Main Menu

Berserk manga

Started by emperor, 2003-09-06, 15:29:31

Previous topic - Next topic

blackronin

Return of Berserk...
2010. 01. 22.
:D

Junchi

Melegen ajánlom Miurának, hogy kellően elkápráztasson az új chapter... ha már ennyit kellett rá várni...

Zen

Megismerjük a kalózdémonzombiizék elvérzési szokásait. Éljen a biológia!
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

blackronin

Quote from: Junchi on 2010-01-12, 19:01:37
Melegen ajánlom Miurának, hogy kellően elkápráztasson az új chapter... ha már ennyit kellett rá várni...
Kb. én is erre gondoltam, de még hozzáképzeltem egy vasdarabot, amivel beverem Miura fejét ha valami gagyi filler fejezettel jön ki...  :P
Egyébként most megint számíthatunk, hogy kijön 3-4 (legyünk merészek: 5 !!!) fejezet a következő hónapokban.

blackronin

Nini, itt 310-es fejezet.  :P
http://uploading.com/files/53cb5cbb/Berserk310.zip/
(még csak RAW, de jön majd a fordítás is)

chilip

Quote from: blackronin on 2010-01-20, 17:04:33

érdemes megvárni a fordítást (aka van benne szöveg) vagy nem?

blackronin

Quote from: chilip on 2010-01-20, 17:18:24
Quote from: blackronin on 2010-01-20, 17:04:33

érdemes megvárni a fordítást (aka van benne szöveg) vagy nem?
Várd meg, mert hamar kijön. (akár ma is lehet)
Én is csak belenéztem...

blackronin

Kijött a fordítás:
http://www.evil-genius.us/

Bocs a duplapost-ért...

Junchi

Háááááááááát... Nem mondom, hogy ezt vártam volna ennyi idő után, szal Guttsot imo tök felesleges volt oldalakon át fényezni; tudjuk jól, hogy bármikor képes elbánni ilyen legalja ellenfelekkel. Csapja már le a kalózokat és menjünk végre tovább!

blackronin

Quote from: Junchi on 2010-01-21, 20:13:26
Háááááááááát... Nem mondom, hogy ezt vártam volna ennyi idő után, szal Guttsot imo tök felesleges volt oldalakon át fényezni; tudjuk jól, hogy bármikor képes elbánni ilyen legalja ellenfelekkel. Csapja már le a kalózokat és menjünk végre tovább!
Most meg mi a gond?
Guts elintézte a kalózokat (meg a csápos haverjaikat) 1,5 fejezet alatt... (na jó, legyen 1,75  :P)
Most a hajó szarrálövi őket és kész.
Valószínűleg több akadály nem lesz már a szigetig.
(egyébként elég régen volt már egy kis Guts "ass-kicking" time, így ennek most örültem...  :jee:
Ja és a képek nem csak Guts fényezésére szolgáltak, hanem egy kicsit felgyorsították a hentelést is)

Én komolyan azt hittem, hogy Miura még húzni fogja még, de rákapcsolt.
Pöttyös labda neki!  :D

Szóval most tényleg nem panaszkodhat senki!

Ja és folytatást február 12-én... :whoah:

Junchi

>blackronin

Amondó vagyok, várjuk ki a végét. :D Igen, most úgy tűnik, hogy elsüllyed Barbossa kapitány és díszes társasága, de mi van, ha a köv ch-ban az ágyúlövedékek elé kerül egy újabb polip-monszta? Akkor megint kezdődik előröl ez az egész.

Btw hidd el, én örülnék a legjobban, ha a köv fejezetben már a szigeten lennének.

blackronin

Quote from: Junchi on 2010-01-21, 20:29:47
>blackronin

Amondó vagyok, várjuk ki a végét. :D Igen, most úgy tűnik, hogy elsüllyed Barbossa kapitány és díszes társasága, de mi van, ha a köv ch-ban az ágyúlövedékek elé kerül egy újabb polip-monszta? Akkor megint kezdődik előröl ez az egész.

Btw hidd el, én örülnék a legjobban, ha a köv fejezetben már a szigeten lennének.
Azért ne essünk túlzásokba!  :P
Talán a köv. fejezet VÉGÉN megpillanthatjuk a szigetet, de odaérni (és kikötni) még biztosan nem fognak.
Jó arc Miura, de azért én sem vagyok ENNYIRE optimista...

