Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

Bruce

Quote from: Soridan/me bevonszol egy újabb márványdarabot, majd dühödt pillantásokat vetve minden reménybeli művész felé, morogva nekiáll Totyát megformálni. A következőt nem márványból faragom, hanem a delikvensből  :bsd:

Shadowolf: nem vámpír, csak tetszik a szép nyak... meg én nem tok ilyet :)

És két kép, melyek közül egyik tegnapra volt ígérve:

Guibu, a simabeszédű bárd
Paradox - Mahou no Hime kontra Technokrata Killer^^

Én sajna minden hibámat észreveszem...szörnyen kritikus vagyok önmagammal szemben... csak nem mindig azonnal veszem észre -_-"
Az egyrészől jó, hogy kritikus vagy magaddal szemben, de ettől függetlenül jók a rajzaid (mondjuk szakmabeli hozzánemértésem, hogy én egyet nem látok, nekem úgy tetszik ahogy van... Nem mondom hogy tökéletes, de tetszik)

A szobrokkal kapcsolatban meg annyit tennék hozzá, hogy ha nem raksz fel képeket, saját rakettáiddal foglak felrobbantani, miután saját kardoddal felnégyeltelek!!!

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Totya

Quote from: SoridanGuibu, a simabeszédű bárd
[

Egyébként miből vehető észre, hogy simabeszédű???  :rotflol:  Csak, hogy belekössek valamibe.  :hopp:  (  :_off:  És, hogy növeljem a postjaimat persze. Messze még a 300 )
Teacher Banzai!!!

Soridan

Quote from: Bruce579Az egyrészől jó, hogy kritikus vagy magaddal szemben, de ettől függetlenül jók a rajzaid (mondjuk szakmabeli hozzánemértésem, hogy én egyet nem látok, nekem úgy tetszik ahogy van... Nem mondom hogy tökéletes, de tetszik)

A szobrokkal kapcsolatban meg annyit tennék hozzá, hogy ha nem raksz fel képeket, saját rakettáiddal foglak felrobbantani, miután saját kardoddal felnégyeltelek!!!

Ohó.... ez merész kijelentés volt...olyannyira, hogy nem is kockáztatnám meg esetleges valóraválását :p

Totya:

Pff.... mert sima az arca :D Szájat 5* próbáltam rajzolni... 5* rontottam el.... gondoltam nem lesz neki :/
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Totya

Quote from: SoridanOhó.... ez merész kijelentés volt...olyannyira, hogy nem is kockáztatnám meg esetleges valóraválását :p

Totya:

Pff.... mert sima az arca :D Szájat 5* próbáltam rajzolni... 5* rontottam el.... gondoltam nem lesz neki :/

jaaaaaaaaaaaaaaa már értem nem is kell neki szerintem így jó
Teacher Banzai!!!

Soridan

Quote from: Totyajaaaaaaaaaaaaaaa már értem nem is kell neki szerintem így jó

Ugyeugye :lol: Mondtam én, csak megfelelő nézőpont kérdése :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Saori

Már rég raktam fel teljesen hagyományos módon készült rajzot , úgyhogy itt egy friss :)

Angel
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Shadowolf

Quote from: SaoriMár rég raktam fel teljesen hagyományos módon készült rajzot , úgyhogy itt egy friss :)

Angel

:eek: Sugoi! :hail:

Totya

Quote from: SaoriMár rég raktam fel teljesen hagyományos módon készült rajzot , úgyhogy itt egy friss :)

Angel

Nagyon SZÉP gratulálok hozzá  :appl:  :appl:  :appl:
Teacher Banzai!!!

.Attila

Én sajna minden hibámat észreveszem...szörnyen kritikus vagyok önmagammal szemben... csak nem mindig azonnal veszem észre -_-"
Akkor mondd meg, hogy ezekben mi a hiba! Én nem látok. Jók :jee:
Saori: írni fogok egy programot, hogy amint te postolsz egy képet, automatikusan kapd a gratulációt, mert nem tudod elrontani. Szép :jee:

Zelgadis

Quote... Szájat 5* próbáltam rajzolni... 5* rontottam el....

CSAK 5 SZÖR ?!? Hát akkor ezért nem sikerült! Nem vagy elég türelmes ;) Én is számtalanszor újra rajzolok valamit, ha nem tetszik, és sokszor a tizenvalahanyadik próbálkozásra elégedek meg vele :)

Zelgadis

Quote... Szájat 5* próbáltam rajzolni... 5* rontottam el....

