Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Vóbert

Quote from: ShadowolfMár akinek van...:rolleyes:

Aki megfizeti, annak van... én külön élek a szüleimtől, de úgy döntöttem, hogy erre áldozok a fizetésemből... szeritnem ez már ugyanúgy kell, mint a hűtő, vagy akármely más... persze más dolog, hogy ki engedheti meg magának...

Ja és mielőtt úgy hangzana, mindenkitől elnézést kérek, ezzel nem akartam sem felvágni, sem semmilyen negatív dolgoz mondani...
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Saori

Quote from: Shock12És milyen szerencsés az, aki megengedheti magának / a család megengedheti magának ezen luxust... ;) (Nekem van, és ezen kivételes lehetőségért hálás is vagyok... )

Szerencsére nekem is.. máramikor jó, meg van is, de nem szólok egy szót sem rá, néha idegesítő, de mi lenne velem enélkül^^
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Shock12

Quote from: SaoriSzerencsére nekem is..  de mi lenne velem enélkül^^
Háááát ez az... mi lenne ? ^^''l

Xaga

Én már függö vagyok, net nélkül elvesznék

Vóbert

Quote from: XagaÉn már függö vagyok, net nélkül elvesznék

Én viszont kezdek leszokni róla... de komolyan... ezelőtt sokkal többet voltam neten...

.Attila

Quote from: VóbertÉn viszont kezdek leszokni róla...
Látjuk  :rolleyes: :hehe:

Vóbert

Quote from: TriviLátjuk  :rolleyes: :hehe:

Ez komoly... eddig reggel 8-tól este 11-12-ig folyamatosan fent voltam... Most már ez redukálódott napi 4-5 órára... az, hogy folyamatosan fent látszom az csak amiatt van, mert munka mellett nem kapcsolom ki a kapcsolódásomat a fórumról... be vagyok logolva, de a munka miatt szinte semmit nem vagyok a fórumban... csak lelkileg :D

Xaga

Mi a munkád?? Rendszergazda???

Vóbert

Quote from: XagaMi a munkád?? Rendszergazda???

Pontosan :)

Xaga

Quote from: VóbertPontosan :)

És jól fizetnek? Mert ha igen akko megyek én is rendszergazdinak

Vóbert

Quote from: XagaÉs jól fizetnek? Mert ha igen akko megyek én is rendszergazdinak

Attól függ, hogy neked mit jelent a jól fizetnek??? És milyen típusú cégnél... állami, vagy magán???

Xaga

Quote from: VóbertAttól függ, hogy neked mit jelent a jól fizetnek??? És milyen típusú cégnél... állami, vagy magán???

A jó fizetés 150 fölöt kezdődik legalább is szerintem. Netán a magán többet fizet mint az állami???

Vóbert

Quote from: XagaA jó fizetés 150 fölöt kezdődik legalább is szerintem. Netán a magán többet fizet mint az állami???

Multik esetében mindenképp... az állam soha nem a legjobb... max politikusok esetében, de egyéb esetben max az átlagot éri el, vagy jobb, mint a minimálbér...

A 150 az neked bruttó, vagy nettó?

.Attila

Quote from: Vóbertaz, hogy folyamatosan fent látszom az csak amiatt van, mert munka mellett nem kapcsolom ki a kapcsolódásomat a fórumról...
Igen? Nem mondod. Nézd majd csak meg, hogy ki van mindig a sor elején :rolleyes::D

Vóbert

Quote from: TriviIgen? Nem mondod. Nézd majd csak meg, hogy ki van mindig a sor elején :rolleyes::D

És? az mit jelent? :) Nem tudom, hogy ebben a fórumban mit jelent a sorrend...

.Attila

Quote from: VóbertÉs? az mit jelent? :) Nem tudom, hogy ebben a fórumban mit jelent a sorrend...
Hmm... pontosan nem tudom. Az új verzió előtt alfabetikus sorrendben volt, most vagy postszám szerint, vagy online idő szerint.

Itachi

Quote from: TriviIgen? Nem mondod. Nézd majd csak meg, hogy ki van mindig a sor elején :rolleyes::D
Kire gondoltál???? :rolleyes:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Vóbert

Quote from: TriviHmm... pontosan nem tudom. Az új verzió előtt alfabetikus sorrendben volt, most vagy postszám szerint, vagy online idő szerint.

Na akkor vajon melyiket jelenti???  :hehe:  :hehe:  mert addig nem tudok nyilatkozni, amíg nincs meg a pontos adat :D

Kalibur

Quote from: VóbertÉs? az mit jelent? :) Nem tudom, hogy ebben a fórumban mit jelent a sorrend...
Ha még te nem  :rolleyes: ! De én sem... pedig már lopom erre egy ideje a napot...  :rolleyes:
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

.Attila

Quote from: VóbertNa akkor vajon melyiket jelenti???  :hehe:  :hehe:  mert addig nem tudok nyilatkozni, amíg nincs meg a pontos adat :D
Postszám-sorrend elmélet kilőve (Shadowolf mögöttem volt).
Akkor marad az, hogy ki van fent régebben.

De kihaltunk. Aki unatkozik, az menjen a gallery wallpaper szekciójába, raktam fel képeket :)

Exo

Quote from: TriviPostszám-sorrend elmélet kilőve (Shadowolf mögöttem volt).
Akkor marad az, hogy ki van fent régebben.

De kihaltunk. Aki unatkozik, az menjen a gallery wallpaper szekciójába, raktam fel képeket :)

Lehet, hogy ez az én egyéni hülyeségem, de szvsz úgy tűnik, hogy belépési frissesség alapján vagyunk sorbarendezve.
Ergó: aki legutóbb lépett be, az van az első helyen...
De hangsúlyozom, hogy csak feltételezés. :D

.Attila

Quote from: ExoLehet, hogy ez az én egyéni hülyeségem, de szvsz úgy tűnik, hogy belépési frissesség alapján vagyunk sorbarendezve.
Ergó: aki legutóbb lépett be, az van az első helyen...
De hangsúlyozom, hogy csak feltételezés. :D
Én ezt kizárnám. Reggel belépek, fent vagyok egész nap, és este is én vagyok az első helyen :confused:
Tartom a tippemet, hogy az van elől, aki a legrégebb óta van fent egy huzamban.

Shadowolf

Quote from: TriviÉn ezt kizárnám. Reggel belépek, fent vagyok egész nap, és este is én vagyok az első helyen :confused:
Tartom a tippemet, hogy az van elől, aki a legrégebb óta van fent egy huzamban.

Nálam meg mindig én vagyok az első helyen, szóval sztem mindenkinél az van hogy a fórummotor beteszi őt az első helyre, de ezt mindenki csak saját maga látja. Egy kicsit érthetőbben: feltételezzük hogy éppen öten vagyonk itt, mondjuk én, Trivi, Baldy, Chronos. zsozso, Vikunya.
1. Trivi így látja: Trivi, Baldy, Chronos, Shadowolf, Vikunya, zsozso
2. én így látom: Shadowolf, Baldy, Chronos, Trivi, Vikunya, zsozso
.
.
.
stb.
Tehát mindenki saját magát látja az első helyen, a többi jelenlévő fórumozó neve pedig ABC sorrendben követi egymást. Én legalábbis ezt feltételezem.

Saori

Quote from: ShadowolfNálam meg mindig én vagyok az első helyen, szóval sztem mindenkinél az van hogy a fórummotor beteszi őt az első helyre, de ezt mindenki csak saját maga látja. Egy kicsit érthetőbben: feltételezzük hogy éppen öten vagyonk itt, mondjuk én, Trivi, Baldy, Chronos. zsozso, Vikunya.
1. Trivi így látja: Trivi, Baldy, Chronos, Shadowolf, Vikunya, zsozso
2. én így látom: Shadowolf, Baldy, Chronos, Trivi, Vikunya, zsozso
.
.
.
stb.
Tehát mindenki saját magát látja az első helyen, a többi jelenlévő fórumozó neve pedig ABC sorrendben követi egymást. Én legalábbis ezt feltételezem.

Hai szerintem is.. mert én pl most így látom a sorrendet : Saori, Angel, Baldy, Bloodstephan, Lorenor, Shadowolf

.Attila

Azzal, hogy elmondtátok, ti mit láttok, így már én is értem.

Shadowolf

Quote from: TriviAzzal, hogy elmondtátok, ti mit láttok, így már én is értem.

Éljen a megvilágosodás! :D

Saori

Egy kis "Ajándék" Húsvétra...:p.. Shock mutatta nekem tegnap.. HappyEaster

//csak saját felelősségre ;)

Shadowolf

Quote from: SaoriEgy kis "Ajándék" Húsvétra...:p.. Shock mutatta nekem tegnap.. HappyEaster

Nektek is boldog húsvétot! :D

.Attila

Quote from: SaoriEgy kis "Ajándék" Húsvétra...:p.. Shock mutatta nekem tegnap.. HappyEaster

Nem szeressem az ilyeneket :(

Saori

Quote from: TriviNem szeressem az ilyeneket :(

Én szóltam.. és nem véletlenül írtam oda, hogy Shock mutatta...;)