Zen

Jó fejezet volt, pláne a beszólásokkal.
-Tha..that's not too shabby.
-(Where did you learn that loser talk?)
:lul:
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

blackronin

Tudom, hogy senkit nem érdekel ez a One Piece miatt, de azért berakom:
311:
http://hotfile.com/dl/27710537/cce2b90/Berserk.zip.html

Tartalom:
[spoiler]
Szellemkalózok Bye-bye. (eltűntek a tengerben)
Ja és úgy tűnik, hogy partraszálltak egy szigeten...
De vajon ez az elfek szigete?
[/spoiler]

Folytatása következik:
2010. 02. 26.

blackronin

311 fordítás:

Vélemény:
[spoiler]
Nekem tetszett!
Több okból is:
1. Vége a Guts vs Ghost Pirates harcnak, s még egészen vicces is volt a befejezés.  :D
2. Kikötöttek egy szigeten, nem a tengeren vannak. (az utóbbi hónapok után már ez is eredmény)
3. Szerencsére ez még nem Elfheim, kicsit kiábrándító lett volna, ha egy ilyen semmiféle sziget lett volna az elfek otthona.  ^^"
4. Megint lesz valami komolyabb harc itt, valószínűleg ezzel a Sea God-al... Ami véleményem szerint egy Apostle.
5. Megint voltak poénok. (Puck, Ishidro)
6. Nem kell várni hónapokat a köv. fejezetre.
[/spoiler]

Zen

Quote from: blackronin on 2010-02-12, 15:34:02
311 fordítás:

Vélemény:
[spoiler]
Nekem tetszett!
Több okból is:
1. Vége a Guts vs Ghost Pirates harcnak, s még egészen vicces is volt a befejezés.  :D
2. Kikötöttek egy szigeten, nem a tengeren vannak. (az utóbbi hónapok után már ez is eredmény)
3. Szerencsére ez még nem Elfheim, kicsit kiábrándító lett volna, ha egy ilyen semmiféle sziget lett volna az elfek otthona.  ^^"
4. Megint lesz valami komolyabb harc itt, valószínűleg ezzel a Sea God-al... Ami véleményem szerint egy Apostle.
5. Megint voltak poénok. (Puck, Ishidro)
6. Nem kell várni hónapokat a köv. fejezetre.
[/spoiler]
Én lehet jobban örülnék ha Schielke lepaktálna vele, mint a többi ősi szellemmel.

...Ja várjunk, a vízszellemet a trollok ellen már megidézte ha minden igaz.
&fmt=1

blackronin

312 raw:
http://hotfile.com/dl/29783843/6e050d5/Berserk.zip.html

edit: elég nyugis fejezet, inkább a vége volt érdekes...
Ja és köv. chapter-re már megint várni kell.  :frown:
Újabb 2-3 hónap szünet.

Junchi

Quote from: blackronin on 2010-02-23, 16:22:17
Ja és köv. chapter-re már megint várni kell.  :frown:
Újabb 2-3 hónap szünet.

Where is my facepalm?

Nah, lekaparom a RAW-ot, aztán nyögök róla valamit, már ha lesz benne egyáltalán... nos, akármi. :D

-ETA-

Tl;dr következik:

[spoiler]Szép lett a halacskás kép a végén. :D[/spoiler]

Titkos

Quote from: Junchi on 2010-02-23, 19:21:56
Where is my facepalm?

Én azon lepődök meg, hogy te ezen még meglepődsz. :D Egyértelmű, hogy Miura direkt csinálja, az is, hogy ez most már valszeg a manga végéig így marad, a miértre pedig nem olyan régen írtam egy szép hosszú postot fentebb. :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

blackronin

312 fordítás:

Coming back next time...  :frown:

edit: egy dolgot már most megemlítek, mielőtt elfelejteném:
A mostani fejezetben (persze az előzőben is benne volt) lévő lány (Isma) egy OLVASÓ agyszüleménye...
Vagyis pontosabban Miura egy OLVASÓ kedvéért hozta létre.
A részleteket majd leírom.

edit2: a lényeg:
[spoiler]
Az SK.net oldal (Berserk fan oldal) küldött egy levelet Miura-nak (múlt júniusban), amelyben megköszönték neki az eddigi munkáját, valamint mellékelten elküldték neki még egy, az oldal egyik szerkesztőjének kislánya által készített, jópofa könyvjelzőt (amit ő maga csinált).
A könyvjelzőt készítő kislány képét is elküldték a levélhez csatolva...
A 311-es fejezet megjelenésekor vették észre az oldal szerkesztői, hogy a kislány bekerült a kedvenc mangájukba!
Ugyanis az új lány érdekes módon teljesen úgy nézett ki, mint a kislány...  :smile:
Persze a szerkesztő tudni szeretné, hogy valóban az ő kislánya-e az új szereplő ihletője, de Miura-nak még nem írtak levelet.

