Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Early spoilers...
[spoiler]
Hiyori kettévágva by Gin.. Kensei bankaiozik.. Aizen pofázik és a végén úgy hallom a narrátor, vagy Shinji Ichigo-t követeli XD[/spoiler]
Tasty

Bishop

Amugy csak engem idegesít hogy Aizen sose fogja megszívni majd csak a végén. Már úgy unom hogy Aizen megint ownol és senki se töri be a pofáját hogy nem legyőzhetetlen. Ha most nem kényszerítik visszavonulásra akkor ez az arc elég gyenge értékelést fog kapni tőlem. Most Kubo ki fog húzni pár bankait meg shikait és akkor senkit sem fog érdekelni hogy Aizen just as planned pofája már annyira unalmas hogy Tousenén is több érzelem van.

Chronus

Quote from: LuckyDingo on 2009-10-05, 20:21:17
Early spoilers...
[spoiler]
Hiyori kettévágva by Gin.. Kensei bankaiozik.. Aizen pofázik és a végén úgy hallom a narrátor, vagy Shinji Ichigo-t követeli XD[/spoiler]
Tasty

:zomg:
Mondjuk Orihime úgyis összerakja majd.
de amúgy lol, as expected, Aizen+Gin+Tousen mozgó húsdaráló.

Jónak tűnik. Elkezdtek a jók is hullani végre. Bár azért ez így egy kicsit hirtelen. Ha ez tendencia, akkor hányan hullanak el a következő fejezetben?

Arról nem is szólva, hogy ha a Vizardokat bedarálják akkor SSnek is vége...

Lythis

evvel az egésszel csak annyi a bajom, hogy így visszatekintve az espada időhúzáson meg egy cheesy Ichigo hollow-formon kívül nem sokra volt jó.
És ha Aizen még le is osztja őket, hogy ő egyedül tápabb, mint az egész espada volt, akkor eleve mi értelme volt a dolognak, azon túl, hogy menő vagizni a saját bandájával? Hacsak nem kísérletnek kellettek neki valamihez.
A másik, ami érdekel, hogy a bazi nagy erejéből (ok, az valszeg fix, hogy captain rank felett van már csak a hógolyó miatt is) mégis mennyi a kamu - mert ugye ottvan neki a csodás kis shikai-a, amit eddig még senki nem tudott törni, és gyak azt sem tudjuk, hogy mikor aktív, és mi az, amire éppen hatással van.

és ezt a Wonderscheiß-t igazán kinyírhatnák már, mert nálam simán előzi Grimmjow-t is a legirritálóbb blícsw karakter ranglistán....:ejj:

Chronus

Quote from: Lythis on 2009-10-06, 00:40:33
És ha Aizen még le is osztja őket, hogy ő egyedül tápabb, mint az egész espada volt, akkor eleve mi értelme volt a dolognak, azon túl, hogy menő vagizni a saját bandájával? Hacsak nem kísérletnek kellettek neki valamihez.

Ahogy Aizen mondta, "sose gondolta volna", hogy ennyire szarok lesznek. Szóval szvsz tényleg hadseregnek szánta őket, ahogy az tűnt is... csak túlbecsülte őket. Megesik.

Arról meg lehet vitát nyitni, hogy ha ennyire imba, akkor miért kellettek neki alávalók, de ennyi erővel arról is lehet, hogy Yamamotonak miért kell Gotei 13 meg kapitányok.

Quote from: Lythis on 2009-10-06, 00:40:33
és ezt a Wonderscheiß-t igazán kinyírhatnák már, mert nálam simán előzi Grimmjow-t is a legirritálóbb blícsw karakter ranglistán....:ejj:

Nekem is kezd az agyamra menni.
Ráadásul most minden más ami történik 100x érdekfeszítőbb.
Ha nem lesz vmi plot-fontossága a release-ének, akkor a francért most harcol....

Lythis

Long post is long - meg felesleges, mert úgyis tudod, de azért leírom.