CSAK 5 SZÖR ?!? Hát akkor ezért nem sikerült! Nem vagy elég türelmes ;) Én is számtalanszor újra rajzolok valamit, ha nem tetszik, és sokszor a tizenvalahanyadik próbálkozásra elégedek meg vele :)

.Attila

Quote from: ZelgadisCSAK 5 SZÖR ?!? Hát akkor ezért nem sikerült! Nem vagy elég türelmes ;) Én is számtalanszor újra rajzolok valamit, ha nem tetszik, és sokszor a tizenvalahanyadik próbálkozásra elégedek meg vele :)
Látom most is 2x próbálkoztál :hehe: :D

Shock12

Még gőzölög... :p
*sóhaj* szép... ^^''l ... bár az angyal(szobor) emelkedet hangulatához képest túl vidám a háttér.

ignus

Angel

És ez is nagyon szuper!
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Kalibur

Huh... álleesve konstatálom, mekkora mázli, hogy itt nem az audio típusú kommunikáció a használatos... (azzal a fél állal, ami megmaradt naon nehéz lenne :D )
Soridannak: Ha már mindenáron művészeti kritika órát akarunk rendezni, kéérlek, meséld már el, mi a hiba a képeiden... 3* néztem meg újra és újra, de én nem láttam (ps: a lantos tényleg tökéletes száj nélkül. Ha nem mondod, hogy próbáltál rajzolni, abban a boldog tudatban élem tovább életem, hogy ezt az Isten is így szánta létezni)
Saori: Angyalszobor überjó... (Shock kollegának ötlet: Mi van, ha történetesen napfelkeltében van ábrázolva?)
Totya... eh, nem, most nem találtam belekötnivalót. De ha majd lesz, biztos megteszem, jó ;) ?
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Bruce

Angel
Mama... ez olyan szép...

Kalibur

Na akkor mivel úgysincs semmi dolgom még kerek fél óráig, asszem próbálok linkelni néhány képet... puszta unalomból  :rolleyes: Tamoe
kisróka
éjszaka
mitnézel?
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Vóbert

Quote from: TotyaTessék az ígért képek:

http://usteam.uw.hu/pictures/f/pics/1082490981208.jpg
http://usteam.uw.hu/pictures/f/pics/1082491070023.jpg

Nem is látszik, hogy a DNA^2 az egyik kedvenc romantikus anime sorozatom  :hopp:  :hopp:

Nagyon szép :) Az egész alakos jobban teccik :)
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Vóbert

Te ez a bárd annyira síma beszédű, hogy nincs szája sem :) Neo rulez :D

Vóbert

Angel

Az arcát megnézném közelebbről is... nincs véletlen egy nagyobb felbontás csak az arcáról?

Vóbert

Quote from: KaliburNa akkor mivel úgysincs semmi dolgom még kerek fél óráig, asszem próbálok linkelni néhány képet... puszta unalomból  :rolleyes: Tamoe
kisróka
éjszaka
mitnézel?

Huhh :) Tamoe király... a többi elmegy, de az az első valami baromi jól néz ki ;)

Soridan

QuoteHuhh  Tamoe király... a többi elmegy, de az az első valami baromi jól néz ki

/me pallost ragad. Felelőtlen kijelentés volt ez a 'többi elmegy'  :uzi: ;)

QuoteTe ez a bárd annyira síma beszédű, hogy nincs szája sem

Ld. fentebb, miért is nincs... (egyébként ezt a poént már elsütöttem :p )

QuoteSoridannak: Ha már mindenáron művészeti kritika órát akarunk rendezni, kéérlek, meséld már el, mi a hiba a képeiden... 3* néztem meg újra és újra, de én nem láttam

Oké. A lantos bal válla kicsit jobbra van. Az övkendő lelógó része túl kétdimenziósnak hat. A bal kéz (alkartól felfelé) nem tetszik, elkapkodottnak érzem, a lanton belül látható rész miatt. A lant alsó díszítő része kilóg a lant többi részéhez képest, egyszerűen elüt tőle.

