Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

teraflare

Höhö egyik blogon találtam egy nagy bölcseletet az egyik felháborodott kommentelőtől: (aki komolyan veszi annak tartogatok egy tarkónlövést)
[spoiler=figyelem a nőkre nézve csúnya/sértő szavak olvashatóak (a mod törölje ha túl durva)]
"mert a nő, az csak a pin* önfenntartó rendszere, ugye? és azért nem haltak még ki a nők, mert sunyi módon hozzánőttek a pin*hoz?!"
:lul:
a nők helyettesítsék be a pin*t f*sszal a szövegben :haha:
[/spoiler]

Dreamcleaver

Quote from: teraflare on 2009-03-03, 14:08:11
Höhö egyik blogon találtam egy nagy bölcseletet az egyik felháborodott kommentelőtől: (aki komolyan veszi annak tartogatok egy tarkónlövést)
[spoiler=figyelem a nőkre nézve csúnya/sértő szavak olvashatóak (a mod törölje ha túl durva)]
"mert a nő, az csak a pin* önfenntartó rendszere, ugye? és azért nem haltak még ki a nők, mert sunyi módon hozzánőttek a pin*hoz?!"
[/spoiler]

The fact that you've felt inclined to share this makes me wonder...

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Én

Quote from: teraflare on 2009-03-03, 14:08:11
[/spoiler]
longra számítottam, de csak old lett :P

teraflare

Hmm érdekes volt a szakítós blog. (reggeli kávé helyett  :haha:) (http://szakitshabirsz.blog.hu/2009/03/04/megint_nem_jutottunk_tovabb_a_pettingnel)
A csaj arról panaszkodik hogy már amikor első alkalommal csak dugni akarta a pasit felhívni az nemet mondott. Majd az első 3 randin sem dugta őt meg. Hogy érdemes-e egy ilyen pasival foglalkoznia. Ami még fontos tényező: a pasi nem szólt még a szüleinek sem hogy az előző bnője már az exe tulajdonképp és úton van egy új.

Erről mi a véleményetek (főképp zsigáé érdekel mivel ő teljesen máshogy látja a dolgokat mint én)?
Az enyém:  :gyagya: Talált egy ritka pasit akinek van önuralma és nem dug meg bárkit amikor lehetősége nyílik rá. (vagy csak töketlen   :confused:) A csaj valószínűleg nem érti hogy miért szingli még mikor úgy tűnik nagyjából egyből megdugatja magát. Lehet hogy maradi vagyok, de magamból kiindulva az ilyen lány nem is jelent többet egy "pinánál amire ránőtt egy nő" ( :D) és minek kezdenék ilyennel bármi komolyat. Ha annyira csak dugni akar menjen el szombaton a Bankba amit a zsofcsika is lávol ott akár annyi pasit is találhat hogy minden lyuka be lesz tömve (én úgy láttam a nő nem kapcsolatra vágyott igazán) és azzal nincs is gond, az az ő dolga. Nem vagyok naív idióta nem azt akarom mondani hogy a szex nem fontos, de ne az indítson el egy kapcsolatot.

Cloud

Szerintem ott kellett volna abbahagyni az egészet, amikor  a srác nem ment bele az egyéjszakás kapcsolatba.

A csaj nem kapcsolatra vágyott hanem egy kiadós dugásra. Mondjuk ez le kellet volna hogy essen a srácnak is, és nem kellett volna hívnia utána.
Ha meg a csávó komolyabb kapcsolatot is akart a csajjal akkor meg előző kapcsolatát le kellett volna végleg zárnia.

Mondjuk a csajnak meg lehetett volna annyi esze hogy rájöjjön a csávó akar tőle valamit és nem azon siránkozni hogy "jaj anyuci mit csináljak kétszer randiztunk és nem dugott meg brühühüüü"
Na az ilyeneknek nem lesz soha rendes kapcsolatuk.

Zsiga

Quote from: teraflare on 2009-03-04, 09:49:34
Hmm érdekes volt a szakítós blog. (reggeli kávé helyett  :haha:) (http://szakitshabirsz.blog.hu/2009/03/04/megint_nem_jutottunk_tovabb_a_pettingnel)
A csaj arról panaszkodik hogy már amikor első alkalommal csak dugni akarta a pasit felhívni az nemet mondott. Majd az első 3 randin sem dugta őt meg. Hogy érdemes-e egy ilyen pasival foglalkoznia. Ami még fontos tényező: a pasi nem szólt még a szüleinek sem hogy az előző bnője már az exe tulajdonképp és úton van egy új.