A Gotei 13-nak ugyebár az lenne a dolga, hogy átzavarja a földön ragadt lelkeket ss-be, és felvegye a harcot az odaszabadult hollow-kkal. Van rengeteg eset, szanaszét, erre kell nekik több ember, mint egy szák Yama fater, ergó egy valag shinigami. Akiket nyílván pain in the ass egyedül vezetni, ezért csapatokba osztjuk őket - így még külön specializált osztagokat is létre lehet hozni, vagy legalábbi orientálni lehet őket egy irányba. Ez egy magyarázat. Hogy ezen felül mire kellenek még, azt a fene tudja, pedig folyamatos képzés van ugyebár. Tippre ezt még Kubo sem találta ki, vagy esetleg valami olyasmit tudok elképzelni, hogy ezt is felsőbb parancsra teszik. (az is le volt ugye szögezve, hogy ss ura valójában a tanács, amit Aizen wtfpwn-olt korábban).

Az Aizen féle arrancar banda a kezdetben egyfajta negatív shinigami párhuzam volt. Már a feltűnésükkor szemet szúrt, hogy egyrészt ezek nem tucatellenfelek, másrészt hogy jéé, negatívba átpakolt shinigami göncben futkosnak.
Volt Gotei13, lett Espada meg Aizenék (lol, így ők is 13-an vannak véleltenül). És akkor ez itt megszakadt. A tucatarrancarokat nem felügyeli az a 10 espada. Tesznek rájuk, mert van saját fraccion-juk (már akinek, mert Starrk-nak ugye pl nem volt). Sőt utána ők el is tűntek a süllyesztőben - vagy csak annyi volt, amennyit kinyírtak, és több nem készült.
Ahogy a Goteiben volt kapitányváltás, itt is volt példa felfelé történő mobilitásra kétszer is. Egyszer ugye Luppi esetében, aztán később megtudtuk, hogy Nnoitra is úgy került fel az ötödik helyre, Sayazel meg be az Espada-ba, hogy lecsapták Neliel-t. De aztán erre sem volt több példa. Grimmjow még pattogott Ulquiorra-nak, de ott már akkora erőkülönbség látszott, hogy valószínüleg esélye sem lett volna (tippre még Nnoitra ellen sem sok egyébként).
És akkor itt megszűnik a párhuzam. Egyfelől van egy adag shinigamink, akiknek egyébként lenne dolga, másfelől van egy adag shinigamizált arrancarunk, akik lényegében csak ülnek a seggükön. Egyetlen komolyabb megmozdulásuk az volt, amikor átjöttek szodomizálni kicsit Ichigóékat, de akkor sem felsőbb utasításra, hanem mert Grimmjow nem tudott nyugton ülni a seggén, amíg Aizen forralja a terveit.
A shinigamizált arrancarok egyetlen lényegi megmozdulása talán az volt, hogy Ulquiorra elrabolta Orihime-t Aizennek. Evvel szemben a gotei13 azért szerintem többmindent tesz - bár tény, hogy mostanában erre már nem nagyon térnek ki. Vagy mert már elég Hollow-t tizedeltek meg, vagy mert avval az alacsony rangú csicskák is elvannak.

