Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Quote from: NLZ on 2009-05-10, 13:43:12
Hehe, Beelzebub még mindig pure win. :D  Valaki nyithatna neki egy topicot.

Például te? :D

Moha

LuckyDingo

És télleg jó... sose gondoltam volna hogy képes lekötni egy ilyen O.o

KeLa

LOL, tényleg jó... milyen fejeket tud már vágni :D

Bishop

Cyborg Grandpa G új chapter: Megint alakított az öreg  :lol: Amikor lábbal vezetett, hát  az kész  :lol: :lul:

Bishop

Saint Young men: http://www.onemanga.com/Saint_Young_Men/

Lol, Buddha meg Jázus a földön nyaral :lul: A graf nem annyira jó sztem de kellemes olvasni való.

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2009-05-12, 22:55:01
Saint Young men: http://www.onemanga.com/Saint_Young_Men/

Lol, Buddha meg Jázus a földön nyaral :lul: A graf nem annyira jó sztem de kellemes olvasni való.
Hát anno belekezdtem, de szerintem FAIL.. az alapötlet jó volt, csak a graf és hogy két buzihoz hasonlítanak a leginkább :S /sajna amúgy valszeg ilyenek lehettek/
Egyedül az tetszett, mikor Buddha bepipult :S

Zen

Zettai Karen Children
ESPer lolik bűnőzőket állítanak meg. Think X-men light(?). Jó az art és a poénoktól behalok.
http://www.onemanga.com/Zettai_Karen_Children/66/05/  :lul:
Ja a csávó neve Full Muscle Alchemist. :muhahah:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

Jóféle volt ez az Angel Densetsu, ajánlom bárkinek.
Ez a Leon is érdekes manwha; természetfölötti misztikus, kissé vérengzős, riporterkodós. Kár, hogy nem igazán akarják fordítani.
[reserved]

Prof. William

Quote from: Bishop on 2009-05-12, 00:17:17
Cyborg Grandpa G új chapter: Megint alakított az öreg  :lol: Amikor lábbal vezetett, hát  az kész  :lol: :lul:

Tiszta Tengen Toppa Gurren  Grandpa az öreg. :)

Zen

In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

chilip

Quote from: NLZ on 2009-05-14, 01:52:26
Jóféle volt ez az Angel Densetsu, ajánlom bárkinek.

mostanában nem igen volt időm így csak esténként olvastam 4-5 chaptert mikor időm engedte, most járok a 84. chapternél és nagyon jó :D mindig meg tud lepni és megnevettetni. zseniális egy munka :lul:

ed.:
úristen  :bruhuhu: az uccsó chapter legvégén írtam a postot abban a hiszemben hogy van még, erre rányomok egyet onemangán és kiírta hogy nincs több  :bruhuhu: :bruhuhu: :bruhuhu:

Zen

Quote from: Zen on 2009-05-14, 13:13:01
http://www.onemanga.com/Holy_Hearts/4/05/ :D
Naszóval,
Holy Hearts
Fantasy, Shounen, valamennyire Slice-of-Life, Comedy

Kyuno célja h az aktuális egyház nővérei közé felvételt nyerjen, akiknek feladata mások gyógyítása (alapkövetelmény, lehet tippelni melyik szereplőnek nem megy), illetve a mutánsok (amolyan veszett állatok kb) levadászása. Felvételi követelményeik közé tartozik a célbalövés, gyógyítás, udvarsöprés, sokat evés, insomnia és persze a vizsgázás.  ;)
Az art nagyon szép, a történetek mókásak, a lányok meg persze aranyosak. Az meg külön öröm h a történet - eddig legalábbis - nincs túlbonyolítva. Eddig kijött fejezetek alapján 8/10
&fmt=1

NLZ

Vagabond se volt rossz, igazi baszós-kardozós-darabolós-szamurájos. :D  Bár érezni rajta a szokásos nyúlást, azért még végig lehet olvasni simán. Kár, hogy most szünetel a mangaka.

Uhh. Veritasban meg szó szerint felkenték a falra Gangryongot. :D
[reserved]

Bishop

Ebből a Veritasból is el tudnék viselni több részt hetente  :Kiraly:

NLZ

Szerencsére jön rendszeresen minden héten.  De ezt a 34 fejezetet be lehetett volna sűríteni 20ba.
Finom ez a Kekkaishi is, ez a 239. fejezetben az ébredezés nagyon badass volt. 3x elolvastam és mindig libabőrös lett tőle a hátam.
[reserved]

Chronus

xxxHolic 181:  :wtf:

[spoiler]Most a bolt egy nagy sötéség.
Yuuko dezintegrálódik.
Eleve halott volt mielőtt Watanuki megszületett.
[/spoiler]

Mi ez a masszív mindfuck? Mindjárt vége a mangának?

NLZ

Van új Akumetsu is. Bíztató az kötet borítója. :D
[reserved]

White SeeD

Úgy néz ki igen. (de ennek már régebben voltak előjelei.) főleg ha az ember mellette olvassa a Tsubasát is. Ott mégnagyobb mindfuckok vannak :D
Onnan már kiderült hogy Yuukoval mi a helyzet, sőt még több.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Member

My Balls 31: Most is voltak nem is kicsit jó poénok, de Satan... Nem ártana valamit bealkotni? Kezd olyan lenni, mint Kubo-nál Orihime, van, de nem tudom, hogy minek.

NLZ

Hehe, ez a Parasyte nagyon kemény, igazi darabolós, csápos-szörnyes finomság. Lehet írok róla egy ismertetőt.
[reserved]

KeLa

Quote from: NLZ on 2009-05-18, 22:56:00
Hehe, ez a Parasyte nagyon kemény, igazi darabolós, csápos-szörnyes finomság. Lehet írok róla egy ismertetőt.
Sztem nagyon jó manga, az igaz h darabolós meg véres, de közben nagyon jókat lehet nevetni is :D

LuckyDingo

Quote from: Member on 2009-05-18, 20:41:35
My Balls 31: Most is voltak nem is kicsit jó poénok, de Satan... Nem ártana valamit bealkotni? Kezd olyan lenni, mint Kubo-nál Orihime, van, de nem tudom, hogy minek.
A végén Kohta démonűző technikáján dőltem XD Ennyi erővel most már kinyírhatná az összes démont, talán Satant nem :S

Zen

&fmt=1

Bishop

Defense Devil: új manga, igéretesnek tűnik, remélem szépen ki fog bontakozni, könnyen monotonná válhat.
Graf kicsit DN SE keveréke.
Sztori: A démon király legkisebb fia túl jószívű ezért megfosztották az erejétől és kis senkiként él a pokol peremvidékén. Ahhoz hogy újra vissza szerezze az erejét Dark matert kell gyűjtenie elég sokat. Ezt úgy próbálja hogy az ártatlan halott emberek ügyvédje lesz, akiket mindig egy shinigami el akar vinni. Ha sikerül megtalálnia a bizonyítékot az ártatlanságra akkor a dark mater kijön az emberből, amitől átváltozik régi alakjába amibe aztán legyőzi a shinigamit. Az ember meg vissza kerül a halál pillanatába.
Eddig csak ilyen bevezető részek voltak, de ha sikerül többé válnia akkor egy egész jó manganak nézhetünk elébe.

katz

Kivetettem a bölcsességfogam és mivel túl sok mindent nem tudtam csinálni az elmúlt napokban ezért nekiálltam mangát olvasni a Onemanga-n
Az alábbiakon rágtam át magam:

Chii's Sweet Home
74 rövid és végig színes rész
comedy, seinen
Manga egy kölyökmacska életéről. Kb ennyi az egész.
Mindez aranyosan, elnagyolt grafikával, elég gyerekesen.
Bár nem én vagyok a célközönsége, de mint volt macsektulajként én is nagyon jól szórakoztam rajta. Ha lesz gyerkőcöm, tuti ezt adom a kezébe.
10/10

Angel Densetsu
84 rész
action, comedy, martial arts, romance, shounen
Szeretem az újszerű történeteket amik nem a megszokott alapokhoz nyúlnak vissza. Ez a manga kicsit túlságosan is más.
A főhős annyira csúnya, hogy mindenki megrémül tőle és igy gyorsan az iskola, majd az egész környék bandafőnöke lesz, miközben ő valójában angyallelkű és szelíd.
Hát nemtom, az én iskolában aki csúnya volt azt simán elverték és nem rettegtek tőle.
A minimalista grafika bár jól passzol a történethez, én maradnék a Biomegában és Berserkben megismert képi megoldásoknál.
A történet többször ismétli önmagát (mellékszereplő megrémül -> elkezd félni az ördög ivadékól -> harcba keveredik vele -> rájön, h valójában tök barátságos -> örök barátok lesznek) és ugy igazából nem halad vmi hatalmas léptekkel az alatt a kb 1 év alatt amit felölel.
Jók benne a karakterfejlődések meg a poénok, de összességében ez elég gyengére sikeredett.
4/10

Welcome to the NHK
40 rész
comedy, drama, romance
Szintén egy korábban elég elhanyagolt téma.
Hogyan lesz egy "D" kategoriás állampolgárból... ööö, mi is? "B"/"C" kategóriás?
A főhős 4 éve visszahúzodott a a társadalomból, teljesen elvágta magát és most már retteg kimenni emberek közé. Aztán egy nap betoppan hozzá egy "angyal", hogy akkor most ő segíteni fog rajta.
Megismerünk még jó pár mellékszereplőt, de a végén csak egy kérdés kezd el motoszkálni az ember fejében:
Ott mindenki őrült? Igen, sőt túlnyomó részt súlyos esetek. De lehet rajtuk segíteni.

A humoros részek nagyon ütnek, de ugyan olyan hirtelen tud átváltani a történet remek drámába is.
Maga az alapsztori nem igazán fogott meg, a történet is eléggé hullámzik, de elismerésem a hangulatkeltésért.
7/10

Bishop

Alkyra

Azért van egy határa a copyzásnak s a 'célozgatásnak'.

Mielőtt megkérdezné valaki, ez nem a Black Cat-ből van, hanem a to-love-ru-ből...