Main Menu

Toriko

Started by blackronin, 2012-06-04, 15:39:40

Previous topic - Next topic

blackronin

Quote from: Bishop on 2013-10-25, 12:03:06
Ez így volt jó. Őszintén már unalmasak a sok shounen klisék. Köztük a mentor karakter halála. Egyszer egy mangaba igazán túlélhetné valahogy anélkül, hogy elveszítené a karakterét (Lásd. Makarov Fairy Tail)
Ami Cocot illeti. Csak élje túl, ha Teppei sorsára jut akkor nem sok olyan karakter marad számomra akik igazán érdekelni fognak. :bruhuhu:
Az OP-ben sem halt meg még a főkarakter mentora. Egyelőre.
A Fairy Tail nem ért véget, ha jól tudom, így még akár meghalhat ez a Makarov karakter, akit említettél...  :P

Teppei egyelőre rejtély, hogy akkor mi van vele, lehet hogy nem is halt meg (és utána támasztotta fel Joa), csak Taste Change-en ment át.
Kiderülhet, hogy megfordítható a dolog és akkor rögtön visszakapjuk Teppei-t.

Isley

255

Szerintem, amióta a NEO megjelent, nem kérdés, hogy ki az igazi ellenség. Midora karaktere nem értelmetlenül lett elmélyítve. Igen, lehet, hogy összefoghat majd Ichiryuu és Midora. Az IGO és a Bishokukai. Starjun és Toriko. Ehhez kell egy gyűlölt ellenség. Ehhez Joa és a NEO épp megfelelőnek tűnik.

Szóval szerintem innentől már nem lesz értelme annak, hogy Ichiryuu meghaljon. Midora az egyetlen, aki nála jelenleg keményebb, de ha ők már nem lesznek ellenségek, akkor a világon nincs olyan ellenség, akit Ichiryuu ne tudna legyőzni.

Engem most Toriko testrészeinek színe foglalkoztat, plusz az, hogy ez mit fog később jelenteni.

Coco-t pedig ne féltsétek már. : D Nagyfiú ő, tud vigyázni magára!  ;)

blackronin

256 RAW képeket látva:
Na, ne...  :eek:
http://www.mangabird.com/toriko-256?page=11
Mi van!?   :confused:
http://www.mangabird.com/toriko-256?page=13

Most ez hogy?...  :zomg:
http://www.mangabird.com/toriko-256?page=15

edit: Summary
[spoiler]
Summary:

-the 8 Beast Kings sensed Toriko's awakening. Seems like he got a hax power-up.

-the saiseiya under Midora (the guy with tentacles) is a spy working for NEO, and Mohyan Shaishai is also confirmed to be part of NEO

-once completed, Acacia's Full Course will show them the entrance to get to "That Final Place" (no idea where that is). That, I think, is NEO's objective

-Acacia set up Midora to find the cure water, thus indirectly causing Froze's death. Whether or not Froze's death was part of his plan I do not know, the Chinese translation seems a bit conflicting.

-in order to get to "That Final Place", a chef with food luck and superb cooking skills is imperative. (Froze, komatsu)

-From the very beginning, Acacia already conspired with the Blue Nitro to obtain a chef with food luck and cooking skills

-in this chapter, Ichiryuu referred to Acacia simply as Acacia, without "sama"

-a blue Nitro appeared out of nowhere and gave Ichiryuu the final blow
[/spoiler]

Véleményem:

chilip

jahm hát... indulhat a siratás megint :D

blackronin

Quote from: chilip on 2013-10-31, 09:58:54
jahm hát... indulhat a siratás megint :D
A siratás már megvolt a részemről.
Most inkább a döbbenet jön, főleg azután hogy elolvastam a heti fejezetet...  :P

http://mangahead.com/Manga-English-Scan/Toriko/Toriko-256-English-Scan

Röviden:
OPIC (TORIC).

Részletekről majd később, mert finoman szólva történt "pár" dolog.

Isley

256

Ennyi csavart egy fejezetben... Bővebben csak később tudok írni. Addig lesz is mit átgondolni. Például, hogy most hány oldal is van? A nulladik biotóp tagok mind meghaltak-e? Kaitora elárulta a Bishokukait, így életben van, viszont azok a Bishokukai tagok, akik Midora mellett vannak, talán ugyanúgy végezték mint a nulladikok. Elvileg a Blue Nitro-nak az IGO és a Bishokukai ugyanúgy ellenfél.

Acacia-ról pedig ki gondolta volna mindezeket? Ebből elég rossz fiúnak tűnik. Plusz még mindig életben van? Eszméletlen.

TORIC egyértelműen.

Később írok majd. Addig Blackronin te jössz. ;) :)

blackronin

256. fejezet, részleteiben, témánként bontva:

1. Ichiryuu:
A búcsúztatás részemről megvolt, most is úgy vélem, hogy a halála szükséges dráma, ami előremozdítja a történetet.
Az kellemes meglepetés, hogy nem Midora ölte meg végül.
Shima múlt heti húzása kiemelkedően jó volt, jót trollkodott a fanokkal.
Szerettem Ichiryu karakterét, de a Toriko-ban mint aktív szereplő a pályafutása véget ért.
Flashback-ben még biztosan visszatér.
2. 0. Biotóp tagok:
Nagyon remélem, hogy Shima nem akarja ennyivel letudni a dolgot, kár lenne veszni hagyni ennyi érdekes karaktert.
A drámai hatás kedvéért jó volt látni a "bukásukat", de akarok még hallani felőlük.
3. Kék Nitro:
Jó látni, hogy aktív részesei lesznek az eseményeknek, de azon meglepődtem hogy kinézet szempontjából nem különböznek nagyon a sima Nitrok-tól. Emiatt felmerül a kérdés bennem: talán Vegetable Sky-on látott Nitro is Kék Nitro lehetett?
4. Acacia:
A fejezet fénypontja. Ichiryu elhagyva az udvarias jelzőket, csak Acacia-ként emlegeti?
Acacia a jóságos és világmegmentő Bishokuya Isten, mint főgonosz?  :eek:
Lényegében Frohze-t csak kihasználta?  :zomg:
Meg már az elejétől fogva szövetkezett a Kék Nitro-okkal?
Midora pedig tetteivel segédkezett Acacia céljainak megvalósításában?
Nem tudom, hogy mi lesz ebből, de ha kiderül hogy Acacia él és virul...  :eek:
5. Nyolc Király Gourmet World-ben:
Végre valami "rendszert" is megismerünk a Gourmet World-el kapcsolatosan.
Ott is van rend, amit ez a 8 legendás szörny tart fenn.
Alig várom ennek a szálnak a kibontását!  :whoah:
6. NEO:
Az árulás gyökerei mélyebbre nyúlnak, mint hittük.
A lényeg azonban az, hogy (Kaitora szavait értelmezve) hogy sokan igazából nem önként csatlakoznak, hanem Joa (Frohze?) Taste Change technikájának "áldozatai". Elvégre Teppei nem árult el senki, csak agymosott lett.
7. IGO:
Benne vannak a slamasztikában nem vitás. Az elnök és a vezetőség többsége halott vagy átállt, a 0. Biotóp harcképtelen.
A békés és virágzó Gourmet Age-en már biztosan vége.  :frown:
8. A manga világképe:
Most éreztem először azt, hogy a Toriko manga derűs, mindig vidám és bizakodó világa alapjaiban megingott.
Hogy a Gourmet Age lényegében "illúzió" volt csupán, a feszültségek és a titkos vágyak a felszín alatt rejtőztek.
Persze mindenki boldog volt és elégedett, de úgy érzi az ember, hogy a problémákat nem oldották meg igazából, mindig jelen voltak, csak a "szőnyeg alá" lettek söpörve...