Dehát valamit kezdeni kell, meg "Winter War" meg minden....
Szóval a jófiúk elkezdtek elejébe menni az összecsapásnak, átruccantak Hueco Mundo-ba, és nekiálltak ledarálni az Espada-t. Kapitányok mentek nekik, mert annyira táposak voltak. Aztán egyszer csak lett egy törés. Kenpachinál úgy tűnt, hogy - bár elmondása alapján kemény harc volt - nem töri halálra magát, hogy feltörölje Nnoitra-val a padlót (vagy csak a jelleme annyira olyan, hogy nem látszott rajta). Ulquiorra - Mr. Nihil - elvérzett Ichigo hegyesrefent plot-armorján, a top 3-at meg és a fraccionjukat meg Aizen áthozta fake Karakura-ba, hogy majd azok ott jól betesznek a maradék Gotei-nek. Láss csodát, a fracciont megették uzsonnára, és jött a top 3. Ebből a második nekiállt halált játszani, és beleverték az orrát a saját mocskába. Nem mondom, hogy rossz halál volt egyébként, utólag az zavar, hogy mindenki ki van, hogy jajj, dehát Barragan mennyire táp, így nem halhat meg. Ha tényleg mindenkit és mindent elrohaszt, akkor már pakolta volna Aizenéket is szerintem. Lényeg a lényeg, őt már gyak tippeléssel nyíták ki, még csak nem is tűnt annyira brutálkomolynak.
Jött Halibel, meg Starrk. Stark előbb, mert arra mindenki kíváncsi. FUKKIN SHIKAI'D TO DEATH. Ha az Espada folyamatosan erősödik, ahogy csökken a sorszámuk, evvel az erővel elég lett volna átb*szni Shunshui-t HM-ba, és elkente volna az egész bandát, talán csak Barragan-t nem. Ezek után nyílvánvaló, hogy Hale Berry valszeg csak nasinak lesz ott, ezért Kubo elejébe ment a dolognak, és Aizen lenyeste.
Ki maradt? Wonderscheiß, aki - bár húdenagyon tápos - még csak az Espada-ba sem került be. (bár lehet, hogy azért, mert totálisan retardált).

Szóval Aizen, Tousen, Gin, meg a kis gyökér. Szerintem Kubo kiagyalta, hogy jaj de jó, kicsavart ss-t csinálnak Aizenék, aztán valahol félúton dobta az ötletet.

Viszont ha már volt párhuzam, akkor érdekelne az is, hogy a shinigamikról pl miért hiányzik az iero? Egyedül Kenpachitól láttunk olyasmit, illetve Aizen villantott egyet az első SS arc végén, mikor lelépett - már ha akkor tényleg kézzel hárította a bankai-t.

Christian

Aizen vasto - lord szinten van, legalábbis ezt mondták, ami meg ugye captain rank felett van. Na most azóta van hógolyója is... Mikor vice-captain volt már akkor se értette Urahara ,hogy mi a bré van ezzel a csávóval. Egyébként ha Hiyori most megdöglik, az nagyon pozitív irányba lendíti a manga iránti megítélésemet :)

Chronus

Quote from: Lythis on 2009-10-06, 01:34:31FUKKIN SHIKAI'D TO DEATH. Ha az Espada folyamatosan erősödik, ahogy csökken a sorszámuk, evvel az erővel elég lett volna átb*szni Shunshui-t HM-ba, és elkente volna az egész bandát, talán csak Barragan-t nem.

Először is... erről a Shunshui shikaról annyit, hogy habár egyszerűnek tűnik, de azt azét ne felejtsük el, hogy a sebzés nem erő - hanem a játékszabályok szerinti leosztása miatt ugyanúgy sebezi Istent is mint Józsi bácsit. Szóval abba törődjünk bele, hogy szerencsétlen egy kicsit azért imba...

Kettő: Elküldték HM-be Unohanát, akitől még Shunshui is szarik. Egyébb gond? :P Az más kérdés, hogy (eddig) nem volt rá szükség, de a szándék ott volt. Meg aztán Yamma se hülye, ha minden "legerősebb" harcost beküldött volna (Kyouraku, Ukitake, etc), akkor mivel mint láthattuk Aizen bezárta őket HM-be, FKT-ben már elbukta volna SS a háborút az első menetben.

Majd mikor Unohana leveri Yammit, akkor látható lesz, hogy jól lett a két csapat ereje elosztva itten.

Quote from: Lythis on 2009-10-06, 01:34:31A shinigamizált arrancarok egyetlen lényegi megmozdulása talán az volt, hogy Ulquiorra elrabolta Orihime-t Aizennek. Evvel szemben a gotei13 azért szerintem többmindent tesz - bár tény, hogy mostanában erre már nem nagyon térnek ki. Vagy mert már elég Hollow-t tizedeltek meg, vagy mert avval az alacsony rangú csicskák is elvannak.

