Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Zen

Quote from: Devian on 2009-06-11, 05:21:05
érdekes story csak
[spoiler]zavar, hogy amint lány lesz a főszereplőből .. mindenki elkezdi szeretni meg az ellenkező nemhez vonzódni ...[/spoiler]
[spoiler]Alapból lányos arca/testalkata volt, a személyisége nem változott, uh szvsz érthető miért.[/spoiler]
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Member

Quote from: NLZ on 2009-06-09, 17:18:06
Nem volt rossz ez a 666 Satan. Tipikus shounen, hatalmas faszságokkal, főleg az uccsó részben vadult el a mystic bullshit explain generator. Meg a fejem fogtam, a Rubik-kígyó megjelenésénél és Lilith színrelépésénél. Azért nem bántam meg, jobb volt az átlagnál. 8/10
Azt mondod, jobb mangát írt, mint a bátyja? (Vagy öccse? Tudja a fene :))

Zen

In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

Quote from: Member on 2009-06-11, 09:22:55
Nem volt rossz ez a 666 Satan. Tipikus shounen, hatalmas faszságokkal, főleg az uccsó részben vadult el a mystic bullshit explain generator. Meg a fejem fogtam, a Rubik-kígyó megjelenésénél és Lilith színrelépésénél. Azért nem bántam meg, jobb volt az átlagnál. 8/10
Ki, hogy, mi?
[reserved]

Zen

Quote from: NLZ on 2009-06-11, 09:57:57
Quote from: Member on 2009-06-11, 09:22:55
Ki, hogy, mi?
666 Satan - Seishi Kishimoto
Naruto - Masashi Kishimoto
&fmt=1

NLZ

Orly? Mindenesetre a sok hülyeség ellenére is jobb, mint a Naruto. Legalábbis be lett fejezve, nem húzta a végtelenségig. :D  Az új mangája (Blazer Drive) se rossz, de havi ez is, szal hamar elfelejti az ember. Bár lehet jobb így, mint ha hetente kijönne a negyede, aztán alig történne valami.
[reserved]

Bishop

Code Breaker-rel mi lett nem tudjátok? Már hetek óta nincs új chapter.  :bruhuhu:

NLZ

Jó cucc ez a Team Medical Dragon. Orvosos manga egy zseni sebésszel, aki küzd a kórházi bürokratikus rendszerével. Remélem gőzerővel dolgoznak a fordítók rajta, az eddig elkészült 16 kötetből még csak a 7.-nél járnak.
[reserved]

LuckyDingo

Vége lett az Eyeshield 21-nek. Mondjuk ennél tovább már nem mehettek volna. Össz értékelésben egy sport mangához képest egy 8/10et kap. Úgy minden máshoz viszonyítva 5/10.
A story elég gyenge volt, de a karakterek egész jól eladták a sorozatot. Könnyed szórakozás és az első olyan manga, ami sportról szólt és végig bírtam olvasni :D

NLZ

Hajime no Ippo gondolom nem került még a közeledbe. :D

Pics, Akumetsu fordítók meg nyári szünetet rendeltek be.
[reserved]

Alkyra

Ennek a mangának akkor most vége van? Elvesztették a kupát, mindenki különvált sa jövőben egymás ellen játszanak. Ennyi? Eléggé hamar összecsapták a végét szerintem...

LuckyDingo

Quote from: Alkyra on 2009-06-13, 17:23:05
Ennek a mangának akkor most vége van? Elvesztették a kupát, mindenki különvált sa jövőben egymás ellen játszanak. Ennyi? Eléggé hamar összecsapták a végét szerintem...
Ennyi. Szerintem nem lett rossz vége. Nagyon máshogy nem lehetett volna lezárni. Sőt nem is lett volna szép, hogy végül megnyerik a kupát és mindenki istenkirály. A tipikus: "A hős tovább küzd a céljaiért" vége lett, ami szerintem pont illik az Eyeshield 21hez. Ya-HA!

Darkstar

Prunus Girl 1-4

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

That's all.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

KeLa

Quote from: Darkstar on 2009-06-15, 04:27:58
Prunus Girl 1-4
Hahaha, erről már olvastam valahol, biztos jó lehet :D xD

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2009-06-15, 04:27:58
Prunus Girl 1-4

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

That's all.

She's a guy..or he's a guy or...aarggghh... :gyagya:

Darkstar

Quote from: Alkyra on 2009-06-15, 13:59:09
She's a guy..or he's a guy or...aarggghh... :gyagya:

But... But this can't be a dude. No fucking way.

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

katz

Pretty Face
comedy, ecchi, gender bender, harem, romance, school life, shounen
52 részes
A suli kemény legénye buszbalesetet szenved. Összeég az arca és az orvos a nála lévő fénykép alapján hozza helyre. A titkos szerelme képét veszi fel, akinek eltűnt az ikertestvére. A srácot közben halottnak nyilvánítják. Kézenfekvő, hogy az eltűnt lány helyére ugorjon be. Közben persze elkezdi keresni az eltűnt lányt és próbálja rávenni a perverz plasztikai sebészt, hogy visszakapja a rendes arcát.
Mindeközben humorosnál humorosabb kalandokat él át sok verekedéssel.
8/10 Utolsó harmada kicsit ellaposodik

