Main Menu

Psyren

Started by LuckyDingo, 2009-03-28, 17:17:54

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Quote from: Zen on 2009-10-16, 20:35:06
Örülnék ha sikerülne "megmenteni" a kislányt végül.

Mármint kinek? :D Elvileg Junas azért ment oda, hogy megmentse. Én Riko helyében inkább vele mennék, mint Kagetorával XD
Ha Junassal megy, akkor ugye nem változik a jövő. Ha fordítva, akkor minden borul :D

Zen

Quote from: LuckyDingo on 2009-10-16, 20:38:51
Quote from: Zen on 2009-10-16, 20:35:06
Örülnék ha sikerülne "megmenteni" a kislányt végül.
Mármint kinek? :D Elvileg Junas azért ment oda, hogy megmentse. Én Riko helyében inkább vele mennék, mint Kagetorával XD
Ha Junassal megy, akkor ugye nem változik a jövő. Ha fordítva, akkor minden borul :D
Kagetoráéknak. Ideje lenne megszivatni kicsit Mirokut. :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Zen

Psyren: a manga, amit már soha nem fogok megérteni. :D
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

Miért nem fogod megérteni? Abbahagytad? :D
[reserved]

LuckyDingo

Úgy néz ki, hogy szépen lassan összegyűlik a Star Commander csapat :D

Zen

Quote from: NLZ on 2009-10-31, 01:55:44
Nem, de már akkor elvesztettem a fonalat amikor a 3 fémmaszkos, egyik dagi másik öreg WISEból 3 bishi lett, akik igazából 6an vannak és az egyik alapító a leggyengébb; meg a DVD ami nem létezik, de azért vissza van hozva a jövőből, mert kitudja miért, TIME PARADOX se keletkezett vmi miatt..  ^^"
&fmt=1

LuckyDingo

Quote from: Zen on 2009-10-31, 13:25:48
Quote from: NLZ on 2009-10-31, 01:55:44
Nem, de már akkor elvesztettem a fonalat amikor a 3 fémmaszkos, egyik dagi másik öreg WISEból 3 bishi lett, akik igazából 6an vannak és az egyik alapító a leggyengébb; meg a DVD ami nem létezik, de azért vissza van hozva a jövőből, mert kitudja miért, TIME PARADOX se keletkezett vmi miatt..  ^^"
A dvd létezik de nincs rajta semmi. :P

A többi tényleg érdekes.. de ki tudja.. más időben lehet hogy Miroku őreg, Junas meg dagadt XD
Melyik alapítóra gondoltál leggyengébként?

Zen

Quote from: LuckyDingo on 2009-10-31, 13:49:20

A többi tényleg érdekes.. de ki tudja.. más időben lehet hogy Miroku őreg, Junas meg dagadt XD
Amelyiket Agehisa kinyírta, aki robbantgatott (Explodia?)
A DVDn nincs semmi mert nem volt declaration v mi, de ha nincs semmi a DVDn nem volt okuk visszahozni, amiből kiindulva meg se tudták változtatni a jövőt amitől nem szűnik meg a DVD, ezért visszaviszik a múltba és megváltoztatják a jövőt, de akkor nincs semmi a DVDn...
&fmt=1

KeLa

Quote from: Zen on 2009-10-31, 13:25:48
Nem, de már akkor elvesztettem a fonalat amikor a 3 fémmaszkos, egyik dagi másik öreg WISEból 3 bishi lett, akik igazából 6an vannak és az egyik alapító a leggyengébb;
Én nem emlékszem h lett volna öreg a wise-ban... És dagadt? Kikre gondolsz...azt hittem h tudtam követni eddig, de most megijedtem xD

chilip

Quote from: Zen on 2009-10-31, 13:52:34
Quote from: LuckyDingo on 2009-10-31, 13:49:20

Amelyiket Agehisa kinyírta, aki robbantgatott (Explodia?)
A DVDn nincs semmi mert nem volt declaration v mi, de ha nincs semmi a DVDn nem volt okuk visszahozni, amiből kiindulva meg se tudták változtatni a jövőt amitől nem szűnik meg a DVD, ezért visszaviszik a múltba és megváltoztatják a jövőt, de akkor nincs semmi a DVDn...

de volt okuk NEMESIS Q miatt, mivel az ő programja miatt az info a jövőből a fejükben megmarad, ők jártak a jövő egy alternatív részében, és már el lett magyarázva: akárhányszor változtatnak a jövőn, mindig egy alternatív másik jövőbe érkeznek, és ha sikerül teljesen megváltoztatni a jövőt, psyren elpusztul és a jövő újrakreálódik.

http://www.onemanga.com/Psyren/85/15/

Zen

Quote from: KeLa on 2009-10-31, 13:57:31
Én nem emlékszem h lett volna öreg a wise-ban... És dagadt? Kikre gondolsz...azt hittem h tudtam követni eddig, de most megijedtem xD
Nem tom, rám vmiért öregember benyomást keltettek (beszédstílus miatt leginkább), ezen meg a bal fickót sikerült alacsony daginak elkönyvelnem vhogy. :redface: :Kiraly:

chilip: oh
&fmt=1

chilip

új psyren: grana is one badass motherfucker  :whoah: remélem miroku innen nem plotkai-al fog győzni mert kettéharapom a monitort

NLZ

Lényegtelen  ki győz, ha nem lép most közbe valaki, akkor tuti eljön a jövő.
[reserved]

Zen

95:
Egyrészt auch, ez tuti fáj.
Másrészt elég gáz h [spoiler]szénné égett gyerek él és virul (a szeme meg nem száradt ki).[/spoiler]
&fmt=1

KeLa

Quote from: Zen on 2009-11-13, 19:57:50
Másrészt elég gáz h [spoiler]szénné égett gyerek él és virul (a szeme meg nem száradt ki).[/spoiler]
Ez a képessége miatt van, mondta is h felkészült egy ilyen helyzetre is.
Gevurah és Malkuth is a Kabbalah része, ami az élet fája... valszeg a körülötte látható emberekből nyert erőt, talán még újjászületni is képes <.<

NLZ

Fukken awesome! Végre, egy ilyenre vágytam már mióta. Remélem marad ez a szint.
[reserved]

chilip

hahahahaha priceless a feje << 100as chapterből van már

NLZ

Ahhoz képest, hoyg 100, lehetett volna nagyobb szám. Az egész csak arról szólt, hogy Matsuri milyen fasza.
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2009-12-19, 00:54:55
Ahhoz képest, hoyg 100, lehetett volna nagyobb szám. Az egész csak arról szólt, hogy Matsuri milyen fasza.
Majd az 500 lesz durva :D

LuckyDingo

Wooot Skizomiya kiszabadult ^_^

NLZ

Jeee, Amamiyából előtört a gonosz nigger.
[reserved]

Zen

Ellopja majd a katonák dinnye ruháját?
&fmt=1

Zen

Aztakurva, "gonosz" Amamiya nem piskóta. :D
&fmt=1

NLZ

Hát 104ben csak vigyorgott, ugrándozott és úgy beszélt, mint eyg hibbant yandere.
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2010-01-30, 18:56:38
Hát 104ben csak vigyorgott, ugrándozott és úgy beszélt, mint eyg hibbant yandere.
És? :D EZ nem elég?  Vigyorgott, ugrándozott de legalább hatásosabban csinálta Nigga Amamiya, mint Whitass Amamiya :D

NLZ

Tény, mostanában eléggé unalmas és gyenge karakterré degredálódott, kell egy kis upgrade.
[reserved]

LuckyDingo

http://www.onemanga.com/Psyren/106/13/
OMG There goes the most cliché shounen line...  :lame:

Amúgy jó volt :D

Zen

&fmt=1

LuckyDingo

Quote from: Zen on 2010-02-12, 10:30:24
Quote from: LuckyDingo on 2010-02-12, 09:37:15
http://www.onemanga.com/Psyren/106/13/
OMG There goes the most cliché shounen line...  :lame:
Sulfur mustard?
Jah.. mindenki azt mondja már... múltkor Ichigo is azon gondolkozott éppen, hogy Sulfur mustard.. csak Kubo végül leszedte azt a szövegbuborékot, mert szerinte is agyonhasznált szöveg lett volna ::)  :hehe:

Prof. William

Azért jó lenne ha már Ichinek is a pofájába vágnák egyszer azt amit a pali mondott a végén miszerint ha valakit meg akarsz védeni akkor bizony előbb vagy utóbb be fog mocskolódni a kezed. A főhős ezt szerencsére jól kezeli és ne megy át emóba. :)