Shinigamiből annyi van, mint a nyű. Arrancar más helyzet. Ahogy Cirucci is mondta: "Az Arrancarok katonák, az Espadák a parancsnokaik." Nem is volt ezeknek semmi céljük a kezdetektől fogva, csak hogy ágyútöltelékek legyenek mert Aizennek épp hógolyózni volt kedve.

Ráadásul Aizent ismerve, biztos csak a folyamatos arrancarizálásokkal akarta felébreszteni a Hogyouku-t 100%-ra, hogy aztán magán is használhassa, és kb csak ennyi volt az egész értelme.

Lythis

Christian: Mikor mondták? Erről lemaradtam.
Egyébként meg az utóbbi fejezetek alapján a VL-ek sem olyan táposak. Még akkor sem, ha hógolyózva vannak. Ha pedig ilyen baromi nagy erőkülönbségek vannak a VL-k közt, akkor az, hogy VL szint elég tág fogalom.
Aizen marha rég kavarja a kis mocskát és az a kérdés, hogy hol/mikor/mitől lett ilyen táp, illetve hogy ebbe a tápba mennyire játszik bele a frankó kis zanpakuto-ja.

Meg hogy miért lovagol ennyire a shinigami-hollow hibrideken.

Chronus: Igen, odarakták őt is, és tőle spec nem láttunk még semmit, csak azt a rohadt ráját,szóval kíváncsi leszek - bár ott jelenleg Yamzillán kívül nem sok tennivaló akad...

Lehet, hogy Aizennek tényleg arra kellett, hogy magát hógolyózza, és a VL-arrancarokkal meg csak azt akarta elérni, hogy táposabb ágyutöltelékei legyenek, akik TALÁN elverik neki az ellenállást. Alternatívaként azokhoz jobban igénybe kell venni a hógolyót, és akkor hamarabb felébred. Ellenben továbbra sem értem, hogy minek neki ez az egész hollowification dolog. Oké, supposedly erősebb lesz tőle, de evvel az erővel magából is csináhatott volna Vaizardot. Bár lehet, hogy tud az a vacak mást is, csak mi még nem tudjuk. (pl puci kis fehér göncöket varr mindenkinek, elvégre egy egész sereget ruházott vele)

Chronus

...A másik meg, hogy ez az SS - HM negatív dolog ott hibázik, hogy ha belegondolsz HM-ben sose volt igazán rendszer. Teljes anarchikus káosz volt, és van most is igazából. Persze Espada lehet/biztos volt Aizen előtt is, de a mostani "rendszert" Aizen teremtette, és mint ahogy az látható is volt az Espada flashbackekből, mindegyiküket más baromsággal győzte meg / vette meg. Szóval még ha mind ott is voltak, akkor is különböző érdekekből, és igazából nem egymás, hanem közösen Aizen oldalán... és annyira is voltak csak rendbe szedve, hogy Aizennek meglegyen a napi teája meg a hadserege. Elvégre őt csak az érdekelte, éppen aktuálisan és ideiglenesen.

Quote from: Lythis on 2009-10-06, 03:07:58de evvel az erővel magából is csináhatott volna Vaizardot.

Épp arról beszélek, hogy azért akarta felkelteni a Hogyoukut, hogy hibafaktor nélkül, maximális potenciállal csinálhasson magából Vaizardot.

Miért, szerinted Aizen még nem Vizard? :D
Ne nevettess már, az egész motivációja erre az egész 110 éve tervezett puccsra csakis az voltmár  a kezdetektől fogva, hogy át akarta lépni a shinigamik korlátait és mégerősebb lenni :D

Ha valaki, Aizen már biztosan Vizard. Azért akarta megszerezni a Hogyoukut, hogy az lehessen.
És a Hogyouku biztos felébredt, mert azt mondta, hogy többé már nincs hozzá szüksége Oriimére.
Hülye lett volna nem használni magán.