Cuki történet.

Ja és egyébként a kislány által készített könyvjelzőn lévő formák is visszaköszönnek a mostani fejezetekben... Legalábbis a szerkesztők ezt mondják.  :P
[/spoiler]

Titkos

Remélhetőleg legközelebb nem ez a szereplő válik szörnyrape áldozatává... :__devil:
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Zen

Quote from: blackronin on 2010-02-26, 20:08:12
312 fordítás:

Coming back next time...  :frown:

edit: egy dolgot már most megemlítek, mielőtt elfelejteném:
A mostani fejezetben (persze az előzőben is benne volt) lévő lány (Isma) egy OLVASÓ agyszüleménye...
Vagyis pontosabban Miura egy OLVASÓ kedvéért hozta létre.
A részleteket majd leírom.

edit2: a lényeg:
[spoiler]
Az SK.net oldal (Berserk fan oldal) küldött egy levelet Miura-nak (múlt júniusban), amelyben megköszönték neki az eddigi munkáját, valamint mellékelten elküldték neki még egy, az oldal egyik szerkesztőjének kislánya által készített, jópofa könyvjelzőt (amit ő maga csinált).
A könyvjelzőt készítő kislány képét is elküldték a levélhez csatolva...
A 311-es fejezet megjelenésekor vették észre az oldal szerkesztői, hogy a kislány bekerült a kedvenc mangájukba!
Ugyanis az új lány érdekes módon teljesen úgy nézett ki, mint a kislány...  :smile:
Persze a szerkesztő tudni szeretné, hogy valóban az ő kislánya-e az új szereplő ihletője, de Miura-nak még nem írtak levelet.

Cuki történet.

Ja és egyébként a kislány által készített könyvjelzőn lévő formák is visszaköszönnek a mostani fejezetekben... Legalábbis a szerkesztők ezt mondják.  :P
[/spoiler]
QuoteThis is a work of fiction and any relation to real people or events is purely coincendental.
Na a kettő közül ki hazudik? :D

Ezek a pro japán szövegek/angol fordítások is jók. "Annak ellenére hogy tengeristennek hívják, hajókat süllyeszt és embereket eszik." No shit, aszittem pittypangot termeszt. (Tudom, ripped out of context, nemérdekel. :P)
&fmt=1

chilip

Quote from: Titkos on 2010-02-26, 22:24:03
Remélhetőleg legközelebb nem ez a szereplő válik szörnyrape áldozatává... :__devil:

[spoiler]sztem ez a kislány maga az elfeledett isten akit keresnek[/spoiler] :)

Titkos

Lehet, és akkor még poén is lenne. :)

chilip

:lol:

[spoiler][/spoiler]

blackronin

Június 25-én jön a Berserk.

Hátha lesz olyan kedves Miura bácsi, hogy 4-5 fejezettel meglep minket az elkövetkező hónapokban.

Junchi

Quote from: blackronin on 2010-06-10, 15:10:30
Hátha lesz olyan kedves Miura bácsi, hogy 4-5 fejezettel meglep minket az elkövetkező hónapokban.

Nem inkább az "év hátralévő részében"-t akartál írni? :D

blackronin

Quote from: Junchi on 2010-06-10, 15:49:35
Quote from: blackronin on 2010-06-10, 15:10:30

Nem inkább az "év hátralévő részében"-t akartál írni? :D
Az ember azért még álmodozhat...  ^^"

blackronin

313
[spoiler]

大体の流れ
イスマはおかんが人魚(らしい)ので村から嫌われている→
おとんが死ぬ前に言ってた!いつかおかんが迎えに来るって!→
イスマ以外の村人全部触手

From the short spoiler script, I get that the chapter is about Isma's life...I'm not sure if I get this right but her fish like appearance which our little witch saw, is inherited from her mother...I don't know whether if Isma or her mother, but one of them is hated by the entire village...

And her father is dead...

(unfortunately no sign of Guts in the spoilers  )
[/spoiler]