Két leányzó: Sniper Wolf jobb kezét nézd csak meg, a középső ujj baromi hülyén néz ki. A puska belső része szintén messze van a tökéletestől, messziről nézve megy csak el. A máguslánykának a feje nem elég magas a szélességhez képest (bár csak lehelletnyivel), s csábosabb részein baloldalt elrontottam az árnyékolást :)

Most hirtelen ennyi. :rolleyes:
Zelgadis: végülis megrajzolom én még azt a szájat (nem végleg adtam fel) csak ki kellett aludnom magam, meg eléggé felingerelt, hogy nem megy megfelelően, és inkább csicsikáltam rá egyet :) De ha gondolod, majd megmutatom neked bizonyítékul szájjal is :)

Bruce

Quote from: SoridanOké. A lantos bal válla kicsit jobbra van. Az övkendő lelógó része túl kétdimenziósnak hat. A bal kéz (alkartól felfelé) nem tetszik, elkapkodottnak érzem, a lanton belül látható rész miatt. A lant alsó díszítő része kilóg a lant többi részéhez képest, egyszerűen elüt tőle.

Két leányzó: Sniper Wolf jobb kezét nézd csak meg, a középső ujj baromi hülyén néz ki. A puska belső része szintén messze van a tökéletestől, messziről nézve megy csak el. A máguslánykának a feje nem elég magas a szélességhez képest (bár csak lehelletnyivel), s csábosabb részein baloldalt elrontottam az árnyékolást :)

Most hirtelen ennyi. :rolleyes:
Zelgadis: végülis megrajzolom én még azt a szájat (nem végleg adtam fel) csak ki kellett aludnom magam, meg eléggé felingerelt, hogy nem megy megfelelően, és inkább csicsikáltam rá egyet :) De ha gondolod, majd megmutatom neked bizonyítékul szájjal is :)
Te jó ég! Hogy te miket észre nem veszel... Most, hogy így leírtad őket, télleg bele lehetne kötni, de ki akar? Egy képnél az összhatás a legfontosabb! Ha jól emléxem Csontváry volt, aki a képein pl. háromlábú lovakat festett, és fel sem tűnik! Na jó, nála feltehetően ez szándékos, de a lényegen nem változtat: A kép összhatása  :cool:

Totya

Quote from: Bruce579Te jó ég! Hogy te miket észre nem veszel... Most, hogy így leírtad őket, télleg bele lehetne kötni, de ki akar? Egy képnél az összhatás a legfontosabb! Ha jól emléxem Csontváry volt, aki a képein pl. háromlábú lovakat festett, és fel sem tűnik! Na jó, nála feltehetően ez szándékos, de a lényegen nem változtat: A kép összhatása  :cool:

A saját rajzának a gyengéit csak ismeri  :hehe: . Én is el tudnám sorolni a sajátaimét, de nem arra vagyok kiváncsi, hanem a ti észrevételeitekre.
Teacher Banzai!!!

Soridan

Éppen ezért nem is szoktam felhozni őket... bár most nézem, kettő még ki is maradt -_-"

Huhh és ami lemaradt: Saori angyala sugoi! Olé! Touché! Remélem ilyenek az angyalok igazából is (most már csak a poklot kell elkerülni -_-")

Vóbert

Quote from: Soridan/me pallost ragad. Felelőtlen kijelentés volt ez a 'többi elmegy'  :uzi: ;)

Én csak kritizálok  :hehe:  :hehe:  de ez építő kritika :D :D :D ... bár visszaolvasva nincs benne semmi építő :D

Totya

Quote from: VóbertÉn csak kritizálok  :hehe:  :hehe:  de ez építő kritika :D :D :D ... bár visszaolvasva nincs benne semmi építő :D

Legfeljebb jellem epítő vagy leépítő  :rotflol:
Teacher Banzai!!!

Vóbert

Quote from: TotyaLegfeljebb jellem epítő vagy leépítő  :rotflol:

Na igen... mondta már valaki, hogy gonosz természet vagyok...  néha :D

Soridan

Quote from: VóbertÉn csak kritizálok  :hehe:  :hehe:  de ez építő kritika :D :D :D ... bár visszaolvasva nincs benne semmi építő :D

Dehogynem. Egészségleépítő az alkotójára nézve :lol: Najó inkább xaragusban-t játszom (a.k.a. lapítok inkább) ;)

Totya

Quote from: SoridanDehogynem. Egészségleépítő az alkotójára nézve :lol: Najó inkább xaragusban-t játszom (a.k.a. lapítok inkább) ;)

Nem feltétlen. Ezért írtam, hogy nem fogok megsértődni a kritika miatt.
Persze ha jogos.  :rotflol:
Teacher Banzai!!!