Lythis

Quote from: Chronus on 2009-10-06, 03:17:28
...A másik meg, hogy ez az SS - HM negatív dolog ott hibázik, hogy ha belegondolsz HM-ben sose volt igazán rendszer. Teljes anarchikus káosz volt, és van most is igazából. Persze Espada lehet/biztos volt Aizen előtt is, de a mostani "rendszert" Aizen teremtette, és mint ahogy az látható is volt az Espada flashbackekből, mindegyiküket más baromsággal győzte meg / vette meg. Szóval még ha mind ott is voltak, akkor is különböző érdekekből, és igazából nem egymás, hanem közösen Aizen oldalán... és annyira is voltak csak rendbe szedve, hogy Aizennek meglegyen a napi teája meg a hadserege. Elvégre őt csak az érdekelte, éppen aktuálisan és ideiglenesen.
Egy szóval sem mondtam, hogy pre-Aizen is ez volt, és akkor is párhuzamot lehetett volna vonni a kettő közt. Nyílván az egész a Conquistadores chaptertől áll csak, amikor a shinigamizált arrancarok először tűnnek fel ch191 végén.
A párhuzamot nyílván az Aizen féle arrancar banda és SS közt vontam, és nem az alap HM-SS közt. :)
Espada meg nemhiszem, hogy volt előtte, hisz ő hozta létre :)

Vizard/Vaizard/Visored téma: Valszeg, és ezen már én is gondolkoztam. De tudtommal neki jelenleg isten trónja kell, ami szerinte üres. Vagy csak azért akarja átlépni a korlátait, hogy majd lezúzhassa azt is, és a helyébe kerüljön. Aizennel pont az a gond, hogy mindíg hozza a tőle várt JUSTASPLANNED-et, viszont nem tudunk ennél többet. Sosem láttuk még olyan helyzetben, hogy komolyan harcolnia kellett volna, így csak azt tudjuk, hogy egy számító rohadék, és valszeg akad pár tartalékterve is arra az esetre, ha felsülne.
Lehet, hogy már vizard, lehet, hogy csak arra kellett neki, hogy katonákat csináljon, lehet, hogy már az volt, és csak tápolni akarta magát vele. Fene tudja. Kiindulhatunk abból, hogy azzá tette magát avval, de akkor már előtte is mocskosul tápos volt Tousenékkel együtt.
És persze valószínüleg náluk is táposabb, hiszen mindketten kérdés nélkül elfogadják őt vezetőnek.

Chronus

Quote from: Lythis on 2009-10-06, 03:25:21A párhuzamot nyílván az Aizen féle arrancar banda és SS közt vontam, és nem az alap HM-SS közt. :)

Erről lehetne hosszabban beszélni, de semmi értelme. Röviden: Én úgy őszintén összesen csak két SS-mirror karaktert ismertem fel, mégpedig Szayelt (Mayuri) és Nnoitrát (Zaraki). De őket is csak klisére. Jellemre semmiképp.

A többire is rá lehet húzni szerepeket persze, de csak elég erőltetetten. És Yammi se személyiségileg se erőben nem passzol senkihez. Se Aaroniero, se Harribel, se Grimmjow (nem, Renji egész más karakter, ezt hagyjuk), se Zommari. Habár Zommari arogáns volt mint Byakuya, de Zommarinál ez csak kissebbségi komplexusből eredt, Byakuya este pedig egszerően csak nemesi büszkeség.

Starrk meg Barragan esetleg még beillene, ők is csak klinézetre.

Quote from: Lythis on 2009-10-06, 03:25:21De tudtommal neki jelenleg isten trónja kell, ami szerinte üres.

Ja, de attól még, hogy beül egy székbe, még nem lesz isteni szintű ereje. Az csak egy rang. Egy politikai pozíció, ha úgy vesszük. (És ahhoz, hogy odajusson, még át kell majd verekednie magát a Royal Guard-on is).

