Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Bishop

http://www.mangafox.com/page/manga/series/76/tenjou_tenge/?no_warning=1 Letölthető formáról nem tudok de itt nagyon jó minőségbe van a legtöbb chapter.

NLZ

[reserved]

Alkyra

Quote from: NLZ on 2009-03-04, 21:45:09
Quote from: Chronus on 2009-03-04, 21:02:47
http://www.onemanga.com/The_Lucifer_and_Biscuit_Hammer/2/23/

There is no word for how AWESOME this shit is.
Heh, ez is jópofa. :) Kezdek rászokni a mangákra. :D

Én ezt már jóideje olvasom.:) S hogy ne legyek off se:

Rosario Vampire 2:

Hát ezen röhögtem egyet. Gyenge poén, de engem sikerült megmosolyogtatnia. :smile:

Bishop

Engem ez a chapter kicsit meghatott. Úgy utálom ebbe a mangaba hogy Moka az egyetlen aki számít a többiek meg le vannak szarva. Tényleg sajnálom Kurumut hogy viszonzatlanok az érzései.

Darkstar

Quote from: Darkstar on 2009-03-04, 00:26:11
Koe de Oshigoto! ch. 1-2

Lustaság etc:
QuoteKoe de Oshigoto! is a story about Aoyagi Kanna, a 16 year-old girl who was asked to become an ero-ge seiyuu on her 16th birthday by her 28 year-old sister at her ero-ge company. Can she do the job properly while she's still innocent and inexperienced?

Jókat röhögtem, a grafika nem rossz (semmi extra), van benne némi cocktease, olvasom tovább.
Befejeztem az összes eddig kintlévő (9) chaptert.

THIS
IS
FUCKING
AWESOME
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Az új Beelzebub jópofa lett. :D A 13. oldalon azt a fejet látva szakadtam a röhögéstől és a befejezés is érdekes. Kiváncsi vagyok, hogy mit fog csinálni főhősünk annak érdekében, hogy bebizonyítsa, vannak nála nagyobb delikvensek. :D
[reserved]

White SeeD

Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

NLZ

[reserved]

chilip

2 új Holyland chapter fuck yearrr

repost:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, oh wow...

ed.: elkezdtem olvasni a Skip Beat!-et, kibaszott jó  :lol:

NLZ

Basszameg, kurva Psyren, egész idáig olvastam. :D  Ez a cucc valami isteni, 99/10 az értékelésem rá legalább. :)
Tudtok ajánlani más ilyen addiktív mangákat?
[reserved]

chilip

Nihilus

Én

NLZ

Quote from: Én on 2009-03-23, 20:42:44
Quote from: Nihilus on 2009-03-23, 20:42:12
Hajime No Ippo.
BEST SHIT EVAR!!! :whoah:
Végigolvastad? :zomg:
Az anime most a 351. fejezetnél tart, onnantól indulva ~500 fejezetet pedig kb két hét alatt elolvas az ember. :D (az alapján számolva, hogy én éjjel majdnem az egész kinn lévő Psyrent elolvastam :zomg:)
[reserved]

Prof. William

Quote from: Chronus on 2009-03-04, 21:02:47
http://www.onemanga.com/The_Lucifer_and_Biscuit_Hammer/2/23/

There is no word for how AWESOME this shit is.

Vajon miért a Gurren Lagann jut eszembe erről? Row row Fight the Power!

SaiyaGin

Quote from: NLZ on 2009-03-23, 20:52:35
Az anime most a 351. fejezetnél tart, onnantól indulva ~500 fejezetet pedig kb két hét alatt elolvas az ember. :D (az alapján számolva, hogy én éjjel majdnem az egész kinn lévő Psyrent elolvastam :zomg:)

:zomg: Abnormális állat!  :he:  :gyagya:
[spoiler]Remélem nem sértettelek meg (túlságosan).  :angyali:[/spoiler]

NLZ

Quote from: SaiyaGin on 2009-03-23, 22:59:37

Mármint miért? 55 fejezet úgy 5-6 óra alatt sztem normális. :D  A zomg fejet azért raktam ki, mert hajnali fél 5kor feküdtem le emiatt. :D  Na majd ha találok valami jó mangát (pl valaki ajánl :D), akkor lemérem, hogy milyen gyorsan darálom is le. :P
[reserved]

chilip

Quote from: NLZ on 2009-03-23, 23:03:09

Mármint miért? 55 fejezet úgy 5-6 óra alatt sztem normális. :D  A zomg fejet azért raktam ki, mert hajnali fél 5kor feküdtem le emiatt. :D  Na majd ha találok valami jó mangát (pl valaki ajánl :D), akkor lemérem, hogy milyen gyorsan darálom is le. :P

Skip Beat! - abbahagyni nem tudom (csak az elég gyakori QUALITY art zavar néha...  ^^" de meg lehet szokni)

NLZ

Quote from: chilip on 2009-03-23, 23:26:45
Quote from: NLZ on 2009-03-23, 23:03:09

Skip Beat! - abbahagyni nem tudom (csak az elég gyakori QUALITY art zavar néha...  ^^" de meg lehet szokni)
Csak akkor kezdek neki, ha az animéből nem lesz folytatás. Még egy évad simán beleférne, remélem még idén megcsinálják. A quality alatt meg mire gondolsz? A hülye deformált fejekre, vagy tényleg szarul rajzolják?
[reserved]

chilip

deform fejek és néha aránytalanul kicsi fej, mintha valami torzszülött lenne :D olyan kicsi a feje. majd hétvégén elkezdem animut ha megéri... ugye megéri?  :haha:

NLZ

Sztem fergetegesen jó, bár nemtom másodjára milyen ugyan az a sztori. :)

Az új Beelzebub pedig kijött. :lol:
[reserved]

SaiyaGin

Chronus

Lucifer and the Biscuit Hammer 23:

Beast Knightok végre mind meglettek. Csata előtti nagybeszéd megvolt. Princess-Yuuhi love confession megvolt... és még mindig kitartanak a világ elpusztatása mellett.

This manga is pure WIN.

We need more manga with Neutral Evil main heroes. :D

Én

Sundome
O lawd, this is awesum :lul: :Kiraly:
Nagyon beteg, nagyon szemét, de nagyon poén. Azt hiszem, ez sok mindent elmond: Comedy, Drama, Ecchi, Mature, Psychological, School Life, Seinen.
Vigyázat! Virgin-otaku-nerdek érzékeny pontjaira tapint.
[spoiler=Also, DAT ART][/spoiler]

NLZ

[reserved]

Én

Annyira nem loli... A sado részt nem tudom cáfolni.
Ja, elfelejtettem: read it, faggots

Chronus

Quote from: Én on 2009-03-29, 22:37:58
Sundome
O lawd, this is awesum :lul: :Kiraly:
Nagyon beteg, nagyon szemét, de nagyon poén. Azt hiszem, ez sok mindent elmond: Comedy, Drama, Ecchi, Mature, Psychological, School Life, Seinen.
Vigyázat! Virgin-otaku-nerdek érzékeny pontjaira tapint.
[spoiler=Also, DAT ART][/spoiler]

Thank you kind sir for this good shit.  :jee:

(but what's with all the nosebleeds... I don't want a bad end...)

Én

Quote from: Chronus on 2009-03-30, 02:27:56
Man, you read fast.
[spoiler]Amúgy meglepne ha nem minimum köcsög end lenne... Örülnék egy szívmelengető endnek, de nem túl esélyes.[/spoiler]
De elméletileg eddig 4 vol van lefordítva, 6 van összesen, júliusban jön új :(

Chronus

Quote from: Én on 2009-03-30, 03:16:07
Quote from: Chronus on 2009-03-30, 02:27:56
Man, you read fast.
[spoiler]Amúgy meglepne ha nem minimum köcsög end lenne... Örülnék egy szívmelengető endnek, de nem túl esélyes.[/spoiler]
De elméletileg eddig 4 vol van lefordítva, 6 van összesen, júliusban jön új :(

Hát... elolvastam ameddig volt, de nem tudom folytatom-e majd. Elég sad. Persze az efféle sztorit zsigerből ez élteti, plusz a köcsög end, mert egyébiránt csak egy átlagos ecchi/hentai lenne...

De azért nem ártana valamilyen szinten szórakozni se rajta, :D elvégre nem azért olvasok mangát, hogy bedepizzek :D Ebben meg kb 25% arányban van AWESOME éa 75%-ban SAD, de ha az egész alaphangulatát is vesszük, akkor inkább 90.

Minden esetre addiktív olvasmány. Beszívja az embert.

NLZ

[reserved]