Main Menu

D.Gray-man

Started by Alkyra, 2006-10-03, 19:54:29

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

OMFG 93.. Allen fejében a song :O Kell fullosannn XD Jobb, mint a zongorás verzió :OOOO[spoiler] És Allen is énekelt XDD Meg a Curse az arcán is kúl.. jó rész XD Amúgy az egész rész sztem az egyik legjobb :D A végén röhögtem... volt benne kicsi Cross romantikázás is :) A Komuis bevágás meg  :lol: [/spoiler]

chilip

kövi részben már lesz Hitler-utánzat :D

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2008-07-31, 02:06:55
kövi részben már lesz Hitler-utánzat :D
Most is volt már egy pillanatra :D

Alkyra

szeretném folytatni a sorozatot(már jó sok rész kijött) s érdeklődnék a mostani nézőktől, hogy mely subteam ad ki HD(vagy minőségi) realeaset?
a helpet előre is köszi.

oh meg kéne vlm batch torrent is már hozzá...

LuckyDingo

Shinsen-subs van és Yuri-san vagy ki. Shinsen 1-től idáig kiadta de ez csak SD. Én még subbolt HDt folyamatában nem láttam. Néha egy-egy anon próbálkozott de az gázos.

chilip

level 4 nagyot aratott, hangja egy kisgyereké :) nekem bejött

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2008-09-11, 14:32:09
level 4 nagyot aratott, hangja egy kisgyereké :) nekem bejött
Nem olyan rossz :D És végülis még csak most született, szal illk a fejéhez, meg a helyzethez is a hang :D KÖvi rész nudli átvezető lesz csak :( De aztán talán már jön a [spoiler]Lenalee powerup :D[/spoiler]

Puru²

Ehhh ,már egyre több helyen láttam azt a pletykát hogy az 103. rész lesz az utolsó.  :zomg: :falba: :mad:

LuckyDingo

Noh az igen érdekes lenne... utánajárok, de nem akarom elhinni. MOndjuk ahogy a mangát behozta, ennek alapján akár még igaz is lehetne a hír.. de ne legyen -_-

szerk.. Pfft.. télleg... hát dögöljön meg a sok profitorientált nyomoronc, aki leveszi adásról XD Mindegy a manga marad, az a lényeg :3
Mégjobban utánnalestem: A DGM helyét a Bleach veszi át... XD hátezlol..

chilip

102-es rész  :jee: Lenalee innocence is nagyon jól meg van csinálva.

a hír ha igaz én csak örülni fogok. nem kerül ez az anime a NARUTO és BLEACH szarságok sorába amit animeként adnak, hanem hagyják menni a mangát. inkább így minthogy elkezdjenek fillereket gyártani kitalált hülyeségekkel...

Titkos

Igen, sajnos itt a vége, elvileg hiába sikeres a manga, és fogy jól a DVD, a TV-s nézettség fele akkora volt csak, mint egy Natúrónál vagy Fehérítőnél. (Ebből is látszik, miért a Fehérítőt teszik be helyette.) Egyébként "imádom", hogy lassan minden animét ennek a két sorozatnak rendelnek alá, (legyen szó a fanokról vagy a cégekről japánban) miközben tudjuk, hogy milyenek... -__-
A D.Gray vége meg enyhén szólva is érdekes lesz így, még az sem biztos, hogy egy rész alatt kivégzik a level 4-est, és ha meg is teszik, akkor is egy bazi nagy cliffhangerrel lesz vége a sorozatnak. Persze nem mintha ez valaha is zavarta volna a japánokat, lásd IY vége, aki látta, tudja, hogy dettó ilyen volt. Tényleg az az egyetlen előnye a dolognak, amit chilip is ír, hogy legalább nem kell fillereket néznünk. Bár megjegyzem a D.Gray fillerei eddig teljesen jók voltak, de a leghozzáértőbb ember is kifogy egyszer az ötletből, és nem akarom nézni, ahogy Allen Walker vaddisznók elől menekül az erdőben, és erre megy el egy fél rész, vagy épp Jerry-vel vitatkozik, hogy nincs elég kaja, és ő majd' éhenhal. (Igen, ezek most konkrét utalások voltak egy másik sorozatra.) Akkor tényleg inkább olvasom csak a mangát. Az anime pedig már akkor is 10/10-es lesz nálam, ha örökre ennyiben hagyják.
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

chilip

elvileg azok nem fillerek voltak, hanem a D.Gray-man regényből vett részek...

