Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Waakakakakakaka /új óriás röhögés OP style/
Ez a 146-os fejezet picit megnyugtatott :D

Bishop

ha nem raw akkor linku ;)

NLZ

[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2009-08-04, 19:27:46
De raw sztem.
Raw bizony, de nem kell sokat várni rá általában. A Lényeg, hogy Gerard, ha jól látom éppen [spoiler]megdögleni [/spoiler]készül.. és ez jó hír. Virgo meg megint lolságokat csinál.

NLZ

Jah, kb holnap jön.
[reserved]

LuckyDingo

Ki is jött :D És tiszta rendben volt ez a fejezet :D Végre csinált egy értelmes dolgot Gerard... magával meg a Nirvanaval is XD

NLZ

Na miben fogadjunk, hogy Gérárd megint feléled?  :__devil:
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2009-08-05, 14:16:50
Na miben fogadjunk, hogy Gérárd megint feléled?  :__devil:
Rosszabb.. meg se hal... arrrrrghhh....  :falba: :morci: :morci: :morci: :morci: :falba:
Ezek után beáll a Fairy Tailbe is... sőt főszereplő lesz -_-
Hiro Mashima nem tanulta meg, hogyan kell jól átállítani a sötét szereplőket a jó oldalra...

NLZ

[reserved]

LuckyDingo

LuckyDingo

NLZ

Elég hülyék a hangok.
[reserved]

LuckyDingo

Az új chapter kivételesen tetszett... no.. végül is Erza fan vagyok.. XD Meg ez ügyes harc volt :)

LuckyDingo

Egy hatalmas wattafakkot és tapsot kérünk az ismét eredeti ötletnek... Mashima-kun.. túl sok Change 123-at olvasott az elmúlt pár hónapban?

NLZ

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Azt hittem csak viccelsz ezzel a Change123 nyúlással.
[reserved]

chilip

Fairy Tail 157 : friendship is a mysterious drug to resurect the dead

Bishop

senki se mondta hogy bárki halott lenne, nem tudom miről beszélsz, kaptak egy fülest és annyi, amugy is main character cannot die

chilip

nem hogy nem halnak meg, de kiütni se lehet őket 5 percnél tovább... és ez kicsit zavar, remélem nem natsu üti majd ki a végén "OMG DRAGOOOOOOOOON SLAYEEEEEER MAGIIIIIIIIC!"

Bishop

Nekem úgy tűnt a képen mint akik még ülni is alig bírnak, szerintem correct volt. Az meg 100% hogy Natsu egyedül képtelen nyerni, ilyen exponenciális növekedést még Ichigo se tud produkálni.

Member

Olyan érdekes, néha beleolvasok ebbe és a One Piece topicba is, és azonos mangaka, de mégsem opic?

Bishop

A stílus azonos sőt sztem még az sem igazán, de a mangaka nem ugyanaz  :smile:
Fairy Tail: Mashima Hiro
One Piece: Eiichiro Oda

Illik nem össze keverni Oda-senseiel :ejnye:

Member

Érdekes, megesküdtem volna rá, a rajz pofátlanul hasonló. :eek:

Bishop

Na igen tuti hogy a mangakat inspirálta a OP, de én nem tartom annyira egy az egyben ugyanolyannak, ha most kapnék két random képet amin nem lehet megmondani hogy melyik melyik sztem meg tudnám mondani melyik op melyik nem. Most ez a fajta rajz elég divatos lett shounen szempontból lásd a legújabb shounen mangat Buster Keel-t.

LuckyDingo

Quote from: Member on 2009-10-27, 16:40:47
Olyan érdekes, néha beleolvasok ebbe és a One Piece topicba is, és azonos mangaka, de mégsem opic?
Shame on you O.O XD

Amúgy szerintem se volt gáz a fejezet. Általában ilyen badass módon szoktak a KO-ból felkelni :D

NLZ

A mangaka a Rave-t csinálta ezelőtt.
[reserved]

LuckyDingo

Omájgád!!!
[spoiler]Gerard emlékei visszajöttek... bár szerintem a lövés ellenére, amit Natsunak ajándékozott, szerintem még mindig a jókkal van.. ez csak trükk XD Sajnos.. XD[/spoiler]

NLZ

Mi a szar? Mondják, hogy duplarész, meg minden, erre egy ilyen filler szart raknak be másodiknak. Hogy szakadna le a feje az illetékesnek.
[reserved]

chilip

lassan ott tart a sztori, hogy BAAAAW nem így akartam nyerniiiii~, vágd le az én lábam iiiiii~s! :D a klisétől eltekintve az art szép volt ^^

NLZ

[spoiler][/spoiler]
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2009-11-10, 00:07:22
[spoiler][/spoiler]
Hmm.. valamit félreérthettél :D