erről miért az a videó jut eszembe, amikor a fazon lerohanja a lányt a konyhában egy gyors numeráért, nagy lelkesen lekapják egymás ruháit, majd a faszi nagy hévvel felrakja lányt a forró platnira...  :zomg: :facepalm:

Blarke: :muhahah: :tezsvir:

Fubenalvo

Lt. Simoan Blarke

Tycho, legyél olyan kedves, szállj ki a fejemből :D  :tezsvir:

Lythis

Quote from: Dreamcleaver on 2008-04-08, 03:49:16
Quote from: Lythis on 2008-04-08, 02:54:08

[spoiler][/spoiler]

:D
:lul:  :muhahah:
(sad but true.. )