Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Prof. William

Wow. :)

Nagyon jó! Aztán simán eljátssza a ceruzás trükköt Ulqal oszt jónapot. :)

Ebből a felállásból meg még sermmi sem jön ki. Ulq meglepte ichit a gyorsaságával de ( meglepő  módon) Ichi apró sérüléssel hárítani tudta. Máskor ilyenkor már bekap valami szörnyű sérülést hogy aztán félig kibelezve győzzön de eddig meglepően jól bírja. ( Zarakit is szíven szúrva győzte le. )
Sztem majd most elkezdik kóstolgatni agymást aztán a chap végére kijön hogy ichi is kemény legény. Meg amúgy is ha valaki Bankai/power up -ol először 1-2 chapterben mindig megmutatják mekkora imba lett...  :uzi:

NLZ

Kb 10 másodperce kezdődött az igazi harc, ne mondd azt, hogy "eddig meglepően jól bírja". :D
[reserved]

Chronus

Quote from: NLZ on 2009-02-18, 23:05:41
Gúglizni mindenki tud, de én beleöltöttem abba a paintelésbe minden tehetségemet :(
:D

Ha csak azon múlik, hogy olyat mutassak amit én színeztem :D
[spoiler][/spoiler]

BTW, én addig nem temetném Ichit amíg a következő chapterben ki nem derül, hogy pontosan mennyi kárt is okozott benne az a Black Cero. Függetlenül attól, hogy Ulq-ban nem tett túl sok kárt a getsuga, Ulq se okozott különösebben nagy kárt még Ichigoban. Egy maszkdarabot vágott csak le, ami instant vissza is nőtt, szal Nuff Said about power levels....

Prof. William

:Kiraly: Zarakinek jobban áll az arcfestés... Kb akkora pszihopata is hozzá. :)

Chronus

LuckyDingo

NLZ le vagy maradva :D A Kövi chapter fele már kint van és te még nem láttad? :D XDDD
Amúgy én arra számítok, hogy ichigo darálthúsként kerül ki a black ceroból :D És akkor bármi megtörténhet :D még a hőn áhított Orihime berserk is :D

NLZ

Nem nézem meg az előzetes spoilereket, lehangoló előre megtudni az érdekesebb részeket. Nem is szoktam olvasni a bleach/naruto/onepiece mangatopicot hétközben, mert sokszor még spojlertag sincs kirakva. Persze ha már kijött a rész, visszaolvasom őket.
[reserved]

SaiyaGin

Quote from: LuckyDingo on 2009-02-19, 02:07:02
Amúgy én arra számítok, hogy ichigo darálthúsként kerül ki a black ceroból :D És akkor bármi megtörténhet :D még a hőn áhított Orihime berserk is :D

Arra várok, hogy Ulqi megpróbálja megadni a végső csapást Ichinek, de a pajzs megakadályozza ebben, majd Orihime határozottan/dühösen megszólal: "Nem megmondtam, hogy ne sérülj meg többet, Kurosaki-kun?!"  :Kiraly:

Bicskei

Quote from: SaiyaGin on 2009-02-19, 09:22:27

Arra várok, hogy Ulqi megpróbálja megadni a végső csapást Ichinek, de a pajzs megakadályozza ebben, majd Orihime határozottan/dühösen megszólal: "Nem megmondtam, hogy ne sérülj meg többet, Kurosaki-kun?!"  :Kiraly:

vagy megjelenik Ichigo faterja a semmiből..fejbe rúgja a fiát, odébb löki majd megszólal: Ichigo bízd ezt apucira.... :hopp:
Ultras liberi

Junchi

Nyú teknikü. IMHO ez lesz itt az egyetlen esélye eper-fájternek :3; Mást nem nagyon tudok elképzelni...

LuckyDingo

Quote from: SaiyaGin on 2009-02-19, 09:22:27

Erre Ichigo válaszol.".. bammeg.. nincs kedved kipróbálni hogy milyen emoboy ellen harcolni.. aztán lökd a ne sérülj meg szöveget kisanyám.." >> XD

Prof. William

Az is lehet hogy Ichi ellövi Soi-Fong erőnövelő mondatát...

- ÁÁÁÁ Ulq eddig hagytam magam mert érdekel milyen erős egy 4 -es espada release.  :Kiraly: Na de most már én is beerősítek. :)

Vagy

- Hm... használnom kell a "that-jutsu"  izé  azt a technikát amit még Zangestsu tanított fél éve de eddig nem próbáltam ki. :)

LuckyDingo

Quote from: Prof. William on 2009-02-19, 12:27:43
Az is lehet hogy Ichi ellövi Soi-Fong erőnövelő mondatát...

- ÁÁÁÁ Ulq eddig hagytam magam mert érdekel milyen erős egy 4 -es espada release.  :Kiraly: Na de most már én is beerősítek. :)

Vagy

- Hm... használnom kell a "that-jutsu"  izé  azt a technikát amit még Zangestsu tanított fél éve de eddig nem próbáltam ki. :)

Ez mindkettő elég  :lame: :lame: :lame: lenne imho :P

chilip

Chronus

LuckyDingo

Degagyi XD
Mintha a zuhany alól szabadult volna ki és az a meglepődött fej még rá is tesz egy lapáttal XDDD
http://wen-jr.deviantart.com/art/ulqui-making-113306832
hogy készült :D

Junchi

Prof. William

LuckyDingo

Quote from: Junchi on 2009-02-19, 20:53:09
Quote from: LuckyDingo on 2009-02-19, 20:29:12
Degagyi XD

Irigykedsz, mi? :D

(amúgy tényleg nem nagy szám...)

Más a műfaj :P Amúgy tehetséges csávó.. azaz mondhatni az.. vannak nagyon gagyi CGi is :D De PSben is láttam fasza dolgokat tőle :S Amúgy kint a summary :D És ahogy olvastam 2 dolog jutott eszembe.. Ishida likes biiig boobz és Ichigo is doomed O.O

Prof. William

Olvastam én is.. De amúgy Zaraki ellen is pont ez volt... ( csak még kisebb mértékben persze. ) aztán meg mi lett...

Ulq meg már vagy 100 chappel ezelőtt elmondta miért fog veszteni végül... Ichi ereje hullámzik és egyszer a béka s*gge alatt van máskor meg nagyobb mint az övé... Ezen nincs mit magyarázni...  :D

Dreamcleaver

Exacta. Egész egyszerűen annyi fog történni, hogy Ichi megtanul perma max erőn maradni, és bealázz Ulqi-t. Ehhez lehet, hogy szüksége lesz esetleges halál közeli állapothoz, vagy hogy Inoue ruhája még tovább szakadjon picit, de így-vagy úgy meglesz.

Mellesleg az az egészben a poén, hogy sztem Ulqi pont ezt szeretné látni, mert tudat alatt izgul Ichire.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

NLZ

Quote from: Dreamcleaver on 2009-02-20, 00:55:21
Exacta. Egész egyszerűen annyi fog történni, hogy Ichi megtanul perma max erőn maradni, és bealázz Ulqi-t. Ehhez lehet, hogy szüksége lesz esetleges halál közeli állapothoz, vagy hogy Inoue ruhája még tovább szakadjon picit, de így-vagy úgy meglesz.

Mellesleg az az egészben a poén, hogy sztem Ulqi pont ezt szeretné látni, mert tudat alatt izgul Ichire.  :D
Az az ingadozás a szabadulni készülő hollow miatt volt.
Most Icsi meghal megint, végérvényesen! És Komamura lesz a főhős! Vagymi...
[reserved]

Dreamcleaver

Quote from: NLZ on 2009-02-20, 01:09:06

Hacsak annyi lett volna, akkor Ulqi nem jegyezte volna meg, hogy még nála is erősebb, és ezt nem az unreleaselt formájára értette.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Chronus

vagy hogy Inoue ruhája még tovább szakadjon picit

Nosebleed-powerup? :D Count me in. :D

LuckyDingo

Quote from: Dreamcleaver on 2009-02-20, 01:51:32
Quote from: NLZ on 2009-02-20, 01:09:06

Hacsak annyi lett volna, akkor Ulqi nem jegyezte volna meg, hogy még nála is erősebb, és ezt nem az unreleaselt formájára értette.
Egy az egyben arra értette, hogy Akkor még Ichigo küzdött a hollowwal, de erről Ulqui honnan a nudliból tudhatott volna, csak azt érezte, hogy mikor Ichi felett átvette a hollow a hatalmat akkor erősebb volt nála, mikor Ichi volt felül, akkor meg trash :D Ennyi a hullámzós story. A Hollow maskkal Ichigo messze nem lett olyan erős, mint amikor Ogichi irányított szerintem.

Junchi

Ch 346

Pure Epic Win, yeeeyz~!!
A design ismét a Kubótól megszokott formában pompázott, nem úgy, mint előző héten... >__>; Ulq release továbbra is bejön és tetszett az is, mikor Ichigo maszkja visszanőtt -> fejlődés a láthatáron, ZOMG!! Mostmár biztos! Máskülönben esélytelen Ulq legyűrése. A két oldalas black cero meg büntet... És ha jól értelmeztem, akkor mindenki a Top4-ből ilyesmit lövöldöz a resurrección után o.O; Nyehh, még több ilyen csapit, Kubo!

Dreamcleaver

Nekem csak most esett le, hogy Ulqi ruhája releaseben ujjatlan. Farsangi jelmezből így előlépett buzeráns kosztümmé a szememben. Először Grimm, most meg Ulqi...remélem Halibel-t nem k*rja el Kubo. -_-

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Prof. William

Ja most majd kiderül hogy Ulq amióta csak meglátta halálosan szerelmes Ichibe és Inouet is azért rabolta el hogy ne álljon útjába a lángoló szerelmüknek...
+ az a szimbolikus behatolás a grimm fight előtt...   :hopp:

igazi kis Shounen  Ai lessz a végére...

Amúgy tegnap dumáltam msn-en Kuboval aki küldött egy képet a magyar rajongóknak... A kép a következő 200 chapter cselekményét ábrázolja szóval csak óvatosan nézzétek meg. :)

SaiyaGin

Quote from: Prof. William on 2009-02-20, 11:33:14
Amúgy tegnap dumáltam msn-en Kuboval aki küldött egy képet a magyar rajongóknak... A kép a következő 200 chapter cselekményét ábrázolja szóval csak óvatosan nézzétek meg. :)

[spoiler][/spoiler]

:merci:

Más: a 12. oldal alján Ulq tisztára L-re emlékeztetett.