Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

Devian

kiábrándító rész volt ...

Mindenki észrevett mindent de senki sem csinál semit, fuck logic.

NLZ

Quote from: Devian on 2012-02-24, 16:24:51
kiábrándító rész volt ...

Mindenki észrevett mindent de senki sem csinál semit, fuck logic.
Despaiiiir!

No de most! Jön Natsu és nyer!
[reserved]

Megmurdel

nah most már aztán elég a szarakodásból!!! Mi az isten ez Lucy ALÁZOTT és mégse nyert ? jó az ilyen várható de akkoris

de legalább kiderült h ha komoly harcra kerül a sor akkor eddig Raven Tail bekaphatja. :D

Swarczi

Háát, kíváncsi leszek Mystgun/Gerard féle harcra. A Lucy féle csata viszont már nálam is kiverte a biztosítékot: nincs egy nyomorult bíró ezen a meccsen aki felügyeli a dolgokat????  :morci:

kada

274
Gáz van ha már a nézők azt mondják hogy: "Is fairy tail in charge of the gags?"

Megmurdel

Mystogan/Gerard kezdésnek kicsit kurvaerős :D azán FAIL hát télleg ideje lesz fordítani a helyzeten

NLZ

[reserved]

Swarczi

Már kezd qrva unalmas lenni ez a Natsu/Erza győz kombó, többiek meg szenvednek mint állat. Gerard megérdemelt volna egy győzelmet, ahogy Lucy is  :grrr:

Megmurdel

Quote from: Swarczi on 2012-03-10, 18:53:38
Már kezd qrva unalmas lenni ez a Natsu/Erza győz kombó, többiek meg szenvednek mint állat. Gerard megérdemelt volna egy győzelmet, ahogy Lucy is  :grrr:

jogos de ez nem nagyon fog változni sztem, a lényeg a lényeg Fairy Tale-t vissza kellett eddig fogni h ne alázzanak!  ^^

Megmurdel

abszolút balfasz :facepalm: [spoiler]azért remélem Elfman győzni fog csak a poén kedvéért 1x[/spoiler]

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-03-30, 18:57:24
abszolút balfasz :facepalm: [spoiler]azért remélem Elfman győzni fog csak a poén kedvéért 1x[/spoiler]
Mondjuk ha egy jót akarnék harcolni, lehet én is ezt mondanám.
Persze ha nyernék még véletlenül se próbálnám összeszedni a "jutalmam"  :angyali:

Bishop

Elsőnek teljesen erre számítottam, de miután kiderült hogy Erzaval egy szinten van már Mirat vártam volna. Így kicsit képet kaptunk volna arról hogy Mira mennyire riválisa még Erzanak.
De mivel Mashiro vagy Masahiro vagy whatever az új trollking of manga, már meg sem lepődöm....

Megmurdel

278  :Kiraly: :Kiraly: :Kiraly:
[spoiler]meglepően jó chapter volt és végre az volt amit (mindenki szeretett volna) javítom: amit én szerettem volna Elfman OTOKOOOOOO[/spoiler]

NLZ

Azé agyhalál is lett volna, ha még Elfman is veszít, szal ez a minimum. A végén a zösszeesküvés meg elég izé.

(ám itt mindenki mangafoxot olvas?)
[reserved]

kada

A teljes kórus egyszerre!
"puppy"
:rotfl:

Megmurdel

Quote from: NLZ on 2012-04-06, 23:02:18
Azé agyhalál is lett volna, ha még Elfman is veszít, szal ez a minimum. A végén a zösszeesküvés meg elég izé.

(ám itt mindenki mangafoxot olvas?)

off nem csak itt találtam meg előbb

jah meg a puppy poént remélem elsütik "párszor" :D

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-04-07, 13:43:39
Szerintem a tournament végéig minden meccs felkonferálása után Enraged buffal fogják tolni  :D

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-04-07, 14:03:45
Quote from: Megmurdel on 2012-04-07, 13:43:39
Szerintem a tournament végéig minden meccs felkonferálása után Enraged buffal fogják tolni  :D
lol az fasza lenne

chilip

van egy olyan érzésem hogy
[spoiler]a spirit világot akarják meghódítani azon a kapun keresztül, és charley már azt látta mikor meghiúsították de minden dőlt össze.[/spoiler]

Bishop

Az mondjuk számomra érthetetlen hogy ennyire ne lenne Stellar mage az országban hogy várniuk kellett Lucyra?

Megmurdel

Quote from: Bishop on 2012-04-14, 14:03:07
Az mondjuk számomra érthetetlen hogy ennyire ne lenne Stellar mage az országban hogy várniuk kellett Lucyra?

áá csak trollkodnak h erős kell v valami ilyesmi am meg olyan sok nem lehet hiszen szinte csak béna kulcsok maradtak "idegen" kézben + 2 maradt a 12 aranyból a többi Lucy-nál van + az ezüst kulcsok de azok elvileg gyengébbek

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-04-14, 15:23:24

áá csak trollkodnak h erős kell v valami ilyesmi am meg olyan sok nem lehet hiszen szinte csak béna kulcsok maradtak "idegen" kézben + 2 maradt a 12 aranyból a többi Lucy-nál van + az ezüst kulcsok de azok elvileg gyengébbek
Summon powerben ha jól rémlik már csak azért is brutális mert egyszerre egy kazal megidézésére képes, nem?
Max valami mással keverem.  ^^"

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-04-14, 18:54:20
Quote from: Megmurdel on 2012-04-14, 15:23:24

Summon powerben ha jól rémlik már csak azért is brutális mert egyszerre egy kazal megidézésére képes, nem?
Max valami mással keverem.  ^^"
jah teljesen jogos nem kevered de azér számít azis kicsit h milyen kulcsokat tudsz használni

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-04-15, 16:05:33
jah teljesen jogos nem kevered de azér számít azis kicsit h milyen kulcsokat tudsz használni

Igen, kivéve talán arra amire használni akarják, oda max az számíthat extrában hogy Norio Wakamoto barátjának hívta (wareware tomo?).

Megmurdel

[spoiler]király harc és végre a maradék 2 ill 3 kulcs is előkerült XD szerencsére az enyém sexy nem valami nyomorék mint amire számítottam a képessége elhanyagolható de nemrossz :D de most kiváncsi vagyok h mi lesz a kis "tigrissel"[/spoiler]

kada

És a multkori kifogások egyike is "megoldódott".

Mondjuk ez az élet-halál dolog nekem nem jött be.

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-04-21, 00:18:44
És a multkori kifogások egyike is "megoldódott".

Mondjuk ez az élet-halál dolog nekem nem jött be.

jah meg XD

ami a fogadást illeti: úgyse hal meg szinte senki a mangába szal nekem mind1 de az előző fogadások télleg sokkal jobbak voltak :D

Megmurdel

puppy poén rögtön az első oldalon :D [spoiler]Yukino-t meg kibaszták Sabertooth-ból de azt hittem h rape lesz csak XD[/spoiler]

LuckyDingo

Hát az a póz amit bevágott a főnök előtt erősen azt sejttette.. XD AMúgy fix, hogy beveszi a Fairy Tail.. vagy meghal és a kulcsait Lucynek adja. A lényeg, lesz még szerepe. :D

Megmurdel

Quote from: LuckyDingo on 2012-05-04, 14:31:18
Hát az a póz amit bevágott a főnök előtt erősen azt sejttette.. XD AMúgy fix, hogy beveszi a Fairy Tail.. vagy meghal és a kulcsait Lucynek adja. A lényeg, lesz még szerepe. :D

exactly