Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Fatal

Innen is +1, ha mond valami újat. ( = Ami nem common sense, nincs fenn minden a témával foglalkozó oldalon, etc.)
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Nakedape

inkább valaki foglalja ide össze ha érdemes, de van egy tippem...
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Nakedape

akkor se a lolba teszem.. :__devil:
[spoiler][/spoiler]
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Member

SaiyaGin

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

QuoteA nők szexuális étvágyát semmi sem csillapítja jobban, mint az esküvői torta.

pet

[spoiler]ahj elegem lett, 4 csaj, ebből 2 belém esett, 1 le akar feküdni velem, és 1 aki tényleg olyan hogy az esetem, DE foglalt. Arról le is tettem, de legalább kialakítok valamiféle barátságot. na de, a két hős szerelmes közül az egyik 200-300 kmre lakik, és nem tudom hogy elmondani neki hogy ez nekem nem megy. a másiknak a stílusa meg ilyesmi nem bejövős, a harmadik(a lefekvős), meg hát nem mondom megirigyelnétek, de ő se az esetem. csak én lehetek ilyen szerencsétlen?-.-[/spoiler]

NLZ

[reserved]

Member

Valami előnyöd származzon már, ha nem bűnranda, truttyogtasd meg 1x.

NLZ

[reserved]

pet

katz

Quote from: pet on 2009-06-17, 18:48:11
csak én lehetek ilyen szerencsétlen?-.-
Nem, csak túl sok szappanoperat nezel  :haha:

Én

Quote from: Member on 2009-06-17, 18:52:12
truttyogtasd
Verbális csapásmérés.

pet: pix or... you know the drill.

Member

Quote from: NLZ on 2009-06-17, 18:56:01
De ő most hős-szerelmes akar lenni.
Akkor gondolkozzon racionálisan.
1. Szenvedsz hónapokig és semmit sem kapsz.
vagy
2. Nem csinálsz semmit és kapsz egy kellemes estét.
vagy
3. Veszel egy kukoricaföldet és a termésből disznót hízlalsz.
Quote from: Én on 2009-06-17, 19:09:52
truttyogtasd
Verbális csapásmérés.
Egyik gimis osztálytársam barátnője nevezett el így egy hentai-t, amiben a csaj az
[spoiler]ondót fosta a seggéből, aztán a szájában játszott vele[/spoiler]
Aki esetleg ismeri, egy címet kérek. :D

Én

Quote from: Member on 2009-06-17, 19:12:30
Quote from: Én on 2009-06-17, 19:09:52
truttyogtasd
Verbális csapásmérés.
[spoiler]ondót fosta a seggéből, aztán a szájában játszott vele[/spoiler]
Közvetlenül utána egy vizuális. KO. :zomg:

Cloud

Quote from: Member on 2009-06-17, 19:12:30

Veszel egy kukoricaföldet és a termésből disznót hízlalsz.

:lul:

[spoiler]ahj elegem lett, 4 csaj, ebből 2 belém esett, 1 le akar feküdni velem, és 1 aki tényleg olyan hogy az esetem, DE foglalt. Arról le is tettem, de legalább kialakítok valamiféle barátságot. na de, a két hős szerelmes közül az egyik 200-300 kmre lakik, és nem tudom hogy elmondani neki hogy ez nekem nem megy. a másiknak a stílusa meg ilyesmi nem bejövős, a harmadik(a lefekvős), meg hát nem mondom megirigyelnétek, de ő se az esetem. csak én lehetek ilyen szerencsétlen?-.-[/spoiler]

Tapasztalat: Ne légy hősszerelmes. :D
Én tanácsom:

Utolsót megfekteted. Ő is akarja szal nem lesz probléma.  :D
Két szerelmes szintén megfekteted. Mivel egyik messze van később nem lesz gond vele. :D
A 3. csaj aki nem az eseted: vagy  felveszed stílusát és megpróbálsz összejönni vele, vagy elhívod egy olyan buliba amilyen a stílusa, és megfekteted. :D

Összefoglalva:
Én hülye vagyok, rám ne hallgass. Keress egy 4. csajt. :D

pet

ez a kukoricaföldes disznótenyésztős cuccos teccik  :whoah:
am. miért van az hogy sose az a csaj jön össze, aki nekem teccik? :ejj:
edit: vagy talán próbálkozzak? de akkor kb egy egyéves kapcsolat ellen kéne felvezetnem az arzenált... talán a cukker mosolyom megoldhatná a dolgokat :3

Member

Quote from: pet on 2009-06-17, 19:41:45
Mert törvényszerűen annak jössz be, aki neked nem.

NLZ

Próbálkozz egy 10évessel, az lehet szabad.
[reserved]

Zen

Quote from: Member on 2009-06-17, 19:44:41
Quote from: pet on 2009-06-17, 19:41:45
Mert törvényszerűen annak jössz be, aki neked nem.
So true.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

pet

Quote from: NLZ on 2009-06-17, 20:21:04
Próbálkozz egy 10évessel, az lehet szabad.
már próbáltam, nem emlékszel? :ejnye:

Member

pet

.Attila

Ööö... salsán volt/van lehetőség, de hasonló problémákkal küszködök. Bár szerelmet nem vallottak nekem, huszonéves lányok nem vallanak így szerelmet egyébként sem.
Azért az egyik csajon még elgondolkozom, mert az alakja hm...

Dreamcleaver

Quote from: .Attila on 2009-06-17, 21:19:25

Ööö... salsán volt/van lehetőség, de hasonló problémákkal küszködök. Bár szerelmet nem vallottak nekem, huszonéves lányok nem vallanak így szerelmet egyébként sem.
Azért az egyik csajon még elgondolkozom, mert az alakja hm...

Attila szexuális indíttatásból gondolkozik el egy lehetséges kapcsolaton. Kérdem én: Hová fajul ez a világ?  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Member

A prioritás gyakran napról-napra változik.
Amúgy mond, .Attila, azon kívül, hogy "szeretsz táncolni?", mennyi tudható meg a lányok jellemvonásaiból arrafelé? :)

Moha

Pet... íme válassz...

[spoiler=Good plan]A két szerelmes csajnak mondd meg, hogy "legyetek csak barátok", amelyik le akar veled feküdni, annál mérlegelj: ha rávisz a lélek és neki is megfelel, akkor miért ne? Aztán menj azután a lány után, aki neked bejön, és próbáld meghódítani.  :angyali: [/spoiler]

[spoiler=Evil plan]A foglaltat hagyd a francba, a "kiskurvát", ha jól néz ki, fektesd meg, a két hősszerelmest meg oszd be, mikor melyiket használod ki.  :__devil:[/spoiler]

Now... choose your destiny. :D

Rin