Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

Megmurdel

van új chapter egész jóó :D

[spoiler]megjelenik a fekete sárkány ééééés papi megfog halni valszeg [/spoiler]

Zelda

Hát ha már most mindenki könnyekkel síratja, így jó előre, akkor már ne legyen visszaút. Egyébként kivi vagyok, hogy ebből miféle arc fog születni, Acnologia, a fekete sárkány, az így jó téma, remélem, hogy értelmet is adnak majd neki...
De a neve azért tetszik.

Bishop

Jó chapter volt, kicsit elérzékenyültem hogy az öreg meghalhat, de ennél jobb módja nem is lehetne.

NLZ

Ki mondta, hogy meghal? :trollface:
[reserved]

Junchi

Legutóbb egy "she was dead, but she is all better now" mém született, mikor valaki "meghalt", úgyhogy hiszem, ha látom.

Bishop

A meghalHAT szón mit nem lehet érteni  :hehe: :__devil:

NLZ

Az, hogy már a feltételezés is téves. :P
[reserved]

Bishop

Zelda

7 éves time jump a Fairy Tail-ben??? Mi lesz ebből?
Ezzel nem tudom tartani a lépést xD

Leara

Na, ez a fejezet most egész jó volt... legalábbis a vége. A timeskipre már voltak eddig is utalások, de kíváncsi voltam, hogy miért lesz és pontosan hány év. A 7 elég soknak tűnik, remélem valami érdekes fog ebből kikerekedni.
MAL

Squazee2005

Ö... erre nem igazán találok szavakat...ez... XD Öcsém, már azt hittem az előző fejezet után, hogy lesz valami jó is (az öreg áldozata) erre... ó, hogy az a...

*olvassa az előző hozzászólást* Oh?

LuckyDingo

Ez vagy nagyon jó fordulat lesz,vagy orbitálisan szar.

NLZ

[reserved]

Megmurdel

mindenki eltűnt hmmmm :D + 7 éves time jump hmmm  :D milesz itt remélem h nem lesz K szar az egész a végére ^^

kada

Time jump aminek a végén visszaugranak az időben és megmentik Makarovot.

Megmurdel

Quote from: kada on 2011-10-01, 19:07:02
Time jump aminek a végén visszaugranak az időben és megmentik Makarovot.

hát kb nehogy már elbasszanak 7 évet XD a semmire

NLZ

A varázsloli elteleportált mindenkit, az még oké, de ki az a kis kuki a végén?
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2011-10-01, 19:46:01
Macao fia Natsu cosplayben.

Leara

Quote from: Squazee2005 on 2011-10-01, 15:52:37
*olvassa az előző hozzászólást* Oh?

A 234. fejezet végén (most gyorsan megnéztem) már mutatták a srácot és volt olyan, aki ki tudta olvasni az újságból az évszámot... bár azt nem tudom hogy csinálta, mert én alig láttam rajta valamit, de most kiderült, hogy igaza volt :D.
MAL

Squazee2005

Óóóóh. Hát jó szeme volt az illetőnek. XD

A fejezet legjobb hozama azok a kommentek, amik születnek róla. De amúgy nem igen látom a Time skip (vagy jump?) értelmét. De tényleg.

Bishop

Mert Hades bukásával teljesen körbe zárta magát a mangaka, ha húzni akarja a mangat akkor kell a 7 év hogy legyen lehetőség új ellenségek és plottwistek kifejlődésére. És egy timejump csak nyereséges lehet mert a karakterek is felfrissülnek.

kada

Quote from: Bishop on 2011-10-01, 22:54:32És egy timejump csak nyereséges lehet mert a karakterek is felfrissülnek.
Próbálom Natsut elképzelni ahogy 7 év alatt fejlődik...
...
Valamiért Naruto képe lebeg elöttem...

Bishop

Tény, de Natsu menthetetlen :D

NLZ

7 év és csak a pofája fejlődik? :D
[reserved]

kada

Lehet hogy most már olyan forrófejű lesz hogy még a tűzelementálokat is megégeti. Dark Schneider(TM) move.

Megmurdel

de remélem nem lesz pofáraejtés h akik a jövőbe ugrottak szartse fognak változni :D

NLZ

Ki mondta, hogy az a loli nem a jövőbe teleportálta az egész szigetet? :trollface:
[reserved]

Megmurdel

van új chapter :D

egész jó lett sztem főleg a sketch-ek :D

Zelda

Hát én egyelőre nem tudom hova tenni... Kicsit több információt vártam volna, ez a mély depressziózás nemigen jön be, Macao meg mint master...
Hát majd meglátjuk.

LuckyDingo

Quote from: LuckyDingo on 2011-10-01, 20:20:48
Quote from: NLZ on 2011-10-01, 19:46:01
Macao fia Natsu cosplayben.

Na ezt végre eltaláltam! :D