Main Menu

Mirai Nikki

Started by Alkyra, 2007-11-18, 22:14:53

Previous topic - Next topic

Chronus

Quote from: LuckyDingo on 2008-06-22, 15:09:39
Az nem a gyomra XD
Nincs gyomra XD Az anime/manga szereplők testét mindössze csak 50 liter nagynyomású vér alkotja.

Prof. William

Ez igaz. :) És ha a rajzoló úgy akarja még a kettévágást is túlélik. :)

LuckyDingo

Jó de ebben a mangában azért már haltak meg, szal ez nem egy olyan bleach féle félbevágott élőhús fíling :D

Prof. William

Akkor maradjunk annyiban hogy egyik sérülés sem tűnt azonnal halálosnak...

Ha ki akarata volna nyírni a rajzolóa akkor a fejlébe/szemébe/mellkasába ment volna a kés. :)

Manitu

Lehet, hogy csak egy hosszú, érzelgős haldoklási jelenetet akart.

Prof. William

Ezt kihagytam pedig bele akartam írni. :)

Mindenesetre Youno most harcra kész. Nagyon tetszik a mosolya a végén. :)

Chronus

Quote from: Prof. William on 2008-06-23, 00:42:24
Nagyon tetszik a mosolya a végén. :)

Nekem a hullája jobban tetszene. Megnyugtatna, hogy a plotból kikerült a rand() faktor :D

Alkyra

29: Eddig is tudtam, hogy a srác egy töketlen,gerinctelen alak, nahde kérem...Teljesen egyet értettem a subberekkel ("Why did you throw him? He could survive that." ) s az ellenfélnek drukkoltam. Mondjik Yunno hatalmas volt, mint mindig. :jee: ("Yuuki praised me! Yuuki praised me! Yuuki praised me!"  :lul:)

A történet is vett egy érdekes fordulatot. Kár, hogy ilyen lassan adják ki.:(

Chronus

Jóó volt ez. Yuuno went godlike mode. A fejezet végi "csavar" meg érdekes lesz.

LuckyDingo

nem volt rossz :D külön tetszett, hogy miután Yuno-t ledöfték, nem kelt fel és harcolt tovább. A vége télleg jó volt, bár valahogy éreztem, hogy látjuk még a cosplaying bombert XDDD /Translators noteokon feküdtem/

Prof. William

Feltűnt Yukki apja. :) Jó arcnak tűnik de nem jósolok nagy jövőt neki ha ilyeneket mond Youno jelenlétében. Még ha meg is van vezetve és gőze sincs az egészről. :)

LuckyDingo

Új chapter onemangán :)
Lassan már fel se tűnik, hogy Yuno a kegyetlen gyilkoláson kívül milyen okos dolgokkal tud előrukkolni XD Mindenesetre most sem úszhattok meg vér nélkül :3 [spoiler]Pedig már aszittem, hogy Telefontöréssel végeznek ki valakit XD[/spoiler]

Alkyra

Hoppá.
[spoiler] Yuki faterja megölte a saját feleségét s Yuno meg kezd kikerülni az őrületéből...bár az utóbbi úgyse fog teljesen megtörténni.^^[/spoiler] :he:

LuckyDingo

Úristen, de gyűlölöm már Yukkit XD Növesszen már gerincet végre.. mondjuk volt kitől tanulni /kedves apuci/ [spoiler]Hát Yukki faterja egy szemét alak az fix. mondjuk már nem volt a felesége, de akkor is.... nem akar rendőrségre menni és ledöfi az exét.. hálol, remélem meghal ő is valami fájdalmas módszerrel :/[/spoiler]

Chronus

Chapter 34: http://www.onemanga.com/Mirai_Nikki/

Flashback [spoiler]Yuno múltjáról, illetve, hogy miért ölte meg a szüleit. Ha tényleg ilyen seggfejek voltak, akkor serves them right. Yukki meg megkattant és a muterja nyomtatott fotóival tapétázgatja a lakást.[/spoiler]

Prof. William

Igazad van...

[spoiler] Nagyon genyák voltak a szülei szóval rászolgáltak a halálra. Ha belegondolok hogy egy ketrecben tartották mint valami állatot... Így már érthető miért nem százas... [/spoiler]

LuckyDingo

Új Mirai Nikki mangafoxon :D
Van igazság a Földön és végre Yuki megkapta a motivációt a gyilokhoz :D

Prof. William

Most néztem az új fejezet RAW-ját...

Húbazzzzz....   :grrr:

Bár még csak raw de azt hiszem kiderült mire vonatkozik Youno naptárjának a "me and yuki become one" része...

Ami pedig ebben a fejezetben van az szavakkal le sem írható...  Csak egy valamit tudok mondani...

ROW ROW FIGHT THE POWER! ROW ROW FIGHT THE POWER! ROW ROW FIGHT THE POWER! ROW ROW FIGHT THE POWER! ROW ROW FIGHT THE POWER! ROW ROW FIGHT THE POWER! ROW ROW FIGHT THE POWER! ROW ROW FIGHT THE POWER!  :kocc: :cool: :kocc:

Chronus

Quote from: Prof. William on 2008-12-28, 01:09:07
Most néztem az új fejezet RAW-ját...

Húbazzzzz....   :grrr:

Bár még csak raw de azt hiszem kiderült mire vonatkozik Youno naptárjának a "me and yuki become one" része...

Ami pedig ebben a fejezetben van az szavakkal le sem írható...  Csak egy valamit tudok mondani...

ROW ROW FIGHT THE POWER! ROW ROW FIGHT THE POWER! ROW ROW FIGHT THE POWER! ROW ROW FIGHT THE POWER! ROW ROW FIGHT THE POWER! ROW ROW FIGHT THE POWER! ROW ROW FIGHT THE POWER! ROW ROW FIGHT THE POWER!  :kocc: :cool: :kocc:

sauce! link! now!

Alkyra

HOLY SHIT!

Yuuki is GAR now!
[spoiler]

[/spoiler]

új chapter kinnt van már lásd spoilerket.:) Yuno az oldalán rohadt jól nézett ki továbbá...+1 pont a manga értékeléséhez.^^

LuckyDingo

Új raw kint :D Megint badass volt, most már ha jól látom, Yukki ki is használja a személyes shinigamiját XD

Prof. William

Yuki megint badass volt bár kisebb segítséggel. Valahol félúton Zero és Simon között van a srác ( egy bányászszemcseit mindenesetre már beszerzett... )

http://www.onemanga.com/Mirai_Nikki/37/03/ - Badass Yuki

http://www.onemanga.com/Mirai_Nikki/37/37/ - Yukiiii! Törd át a mennyet a fúróddal!

LuckyDingo

Kár, hogy a 8as elmenekült.. végülis.. Mission failed :( Vajh mi fog kiderülni Yunoról? :D Elvileg megtudjuk hamar, hiszen ez már egy hónapos chapter XDDD

Prof. William

ami meglepett az az hogy Youno eddig is leszúrt mindnenkit de az még a normál keretek között, mint amikor a valóságban is megsértesz valakit...

Ehhez képest most csak úgy repkedtek a fejek és a végtagok mintha egy Claymore robbant volna be a csapatba... Youno is level uppolt nem csak Yuki? :rotfl:

LuckyDingo

Quote from: Prof. William on 2009-02-23, 18:50:41
ami meglepett az az hogy Youno eddig is leszúrt midnenkit de az még a normál keretek között, mint amikor a valságban is megsértessz valakit...

Ehhez képest most csak úgy repkedtek a fejek és a végtagok mintha egy Clymore robbant volna be a csapatba... Youno is level uppolt nem csak Yuki? :rotfl:

Az télleg fura volt :D kiskéssel lendületből se lehet leszelni valaki fejét :D
Amúgy azon röhögtem, hogy Yukki mondja: Bocsáss meg.. ha isten leszek minden jó lesz XD Azon valamiért röhögtem, annyira erőltetett volt :)

Prof. William

Végül is ha isten lesz bárkit feléleszthet stb...

Sztem Younoval is ez lesz bár ő valszeg Yuki első parancsára harakirit követne el...

LuckyDingo

39 :D A Végén csöppet meglepődtem :D Aszittem már elveszítjük szegény mad bomberünket  :)

Prof. William

Még megtörténhet. Ilyenkor szokás meghalni miután megtudod hogy valaki szeret. :) Úgyis majd csak 1 embernek szabad maradnia a végén...

Yukinál meg örülök hogy nem sz*rt be miután megtudta az igazat, hanem kiállt Youno mellet...
Valószínűleg Youno most majd elmondja neki az igazságot...

LuckyDingo

Heh :D [spoiler]Big Boom akció nem sikerült.. De terror-lady se halt meg XD És a perverzebbek kaphattak egy kis fan service-t az árvaházvezetőtől XDDDD A Mayor meg lassan Yagami Light nyomdokaiba lép.. Just as planned szempontból..[/spoiler]

LuckyDingo

41: WTF?! /csak ennyit tudok hozzászólni, az utolsó oldal ledöbbentett :S/
Vajon mit csinál Deus? :S