Titkos

Csak egy részük, pl. onnantól hogy Lulubell feltűnt, egészen odáig, hogy megölték a loli-akumát, az mind filler, szerencsére még az is elég nézhető. :) Meg az elején is volt 1-2, pl. amikor a hegyek között voltak, és a fában volt az Innocence, vagy Kanda vs. római harcos, Lenalee "pasija" stb.

Amúgy attól, hogy vége lesz, egy harmadik OST-ot kiadhatnának, volt pár olyan szám az elmúlt 20 részben, ami kellene. :D
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

LuckyDingo

A hegyi story és Kanda a harcossal ismét nem filler :P Viszont a Lulubelles az az :/ De volt akinek az tetszett :D

LuckyDingo

Nah 103 végén ott díszeleg a fin, hogy r**adnának meg... Komolyan mondom ilyen szar összecsapott, semmitmondó, gagyi vége még az FMAnak se volt. Elhúzták az elejét-közepét és a végén mindenbe belekapkodtak egy kicsit... hát remek.. így lezárni. Ideges vagyok, remélem, hogy a manga még nem akar befejeződni, és olyasmi lesz majd, mint az előbb említett FMA, hogy a manga agyonveri az animét 2x. pfft -_-

Junchi

No mit látok, hallok, olvasok... befejeződött a D.Gray? Hmm, ez így nagyon csábít arra, hogy adjak neki még egy esélyt (anno, úgy 10 rész után vágtam ki a fenébe a sorozatot, mert... mert, mindegy, hosszú).

Maa, a non-spoilereket azért elolvas(gat)tam és az alapján mehh;; nehogymár legyen még egy anime, ami az Inuyasha nyomdokaiba lép... o_O (azt is anno hogy zárták már le... -____-).

Titkos

Quote from: LuckyDingo on 2008-09-30, 16:35:40
A hegyi story és Kanda a harcossal ismét nem filler :P

Miért, hol szerepelnek még ezek a sztorik az animén kívül?

Amúgy nem tudom, nekem tetszett az utolsó rész. Való igaz, hogy nem találtak ki neki alternatív bejezést vagy ilyesmi, de nézzük a tényeket: egy olyan animét kellett lezárniuk, aminek a mangája még javában fut, és remélhetőleg a jövőben még folytatni kívánják. Nyilván nem fogják maguk alatt vágni a fát, meg egy epizód alatt érdekes is lett volna, ha mondjuk mindenkit lenyomnak az Earl-el együtt. (Na kb. akkor született volna valami hasonló baromság, mint az emlegetett FMA anime lezárása, szerencsére itt nem ez lett. :D) A legújabb hírek szerint amúgy semmi gond nem volt a nézettséggel, csak arra várnak, hogy a manga megint haladjon. :)

Junchi: Pedig kb. pontosan olyan vége lett az animének, mint az IY-nél, azzal a különbséggel, hogy annyira azért nem volt "szemét." (IY-nél direkt belekezdtek a következő arc-ba.) Ennek ellenére szerintem tényleg nézd végig, megéri. ;) (Arról meg továbbra sem tehetnek a készítők, hogy egy futó mangából készült animét félbe kellett hagyni, ezt sokkal jobban nem lehetett volna megcsinálni.)

Nálam eddig 10/10 a manga és az anime is. :)

Bicskei

lehetne valaki felé egy angy kérésem...
az eddig megjelent x részt valaki kitudná irni nekem dvd-re.??..sajnos annyire nem jo a netem hogy az eddig megjelenteket leszedjem torrenten...meg amugyis lassan lesz egy format-c.. emiatt lenne ez kérdésem természetesen egy sör vagy valami itoka plusz a dvd-k ára/vagy üres dvd-k ellenében gondoltam

előre is köszi az esteleges válaszokat.
Ultras liberi

NLZ

Quote from: Titkos on 2008-10-05, 17:36:11
Quote from: LuckyDingo on 2008-09-30, 16:35:40
A hegyi story és Kanda a harcossal ismét nem filler :P

Miért, hol szerepelnek még ezek a sztorik az animén kívül?

