Main Menu

Soul Eater

Started by chilip, 2008-04-10, 17:59:28

Previous topic - Next topic

Prof. William

Szegény Tsubaki BS mellett kicsit elpuhult. Nap mint nap ekkora koncentrált hülyeség elviselése nem semmi akaraterőt kíván. :)

NLZ

Hát igen, kemény az élet RockStar mellett. xD
[reserved]

LuckyDingo

Én azért nem szeretem Black Start, amiért Narutot sem. Mindkettő agyalágyult, mindkettő nagypofájú.. de BS még rátesz egy lapáttal.. mondjuk ő Képzettebb, mint Natúró. Asszem ennél többet nem is kell mondani XD Tsubakit meg sajnáljuk együt :(

Venom

A Tadashinak rengeteg hibája van, de én még ezeket is hajlandó vagyok elnézni, ha már egyedül csak ők adnak ki Soul Eater fansubot.  ^^"

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

NLZ

Van vmi Black-Lotus csapat is, bár ők még csak most adták ki a 11. részt.
http://blacklotussubs.wordpress.com/
[reserved]

Alkyra

Rumbel feladta vagy mi? Nem láttam semmi erre utaló infót a hivatalos oldalon.

Soul

Nyár van, sztem csinálja a Rumbel csak lassan, ha megnézed az Ayako se hasított annyira, To Love-al is levannak maradva.

LuckyDingo

Quote from: Soul on 2008-06-24, 10:50:09
Nyár van, sztem csinálja a Rumbel csak lassan, ha megnézed az Ayako se hasított annyira, To Love-al is levannak maradva.
Csak 2-3 résszel maradt el a rumbel.. [spoiler=off]a to-love-ot meg nem éri meg subolni XD Ha a manga szerint haladnának, még jó lenne.. Bár Golden Darkness azér jó volt XD[/spoiler]

NLZ

Rumbel készül, csak lassan. Mint már mondtam, itt meglehet nézni:
http://www.rumbel-subs.com/rumbeladmin/index.php
[reserved]

KeLa

A 13. rész két fejezetet dolgoz fel, így viszont néhány dolog kimaradt :////
De ettől függetlenül nem volt rossz :smile:

Liquid Snake

:lol: A 13.ik részben ezen a Goddamn! Shit! beszóláson megszakadtam xD Visszatekertem vagy 6szor :D Nagy rész volt ezis.

NLZ

Rumbel már van 11-ig :)
[reserved]

Alkyra

Meg is néztem rögtön. Tsubaki harca nagyon állatul volt megcsinálva.Oo Tetszett ez a rész.^^

LuckyDingo

14es lol rész volt :D Főleg a végén a poén, de az egész fun volt :D Az új ending laza, de nem volt bajom vele. Kövi rész akciódúsabb lesz :D

NLZ

Giraffe, Giraffe! :lul:
Ilyen jót már rég nevettem. :rotfl: Jót tett ez nekem. :D Nincs olyan anime, amiben végig ilyen poénok vannak? :F

OST-t várom nagyon, állítólag hamar jön. Remélhetőleg lesz rajta pár jó szám, pl ami a teszt elején volt. :)
[reserved]

NLZ

Senki se nézi már, vagy hogyhogy ennyire kihalt a topic? Most jött ki a 16os, kövi részben pedig újra Excalibur.  ^^"
[reserved]

Bishop

Mivel hogy Rumblet várom  ;) 14es részig meg megvan tadashi ezért várhatok 5xör annyit rublere :bruhuhu: :angyali: Mivel olvasom a mangat annyira nincs hiányérzetem, bár Shibusen vs Medusara be kéne hoznom magam  ^^" Amugy nem igaz hogy egy jó csapat se válalja el a SE-t aki gyors és jó is tadashi minősége sz*r és még hozzájutni is kisebb kereséssel jár. Rumble sem annyira jó minőség és lassú. :ejj:

