Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Liquid Snake

Quote from: LuckyDingo on 2008-07-26, 19:20:43
Quote from: Liquid Snake on 2008-07-26, 19:12:30
Remélem nincs vége a Ludwig Kakumei-nek... 15-ös chapterben jó poén volt :D Forget the Dragon, It's Prince Lui and his mother  :lul:
Olyan jó történetek voltak benne biztos lenne még mit kitalálni... Na közbe fel is fogtam mit olvastam... Nincs ennek még vége szerencsére.
Deh vége :( Onemangán a listánál ENDet írtak az új chapterek mellé :/

Jah tényleg... Kár... Anime-ben szívesen látnám újra :)

Bishop

Nem tudom mi lehet a gond, megnéztem youtubeon Tsuna vs Xanxus AMV-t és nem volt semmi rosz benne, graf vagy ilyesmi.

Alkyra

Happy World 61: Csak emiatt a páros miatt olvasom az egész mangát.^^ Jó volt látni egy teljes részt ismét nekik szánni.

edit: Happy World 62: A fater nem semmi.XD   Tud ám a nőkkel bánni ám. :lul:

Chronus

Omamori Himari - 21:

Ewwwh.... +1 girl to the harem. Great... ::) Kicsit mozdulhatna a sztori is előre.

Alkyra

Quote from: Chronus on 2008-07-29, 13:15:10
Omamori Himari - 21:

Ewwwh.... +1 girl to the harem. Great... ::) Kicsit mozdulhatna a sztori is előre.

Sztori? Tessék? Ennek van sztorija? Én ezt csak a hárem miatt olvasom.Minnél több annál jobb.^^

Nihilus

Tenjo Tenge[spoiler]ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ BUNSHICHIIIIII  :bruhuhu: -1 kedvenc szereplő,ha Bob-ot is kinyírják,akkor már tényleg szar lesz....anyways,Nagi "Alucard" is awesome[/spoiler]Valaki megtudná magyarázni az egészet Souhakuval és a középkorral kapcsolatban?70 chapterje nem vágom a plotot. :falba:

chilip

Quote from: Nihilus on 2008-07-30, 14:22:36
Tenjo Tenge[spoiler]ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ BUNSHICHIIIIII  :bruhuhu: -1 kedvenc szereplő,ha Bob-ot is kinyírják,akkor már tényleg szar lesz....anyways,Nagi "Alucard" is awesome[/spoiler]Valaki megtudná magyarázni az egészet Souhakuval és a középkorral kapcsolatban?70 chapterje nem vágom a plotot. :falba:

tegnap fejeztem be épp, de még nekem is ködös. valami olyasmi volt a múltbéli plot, hogy az volt a kezdet és az egész nem más mint nagi-kun hallhatatlan faterja és a főnixek közti háború, ami máig nem ért véget és a saját fiát használja keltetőnek vagy mi a szösz és hallhatatlan a fickó. ezer éves háborút akarják befejezni most...

SaiyaGin

Quote from: Nihilus on 2008-07-30, 14:22:36
Tenjo Tenge
Valaki megtudná magyarázni az egészet Souhakuval és a középkorral kapcsolatban?70 chapterje nem vágom a plotot. :falba:

Én is már rég elvesztettem a fonalat, de meg már se próbálom megérteni... ::)
Szerk.: annyit felfogtam, amennyit chilip is leírt, leginkább a kismilliónyi új szereplővel van bajom.

Bishop

[spoiler]Shouhaku akor is megpróbálta átváltoztatni a világot olyanokká akiknek képességeik vannak, de nem sikerült. [/spoiler] Legalább is én ezt szűrtem le, viszont elég rég láttam és nem egy könnyen emészthető darab, szal frissíteni kell majd az adatbázist :D
[spoiler]Bunshichiért télleg kár  :bruhuhu: De azért epic harc volt, valaki aki csak puszta fizikai erőre hagyatkozik, így felvegye a harcot Mitsuomival [/spoiler]
Engem az zavar hogy havonta jön ki  :bruhuhu:

Rounin

Engem az zavar csak, hogy valószínűleg bedobták az eredeti szöveget egy fordítóprogramba és egy picit pofoztak rajta (de tényleg csak picit), majd beletettek még egy rahedli typot is, nem beszélve a szókihagyásokról...
Pain in the ass.

