Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

Bishop

Igen de azt is Natsuék intézték el, de a világon máshol történő küldikről semmi hír, azért jó pl az OP mert annyi hogy Grand line meg new world és bármit el lehet képzelni hogy ott mik vannak, de a FT világa eddig elég kicsinek tűnik ahhoz hogy hatalmas mage szervezetek s ss szintű küldiket csináljanak.
Gildarzot elnézve szerintem amugy az a tipus aki visszautasította a holy mage rangot.

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2009-12-29, 16:23:31
Azért ez kicsit olyan irreális. Natsuék ilyen világot meghódítani vágyó gonoszokat győznek le, meg valami hatalmas plot megy a háttérbe, ilyen s ss meg 10 éves szintű küldikről meg nem hallani semmit. Meg mi az hogy 10 éves? mi az ami 10 évbe kerül? vagy 100, és hogy hogy Gildarz nem tartozik a legnagyobb mágusok közé, de pl Jura igen.
Gildartz a FT legerősebb mágusa. Tehát közvetlen Makarov alatt van. Arról nem volt szó, hogy Makarov nem csinált ilyen küldetéseket, tehát lehet, hogy az össze komolyabb varázsló csinál.

Egyébként a 10-100 éves küldetéseket én úgy képzelem el, hogy valamilyen országot kell felügyelnie, rendfenntartania stb.

Bishop

Persze valószínűleg nem mind arról szól hogy győzd le xy gonosz bácsit, pl mint 10 éves terv hogy egy éppen helyre álló országot kell felügyelnie estébé.

NLZ

De azért nyilván nem azt jelenti a 100 éves küldetés, hogy 10 évig testőrködj valaki mellett, mert akkor nem lehetne megcsinálni 3 év alatt. :P  Sztem csak arról van szó, hogy az SSS és az SSSS nehézség már hülyén hangzott volna.
[reserved]

LuckyDingo

lol és Gildartz tényleg olyan, mint amilyennek elképzeltem :D
Úgy néz ki, hogy most jó irányba megy végre a történet. Sárkányokat akaroook :D

Bishop

Én is pozitívan csalódtam, Gildartz jó arc  :D Lesznek sárkányok is, bár ez a "még én nekem se sikerült, de te aki 100xor gyengébb vagy biztos nyersz, mert sárkányölő vagy" nem nagyon tetszett, na de mind1 ezzel számolni kellet.

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2010-01-11, 14:24:34
Én is pozitívan csalódtam, Gildartz jó arc  :D Lesznek sárkányok is, bár ez a "még én nekem se sikerült, de te aki 100xor gyengébb vagy biztos nyersz, mert sárkányölő vagy" nem nagyon tetszett, na de mind1 ezzel számolni kellet.
Jah az tényleg kicsit érdekes, de lehet hogy Natsu mégsem olyan gyenge. Mert eddig mindenki azt mondta, hogy megvan benne az, hogy iszonyat erős legyen /mint az összes shounen hősben/.

Bishop

Persze hogy megvan, sőt mindjárt edz kicsit Gildartzal és meg is lesz, vagy eszik megint csoda tüzet, ha képes lenne azt a sárkány bőr képességet megtanulni sokat fejlődne, mint amilyen Luxusnak volt meg Később Oracion seis ellen. Bár valahogy jobban örülnék ha tényleg lenne valami "dragon slayer magic" ami nem csak abból áll hogy a sárkány képességét elnyeri, hanem valami durva sealelős képesség lenne amit csak a dragon slayerek tudnak.

NLZ

[reserved]

Bishop

Inkább valami ilyesmi csak sárkány erő elzárásra használva  ^^"
http://www.youtube.com/watch?v=rdXeuXWUOqk&feature=related

NLZ

Biju helyett sárkány legyen elzárva a hasadba? :D
[reserved]

Bicskei

-a címlapon white pride-ot olvastam véletlenül... ^^"
Ultras liberi

LuckyDingo

Elindulna jó irányba a story.. erre mi jön megint? [spoiler]Gerard.... hát a jó anyukáját.. ölje már le valaki az összes klónját, meg az eredetit is...[/spoiler]
Remélem ez a [spoiler]magnolia elpusztul dolog csak egy teszt Wendyéknek, hogy megbízhatóak-e.. mer ha nem akkor már nem értem hova akarunk kilyukadni.. :S[/spoiler]

NLZ

Tényleg elég fail, ha ezt most komolyan gondolta ez a Gerebje. De az Iron Man macskakeresése lol volt. :D
[reserved]

chilip

ez a sztori a legkirályosabb és ti csak telhetetlen tuskók vagytok  :__devil:

[spoiler] :Kiraly:[/spoiler]

inkább hallgassátok az anime soundtrackjét, nagyon jó lett

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2010-01-19, 01:46:20
ez a sztori a legkirályosabb és ti csak telhetetlen tuskók vagytok  :__devil:

[spoiler] :Kiraly:[/spoiler]

inkább hallgassátok az anime soundtrackjét, nagyon jó lett
Én kiegyeztem volna azzal, ha az anime lesz nagyon jó és a soundtrack elmenős..  ::)

NLZ

Vki nagyon telhetetlen.  :__devil: :D
[reserved]

Bicskei

ennek megint mi értelme volt??
a múlt fejezetben felvillantották egy jó kis sztorit a sárkányokkal erre most megint itt van Gerard a klónjaival...komolyan...hihetelen...mindenkinek legyen egy nonfig tetkója a szeme alatt és akkor már jó is lesz a manga..
Ultras liberi

LuckyDingo

WTF?! Mi ez a klisés tükörország story? És Erzát ménem mutatták? Something is seriously fucked up here...

Member

Ha nem lenne 167 chap már most, bizisten nekiesnék. :haha:

LuckyDingo

Quote from: Member on 2010-01-25, 09:41:07
Ha nem lenne 167 chap már most, bizisten nekiesnék. :haha:
169 ;P

Egyébként nem rossz ez, csak mostanában Mashima nem tudja mit akar írni XDDDD

NLZ

Member, sztem nyugodtan kezdd el most olvasni, sztem pár mondatban le bírnánk írni, hogy mi történt eddig. :D
[reserved]

Bicskei

jah és azon mangák egyike amik folyamatosan(jól van nagyjából) pörögnek....
és igen  a buzi mangaka nem tudja mit akar csinálni...
Ultras liberi

Affin

Érdekesnek ígérkezik az új történet. Végre egy másik világban!

Hajrá Wendy  :whoah:

NLZ

Tyű de izgi. Tairy Fail.
[reserved]

Member

Őszintén Orihime ava után mit vártál? :haha:

LuckyDingo

Naa ne bántsátok :) Van akinek még tényleg tetszik a Fairy Tail, akármilyen porhanyósra rágott csontnak tűnik ez az új arc. :D

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2010-01-28, 21:25:36
Naa ne bántsátok :) Van akinek még tényleg tetszik a Fairy Tail, akármilyen porhanyósra rágott csontnak tűnik ez az új arc. :D

Őszintén sasuke ava után mit vártok? ::)

[spoiler] :angyali:[/spoiler]

Affin

Ugyan már, csak pozitívan :) hisz nem vagyunk egyformák  :kocc:

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2010-01-28, 21:51:42
Quote from: LuckyDingo on 2010-01-28, 21:25:36

Őszintén sasuke ava után mit vártok? ::)

YOU CAN'T FEEL MY DARKNESS!!! o_O