LuckyDingo

16ost megnéztem XD maga az epizód jó volt, de senki, de télleg senki ne nézze meg a DSS verziót, mert ez még egy rossz ANONnál is rosszabb :D Mondhatni az egész trollsub volt. A 17es rész meg full excalibur T___T *miért nincs itt valami szájelhúzós smiley? :XD*

Bishop

Pedig Exalibur nagy arc  :lol: Főleg a reakció amit kivált az emberekből  :D

NLZ

Tadashi sztem tűrhető, a lényeg érthető belőle. Egyébként sincs annyi magasröptű párbeszéd, mindenféle homályos utalással, hogy annyira ne lehessen érteni. Mininován meg mindig fenn van és jól is seedelik.
A kövi rész pedig remélem lesz olyan jó, mint az első excaliburos vagy a tesztes. :D
"My legend began in the 12th Century!"
Ráadásul az előzetes legutolsó képkockáján feltűnik Ox Ford, a kis kockafej, amint Excaliburnál van. Kiváncsi vagyok, összejönnek-e.  :merci:
[reserved]

LuckyDingo

Én most az AEN-t szedem 1-15ig HDben, mert eddig az összesből az jött be a legjobban, igaz, csak a laptopomon tudom megnézni XDD Amúgy tökmindegy meyiket nézem, a felirat nem érdekel naon.. nagyjából vágom a szöveget a mangából XD

Bishop

Hát a "Sound soul resist in a sound body and soun mind" vagy ami aszar elég kiábárndító. Kishin(demon god) tudom hogy azt jelenti mégis idegesít, most komolyan amikor mondja Medusa hogy demon godá változik Soul mindig eszembe jut az hogy a god egy annyival magasabban létező entitás ami azért kicsit túlzás ::) Na meg A grim reaper, mi az hogy Grim reaper Shinigami-sama a becsületes neve :D

NLZ

Na jó, tényleg vannak benne ilyen elszart dolgok, de a lényeg, hogy értjük, nem?
[reserved]

Bishop

Mivel már tom az eseményeket mangaból nincs akkora hiányérzetem szal kibírom várni a jó minőséget.

Liquid Snake

Quote from: Bishop on 2008-07-24, 21:16:34
Mivel már tom az eseményeket mangaból nincs akkora hiányérzetem szal kibírom várni a jó minőséget.

Tadashi is jó minőség. Az elején az a sound soul blabla csak az van elszarva. Az meg h nem Shinigami-sama-nak írja Shinigami-sama-t ( xD ) az nem a minőség rovására megy csak lefordítja angolra. Rumbel amúgyis tetűlassú  ^^

NLZ

Quote from: Bishop on 2008-07-24, 21:16:34
IasasaI Subs verzióról mi a véleményed? Megvan 1-től 16-ig az összes rész HD és SD minőségben (nem a late-night verzió, de abban eddig nem láttam egy értelmes többletet sem). Honlapjuk nincs, AniRena-n láttam a torrentjeiket. Engem egyedül a feliratformázásuk zavar.
[reserved]

chilip

18. résszel elkezdődött a kishin-es arc, már létre is lett hozva az independent cube  :jee: jó rész volt nagyon

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2008-08-07, 14:15:38
18. résszel elkezdődött a kishin-es arc, már létre is lett hozva az independent cube  :jee: jó rész volt nagyon
Ohhó akkor  leszedem.. a 17es rész elvette a kedvem az élettől is... IDIOT! O.o

Venom

Hát igen, a 17. rész nagyon unalmas volt számomra, de azért volt 1-2 jó pillanata. Viszont a 18. részt nagyon eltalálták, végre folytatódik Medusa ármánykodása. A legjobb rész az volt, amikor Stein és Medusa táncoltak, az instant-klasszikus szerintem. :)

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

NLZ

Kövi részben remélem sok hack lesz, ahogy az előzetes is mutatta. :)
[reserved]