Lythis

Quote from: Chronus on 2009-10-06, 03:32:44
Quote from: Lythis on 2009-10-06, 03:25:21A párhuzamot nyílván az Aizen féle arrancar banda és SS közt vontam, és nem az alap HM-SS közt. :)

Erről lehetne hosszabban beszélni, de semmi értelme. Röviden: Én úgy őszintén összesen csak két SS-mirror karaktert ismertem fel, mégpedig Szayelt (Mayuri) és Nnoitrát (Zaraki). De őket is csak klisére. Jellemre semmiképp.

A többire is rá lehet húzni szerepeket persze, de csak elég erőltetetten. És Yammi se személyiségileg se erőben nem passzol senkihez. Se Aaroniero, se Harribel, se Grimmjow (nem, Renji egész más karakter, ezt hagyjuk), se Zommari. Habár Zommari arogáns volt mint Byakuya, de Zommarinál ez csak kissebbségi komplexusből eredt, Byakuya este pedig egszerően csak nemesi büszkeség.

Starrk meg Barragan esetleg még beillene, ők is csak klinézetre.

Quote from: Lythis on 2009-10-06, 03:25:21De tudtommal neki jelenleg isten trónja kell, ami szerinte üres.

Ja, de attól még, hogy beül egy székbe, még nem lesz isteni szintű ereje. Az csak egy rang. Egy politikai pozíció, ha úgy vesszük. (És ahhoz, hogy odajusson, még át kell majd verekednie magát a Royal Guard-on is).
Félreérted. Nem azt mondtam, hogy amit Aizen csinált az Espada-val az pontos tükörképe SS-nek, és mindenkinek megvan a saját kis arrancar-ja, aki neki felel meg, hanem általánosságban értettem. Kubo szerintem valami ilyesmire gondolhatott, amikor megcsinálta ezt az egészet. Kaptak szerkót, kardot, hasonló képességeket, kvázi emberi kinézetet, etc. Aztán félúton valszeg dobta a dolgot. Amit te mondassz az az, hogy a gotei13-at akarta egyfajta negatív tükör elé állítani, hogy a karakterek lettek tükrözve, és erről szó sem volt. Ha ez alapján sem érted, akkor nem tudom, hogy hogy magyarázhatnám még :)

Royal guardon: jah. Rájuk még kíváncsi leszek mondjuk. Also: lehet, hogy csak politikai pozíció, lehet, hogy hatalom is jár érte, az is lehet, hogy nem üres. Ahogy jelenleg állnak a dolgok, még nem nyírt ki elég embert ahhoz, hogy elérje, amit akar. Tételezzük fel, hogy tényleg nem lesz isteni szintű ereje attól, hogy beül a székbe, és az tényleg csak politikai pozíció. Ezesetben viszont mi gátol meg bárkit abban, hogy tegyen arra, amit mond, netán odamenjen, és kipofozza onnét?
Tippre valamiféle hatalom is jár vele, vagy legalább az, hogy teszem azt a royal guard feltétel nélkül teljesíti a parancsait, vagy ilyesmi. Ha tényleg csak egy szék lenne, akkor nem érdekelné a népet, hogy oda akar ülni. Szerintem. Max csak az, hogy ezt úgy akarja elérni, hogy halomra öl rengeteg embert, mert türelmetlen

LuckyDingo

Most elgondolkoztam, hogy Aizen maszkja milyen lehet.. meg az inner hollowja XD

Member

Quote from: LuckyDingo on 2009-10-05, 20:21:17
Early spoilers...
[spoiler]
Tasty
Tutira fake. Gin sohasem csinál semmit, csak van.

Chronus

Quote from: Member on 2009-10-06, 09:50:06
Tutira fake. Gin sohasem csinál semmit, csak van.

BA confirmed. 69さんからで. Nja is megerősítette.