Bishop

Nem nagyon szoktam ide írni, mivel én nem vagyok ennyire könnyen dicsérő fajta. De a mostani részek elégé zavaróak ami ebben a chapterben tornyosult. ^^"

Végre örülök, hogy Ichiryu él, erre még értelmetlenebb halált kapott. ::) Kapott egy fejezetet, hogy elmondja mi a helyzet. Aztán csak úgy megöli a Nitró, semmi érzelem nulla hatás. Végül is minek 2 chapterrel ezelőtt már eltemettük.... ::) Ráadásul még értelmetlen harcot is vívott. Nem azt mondom, hogy Midora át állt volna harc nélkül is. De így ennek győzködés nélkül semmi értelme nem volt.
A 0-ás csapat nagy része offscreen el lett intézve, köztük olyanok akikre már jó ideje kíváncsi vagyok...
Ráadásul mikor már Jirou Setsuno Ichiryu ereje is semmi Midorahoz képest akkor még kapunk 8 még ezeknél is erősebb szörnyet és Acacia ereje még ennél is erősebb lehet ha él. Akkor most Toriko mit akar? Ha még Starjunnal se bír el. A terep már nem lesz megfelelő a fokozatos erősödésre. A végén az lesz hogy Toriko csak úgy hipp hopp ugrik +100 szintet, meg a belső démona átmegy berserkbe.

Félek, hogy most nagyon elszállt a Mangaka, remélem a végén nem megy át Narutoba ez is.... ::)

NLZ

Örülök, hogy nem voltam egyedül azzal az érzéssel, ahogy fogtam a fejemet és értetlenkedtem minden részletnél. :)
[reserved]

chilip

nem nem vagytok egyedül, de pssszt még a végén blackroninék meghallják :ejnye: kis elterelés:

OPIC, TORIC! nem szart még ilyet a világ!

blackronin

Bishop, NLZ, chilip:
Nyugodtan le lehet írni, hogy nem tetszett a fejezet és kész.
Inkább azon lepődtem meg, hogy ennyi embert megmozgatott a heti Toriko!  :smile:

Szóval felőlem nyugodtan szidhatjátok, engem nem zavar.
Sőt chilip "elterelése"  :lol:
Én magam sem írhattam volna jobbat!  :P

Komolyra:
Én pont pozitív dolognak tartalom, hogy mindenki fogja a fejét és értetlenkedik.
Hogy nem tudjuk, hogy akkor most mi a **** van.
Mert ez volt Shima célja ezzel az egésszel.
Tudjátok, az ilyen részeket nevezik "plot twist"-nek...
Sokaknak biztos fura lehet ez, mert a Bleach, Naruto (ezeket már nem követem, de biztosan nem változott semmi) és a Fairy Tail (sohase olvastam, csak az AP és más fórumok írásai alapján vélem) mangákban csak ilyennek álcázott, de valójában "friendship forever, fake drama" jelenetek végeláthatatlan sorából áll.

Isley

A Blue Nitro erejéről most még nem lehet levonni következtetéseket. Acacia odaküldött egy Blue Nitro-t Midora-ékhoz, és csak akkor támadt Ichiryuu-ra, amikor már szinte halott is volt Ichiryuu. Ebből nekem egyáltalán nem következik, hogy egy Blue Nitro Ichiryuu szintjén lenne, pláne nem az, hogy Midoránál erősebb volna. Lehetséges, de ezzel még nem derült ki semmi.

Toriko pedig most nem keveset fog erősödni. Minden ilyen harc után lényegesen erősebb lesz. Az Ínyenc Világba tart, ahol még erősebbé válhat. Torikot nem kell félteni. Én most azt várom, hogy az IGO és a Bishokukai összefognak ideiglenesen, talán Midora is segíthet nekik. Acacia erejét sem ismerjük. Nem hiszem, hogy bárki is erősebb lehetne Midoránál.