Cloud

Princess AI

Végre sikerült megvennem az első kötetet. Összességében nagyon tetszett,kb másfél óra alatt elolvastam míg városban voltam. :hopp: Tetszik a történet, a szereplők, maga a stílus.
Alig várom hogy megvehessem következő kötetet.

Chronus

Gantz Manga eltávolítva OneMangáról. :zomg: Fuck You Dark Horse Comics!

Alkyra

Happy World: Erről nem tudom, eldönteni, hogy epic vagy csak sima fanservice shit. Néha ez, néha az. Most épp az előbbi.
[spoiler] Szegény nőt, hogy fejbelőtték, bár ez meglehetősen várható volt. [/spoiler]

Pew Pew hihetetlen sebességgel fordítja a chaptereket.(naponta egyet kiad) Nézzétek meg szerintem. A rajzolása fura, de hozzá lehet szokni a történet meg hullámzik, mint egy nőnek a  kedve.

Bishop

Tsubasa Resevoir Chronicles Aszem kezdem sejteni hogy jönnek képbe a mostani részek de még ne hamarkodjuk el :3x3:

Code Breakers egy re jobb is jobb, végre fel tünt egy újabb Code breaker és kezd a történet is alakulni. Okami valami súlyos titkot rejt aminek aszem köze van a mostani viselkedéséhez. Egyre jobb már várom a következő részt :D

Ganz meg lekerült :wtf:  :bruhuhu: Akkor most honnan szerzem be, tud valaki valami jó helyet?

minuszmiki

Bishop

Jyuki Ningen Jumbor Hát ez nagyon  :lol: és egyben epic is. Ha azt hinnétek már minden alapanyagot felhasználtak a mangak amiből jó shounent lehet csinálni akkor tévedtek. Íme az építőmunkások ereje :lol: Még nem olvastam el az egészet ami One mangan van majd bővebben utánna.

chilip

Majin Tantei Nougami Neuro - eleje bohóckodás (főleg a kutyás  :lame: ) de a HAL AI-s rész sztem kurva jó volt, most járok a 111. chapternél :D

Twitchblade

Bishop, Gantz ügyileg én mangashare-t ajánlom, eddig felrakták tisztességesen
Bullets can't stop destiny

chilip

Quote from: Bishop on 2008-08-05, 18:17:16
Jyuki Ningen Jumbor Hát ez nagyon  :lol: és egyben epic is. Ha azt hinnétek már minden alapanyagot felhasználtak a mangak amiből jó shounent lehet csinálni akkor tévedtek. Íme az építőmunkások ereje :lol: Még nem olvastam el az egészet ami One mangan van majd bővebben utánna.

elég durva cucc :D volt giga drill is ;)

Bishop

Quote from: chilip on 2008-08-05, 22:26:50
Quote from: Bishop on 2008-08-05, 18:17:16

elég durva cucc :D volt giga drill is ;)
hát neki ilyen olajfúró drillje van de attól mgé ott volt, én majd arra leszek kiváncsi ami a pózok bemutatásánál volt. A metró fúró mint ultimate offensive stance  :lol:

Junchi

Kicsit megkésve, de...