Member

Lol. Azért örülnék, ha legalább Hiyori-t eltakarítanák, de Hachi tuti, hogy fél kézzel is komolyat gyógyít. Gin meg azért érdekel nagyon, mert asszem egyszer nyomott shikai-t, amikor Hinamori-t akarta ledöfni tisztes távolból. Végülis ha jól emlékszem.

Szerinem azért kellett az espada móka, hogy letesztelje a Hyongoku hatásait. Ha ők sem lettek rákosak ennyi idő eltelte után, már lesz bátorsága azt magán használni. :)

LuckyDingo

Quote from: Member on 2009-10-06, 12:47:39
de Hachi tuti, hogy fél kézzel is komolyat gyógyít.
Nem tud tapsolni O.o  :lul:

Bicskei

Ultras liberi

Prof. William

Tényleg...

Mellesleg most már elképzelhetőnek tartom hogy Aizen tájcsó egyszer csak felkap magára egy maszkot. Bár biztos csak akkor ha Yamával vagy valamelyik kedvencével kerül szembe. 

balu01

LuckyDingo

Quote from: balu01 on 2009-10-08, 16:12:41
[spoiler=Kensei bankai][/spoiler]
Úgy érzem, hogy ezt én már valahol láttam.. vagy valami naaaaggyon hasonlóóat :D

balu01

Quote from: LuckyDingo on 2009-10-08, 18:40:21
Quote from: balu01 on 2009-10-08, 16:12:41
[spoiler=Kensei bankai][/spoiler]
Úgy érzem, hogy ezt én már valahol láttam.. vagy valami naaaaggyon hasonlóóat :D
[spoiler][/spoiler]

Chronus

Engem csak az zavar, hogy az új bankai-ok egyre inkább nem hullanak bele a "baszottnagy" kategóriába.
Love shikai-ja nagyobb mint ez, de komolyan.

Ikkaku óta volt egy törés, onnantól kb ez az átlag méret. Soifon, Ikkaku, most Kensei.
Nagyban elmaradnak a régi bankai méretek mellett (Renji, Byakuya, Komamura, Tousen).

Ichgo bankai-ja ammo még úgy volt felvezetve, hogy "OMG lehetetlen". Még 100 fejezet, és mindenkinek olyanja lesz.

LuckyDingo

nemcska hogy nagy, de ez is inkább arrancar/espada/ releasenek néz ki, mint shinigaminak :D /mint anno Soifonnál/

NLZ

A legelső hollowifikációja ezerszer állatabb volt, azokkal a kesztyűkkel és cölöpökkel a hátában.
http://www.onemanga.com/Bleach/315.07/19/
De komolyan, sokan még shikait sem villantott Shinji, de máris Icsigóért sír, hogy az jöjjön és a plotholejába gyömöszölje bele az aizent. :facepalm:
[reserved]

Chronus

Quote from: NLZ on 2009-10-09, 00:48:15
de máris Icsigóért sír, hogy az jöjjön és hozza vissza a csajt aki meggyógyíthatja Hiyorit. :facepalm:

fix'd. Azért baromságokat ne beszéljünk már, ha lehet.

NLZ

Baromságról csak baromságot lehet beszélni. 4chanon meg már jönnek a jó dumák
"Awesome footwork, Hiyori. Dare I say it's not HALF bad?"  :lul:
[reserved]

Dreamcleaver

Nem olvastam a spoilereket, de én mondjuk Kenseitől nem vártam valami nagy méretű bankait, ahogy Gin-től sem várok. Byakuya bankaijának a méretét meg elég nehéz meghatározni.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

NLZ

Quote from: Dreamcleaver on 2009-10-09, 01:36:42
Nem olvastam a spoilereket, de én mondjuk Kenseitől nem vártam valami nagy méretű bankait, ahogy Gin-től sem várok. Byakuya bankaijának a méretét meg elég nehéz meghatározni.
Azért az az 100 kard az nagy, meg a milliónyi szirom is lefed hatalmas területet. Meg a kis varázstere is.
[reserved]