Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Titkos

Quote from: Junchi on 2010-01-15, 17:46:29
MEHH... >___> Mondjuk lehetett rá számítani, de azért még mehetett volna. Szal azon kevés ecchi mangák egyike volt, amit szívesen olvasgattam. Ennyit a japán bandáról... >____>

Welcome to "Jumpworld"! Olyan mangát rajzolsz, ami elüt az átlagtól, ne adj isten pozitívan? Szarban vagy. Esetleg női mangaka vagy, vagy közösen dolgoztok egy nővel a mangádon? Kezdheted lepakolni az asztalod. Férfiak jelentkezését várjuk tucatshounen történetekkel.

Viccen kívül: A tököm tele van azzal, amit ezzel a mangakával csinálnak, az Ichigo 100% óta minden mangája befuccsol, pedig speciel a Lilim Kiss simán jobb volt annál... Ane Dokit nem olvastam, de rosszat még ettől a nőtől úgy általában nem, szóval kétlem, hogy ez rossz lett volna. Csak hát ahol a To Love Ru sem húzza tovább 1,5-2 évnél, attól a magazintól mit várunk?
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

na itt van a to-Love-Ru szellemi utódja: Dr. Rurru még retardáltabb felállással, bögyös űrdoktornő, űrbérgyilkos (a galaxis legjobbja akit alul fizetnek így kajára se futja neki  ::) ), és az elengedhetetlen rivális doktornő meg egy retardált betegség amivel magyaráznak minden sületlenséget amit a mangaka elméje kiokád. meztelenség, poénok ilyen irányba, hülye főhősnő. legalább a főhős nem olyan béna mint Rito volt. a kezdő Oneshot és 4 chapter kinn, akinek tetszett a to-Love-Ru az nézzen bele. Többet nem érdemes elvárni tőle...

Titkos

chilip: Túl sok történet, túl kevés meztelenség, a fenékrajzolást még gyakorolnia kell, és sajnos hősünk is csak a OneShot chapterben volt GARabb az átlagnál. :( Persze nem rossz darab, de szerintem az eddigi 4 fejezet elég volt nekem belőle. :)

Ellenben ha már TLR: http://www.onemanga.com/to-LOVE-ru/162.5/01/

Fura, hogy így hónapokkal a tényleges sorozat vége szabotálása után jött ki ez az extra fél-fejezet, de kellemes kis fanservice volt. :) Szegény mangakán meg látszik, hogy ha rajta múlna, minimum még ugyanennyi ideig futhatott volna a cucc. :( (Ha az artbook is ilyen képekkel van tele, akkor DO WANT! :D)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

chilip

Ao no Exorcist ch9: ez az oldal :lol: 2 GO TO HELL tábla is esik felé, és az egyiken a főgóré mosolygó képe is rajta van :D

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

Hát ahhoz képest, hogy Hunter X Hunterre egy évet kellett várni, nagyon gyenge a cucc.
[reserved]

chilip

sztem mangaka is beleunt a hangyákba, majd utána meglátom mi lesz belőle. ha jó lesz az utánalevő arc, megbocsátom neki

Titkos

Quote from: NLZ on 2010-01-21, 21:48:49
Hát ahhoz képest, hogy Hunter X Hunterre egy évet kellett várni, nagyon gyenge a cucc.

Az nem a minőség miatt érdekes szerintem, hanem mert a mangaka a Jumpnál "valakinek a valakije", így megfigyelhetjük, hogy egy mangaka kb. milyen sebességgel dolgozna, ha a szerkesztő nem taposná a sarkát hetente/havonta. Szomorú. XD (Mondjuk kezet foghatna Miurával. XD)

Member

Azért ha vki ennyire nem motivált a sztorija írására, az régen gáz. Éreznie kellene, hogy tudni akarja, mi lesz a vége. :)

Titkos

Én csak azt furcsállom, hogy tudtommal Togashi hivatásos, főállású mangaka. Ha félévente hoz ki egy chaptert, miből él? A semmiért csak nem fizetnek, még akkor sem, ha a főnök haverja vagy. (Mielőtt valaki Miurát hozná fel: Blackronin már tisztázta, hogy ő gyakorlatilag megcsinálta a szerencséjét, mivel kiharcolta magának, hogy minden Berserk cucc után neki pörögjön a kassza, szóval ott még érdeke is, hogy nehogy "túl korán" érjen véget a sztori. XD)

