Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

chilip

worst plot-spell ever

Leara

Quote from: chilip on 2011-10-15, 15:51:10
worst plot-spell ever
+1
Így semmi értelme a timeskipnek.
MAL

kada

Ez szó szerint time skip lett...
Valaki magyarázza el nekem miért akarom most felvázolni hogy milyen értelme lehet a hét év alatt megváltozott világos plotnak, és hogy az hogyan lehet jó.

Bishop

Hát ennek így nem sok értelme volt  :_piszka: ::)

NLZ

Az, hogy 7 év alatt termődtek új gonoszok, akiket natsu le tud győzni. :D
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: MyselfEz vagy nagyon jó fordulat lesz,vagy orbitálisan szar.

Háát.. sajnos a második lett... ekkora lehetőséget így elbaszni...

Megmurdel

mondtam mondtam megmondtaaam  :hehe: xD worst case scenario itt a nagy pofáraesés :D 7 év a semmire deakkor ... Mia Fasz**k ? :D

Zelda

No idea lol -.-"
De tényleg, ez azért übergáz volt. (Legalábbis szerintem...)

Squazee2005

*sóhajt* Sebaj, most jön egy "Jé, hét év alatt megváltozott minden"-arc és utána meg az összes régi szereplőt végiglátogatjuk.

Ennek tiszteletére:
[spoiler][/spoiler]

Junchi

Quote from: Squazee2005 on 2011-10-15, 19:22:16
Ennek tiszteletére:
[spoiler][/spoiler]

EZ.ZSENIÁLIS! :D

Btw egy ideje már nem olvasom, de úgy tűnik, nem is maradtam le semmiről. :3

chilip

egész jó volt ez a chapter :) komolyan mondom KURVA JÓ volt annak fényében ami most így az utóbbi hónapokban ment. pozitív javulás hajrá-hajrá

Megmurdel

amolyan kezdik a 0-ról :D jah téllegnemrossz :D

Bishop

NLZ

Valaki mondjon erre a faszságra vmi frappánsat. xD
[reserved]

Liquid Snake

Quote from: NLZ on 2011-11-06, 15:40:49
Valaki mondjon erre a faszságra vmi frappánsat. xD

Faszság? :D Nekem tetszett, bár a "timeskip" még mindig EPIC FAIL :D

NLZ

Két ilyen asspull dragonslayer, ráadásul macskákkal, holott mintha vmi olysmin derengene, hogy Natszunak és a szeles lánynak véletlenül lett macskája.
[reserved]

Liquid Snake

Hát 7 év eltelte után minden asspullnak fog tűnni :D Lehet majd ez a 2 új slayer is csatlakozik a FT-hez. És mikor együtt lesz az összes akkor a csapat neve Slayers lesz és metalt fognak nyomni :lol:

kada

És Fairy Tail szellemében a barátságról fognak énekelni  :_piszka: ^^"

NLZ

És akkor kiderül, hogy már mindegyik guildben vannak dragon slayerek.
:D
[reserved]

Liquid Snake

Egyébként kíváncsi vagyok, hogy hány sárkány létezik... Ugye eddig voltak tűz, ég, stb. De most bejött ez, hogy fehér sárkány -__- Azt hittem a Sky lesz fehér. Vagy akkor most van vörös sárkány is?

Red Dragon:  "I told you Igneel, I AM THE RED DRAGON. You are the fire one..."
Igneel:         "But, but... Look, my scales are red too. So what that does make me?"
Red Dragon:  "o.O"
Igneel:         "O.o"       

Remélem azért nem jut minden színre egy -__- Már várom a magenta sárkány megjelenését...

LuckyDingo

Részemről dropped... feladom. Ez már olyan random bullshit, amit még hetente egyszer sem leszek képes elolvasni.

Megmurdel

nagyon rossz húzás voltez ba**za+  :mad:

kada

Egyébként minden szín/elemnek csak egy sárkánya van?
Nem lesznek kis sárkányok néha?   ::)

chilip

lehet ezek is mesterséges dragonslayerek mint Laxus, ő se igazi DS

Bishop

Lightning fire dragon még mindig fail. És akkor most milyen ereje van Laxusnak? Amúgy érdekesen alakulnak a dolgok, az is érdekes hogy ha Polyusca az aki akkor a sárkányok képesek emberi alakot felvenni, halkan megjegyzem mi van ha az új slayerek sárkányok? Persze valami gyenge fiatal sárkány. Bár kétlem. És vajon mi van az alaksorban?

NLZ

Az alaksorban a sárkányanya van, és kiderül, hogy minden egy összeesküvés.
Polyusca az ki is?
[reserved]

Bishop

Polyusca az öreg nő aki utálja az embereket, és lehet Grandine, Wendy sárkánya.

kada

*trollface.jpg*
Én is utálnám az embereket ha folyton jönnének hogy tanítsam őket, vagy hogy sárkányt ölhessenek  ::)

NLZ

Ha utálja az embereket, akkor miért nem lép ki a guildből és megy el a hegyekbe? Kéreti itt magát a kiöregedett nőstény.
[reserved]

Liquid Snake

Én csak azt nem értem, hogy ha ez a nyomi gyerek ilyen erős, hogy az a Natsu aki a Grimoire Heart vezérét leveri, ilyen nehezen bánik el vele, akkor, hogyhogy mégis ők a leggyengébb Guild a környéken? 7 év ide vagy oda, az erő ugyanúgy erő marad, és nem egyenesen arányos a növekedése az idő elteltével. Ennyi erővel akkor az öregnek simán be kellett volna aláznia Natsu-ékat... Annyira ki akarja "magyarázni" magát a mangaka ebből az egész elcseszett timeskip-ből, hogy egyre nagyobb hülyeségeket csinál  :zomg: