Main Menu

Valkyria Chronicles

Started by Én, 2009-04-13, 23:26:37

Previous topic - Next topic

Én

anidb
Réges rég, bőség volt mindenből a világon, és az emberek jólétben éltek. Azonban egyetlen kapzsi ember rombadöntötte ezt, az éhségtől szinte sírtak az emberek. De jött egy bátor harcos, aki legyőzte ezt az embert, és a rend helyreállt: A kapzsi neve Darksen volt, a harcosé pedig Valkyria.
Sokkal később járunk már, és a Birodalmi Sereg egy Bruhl nevű kis városkára támad. A kémnek hitt biológustanonc, Welkin Gunther kénytelen együtt harcolni a helyőrséggel a saját életéért is...

Ahogy láttam követjük páran ezt az animét, és jobb ha itt tárgyalunk róla mint az új animék topicban :)

2. rész: Megjelent a csatatéri hangulat, bár elég egyszerűen el lett intézve az imba tankkal... Viszont a rész vége elég jó lett. Úgy érzem, most fog csak igazán elkezdődni a történet, ezt a felvezetést lezavarhatták volna 1 részben is.
Oh, and: Alicia is mai waifu :redface:
[spoiler]2000 GET! :whoah:[/spoiler]

SaiyaGin

Quote from: Én on 2009-04-13, 23:26:37
Ahogy láttam követjük páran ezt az animét, és jobb ha itt tárgyalunk róla mint az új animék topicban :)

Jó ötlet volt. :)

KeLa

Eddig egész jó, viszont a realitást nézve néhol bele lehetne kötni és talán egy picit visszafogott az anime ha véresebb dologról lenne szó, pedig brutalitás a háború velejárója, nem kéne spórolni vele. A sérülteken több vért mutattak, mint az egész lövöldözés alatt, a gránátos jelenetről már nem is beszélve... de vhogy úgy érzem h ez változni fog később, szal nem aggódom emiatt, vagy ha mégsem, akkor sem fog annyira zavarni, csak úgy megjegyeztem.

A következő rész viszont jónak tűnik az előzetes alapján, Isaráról pedig igazán leszállhatnának <.<

Én

Quote from: KeLa on 2009-04-14, 00:03:21
Eddig egész jó, viszont a realitást nézve néhol bele lehetne kötni és talán egy picit visszafogott az anime ha véresebb dologról lenne szó, pedig brutalitás a háború velejárója, nem kéne spórolni vele.
That's because Alicia makes war MOE! ^_^
[spoiler][/spoiler]
De viccet félretéve, én is remélem, hogy bekeményítenek ha eljön az ideje. Itt még nem volt vészes.

Liquid Snake

Jó lenne végigtolni a játékot is az anime előtt vagy után dehát nem engedhetem meg magamnak sajnos :(

SaiyaGin

Nos, a második rész még jobban tetszett, mint az első. :)

LuckyDingo

Szépen lassan javul a sorozat :) A harmadik rész már elég komoly kis csata volt. Welkin mégsem teljesen balfél. Viszont Isarát sajnálom :(

SaiyaGin

Elkezdtem nézni a 3. részt, a 05:39-nél lévő Engrish nagyot ütött.  :_piszka:

Szerk.: megnéztem, tetszett, de még mindig nem tudom komolyan venni az egész katonáskodást. Ha legalább egy átkozott rohamsisakot és golyóálló mellényt felvennének... :_piszka:

fema

Megint  :lame: vagyok, de meg kell kérdeznem: Honnan töltitek és melyik csapat által fordított változatot ajánljátok? Néztem pár helyen torrentet, de elég sok féle felirat van és nem akarok szart nézni...  :frown: Esetleg, ha valaki meg tudná mondani, hogy hogy járjak utána ilyeneknek, nekem az is elég. ^^

Thx előre is!

(Remélem, nem sértettem szabályt a kérdésemmel  ^^")

KeLa

Sztem az Ayako féle subot érdemes szedni. Van DDL is

Zsiga

Quote from: fema on 2009-04-24, 16:36:06
Megint  :lame: vagyok, de meg kell kérdeznem: Honnan töltitek és melyik csapat által fordított változatot ajánljátok? Néztem pár helyen torrentet, de elég sok féle felirat van és nem akarok szart nézni...  :frown: Esetleg, ha valaki meg tudná mondani, hogy hogy járjak utána ilyeneknek, nekem az is elég. ^^

Thx előre is!

(Remélem, nem sértettem szabályt a kérdésemmel  ^^")
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6244
Középen a Group listából lehet válogatni, vannak pontszámok meg kommentek is.
Egyébként ahogy a tanult kolléga írja itt felettem, az Ayako a leggyorsabb, ráadásul teljesen korrekt minőséget csinálnak, szóval nyugodtan lehet azt nézni.

fema

:merci: mindkettőtöknek!
Anidb-t ismertem eddig is, de még soha nem tűnt fel a groups rész. ^^

SaiyaGin

Loooooooooooooooool! Most nézem a 4. részt, és megjelent Schneizel reinkarnációja... Fukuyama JunZero hangján beszélve! :lol:

LuckyDingo

Hoppá a 7.részben érdekes fordulatot vesz a kirándulás XD

SaiyaGin

Quote from: LuckyDingo on 2009-05-20, 14:38:04
Hoppá a 7.részben érdekes fordulatot vesz a kirándulás XD

No, akkor nekiállok leszedni.

KeLa

Oh, mind szépen együtt vannak... ennyi erővel akár a következő részben le is lehetne zárni az egészet :D

ogre

szerintem az lesz, hogy Alicia süt az emperornak egy zsömlét, és kiderül, hogy nem is olyan gonosz. :D
simán el tudom képzelni, hogy nem lesz fight a szituációból.

SaiyaGin

Quote from: ogre on 2009-05-20, 20:27:01
szerintem az lesz, hogy Alicia süt az emperornak egy zsömlét, és kiderül, hogy nem is olyan gonosz. :D

Vagy Schneizeroxilian lenyom valami hatásos beszédet, ami Aliciáékat úgy elkábítja, hogy a duó le tud lépni.

Alkyra

Quote from: KeLa on 2009-05-20, 18:17:45
Oh, mind szépen együtt vannak... ennyi erővel akár a következő részben le is lehetne zárni az egészet :D

Quote from: ogre on 2009-05-20, 20:27:01

Egyedül Én vittem végig csak a játékot?XD Isara FTW, bár kicsit hülyén néz ki így megrajzolva...a játék grafikájával sokkal bejövősebb(az összes kari mondjuk. Rosei pl eszméletlen idiótán lett megalkotva..)

LuckyDingo

Én biztos nem vittem végig, asse tom milyen játék :D Viszont Isarát kedvelem én is a legjobban még így is :D Linkelj már egy játékos képet, lusta vok keresni, és érdekel, milyen, ha bejövősebb :D

szerk: youtubeon ránéztem, hát animében nekem jobban tetszik :D De a játék érdekelne, csak éppen zsét nem adok PS3ért :D

Liquid Snake

Quote from: Alkyra on 2009-05-20, 23:14:27
Egyedül Én vittem végig csak a játékot?XD

Now, I'm fucking jealous...  :redface:

Alkyra

Nos, én hajlandó voltam kidobni érte annyi pénzt s bőven állítom, hogy megérte. Egyenlőre csak pár játékom van, de azokkal nagyon sokat játszottam már.(40 óra + minimum)

Quote from: LuckyDingo on 2009-05-21, 00:00:20
Linkelj már egy játékos képet, lusta vok keresni, és érdekel, milyen, ha bejövősebb :D

Továbbá itt egy kép róla, s itt egy rövid japán bemutató a karakteréről.

ui.: Elfogadok akármilyen minőségi Fanart-ot, játékból kivágott képeket, háttérképeket az előbb említett hölgyeményről...Ugyanis maximumra fejlesztett lurker képességeim sem voltak elegendőek arra, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű képeket összegyűjtsek imádott karakteremről. A  segítséget előre is köszönöm.

chilip

review alapján elkezdtem gyűjteni egy PS3-ra  :Kiraly:

Xzone

Quote from: chilip on 2009-05-21, 11:22:35
review alapján elkezdtem gyűjteni egy PS3-ra  :Kiraly:

Gondolom nem ez a review győzött meg :)

SaiyaGin

LuckyDingo

Quote from: SaiyaGin on 2009-05-29, 22:42:25
Van 8. rész.
Van, csak kicsit semmitmondó volt. Talán a 9-es majd kárpótol.

SaiyaGin

Quote from: LuckyDingo on 2009-05-29, 23:00:22
Van 8. rész.

Várod a Selvaria-féle fanservice-t? :D

LuckyDingo

Quote from: SaiyaGin on 2009-05-30, 10:06:57
Quote from: LuckyDingo on 2009-05-29, 23:00:22
Van 8. rész.

Várod a Selvaria-féle fanservice-t? :D
Hát... aha XD Kérlek, ha már most megcsillogtatta az erejét, akkor legalább folytassák vele XD Aliciából, meg Welkinből már úgyis elegem van XD Még Jaeger vagy kicsoda tűnik érdekesnek :D /de lehet hogy csak a hangja miatt találtam annak XD/

SaiyaGin

Quote from: LuckyDingo on 2009-05-30, 12:28:37
Hát... aha XD Kérlek, ha már most megcsillogtatta az erejét, akkor legalább folytassák vele XD Aliciából, meg Welkinből már úgyis elegem van XD Még Jaeger vagy kicsoda tűnik érdekesnek :D /de lehet hogy csak a hangja miatt találtam annak XD/

Hmm... van benne valami.

Alkyra: ezután a sorozat átmegy ősitudomány-megtalálós, varázsolgatós animébe?

Alkyra

Quote from: SaiyaGin on 2009-05-30, 13:04:47
Quote from: LuckyDingo on 2009-05-30, 12:28:37

Hmm... van benne valami.

Alkyra: ezután a sorozat átmegy ősitudomány-megtalálós, varázsolgatós animébe?

Nem. Marad háborús anime. Fegyverek, bombák, tankok +Valkürök(egy-egy a két oldalon.Az egyiket már tudjuk,hogy ki(Sylveria) a másik meg 'titok'.)