Zen

Quote from: katz on 2009-06-16, 23:09:00
Pretty Face
*Főszereplő hazaállít véres homlokkal*
-Úristen, vérzel!
-Uw...A hónapnak az a napja van.
:lul:
&fmt=1

chilip

Pretty Face
comedy, ecchi, gender bender, harem, romance, school life, shounen
52 részes
A suli kemény legénye buszbalesetet szenved. Összeég az arca és az orvos a nála lévő fénykép alapján hozza helyre. A titkos szerelme képét veszi fel, akinek eltűnt az ikertestvére. A srácot közben halottnak nyilvánítják. Kézenfekvő, hogy az eltűnt lány helyére ugorjon be. Közben persze elkezdi keresni az eltűnt lányt és próbálja rávenni a perverz plasztikai sebészt, hogy visszakapja a rendes arcát.
Mindeközben humorosnál humorosabb kalandokat él át sok verekedéssel.
8/10 Utolsó harmada kicsit ellaposodik

van ám manga ismertetők topic is....

katz

chilip

4 sor, ott a lényeg. van szó a sztori kezdetéről, hogy mi a véleményed. nem kell oldalakat írni csak azért mert mások azt írnak. nézd meg az ismertetők elejét. kedvcsinálók ezek az ismertetők olyan mangákhoz amik neked tetszenek.

katz

Quote from: chilip on 2009-06-17, 14:50:16
4 sor, ott a lényeg. van szó a sztori kezdetéről, hogy mi a véleményed. nem kell oldalakat írni csak azért mert mások azt írnak. nézd meg az ismertetők elejét. kedvcsinálók ezek az ismertetők olyan mangákhoz amik neked tetszenek.
Nekem az ismertetőben szerepel az adott manga/anime konkértumai is. Grafika/rajzolás/zene/pro/kontra/etc. nem oldalak, de min 20-25 sor
A 3-5 sor sztem alap, anélkül télleg nem lehet semmihez kötni az adott mangát/animét

Neko Majin
action, comedy, shounen, supernatural
7 rész
A DB mangakája kifigurázta a saját mangáját. Poénos kreténkedés.
Akinek kicsit is teccet a DB annak határozottan ajánlott ez a kis szösszenet.

Zen

Ha vki keres olvasnivalót, benéz ide, kikeres egyet ami többeknek tetszett, aztán nekiáll. De nem árt ha a véleményed mellé leírsz róla vmi infót, h az olvasó tudja h érdekleni fogja-e a téma/történet/stílus v sem.
&fmt=1

NLZ

Quote from: Zen on 2009-06-18, 01:35:14
Ha vki keres olvasnivalót, benéz ide, kikeres egyet ami többeknek tetszett, aztán nekiáll. De nem árt ha a véleményed mellé leírsz róla vmi infót, h az olvasó tudja h érdekleni fogja-e a téma/történet/stílus v sem.
katz leírásából ki is derül, hogy milyen ez. Belenéztem, és az volt, amire számítottam (nagy szar :D).
[reserved]

Zen

Pretty Face
No, én is elolvastam. Először is van egy apró, ám fontos tényező, amit katz nem említett meg. Mégpedig:
UGYANAZ KÉSZÍTETTE, MINT AKI MX0-T (YASUHIRO KANO)Sajnos a manga nem olyan hosszú mint a mangaka (és én) szerettük volna, 52 ch-nál már vége. (Az extra oldalakból nekem úgy jött le h 1 éves határidőt kapott.)
A 3 zárófejezet egy kicsit hirtelen jön, de szépen befejezi a történetet. Bár az alaphelyzet hasonlít Mx0-ra (titkos szerelem+suli elől titkolózás), teljesen más hozzáállással oldódnak meg a helyzetek.
Összességében nekem nagyon tetszett, Mx0 minőségét simán hozza (illetve fordítva, PF volt előbb), és nem értek egyet azzal h ellaposodna.
9/10, csak mert hamar vége lett. :jee:
&fmt=1

NLZ

Hehe, elkezdték magyarázni az eredetet Akumetsuban. Mondjuk nem túl meglepő.
[reserved]

chilip

katz

Quote from: Zen on 2009-06-20, 19:48:31
No, én is elolvastam. Először is van egy apró, ám fontos tényező, amit katz nem említett meg. Mégpedig:
UGYANAZ KÉSZÍTETTE, MINT AKI MX0-T (YASUHIRO KANO)
Jó szerzötől is van rossz mű, ugyhogy nem is nagyon szoktam figyelni ki csinalta...
MX0<=wazzat? Esetleg írhatnál róla egy ismertetőt.

Quote from: Zen on 2009-06-20, 19:48:31
Pretty Face
Sajnos a manga nem olyan hosszú mint a mangaka (és én) szerettük volna, 52 ch-nál már vége.
...és nem értek egyet azzal h ellaposodna.
Kezdett kicsit ismétlődni a szitu, sztem épp időben fejeződött be a manga, illetve ha lett volna rá lehetősége, akkor másképp kellett volna a folytatnia, de tény hogy a sztori addigi menetéhez képest hirtelen lett vége.

Zen

&fmt=1

NLZ

Quote from: katz on 2009-06-21, 23:03:20
MX0<=wazzat? Esetleg írhatnál róla egy ismertetőt.
Jah, ilyen varászló sulis, sok kellemetlen szituval, ahol a mágiához nem konyító főhősünknek kell eljátszani a harry pottert. Nem rossz, a végére egész élvezhető lett és azt kívánja az ember, bárcsak folytatták volna.
[reserved]