No need for Tenchi vol 1 - Zseniális cucc. Pont.

chilip

Quote from: Twitchblade on 2008-08-05, 21:48:16
Shadow Star, Mohiro Kitoh egyik fő alkotása. Egészen elképesztő hullámvasút az egész, aranyos kezdetektől a brutális, agyzsibbasztó fináléig beszippantott, egy délután alatt abszolváltam az egész 14 volume-ot, és kicsit mereven bambultam utána pár percig. Megvannak sajnos a negatív jellemzői is. Egyre több és brutálisabb az erőszak, és még engem is tudott zavarni, pedig általában nem sikerül az ilyesminek megráznia. Egyik példa, hogy egyik kedvenc szereplőm olyan elképesztően kegyetlen, erőszakos és lassú halált halt, hogy csak az nyugtatott meg, hogy a gyilkosa szintúgy eléggé keményen fog szopni(azt amúgy pusztakézzel agyonverték, ami nem tudom, elég büntetés-e). Összességében nagyon jó volt, ajánlom mindenkinek, akinek elég erős gyomra van hozzá, és kíváncsi egy érdekes történetű, furcsa stílusú seinenre. Letölthető a http://mangabrothel.net manga sketchbook részéből.

elkezdtem olvasni (1 volume fele), hát azzal a tengeri csillaggal nem tudok betelni  :lol: csak néz ki a fejéből a szerencsétlen :D

Chronus

xxxHolic - 162:

14 pages. Shit happens again....... So sloooooooooooooow :ejj:

LuckyDingo

Oh csak most vettem észre hogy van Change 123 ch10 :O Jó kis chap volt, de ebben a sorozatban már szinte zavaró, hogy minden fejezet végére benyomnak egy orbitális cliffhangert XD Mellesleg a cover + artok elég jók  :jee:

edit: lol közben kijött a ch 11 is :D

Gantz: Nem hiszem el.. [spoiler]V É G E az arcnak XD[/spoiler]

Chronus

Van új Mirai Nikki és Deadman Wonderland.

chilip

A Shadow Star vége most az volt, hogy [spoiler] kiirtotta az emberiséget és teremtett/szült 2 embert akik újrakezdik az emberi evolúciót? kicsit end of evangelion vége lett  ::) [/spoiler]
és az az erőszakolós mocsok tényleg rosszabb véget érdemelt volna, de jó manga volt, tetszett

Alkyra

Quote from: Chronus on 2008-08-08, 20:58:43
Van új Mirai Nikki és Deadman Wonderland.

Attól mert még nem írom, Én mindig elolvasom ezeket.:) Érdekes irányba halad a történet mind a kettő mangában. MN-ben választania kell a főhősnek(Go for teh Yandere girl!) s DW-ben meg most derült ki egy újabb mocsokság. :szemuveges:

chilip

Hitman Reborn, nem hiszem el.... [spoiler]"Mr. Bite To Death" végig aludt és a madara harcolt az ő alakjában... bazz :D[/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2008-08-10, 11:53:24
Hitman Reborn, nem hiszem el.... [spoiler]"Mr. Bite To Death" végig aludt és a madara harcolt az ő alakjában... bazz :D[/spoiler]
Öhh nem az történt, hogy a végén a múltbéli Hibari jelent meg? [spoiler]Mert nekem úgy tűnik. Ugye ott van rajta a ring + a prefektusi karszalag is. Valszeg vagy előre tervezte, vagy a 10 year bazooka elkapta Hibarit is XDDDD[/spoiler]

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2008-08-10, 13:41:25
Quote from: chilip on 2008-08-10, 11:53:24
Öhh nem az történt, hogy a végén a múltbéli Hibari jelent meg? [spoiler]Mert nekem úgy tűnik. Ugye ott van rajta a ring + a prefektusi karszalag is. Valszeg vagy előre tervezte, vagy a 10 year bazooka elkapta Hibarit is XDDDD[/spoiler]

annyira benne voltam már a jövőbeli arc-ban hogy nem is vágtam le a karszalagot :D aztán gokudera állatkájából kiindulva azt hittem a madarat ruházta fel valami gyűrű-képességgel

Air Gear: végre értelmet nyert miért bénáztak ennyit a azzal hogy belépjenek versenybe, megkapták verseny elött az uccsó nagy tréninget ami most kezdődik.