Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Junchi

Quote from: NLZ on 2011-04-01, 20:32:01
Quote from: Junchi on 2011-04-01, 18:58:13
Gantz ch337

BETEG ez a mangaka, komolyan mondom... :D
Az elején röhögtem, de ennyi.

Pont erre akartam kilyukadni. :D (A többi mellékes...)

Bishop

Ez így elég szánalmas fordulat szerintem.  ::)

NLZ

[reserved]

kada

Quote from: Junchi on 2011-04-01, 20:33:10
Quote from: NLZ on 2011-04-01, 20:32:01
Quote from: Junchi on 2011-04-01, 18:58:13
Gantz ch337
BETEG ez a mangaka, komolyan mondom... :D
Az elején röhögtem, de ennyi.
Pont erre akartam kilyukadni. :D (A többi mellékes...)
Kiváncsi lettem, elolvastam.
Nem röhögtem, csak a TV részen, de azon meg más okból.

chilip

van új Farmland

insane Canute is best Canute :D

NLZ

Már baromira elfejtettem, hogy ki kicsoda. Ez volt az a hosszújahú selyemfiú, aki bekeményített? Ki ez a fogatlan fekete hajú mentálhigéniai baleset?
[reserved]

chilip

[spoiler]az apja, a király akit kinyíratott. sztem ez a beszélgetésből egyértelmű volt. Teljesen olyanná vált mint az apja. Megölet mindenkit aki az útjába kerül méreggel, orvgyilkosokkal vagy épp zsarolja őket stb. pont emiatt jelenik meg neki mert pont ilyen nem akart lenni de mégis ezzé vált és most kísérti az apja látomásokban.  [/spoiler]

NLZ

ó

Ez a a Legend of the Sun Knight kurvanagy. :D  Egy csillogó bishiről szól, hogy 11 társával együtt valami vallás legfőbb hírnökeiként tartják fenn a látszatot önmagukról. Nagyon abszurd, hülyére röhögtem magam.
[reserved]

noriko

"I wish I could, but I don't want to."

chilip

van új Freezing, nii-chan rape szépen halad  ^^

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2011-04-08, 12:56:47
van új Freezing, nii-chan rape szépen halad  ^^

Nem értem.. mikor kattan már be Satella annyira,[spoiler] hogy leszarja a nővérét és ő rapelje meg a hülyegyereket a fegyverével.. XD[/spoiler] Mondjuk minél tovább húzzák, annál jobb lesz majd nézni, [spoiler]ahogy leszáll Louis feje XD[/spoiler]

Member

Akkor nem csak én sejtek
[spoiler]testvérgyilkosságot[/spoiler]
a végére. Szerencsés a tag, pont kihagyta az életéből azt az időszakot, amikor egy érintésért halál járt. :D

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Quote from: Darkstar on 2011-04-08, 22:29:40
Tonnura-san

Ahahaha.
DAT
FUCKING
CAT 
:Kiraly: :Kiraly: :Kiraly: :Kiraly:
At first I was like
[spoiler][/spoiler]
But then
[spoiler][/spoiler]
[reserved]

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

kada

Quote from: Darkstar on 2011-04-08, 22:29:40
Tonnura-san

Ahahaha.
DAT
FUCKING
CAT 
:Kiraly: :Kiraly: :Kiraly: :Kiraly:
4.22:most már biztos vagyok benne, Geassa van!
QuoteSo basically this is about Minami-ke sisters being raised by a female Terminator and having a pet that's Norio Wakamoto turned into a cat. Words can hardly convey the awesomeness of this premise.

Darkstar

Erre már én is gondoltam. Kéne belőle anime, ahol Wakamoto adja a macska hangját.  :whoah:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kada

Quote from: Darkstar on 2011-04-09, 02:17:47Kéne belőle anime, ahol Wakamoto adja a macska hangját.  :whoah:
:tezsvir:
De ne siessünk előre ennyire, jöjjön ki belőle pártucat rész, aztán még pár, nehogy elrontsák valamivel adaptálás közben.

chilip

Quote from: Darkstar on 2011-04-09, 02:17:47
Erre már én is gondoltam. Kéne belőle anime, ahol Wakamoto adja a macska hangját.  :whoah:

Zen

Spongyabobra mért vadásznak a predátorok?
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Bishop

Gin no Saji: FMA alkotójának új mangaja, egy mezőgazdasági suliról szól ahol mindenki azért van hogy valamilyen mezőgazdasági tevékenységet csináljon a jövőben. A főhős Hachiken egy elég okos srác valami spéci suliból, akinek úgy tűnik semmi álma nincs és csak azért jött ide mert azt gondolta hogy itt simán első lesz az ő eszével. Sajnos annyira nem is olyan egyszerű mint azt ahogy sejtette. Érdekes slice n life manga, FMAra jellemző arttal és remélhetőleg ugyanolyan kidolgozott karakterekkel.

NLZ

Quote from: Bishop on 2011-04-09, 20:14:42
Gin no Saji: FMA alkotójának új mangaja, egy mezőgazdasági suliról szól ahol mindenki azért van hogy valamilyen mezőgazdasági tevékenységet csináljon a jövőben. A főhős Hachiken egy elég okos srác valami spéci suliból, akinek úgy tűnik semmi álma nincs és csak azért jött ide mert azt gondolta hogy itt simán első lesz az ő eszével. Sajnos annyira nem is olyan egyszerű mint azt ahogy sejtette. Érdekes slice n life manga, FMAra jellemző arttal és remélhetőleg ugyanolyan kidolgozott karakterekkel.
Moyashimon? :D
[reserved]

Bishop

NLZ

Quote from: Bishop on 2011-04-09, 20:47:52
Ezt most nem értem  :redface: ^^"
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5305
Slice of Life mezőgazdasági suliban. Csak kicsit hibbant. :D  Kár, hoyg a mangáját senki sem akarja csinálni. :(
[reserved]

NLZ

No, befejezték az Ares-t. Egész jó volt, a sok faszsága ellenére is. 8/10
[reserved]

Bishop

chilip

ez a Silver Spoon eddig jópofa, art alapján a fullmetal a. készítőjétől? ezen jót nevettem :D szép lassan mindenkiből lehet majd jó farmgazdálkodó  :lol:

NLZ

Lol, ez a Bartard se semmi. Főhősünk kb minden lányt meg akar dugni, legtöbbjüket sikerrel. :lul:
[reserved]

Bishop

Quote from: NLZ on 2011-04-17, 20:43:04
Lol, ez a Bartard se semmi. Főhősünk kb minden lányt meg akar dugni, legtöbbjüket sikerrel. :lul:
Hentai  :angyali: