Ez nagyon lol :DD

Started by HVp213, 2006-03-09, 17:46:17

Previous topic - Next topic

Fatal

Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

motifator

Mi ezen a lol? Ahogy elnézem teljesen helyes fordítások. Vagy én nem látok valamit? Max a pusztát írhatták volna Pusstának, de szerintem az már nem oszt, nem szoroz.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Kvikveg

Angolul irtak ki, hogy van nemet felirat.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

jó van na, ha ciki, ha nem, ha helyes, ha nem, én már azon , hogy Pusztakavalier is röhögök, de ez magán jellegű probléma lehet

Kvikveg

Quote from: Nakedape on 2009-06-09, 14:47:58
jó van na, ha ciki, ha nem, ha helyes, ha nem, én már azon , hogy Pusztakavalier is röhögök, de ez magán jellegű probléma lehet
Nem maganjellegu, en is azon kezdtem el en is fulladozni a rohogestol, de azt meg valahogy megertem, ellenben ezt a nemet-angol logikai (es uzleti) buktat kevesbe.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cobra

Meg operettet nem élőben szoktak előadni? Úgy meg érdekes lehet a feliratozás :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nakedape

Quote from: Cobra on 2009-06-09, 15:49:53
Meg operettet nem élőben szoktak előadni? Úgy meg érdekes lehet a feliratozás :)

színházakban  a színpad alján vagy tetején futhat felirat, több különböző módon is, én se néztem volna meg felirat nélkül bolgárul a  a mester és margaritát, vagy ukránul a lear királyt

Kvikveg

Quote from: Cobra on 2009-06-09, 15:49:53
Operaban is szokott lenni feliratozas idegennyelvu eloadasnal. Felul, piros LEDekkel ment emlekeim szerint.

Nakedape

Próféta

Kvikveg

Ramiz

Quote from: sirtomi on 2009-06-11, 14:15:00
http://gps-szopas.blog.hu/

:zomg: :zomg: :zomg:

Egyébként fogadok, hogy bármit ígérsz, valaki úgyis elmenne az adott helyszínre. Mondjuk tökönrúgást vagy pofán vizelést... Furcsák az emberek. :3x3:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zen

Quote from: Ramiz on 2009-06-11, 14:37:26
Egyébként fogadok, hogy bármit ígérsz, valaki úgyis elmenne az adott helyszínre. Mondjuk tökönrúgást vagy pofán vizelést... Furcsák az emberek. :3x3:
Vagy a kedvenc filmed Blue-ray változatát?  :D
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

.Attila

Ha ez valódi, akkor nem egészen gondolták át a dolgokat szerintem.
Egyszer-kétszer tuti lesz olyan, aki kvázi paparazziként megy oda és végigfotózza az egészet, aztán kirakja a netre.

Zen

&fmt=1

Nakedape

Moha

Quote from: .Attila on 2009-06-11, 14:39:32
Ha ez valódi, akkor nem egészen gondolták át a dolgokat szerintem.
Egyszer-kétszer tuti lesz olyan, aki kvázi paparazziként megy oda és végigfotózza az egészet, aztán kirakja a netre.
Szerintem aki ilyesmire vevő, az amúgy is valamilyen szinten exhibicionista, szóval lehet még örül is neki, ha fotózgatják... :ejj:

Amúgy ez egy jó módszer lenne, ha egy utcát blokád alá akarsz vonni: csak beírod, hogy x helyen ingyen sört fognak osztogatni és garantáltan dugó lesz a hatalmas tömegtől. :D

Xzone

Túl sok segítséget adnak a koordináták mellé, így nem is kihívás :(

Nakedape

új, illatos faápoló reklámja, nem tudom lole, de teccik
[spoiler][/spoiler]

bónusz:[spoiler] jótündér lefekszik pinokkióval hazudj még pinokiióóó HAzúúdj[/spoiler]

sirtomi

Quote from: Xzone on 2009-06-11, 15:08:10

Ahogy látom ma már le is vadászták a csajt. Na ki megy el a sráchoz? :D

Zen

Quote from: sirtomi on 2009-06-11, 15:49:21
Quote from: Xzone on 2009-06-11, 15:08:10

Ahogy látom ma már le is vadászták a csajt. Na ki megy el a sráchoz? :D
3an menjetek el a pasihoz, és amikor ajtót nyit, mondjátok h Dia küldött bónusznak. :D
&fmt=1

White SeeD

Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

NLZ

Ooold shit is good.
[reserved]

Xzone