Main Menu

Soul Eater-SPOILER-

Started by Bishop, 2008-03-13, 23:40:08

Previous topic - Next topic

Liquid Snake

Azért az az uccsó kép nagyon keményre sikeredett :D LuckyDingo pls színezd majd ki ha lesz rá időd :)

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2008-06-17, 12:31:14
48as chapter onemangán. A végén kiakadtam... tényleg kezd a legidegesítőbb és a legutálhatóbb karakter lenni Black Star...
[spoiler]A többiek nagy nehezen behatoltak a kastélyba, ez meg feldönti az erdőt, minden alarmot beindít és nagy pofával közli, hog keziccsókolom most ittvok.. Végülis csak a csapatot veszélyte ezzel veszélybe. Remélem páran meghalnak emiatt és akkor majd a lelkiismeretfurdalás kijózanítja -_-[/spoiler]
Egy istennek nincs mitől félnie :D
Egy ilyen belépő után meg tényleg nagy égés lenne ha páran meghalnának. Gondolom nem volt felesleges ez kis szünet nála, biztos h erősebb (őrültebb? ::)) lett, mint volt :smile:

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2008-06-17, 12:54:07
Quote from: LuckyDingo on 2008-06-17, 12:31:14
48as chapter onemangán. A végén kiakadtam... tényleg kezd a legidegesítőbb és a legutálhatóbb karakter lenni Black Star...
[spoiler]A többiek nagy nehezen behatoltak a kastélyba, ez meg feldönti az erdőt, minden alarmot beindít és nagy pofával közli, hog keziccsókolom most ittvok.. Végülis csak a csapatot veszélyte ezzel veszélybe. Remélem páran meghalnak emiatt és akkor majd a lelkiismeretfurdalás kijózanítja -_-[/spoiler]

sztem meg pont kapóra jött, minden csicska kimegymegruházni black start, kutyának se fog feltűnni mit művelnek a kastélyban :D (és remélem meg is ruházzák :D )
Ez a minimum, hogy jól elverjék... amúgy poén lenne ha rögtön elpofázná, hogy jött a beépült haveroknak segíteni :D Kinézem belőle XD

Bishop

Na mi van nem tudjátok mikor lesz új rész már elég régen volt új chapter azért ennyit nem kellet még várni  :bruhuhu: :hopp:

KeLa

Pedig fordítás már elég régóta van a 49-50-hez... x(
Am meg a Mahou-X beéri/beérte a mangát és az SE csak havonta jelenik meg ;)

Bishop

Na erre megérte várni, rohadt jó rész volt  :jee: Még a visszaemlékezés is jó volt, akármenynire utálja mindenki BS-t én egyre jobban bírom :Kiraly:

Liquid Snake

Quote from: Bishop on 2008-07-01, 13:31:51
Na erre megérte várni, rohadt jó rész volt  :jee: Még a visszaemlékezés is jó volt, akármenynire utálja mindenki BS-t én egyre jobban bírom :Kiraly:

:tezsvir:

LuckyDingo

Most én is Bírtam Rockstart XD Amikor nem "überngyképűhülyeállat", hanem "Shounenénleszek a legjobb, de azér komolyan", akkor jó kari :) This manga needs more naked Tsubaki!!

Chronus

Nekem is bejött a chapter. Én is utálom BlackStar-t, de most nagyott nőtt a szememben. Remélem innentől megtartja ezt a jellemét, és nem fordul vissza "paraszt állat" üzemmódba. Az új shadow star technique is jól nézett ki. Ezzel akkor a háromból két karakter jellemfejlődése és powerboostja már megvolt. Még Kidd van hátra, bár lehet neki ilyenre nem lesz szüksége. Ő alapból egy érett kari.

Quote from: LuckyDingo on 2008-07-01, 14:58:09This manga needs more naked Tsubaki!!

Ennél jobban egyet se tudnák érteni.  :tezsvir:

Bishop

Újabb rész jött kis és igen ez is epic  :whoah: BS úgy látszik nem csak egy fegyverrel rendelkezik, ezt a kage bunshint még Naruto is megirigyelhetné :D Kifune meg lol Zoro tanulhatna tőle 1000 kard technikát :lol: És újra Ox in action :whoah: kiváncsi vok mi lesz a vége, remélem újra tartják a tempót, habár a minsőég most nem volt valami elsőosztályú de az mostn em érdekel :lazza:

LuckyDingo

Harvard-kun vagy ki a fene tök állatul nézne ki szemcsi nélkül XD Amúgy most Kimet kinyírja? :S Kár érte :SSS Jó lenne ha Mifune átmenne Shibusenbe... nem kicsit erős lol :D

KeLa

Nem hinném h kinyírta volna, de ha mégis akkor lesz egy emo Ox, aki nem harcolna többet ::)
Majd biztos jön vmi okos szöveg h a támadás nem érte a fontosabb szerveket, csak megállította Kimet stb...

Prof. William

Ja. Animben elsőre totál halálosnak tűnő támadásokat is túl lehet élni. :)

BS meg úgy tűnik átruccant egy másik dimenzióba ahol lelki társától Narutótól ellesett pár techet. :)

Bishop

Kurvára távol ál Naruto jellemben BStől és vica versa, csak hát utálni kell mindkettőt mert nem egy "nemszólalok meg csak hidegen nézek mert szerintem az cool" És most hogy ki milyen erős at hagyuk mert az más téma.

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2008-07-02, 21:32:58
Kurvára távol ál Naruto jellemben BStől és vica versa, csak hát utálni kell mindkettőt mert nem egy "nemszólalok meg csak hidegen nézek mert szerintem az cool" És most hogy ki milyen erős at hagyuk mert az más téma.
Na nehogy itt is elkezdj naruto-fanoskodni  XDDD BSal most ki vagyok békülve.. attól függetlenül hogy szidtam, hogy ez a barom végigsuhant az erdőn, magára felhívva a figyelmet, legalább már nem alaptalanul nagy a pofája, hogy ezt megtehesse. Narutonak meg kussolni kellene és edzeni, amíg erősödik és lehet nagy a pofikája  :_off:vége :P

Bishop

Nem tom mikor okoskodott Naruto mostanába, hacsak nem azért nem okoskodott mert azzal volt elfoglalva hogy a mesterét gyászolja, de igazad van off vége. Még annyit hogy BS nagyképűségétől Naruto nagyon messze van de a Soul Eaterbe amugyis fel vannak nagyítva a személyiségek főleg a hibák. BS jó úgy ahogy van.

KeLa

Sztem nem is lehet annyira összehasonlítani a kettőt, BS-nak "csak" annyi a hibája h istennek képzeli magát és emiatt elég nagyképű szövege van, de pont ez az ami motiválja és el is éri a kitűzött célokat.
[spoiler=OFF]Naruto viszont hülye, úgy ahogy van. Sok a chakrája meg van egy kyuubija, oszt' ennyi és csak Sasuke tudja motiválni :hehe:[/spoiler]

LuckyDingo

Hmm.. Mahou-X kiadott egy fun spec chaptert :) Valaki beidomította Excaliburt :XDDDDD Nem tom Onemangára feltették-e és tokyotoshoról szedtem

KeLa

Elvileg ez benne lesz az animében is, legalábbis Hero biztos, mert a 4. részben már mutatták :smile:

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2008-07-09, 15:55:18
Elvileg ez benne lesz az animében is, legalábbis Hero biztos, mert a 4. részben már mutatták :smile:
Hát jöhet .D a sok harc között nem árt egy kis marháskodás :D A mostani tesztes rész is jó volt :)

LuckyDingo

Wáá ch51 :D Ox-kuunn.. noooo not the pillaaars XDDD Amúgy Kimnek tök aranyos a szövege, mikor varázsol XDDD

chilip

Kid megint hülye volt :facepalm: Moszkító száját remélem elkenik 2en :D

KeLa

"T/N: Was it really that hard to pull out your hair? :/"

:lul: Meg a többi szöveg is LOL xD

LuckyDingo

Hát figy, ha OX lelke is megjelent közben, akkor naon nehéz lehetett... emlékszem milyen nehéz volt anno levágatni a hosszú hajamat.. nem fizikai, hanem lelki kötelék van a sacred pillarok és Ox között XDDD
De az utsó oldal is lol volt. Free: Ez a 2es torony ugyebár..  Mosquito-Kid: Ez a 8as..
:gyagya: ^^"

Chronus

Új chapter lol. Free tájékozódási képességei Zaraki Kenpachi-éval vetekszenek. Kim meg Ox aranyosak voltak. Meg lenne az első manga couple?

Liquid Snake

Jah ez lol ch volt :D Annak örülök h Kimnek meg Oxnak sem lett baja :D Kidet kurvára bírom annyira hülye h nemigaz xD Free kb Zoro-val egyenlő tájékozódási szinten. Nagy fight lesz ott szerintem :D

KeLa

Valaki nézte már az új chaptert? Ez azért dúrva... :D
[spoiler]Mosquito -> Drakula :lol:

Free félbevágva(bár nála ez elvileg nem gond, az viszont LOL h egy mozdulat elég volt ;D), Kid meg elvesztette a karját... mi lesz még itt? :wtf:[/spoiler]

chilip

mi? hol? merre? link?

KeLa

chilip

megvárom a tisztítottat. ennyit azért adok magamra  ::) :D