Más: Let's Bible

Tök random választottam ki, épp fent volt Onemangán, mint frissen feltöltött cucc. A címe alapján érdekelt, érdekes dolgokat tudnak a japánok kihozni a bibliai témákból. Aztán amikor elolvastam az első három oldalt, máris instant win lett. :D Zseniális a cucc, ráadásul ugyanaz az alkotópáros, akik az Árnybíróért is felelnek, szóval a minőség garantált. :) Az egyetlen gond, hogy mint már pár másik mangánál is megfigyeltem, ebből is csak a kezdő one shot sztori ér valamit, amint elkezdték a serializaton-t, oly mértékben változott meg az egész hangulata, a főhős, meg úgy nagyjából az egész manga, hogy végigpörgetve is fájdalmas volt olvasni. De a két kezdőchaptert ajánlom mindenkinek, Biblia-paródiák, gátlástalan és egész tökös főhős, jó poénok, stb. :)

Próféta

Quote from: Titkos on 2010-01-21, 22:41:54
Más: Let's Bible
A címe alapján érdekelt, érdekes dolgokat tudnak a japánok kihozni a bibliai témákból.
Meg az angol nyelvből :)
Amúgy elég nagy zagyvaság a cucc, valahogy a Török Star Wars mitológiai háttere jutott eszembe :)

Titkos

Quote from: Próféta on 2010-01-21, 23:03:24
Meg az angol nyelvből :)

Jaja, bár itt most pont bejött a cím. XD "Bibliázzunk". XD

Amúgy elég nagy zagyvaság a cucc, valahogy a Török Star Wars mitológiai háttere jutott eszembe :)

Hmm, erről tudnál mesélni bővebben? :D

Zen

Quote from: Titkos on 2010-01-22, 00:23:10
http://video.google.com/videoplay?docid=-7069307816427160377#
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

LuckyDingo

Quote from: Zen on 2010-01-22, 00:30:56
Quote from: Titkos on 2010-01-22, 00:23:10
Huh ezt nem negyed 4kor kéne nézni... 5 mondat után elvesztettem a fonalat.. XD

edit: Az Xblade 21 tök jó volt.. kár, hogy sokat kell várni rá :S

Titkos

Quote from: Zen on 2010-01-22, 00:30:56

Na, ez a remekmű eddig kimaradt az életemből, köszönöm. :D XD Már csak azt csodálom, hogy Lucas nem perelte le a gatyájukat is. :)

balu01

Titkos

Quote from: balu01 on 2010-01-24, 15:30:06Ha még érdekel...

Örök hálám! :D Amúgy persze, hogy érdekel, minden, ami TLR-val kapcsolatos, köszi. ;) (Btw, most sem kellett csalódnom a mangakában. XD)

Darkstar

Quote from: balu01 on 2010-01-24, 15:30:06
Quote from: Titkos on 2010-01-20, 18:07:36
(Ha az artbook is ilyen képekkel van tele, akkor DO WANT! :D)
Ha még érdekel...
Needs less HURRuna and moar Momo.
Azonkívül win (habár kicsit sok a simán szinezett oldal a mangából, lehetne több "eredeti" cucc benne).  :cool:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

LuckyDingo

Hajime no Ippo 882... nem igaz már, mikor fejezik be ezt a meccset? :XD
Bár ahogy [spoiler]Ippo vigyorgásából látom, vagy kezdi feladni, vagy kitalált valamit a majom ellen :D Nem bírtam magammal, csak a rawot néztem, mert a múltkori 8 oldalas fejezet felb*szta az agyam XD
[/spoiler]

balu01

Quote from: Darkstar on 2010-01-25, 00:17:07
Needs less HURRuna
:kocc:
Quote from: DarkstarAzonkívül win (habár kicsit sok a simán szinezett oldal a mangából, lehetne több "eredeti" cucc benne).  :cool:
Egyetértek, de amúgy tényleg jó :jee:

Darkstar

Miért nem szólt senki, hogy a SnQ mangában ilyen is van?
DL, speed of light, etcetc
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Azt tudom, hogy a főhősnek anyatej kell, van másik kari, akinek más kell? :eek: :D

Zen

Quote from: Member on 2010-01-25, 18:36:26
Azt tudom, hogy a főhősnek anyatej kell, van másik kari, akinek más kell? :eek: :D
[spoiler]Van egy csaj aki egy loli S&M szex rabszolgája.[/spoiler]
&fmt=1

Member

Először megnézem az animét uncensored, aztán meglátom, kellően aberráltnak tűnik. :haha:

Darkstar

SnQ ch. 16.

This series needs to focus moar on Katja and her "harem" doing nice things.

And moar of this
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zen

&fmt=1

NLZ

[reserved]

chilip

hohohohó, downloadan at dö spíd of lájt

ed.: mmm, remélem rákapcsolnak most a fordítással :(

NLZ

Hahahhahaha, kis naíív. :D  Max akkor adnak ki kicsit többet a 8as kötetből, ha már kijött a 9es.
[reserved]