A fanyalgóknak én csak a következőt tudom mondani. Nem az a baj, hogy keseregtek itt, ha jól esik, csináljátok, de akkor legalább írnátok le, hogy mi bajotok van. Hogy konkrétan mi nem tetszik. Akkor lehetne veletek beszélni, de ez amit csináltok, chilip és NLZ, teljesen értelmetlen.

chilip

pedig le lett írva mi nem jön be

Quote from: Bishop on 2013-11-02, 01:37:21
Nem nagyon szoktam ide írni, mivel én nem vagyok ennyire könnyen dicsérő fajta. De a mostani részek elégé zavaróak ami ebben a chapterben tornyosult. ^^"

Végre örülök, hogy Ichiryu él, erre még értelmetlenebb halált kapott. ::) Kapott egy fejezetet, hogy elmondja mi a helyzet. Aztán csak úgy megöli a Nitró, semmi érzelem nulla hatás. Végül is minek 2 chapterrel ezelőtt már eltemettük.... ::) Ráadásul még értelmetlen harcot is vívott. Nem azt mondom, hogy Midora át állt volna harc nélkül is. De így ennek győzködés nélkül semmi értelme nem volt.
A 0-ás csapat nagy része offscreen el lett intézve, köztük olyanok akikre már jó ideje kíváncsi vagyok...
Ráadásul mikor már Jirou Setsuno Ichiryu ereje is semmi Midorahoz képest akkor még kapunk 8 még ezeknél is erősebb szörnyet és Acacia ereje még ennél is erősebb lehet ha él. Akkor most Toriko mit akar? Ha még Starjunnal se bír el. A terep már nem lesz megfelelő a fokozatos erősödésre. A végén az lesz hogy Toriko csak úgy hipp hopp ugrik +100 szintet, meg a belső démona átmegy berserkbe.

Félek, hogy most nagyon elszállt a Mangaka, remélem a végén nem megy át Narutoba ez is.... ::)

persze mindez nem azt jelenti, hogy ténylegesen el is szállt a mangaka. ha jól meg tudja oldani hogy ezután ne érezzük azt mint ami pl narutoban volt hogy a seggéből húzta elő a poweruppokat és a plot no jutsukat és tudja tartani a fokozatosságot + még be tud majd hozni emiatt pár karakteres ellenfelet, semmi baj

a probléma ott van hogy jelenleg ezt nem látjuk, és szerintem nagyon nehezen is kivitelezhető

DE ne legyen igazam :) én olvasom és szeretnék kellemesen csalódni

blackronin

Quote from: chilip on 2013-11-02, 13:03:07
pedig le lett írva mi nem jön be

Quote from: Bishop on 2013-11-02, 01:37:21

persze mindez nem azt jelenti, hogy ténylegesen el is szállt a mangaka. ha jól meg tudja oldani hogy ezután ne érezzük azt mint ami pl narutoban volt hogy a seggéből húzta elő a poweruppokat és a plot no jutsukat és tudja tartani a fokozatosságot + még be tud majd hozni emiatt pár karakteres ellenfelet, semmi baj

a probléma ott van hogy jelenleg ezt nem látjuk, és szerintem nagyon nehezen is kifitelezhető

DE ne legyen igazam :) én olvasom és szeretnék kellemesen csalódni
A leírtakhoz:

1. Miért is kapott Ichiryu értelmetlen halált?
A harcuknak köszönhetően most Midora megtudta, hogy ki a valódi ellenség, ennek köszönhetően akár jövőbeli lehetséges szövetségesként is szóba jöhet a személye.
A jó oldal ezzel nyerte a legtöbbet.
2. 0. Biotópot már említettem, szerintem Shima a dráma hatás miatt mutatta a "vesztüket".
Shima nem Kishi, meg Kubo aki csak úgy eldobálja a karaktereket.
Várjuk ki a végét, jó?
3. A fokozatos erősödés eddig remekül működött a Toriko-ban (lásd tréning arc-ok), Shima most csak jelezte felénk, hogy Toriko hamarosan (ki tudja mikor) olyan erős lehet, mint a Gourmat World legjobbjai.
Köszönhetően a Gourmet Sejtek ébredésének.
Ez a power-up viszont már jóideje elő volt készítve, szóval ez sem asspull.
4. Lehetséges valóban, hogy elszállt Shima egy kicsit.
Minden azon múlik, hogy miként kezeli a dolgokat innentől kezdve.
Egy újabb dolog, aminek először várjuk a végét és majd utána kössünk bele.

Egyébként örülök, hogy leírtad a véleményedet, chilip.
Tegye meg mindenki más is!
Így marad izgalmas a topic.

A Cooking Fest arc a legjobb arc eddig számomra a Toriko-ban.
Remek harcok, fontos plot twist-ek, valódi dráma és izgalom.
A Bleach és a Naruto csak álmodhatna ilyen színvonalú arc-okról...
Sőt, az utóbbi időben jobban vártam a Toriko fejezeteket, mint az OP-t.

chilip

pontosan ezt írtam, várjuk ki a végét :) pozitívan állok itt a dolgokhoz, lepjen meg a mangaka! amúgy ichiryunál az volt értelmetlen hogy a blue nitro ölte meg, midorának kellett volna megölnie... amúgy remélem már nem támad fel :D lehet megint trollkodtak velünk  :Kiraly:

Isley

Kínai scan már van

http://tieba.baidu.com/p/2690928217

Fordítás még nincs. Összegzés ennyi:

http://www.mangaspoiler.com/2013/11/04/toriko-257-spoilers-%E3%80%8C%E3%83%88%E3%83%AA%E3%82%B3-%E7%AC%AC257%E8%A9%B1%E3%80%8D/

A fejezet átvezető jellegű. Kevés akció. Azonban rengeteg dolog lett most megemlítve. Például...

[spoiler]úgy tűnik a Blue Nitro tudta egyből a helyét, ahogy Midora aktiválta a Hunger Space-t.[/spoiler]

blackronin

Quote from: Isley on 2013-11-06, 17:06:01
Kínai scan már van

http://tieba.baidu.com/p/2690928217

Fordítás még nincs. Összegzés ennyi:

http://www.mangaspoiler.com/2013/11/04/toriko-257-spoilers-%E3%80%8C%E3%83%88%E3%83%AA%E3%82%B3-%E7%AC%AC257%E8%A9%B1%E3%80%8D/

A fejezet átvezető jellegű. Kevés akció. Azonban rengeteg dolog lett most megemlítve. Például...

[spoiler]úgy tűnik a Blue Nitro tudta egyből a helyét, ahogy Midora aktiválta a Hunger Space-t.[/spoiler]
Köszi az információt!  :smile:

Én csak annyit tudok hozzátenni, hogy sajnos jövő héten nincs fejezet.  :frown:
Utána viszont color page-el tér vissza.

A fejezetről bővebben majd akkor ha kijön.

Isley

blackronin

Quote from: Isley on 2013-11-07, 12:58:18
257

Kijött az új fejezet!

http://www.mangareader.net/toriko/257
Köszi, Isley!  :smile:

A lényeg röviden:
Véget ért a Gourmet Age valóban, mint ahogy a múltkori fejezet kapcsán írtam.
Most csak megkaptam a megerősítést Shima-tól.
A fejezet elején Midora megjegyzése érdekes Ichiryu-val kapcsolatosan, bár nem hiszem, hogy Ichiryu annyira visszafogta volna magát, mint ahogy Midora gondolja. Midora nagyon erős lett az eltelt évek alatt, míg Ichiryu valóban inkább csak "pihent".
Szóval annyira nem hihetetlen elhinni az erejük közti különbséget.
Chiyo-n meglepődtem, hogy Shima életben tartja, de legalább Chinchin boldog.  :smile:

A break miatt kár, de az elmúlt hetek, hónapok minőségi kapcsán érthető.

edit: lehet, hogy nincs a héten fejezet, de a mostani SJ-ban kaptunk egy kis hírt a Toriko-ról (bocsi a kicsi felbontásért):

A cím elég sokat mond:
"Conclusion of the Human World Arc"

Jön végre a Gourmet World teljes erővel?  :smile:

Isley

Érdekes, hogy megváltoztatta Mitsutoshi a Training for the Gourmet World Saga nevét, de lehet, hogy egyszerűen mindkét eddigi sagát nevezi együtt így.

Kíváncsi vagyok mi lesz az új saga neve, valahogy úgy érzem, hogy ez még nem a háborús saga lesz, de egyértelműen az Ínyenc Világban fog már játszódni. Most annyi a lényeg, hogy álljon össze a következő saga főszereplő gárdája, vagyis a Négy Mennyei Király KIEGÉSZÜLVE Tengu Buranchival! ;) S utána indulhat a show!

blackronin

258 spoilers
[spoiler]
Cocos is alive, but his hair color was changed. Teppei,Mohyan Shaishai ..NEO members appear

Source: http://www.mangabird.com/spoiler/toriko-258-spoilers
[/spoiler]

Lényegében csak ez számít.

Isley

blackronin

Quote from: Isley on 2013-11-21, 09:54:33
Kijött a fejezet!

258

http://www.mangareader.net/toriko/258
Az egész napos rohanás után ezt is el tudtam olvasni végre.

A fejezetről:
Hát... érdekes.
De vegyük sorba, úgy könnyebb nekem is:
1. Cover page jó, a color page eléggé visszafogott a megszokott stílushoz képest.
2. Toriko pár oldalon, láthatjuk hogy csak most kezdi felfogni az erejének igazi felébredését. Terry-t is jó látni megint.
3. A jéghegy.
Megtudtuk, hogy Ichiryu min ügykötödött eddig, meg azt is hogy Nono különleges képessége a fagyasztás.
És most jön az első furcsaság: Buranchi egyszerűen visszamegy a Gourmet World-be, azzal az indokkal, hogy sok hozzávalóra van szükség ott is...
Ez most mi?  :confused:
Miért kellett ez ide? Shima remekül felvezette őt a Cooking Fest arc-ban, és ennél jobb lehetőség nem is akadna, hogy csatlakozzon, erre csak simán visszamegy. Reméjük, hogy végül az lesz, hogy viszonylag hamar összefutnak vele Toriko-ék, s akkor történik meg a csatlakozás, mert számára minden más utat elfogadhatatlannak tartok.
Neki Toriko csapatában a helye, ahol most még szakács sincs, Komatsu elrablásának köszönhetően. Minden adott lenne.
4. Starjun és Grinpatch
Láthatjuk, hogy a Bishokukai főhadiszállást is elpusztították a Cooking Fest alatt, de mi volt az a fura jelenet Grinpatch-ival? Mi ez az arckifejezés? Zavaros képsorok, amit egyelőre nem tudok hova tenni. Talán a Coco elleni küzdelemhez lehet köze?
5. NEO
Hú, hát itt aztán van minden!
Egy Dragon Ball Z-ben látható saiyan űrbázis ugrott be rögtön a képeket látva... Lehetséges, hogy a Toriko világa valóban kilép a csillagok közé is?
Láthatjuk végre Mohyan-t is, aki szintén mintha a DB-ből lépett volna elő. Bizarr alak.
Jön a double spread... Mi a?...  :eek:  Ők mindannyian árulók?  :zomg: 
De ha ők mindannyian itt vannak (Alfaro-t leszámítva), akkor ez azt jelenti, hogy a legtöbb 0. Biotopos tag veszített?  :eek:
Melk, Atashino, Goblin Ramon, Megarodras sorsa kérdéses, mert az első kettő Midora környékén volt, míg a másik kettő Alfaro ellenfele volt.
Ez azért elég gáz. Többet vártam volna tőlük. Ilyen szintű vereséget biztosan nem.
6. Az árulókról
Boneless-t és Kairu-t alapból nem bírom (nem annyira érdekes a design-juk, valamint teljesen érthetetlen volt a Head Chef rangjuk is), így őket simán el tudtam képzelni NEO ügynökként. Be is jött. Joejoe várható volt, a korábban látott árnyékos kép alapján.
De Niceny, Dores és Kuromado? Ők is?  :mad:
Őket mind bírom, erre árulók? Érthetetlen és röhejes. Nem tetszik. Még a végén kiderül, hogy a Bishokukai-ban több az áruló, mint a tényleges tag.  ^^"
Teppei is ott van? Mégis hogyan? Jirou nem tudta megmenteni a saját unokáját?  :eek:
Hagyta, hogy elvigyék? Ez se tetszik, a dráma hatás már megvolt vele, innentől kezdve ez már csak értelmetlen túlkomplikálás.
7. Coco
Örülök, hogy él, de az új haj... Nem illik hozzá, a régit akarom.
Arra pedig kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a nagy bejelentése.

Ez a fejezet nem volt jó, túl sok furcsaság történt benne, ami vagy nem tetszik vagy még nem látni a tényleges értelmét.

chilip

Quote from: blackronin on 2013-11-21, 20:54:35
Még a végén kiderül, hogy a Bishokukai-ban több az áruló, mint a tényleges tag.  ^^"

ezen jót röhögtem :D

Isley

Az árulóktól ledöbbentem. Kuromado, Dores, Niceny. Eszméletlen. te jól kifakadtál, meg is értelek. Kuromado miatt én is haragszom. Nagyon bírtam, nem is kapott valami erős ellenfeleket, már vártam, hogy lássam küzdeni, erre meg áruló lesz. Warden Love-val, hogy mi van, azt nem tudjuk. Még jó, hogy Alfaro nem áruló. Star és Grin mellett még ő a biztos pont.
Azt mondod, hogy a Bishokukaiban sok az áruló, de még a G7-ben is. 7-ből 3. Mivel fizet nekik a NEO? : D

Buranchi miatt ne aggódj. Most egy ideig mindenki csinálja a dolgát, és ő is csatlakozik a főcsapathoz hamarosan. Ez biztos, mert így kell lennie.

Coconak örülök, hogy végre visszatért. Mi van, ha valahogy elveszítette a képességét, és ezért lett ilyen világos a teljes megjelenése. Eddig a fehér bőrt a kötésekkel tudta csak fenntartani, szóval itt valami nagy dolog történhetett. Grinnel is.

blackronin

Quote from: Isley on 2013-11-23, 00:46:41
Az árulóktól ledöbbentem. Kuromado, Dores, Niceny. Eszméletlen. te jól kifakadtál, meg is értelek. Kuromado miatt én is haragszom. Nagyon bírtam, nem is kapott valami erős ellenfeleket, már vártam, hogy lássam küzdeni, erre meg áruló lesz. Warden Love-val, hogy mi van, azt nem tudjuk. Még jó, hogy Alfaro nem áruló. Star és Grin mellett még ő a biztos pont.
Azt mondod, hogy a Bishokukaiban sok az áruló, de még a G7-ben is. 7-ből 3. Mivel fizet nekik a NEO? : D
Igen, kiakadtam.
Főleg azért, mert utána nehogy az legyen, hogy most mindenki a NEO-val van, majd később előjön, hogy valójában a csatlakozottak fele kettős ügynök vagy Taste Changed. Vagyis nem igazi áruló.
Kicsit bugyután nézne ki, hogy a tagok össze-vissza ugrálnak a szervezetek között.  ^^"

Buranchi miatt ne aggódj. Most egy ideig mindenki csinálja a dolgát, és ő is csatlakozik a főcsapathoz hamarosan. Ez biztos, mert így kell lennie.
Oké, elmegy csinálni a dolgát. Miért is? A faluban ennyire szükség lenne rá?
Ha ez lesz, akkor rendben van, de azért jó lett volna látni egy párbeszédet arról, hogy legalább érdekli Komatsu sorsa...
Kicsit előkészíteni a jövőbeli szerepét.

Coconak örülök, hogy végre visszatért. Mi van, ha valahogy elveszítette a képességét, és ezért lett ilyen világos a teljes megjelenése. Eddig a fehér bőrt a kötésekkel tudta csak fenntartani, szóval itt valami nagy dolog történhetett. Grinnel is.
Majd meglátjuk a jövő héten.
Nem lenne rossz, ha flashback keretében látnánk pár jelenetet a Grinpatch elleni harcból, mert ez a másik küzdelem, amit jó lett volna látni a Cooking Fest alatt.

edit: 259 RAW
http://www.ishuhui.com/archives/1047

Belenéztem és a fejezet lényegében egy rakat magyarázat...
Fogalmam sincs, hogy miről szólhat.  ^^"

Isley

Ezt találtam.

259

http://mangahead.com/Manga-Raw-Scan/Toriko/Toriko-259-Raw-Scan

Itt már van szöveg is. Az első három oldalon beírták a buborékba a szöveget, a többin az oldal tetején. Ebből már össze lehet rakni.

chilip

Quote from: blackronin on 2013-11-21, 20:54:35

érdekes volt a fejezet

blackronin

Quote from: Isley on 2013-11-28, 11:45:19
Ezt találtam.

259

http://mangahead.com/Manga-Raw-Scan/Toriko/Toriko-259-Raw-Scan

Itt már van szöveg is. Az első három oldalon beírták a buborékba a szöveget, a többin az oldal tetején. Ebből már össze lehet rakni.
Köszi, Isley!

Azóta megtaláltam kewl fordítását is (ebből készül a rendes fejezet is), s elolvastam...
Hát... mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy Coco-tól földrajz órát kapunk!  :P

Lényegében megtudtuk, hogy a Toriko világ bolygója valóban a Föld lehetett (a Human World belső része lényegében a mi Földünk, minden kontinens megtalálható), csak a meteoroknak köszönhetően kinőtte magát abba a világba, amit most is ismerünk.
Ja, egyébként ezen már mindenki agyalt a külföldi fórumokon, hogy akkor a Toriko világa igazából a Föld.

Amikor a spoiler-eket olvastam, akkor reménykedtem, hogy érdemit is látunk a Coco vs Grinpatch harcból, de végül csak annyit tudtunk meg, hogy:
- Coco haja fehér lesz, ha túl sok mérget használ
- Coco démonja valamilyen szinten felébredt, mind Sunny esetében
- Grinpatch belseje lényegében egy szűrős lasagna, eltérő rétegekkel  :lol:
Hát többen reménykedtem.  ^^"

Az viszont jó, hogy előkerült Ichiryu Full course-sa is újra, meg az a bizonyos emlék a Meteor Garlic arc-ból.
A vége pedig... majd meglátjuk, hogy mit akar Jirou.

A fejezetet egyébként legfeljebb érdekesnek tartom, mert azért jobb dolgokat is el tudtam volna képzelni jelenleg...  ^^"

Isley

259

Remek fejezet volt. Ezekre egyáltalán nem számítottam. Coco most sok mindenre fényt derített, pl. a NEO céljára is. Ez az Étel Utópia nagyon érdekesen hangzik. Az ember világ középső része tényleg hasonlít a Földre, de nem számítottam rá, hogy Mitsutoshi még ezt is így tudatosan csinálta.

Két dolog foglalkoztat most. Grinparch-nak mi a baja? Coco beszédéből az derül ki, hogy az Ördög Méreg volt rá valamilyen hatással. Ezt jó lenne minél hamarabb megtudni.
Toriko helyzetéről is jó lenne többet tudni. Jirou most ott van. Azt hiszem épp ő az, aki most jól jöhet Torikonak. Az öreg nagyon motiváló tud lenni.