Amúgy nem tudom, nekem tetszett az utolsó rész. Való igaz, hogy nem találtak ki neki alternatív bejezést vagy ilyesmi, de nézzük a tényeket: egy olyan animét kellett lezárniuk, aminek a mangája még javában fut, és remélhetőleg a jövőben még folytatni kívánják. Nyilván nem fogják maguk alatt vágni a fát, meg egy epizód alatt érdekes is lett volna, ha mondjuk mindenkit lenyomnak az Earl-el együtt. (Na kb. akkor született volna valami hasonló baromság, mint az emlegetett FMA anime lezárása, szerencsére itt nem ez lett. :D) A legújabb hírek szerint amúgy semmi gond nem volt a nézettséggel, csak arra várnak, hogy a manga megint haladjon. :)

Junchi: Pedig kb. pontosan olyan vége lett az animének, mint az IY-nél, azzal a különbséggel, hogy annyira azért nem volt "szemét." (IY-nél direkt belekezdtek a következő arc-ba.) Ennek ellenére szerintem tényleg nézd végig, megéri. ;) (Arról meg továbbra sem tehetnek a készítők, hogy egy futó mangából készült animét félbe kellett hagyni, ezt sokkal jobban nem lehetett volna megcsinálni.)

Nálam eddig 10/10 a manga és az anime is. :)
Úgy, kellett volna, mint Bleachben, hogy egy vágás és töménytelen mennyiségű filler. :D
[reserved]

LuckyDingo

Zelda

Hát tény hogy érdekes befejezés volt, de szerintem kerek, egész. Ha egy háború már legalább 1000 éve fenn áll, ne várjuk el hogy befejeződjön :D
Azt az ost-ot nem akarja valaki feltölteni megaupload-ra? Sajna egyenlőre csak vacak mobil internetem van, és azzal nem tölthetek torrentet  :falba:
Előre is köszi

Karez

Tom a sorozat már egy jó ideje véget ért.

De jelentem csak most adagolják ki a sub csapatok a DVD verziókat!!  :Kiraly:

Mivel a Funimation volt olyan rendes és évad részeket adnak ki mostanság, páran már megcsinálták az mkv-s softsub-os H264 minőségű, valakik igényére ANGOL SZINKRON is megtalálható (nyugi választható a japán nyelv is ) D.Gray-Man részeket.
Egyenlőre csak két csapat csinálja, és tőlük is csak az IRC csatijukról lehet leszedni. De aki nem ért IRC-hez az kérdezze ismerősét, vagy nézzen körül.

Az első 13.részt RaX-ék szolgáltatják.

Míg az első 26.részt az Arigatou csapat szolgálja.

LuckyDingo

Pontosabban a Rax az csak angol nyelven van, japán sáot nem leltem rajta.
Első rész nekem elég volt. Közelébe sem ér a japának XD
Allen hangja iszonyat gagyi, Earl hangja erőltetetten szar :D A többiek már nem is érdekelnek XDDD

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2009-07-31, 15:44:28
Pontosabban a Rax az csak angol nyelven van, japán sáot nem leltem rajta.
Pedig a japán is ott van...

Karez

Épp akartam írni hogy "de hát ott van, előbb néztem meg az első 5.részt és mindig átkapcsoltam a japán hangsávra" de látom Kela megelőzött.  ::)

Meg a másik:
Anidb.net
Ott néztem ki, direkt kerestem a dvd verziót és [RAX]-éknál az volt feltüntetve hogy "japán hangsáv, angol hangsáv, angol formázott felirat, angol formázatlan felirat, softsub"
és lám letöltöttem és igaz Angol szinkronnal kezd, de kb. két kattintás Media Player Classic-ban és voliá japán hang szólalt meg.  ;)
Igaz sztem most fogom kigyomlálni belőle az angol hangot mkv buherátoral oszt így nézzem meg, amennyi eddig készült.

LuckyDingo

Közben én is megleltem :D
Attól függetlenül még mindig úgy tartom, hogy sajna az angol szinkron hozta a szokásos formát :S

Liquid Snake

Érdeklődni szeretnék, hogy a 3 legnépszerűbb shounen mellett ( OP,Naru,Bleach) hogy állja meg a helyét a D-Gray man, érdemes elkezedeni nézni illetve honnan lehet szedni?

chilip

egész jól, naruto shippuuden-nél és bleach ep 60+ -nál mindenképp jobb és első harmada + uccsó ötöde One Piece alatt van kicsivel :D a köztes rész is elmegy simán csak nekem nem jött be annyira (nem filler az is csak nincs mangában, hanem novellás így harcok nem olyan jók benne).

Junchi

>Liquid Snake

Röviden, tömören: Első 52 rész = szar a köbön, második 51 rész = királyság! :3

Liquid Snake

Hogyhogy annyira szar az eleje? :S