Erről mi a véleményetek (főképp zsigáé érdekel mivel ő teljesen máshogy látja a dolgokat mint én)?
Az enyém:  :gyagya: Talált egy ritka pasit akinek van önuralma és nem dug meg bárkit amikor lehetősége nyílik rá. (vagy csak töketlen   :confused:) A csaj valószínűleg nem érti hogy miért szingli még mikor úgy tűnik nagyjából egyből megdugatja magát. Lehet hogy maradi vagyok, de magamból kiindulva az ilyen lány nem is jelent többet egy "pinánál amire ránőtt egy nő" ( :D) és minek kezdenék ilyennel bármi komolyat. Ha annyira csak dugni akar menjen el szombaton a Bankba amit a zsofcsika is lávol ott akár annyi pasit is találhat hogy minden lyuka be lesz tömve (én úgy láttam a nő nem kapcsolatra vágyott igazán) és azzal nincs is gond, az az ő dolga. Nem vagyok naív idióta nem azt akarom mondani hogy a szex nem fontos, de ne az indítson el egy kapcsolatot.
Engem nem az zavar hogy már az első randin meg akarja dugatni magát, hanem hogy nem százas szegény. Szülőknek telefonálgatni, reptérre kéretlenül kimenni, meg ilyenek?  :zomg:

Selmo

QuoteMondtam neki, ez így nekem nem megfelelő, szakítsunk. Ő erősködött, hogy nem alkalmas a hely és az idő sem. Felhoztam neki játszásiból, hogy el kellene mennünk közösen egy swinger-klubba. Ő komolyan vette, és leribancozott, pedig hiába mondtam neki, az sem jobb, amit most csinál velem, csak hintáztat és álmokba ringat, ott meg legalább történne valami.
Ostoba picsa. :comp:

Tera, te miért kínzod magad ilyenekkel?

A tökéletesség unalmas.

teraflare

Quote from: Selmo on 2009-03-04, 16:34:17
Tera, te miért kínzod magad ilyenekkel?
Leginkább amolyan dögöljön meg a szomszéd lova is :haha: De próbálom más emberek nézőpontjait is figyelembe venni hátha számomra is értelmeset írnak. Ha valami felől nem vagyok biztos hogy jól gondolom felteszem itt kérdésnek és remélem rámutattok a hibámra. (Át akkor sem biztos hogy veszem)
Meg hát ez már amolyan rutin lett reggel: Gmail -> szakítósblog -> usteam -> vicclap  ^^"

Quote from: Zsiga on 2009-03-04, 11:54:42
Engem nem az zavar hogy már az első randin meg akarja dugatni magát,
Én viszont jobban meg tudok bízni egy olyan lányban akiről tudom hogy komoly kapcsolatnál sem vágja magyát egyből hanyatt.(Na persze nem is az hogy fél év után megfogom a kezét 1 év múlva egy puszit is adok, 2 év múlva meg már csókot.  :ejnye: ) Meg fordítva, majdcsak jobban bízik bennem is ha olyannak ismer mint aki nem hajt rá egyből minden lyukra. Ezenkívül amúgy más nem igen van indoknak.

.Attila

Quote from: teraflare on 2009-03-04, 17:30:27
majdcsak jobban bízik bennem is ha olyannak ismer mint aki nem hajt rá egyből minden lyukra

Igen, így kéne működnie.

Makos

Quote from: teraflare on 2009-03-04, 09:49:34

Ne fáraszd már magad ilyenekkel ^^"

Amúgy a csaj fejével tényleg valami gond van...amúgymeg ha tényleg ennyire le akart feküdni a sráccal akkor miért nem mászott rá komolyabban valamelyik randin?

.Attila

Quote from: Makos on 2009-03-04, 22:18:09
Amúgy a csaj fejével tényleg valami gond van...amúgymeg ha tényleg ennyire le akart feküdni a sráccal akkor miért nem mászott rá komolyabban valamelyik randin?

Mert zavarta az egoját, hogy a srác nem mászott rá, azt akarta, hogy a srác teperjen. Ezért szívatja most azzal, hogy elfogadja-e az utazást vagy sem.
Röviden: a sértett egoja miatt most játszmázik.

Makos

Amúgy az ilyen nőknek tényleg sosem lesz rendes kapcsolatuk :haha:

Bár bnőm ma érdekes volt. Reggel elég kómás volt a buszon, mondom ok akkor reggel lelőve. Kb 3körül kapok egy smst hogy ma ne várjam meg, mert egyedül szeretne hazamenni mert nyűgös...mondom ok. Kezdtem azt hinni hogy valami baj van...

Aztán mikor hazaértem (jóval később mint ő mivel én még gyúrni mentem :haha:) felhívott és elkezdett bocsánatot kérni hogy bocsi a reggelért meg stb. Aztán 15 percet beszélt majdnem egyfolytába (kávét ivott és olyankor lelőni sem lehet ^^) bár kifejezetten örültem hogy hallom a hangját és tisztáztuk ezt a mai napot, csak hirtelen nem tudtam miez a hangulatváltozás. De röviden tömören erre a következtetésre jutottam:
nők :haha:

Edit:
kár hogy nem tudok fogalmazni :angyali:

teraflare

Quote from: Makos on 2009-03-04, 23:00:25
De röviden tömören erre a következtetésre jutottam:
nők :haha:
Ez tényleg tipikusan nő. :D

teraflare

Aki esetleg szerelmes levél írására adná a fejét annak egy nagyszerű példa  :lul: :
http://lunapatrilovebox.blog.hu/2009/01/14/koszonjuk_muhanak_hogy_erre_a_gyongyszemre_felhivta_a_figyelmunket

Más. Egy tegnapi eset vonaton. Töredékeket hallottam csak de azok furák voltak. A körítés:láttam egy helyes kis lolit (csak külsőre volt az) meg a férjét (emiatt gondoltam) a csaj jól nézett ki, néztem is hogy miért választott ilyen nem túl kemény pasit, de hát ez az ő dolga. Hát a vonaton megtudtam, mivel mellettem ültek. "Ezt oda rakd, azt oda rakd. Oda ülj le." stb (hát nem édes egy parancsoló loli  :D) és ekkor kezdett beszélni telefonon a testvérével és qrva mérgesen jött vissza. A dolog kb annyi volt hogy a testvérét (nem tudom hogy a fiú vagy a lány volt az) a párja nem akarta bemutatni a szüleinek valamiért majd vita és valami olyasmi volt hogy végül kiderült hogy amiatt mert ők szegények és kihasználják csak. És ez a kijelentés miatt ott akarja hagyni a testvére a másikat hacsak nem kér majd bocsánatot. Ezután jött ami furcsa volt. A férje megkérdi: "Akkor most mi lesz az esküvővel? "  :he: WTF? Hamarosan esküvő de a szülők még nem is látták a kölkük párját? Azt még tudom hogy a szülők gyakran mentek dolgozni külföldre na de ennyire gyakran vagy ennyire szartak a kölökre?

.Attila

Tényleg túl sokat foglalkozol ezzel. Pedig ha ezt már én mondom...

teraflare

Quote from: .Attila on 2009-03-07, 12:35:06
Tényleg túl sokat foglalkozol ezzel. Pedig ha ezt már én mondom...
Oké oké, leállok akkor  ^^"

Én

Quote from: teraflare on 2009-03-07, 11:44:57
láttam egy helyes kis lolit meg a férjét
wat
Változtak a törvények míg aludtam? :angyali:

Makos

Én

Ach so, én azt hittem, az a helyesre vonatkozott.

Dreamcleaver

Quote from: teraflare on 2009-03-07, 11:44:57
a csaj jól nézett ki, néztem is hogy miért választott ilyen nem túl kemény pasit, de hát ez az ő dolga.

terának kéne adni lassan valami díjat sztereotíp gondolkodás kategóriában.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Rounin

Quote from: Dreamcleaver on 2009-03-07, 15:12:10
terának kéne adni lassan valami díjat sztereotíp gondolkodás kategóriában.

Vagy új szemüveget.

teraflare

Rounin

Member

Quote from: teraflare on 2009-03-07, 15:34:39
Quote from: Rounin on 2009-03-07, 15:29:02
Vagy új szemüveget.
ezt támogatom. a jelenlegi kezd karcosodni.
Szobatársam nem takarítja le, aszondja a dinnye, a karcosodástól megvédi a por. :p

Bruce

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Rounin

Cloud

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution